Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Horoskop na rok 2018: Jak se budou vyvíjet vztahy v rodině?

/
  • (iStock.cz)
    25. prosince 2017 ● 06:00

    Možná trpíte tím, že vaše rodinné vztahy nejsou zrovna ideální. Hádky někdy pročistí vody, ale většina z nich je úplně zbytečná. Na co a na koho si dávat v roce 2018 pozor, zjistíte v následujícím horoskopu.

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Hned v první polovině ledna nebude situace ve vašich rodinných vztazích ideální, totéž se zopakuje i v srpnu. Březen a červen jsou pro Berany vhodné na rodinné aktivity i zvelebování vašeho rodinného obydlí.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Rodina pro Býky v roce 2018 nebude hlavním tématem, přesto na přelomu července a srpna zažijete spokojenost. Červen je vhodný na zvelebení domu. V říjnu přijde menší krize, ale jistě ji překonáte.

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Rodinné zázemí patří v tomto roce mezi příjemné atributy, přičemž se jeho důležitost navíc ukazuje jako skutečně nezanedbatelná. Štěstí Blíženci zažijí v květnu a srpnu, menší zklamání v únoru a listopadu.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    V roce 2018 musíte čelit zvýšenému tlaku ze strany vaší kariéry a nároků veřejnosti. Více času s rodinou tak Raci stráví především v září a říjnu. Nepříznivý v rodinné oblasti bude březen a listopad.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Váš zvýšený zájem o blaho rodiny se projeví zejména v březnu, na přelomu června a července a také v listopadu. V září a říjnu si Lvi musí dát pozor na přehnané investice do bydlení nebo luxusních doplňků.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Jako nejstarostlivější znamení nemáte s péčí o rodinu a domov potíž. Také můžete doma či u příbuzných čekat přírůstek do rodiny. Nejlepší bude pro Panny duben a červenc, horší listopad a prosinec.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Téma rodinných vztahů a bydlení pro vás bude v roce 2018 trochu problematické a vystaví vás zodpovědnosti, hlavně pak v lednu a také v květnu. Během posledních dvou měsíců se ale Vahám vše podaří vyřešit.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Rodinné vztahy Štírů ovlivní opět Jupiter a také Neptun. Letos si najdete čas na zábavu s blízkými, třeba rodinné výlety. Pozor si dejte v červnu a červenci, naopak v září či říjnu půjde vše samo.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Rodinné zázemí a vztahy budou v roce 2018 v popředí zájmů Střelců, čekají vás příjemná překvapení. Klidně se pusťte do změn interiéru či nákupu spotřebičů. Jen duben a prosinec připraví menší nástrahy.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Rodinné a domácí záležitosti pro vás budou v roce 2018 ve znamení proměn a neklidu. Nenechte se rozhodit a věnujte se svým blízkým i zvelebování domova. Pouze v březnu a listopadu by měli být Kozorozi opatrnější.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    V roce 2018 se budou Vodnáři zaměřovat spíše jinými směry než na rodinu a domov, proto využijte každičkou chvilku vyčleněnou na rodinu a zvelebování domova efektivně, nezanedbejte ani příbuzné a sourozence.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Co se týče rodiny a domova, těšte se na klidný rok, kdy vám budou rodinní příslušníci oporou a domov skvělým zázemím a pokojnou oázou. Kromě listopadu a prosince se bez obav mohou Ryby věnovat jeho zkrášlování.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz