Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

S kým zažijete úžasný sex? Raci vás vždy uspokojí, Berani milují experimenty

/
  • (iStock)
    12. listopadu 2018 ● 06:00

    Někdo je v posteli divoch, jiný spíše beránek, kterého nic nevyvede z míry. Jaký je váš partner, pokud jde o sex? Budete si rozumět nebo spíše ne? Zeptejte se zvěrokruhu, možná vám něco napoví o tom, jaký sex můžete od svého partnera očekávat.

  • 1.

    Beran

    Autor: Shutterstock

     

    Berani rádi zkouší nové věci s různými ženami, zvláště pokud jde o sex. Mohou být vášniví a divocí, ale po určité době se i pro ně stane sex spíše rutinou. Beran potřebuje v posteli někoho, kdo ho bude neustále podněcovat k akci. Jste taková? Pokud nerada experimentujete, pak to s Beranem asi nebude ideální.

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: Shutterstock

     

    Býci upřednostňují stabilní a konzistentní vztah před sexuálními myšlenkami. Pokud jde o postel, Býk je v ní velice jemný a také smyslný, který se vždy zajímá o to, aby uspokojil vaše sexuální potřeby. Býk není sobec, takže s ním si můžete být jistá, že bez orgasmu (vašeho) vás z postele nepustí.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: Shutterstock

     

    Když přijde do ložnice muž narozený ve znamení Blíženců, můžete od něj očekávat poměrně velké dobrodružství. Nepotřebuje extrémně silné emocionální pouto, aby s někým vlezl do postele. Sex je pro něj něco, co mu pomáhá uvolnit napětí, když je nervózní a ve stresu.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: Shutterstock

     

    Raci nemají obvykle žádné postranní úmysly, pokud jde o sex. V jádru jsou to romantici, jejichž hlavním mottem je potěšit svou partnerku. Hledají proto především ženu, která je bude pozitivně hodnotit nejen v posteli, ale ocení především jejich rodinné založení.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: Shutterstock

     

    Lev je nesmírně romantický a výbušný milenec. Má rád, když je jeho partnerka také smyslná a neskrývá před ním svoje touhy. Lev je nakloněn každému experimentu, a pokud ho k tomu vyzvete, rád to s vámi otestuje. Respektuje význam závazku a těší ho, když je vztah stabilní. Teprve pak si sex skutečně užije.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: Shutterstock

     

    Muž ve znamení Panny je velkým překvapením, pokud jde o sex. Může se zdát tak trochu, jako mouchy snězte si mě, nebo dokonce jako přísný, ale uvnitř skrývající divokost a vášeň. Ovšem musí najít ženu svých snů, jinak z něj vášeň nevykřešete. Ani tehdy ale nečekejte, že se bude zajímat o experimentování nebo že si s vámi pustí porno.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: Shutterstock

     

    Muž ve znamení Vah považuje sex za životně důležitý prvek svého života, protože se mu opravdu líbí. Má rád ženy, které nejsou v posteli líné a které naopak vyzývají k akci. Čím náruživější budete, tím líp. Muži Váhy jsou dobrodruzi, kteří rádi zkoušejí nové sexuální techniky. Klasická misionářská poloha tedy není jediná, kterou s ním zažijete. Nedivte se, když občas v posteli použijí peprnější slovo, to je vzruší ještě víc a vy budete jako v ráji.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: Shutterstock

     

    Muži Štíři jsou vášniví a milují chtíč. Jako milenci jsou dokonalí, ovšem jsou rádi „šéfem“ i v posteli. Pokud tohle neakceptujete, nikdy to nebude klapat. Sex může být s těmito muži poměrně drsný, ale nedivte se. Emoce a sexuální vášeň jsou jeho silnou součástí a nikdy nevíte, co ho napadne. Jednoduše musíte být připravená!

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: Shutterstock

     

    Střelci mají rádi vášnivý sex, který je ale hluboký a intenzivní. V posteli jsou zkušenými milovníky, kteří se budou pokaždé ujišťovat, že se vám to líbí a že s nimi prožíváte nezapomenutelné okamžiky. Jsou taky docela nároční a ani trochu konzervativní, pokud jde o sex. Střelci prostě potřebují, aby bylo milování pokaždé vzrušující a jedinečné.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: Shutterstock

     

    Když přijde Kozoroh do ložnice, může se z klidného mírného zajíčka během několika sekund proměnit v divokého zuřivého býka. Kozoroh si ale nepotrpí na nějaké hrátky, nikdy se nebude přetvařovat. A ještě něco má rád – svíčky, vůně a intimní atmosféru. S tím nikdy neuděláte chybu, pokud to pokaždé zajistíte.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: Shutterstock

     

    Chcete-li dostat Vodnáře do své postele, budete se muset naučit nejrůznější hry. Vodnáři totiž milují erotické předehry, a ty dokonce preferují před pravidelným sexem. Jsou vždy připraveni vyzkoušet nové sexuální polohy na nových místech, které by vás ani nenapadly. Jsou zvědaví, a pokud jde o sex, mají divokou představivost. S nimi se rozhodně nebudete v posteli nudit.

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: Shutterstock

     

    Muži ve znamení Ryb jsou velmi smyslní a milující a záleží jim na tom, aby žena, se kterou se milují, dostala absolutně všechno. Udělají tedy vše pro to, aby jejich partnerky vždycky dosáhly orgasmu. Jsou velmi sexuálně naladění, mají rádi dobrodružství a touhu vyzkoušet nové věci. Vzhledem k tomu, že bývají sportovně založení, nedělá jim problém věnovat se rychlému sexu.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz