Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Špatná nálada podle hvězd: Býci předstírají, že se nic neděje, Střelci žertují!

/
  • (iStock)
    4. listopadu 2017 ● 06:00

    Všichni máme občas splín a chce se nám zalézt do postele a týden z ní nevylézt. Smutek je však důležitou emocí, která je přirozená. Umožňuje nám, abychom se pak radovali ze šťastných chvilek. Pokud však znáte spouštěče blbé nálady, můžete nalézt efektivní mechanismy, jak ji rychleji překonat. Po čem touží vaše duše podle znamení zvěrokruhu?

  • 1.

    Beran

    Autor: Shutterstock

     

    Berani nesnášejí, když jsou fyzicky nemocní nebo se nemůžou hýbat kvůli zranění. Jsou hrozní a nesnášenliví pacienti a vůbec nechtějí poslouchat lékařské rady. V důsledku toho bývají smutní a v depresi, a to až do doby, než se zase uzdraví. Velmi často hledají porozumění u přátel, aby se rychleji vyrovnali se svou fyzickou bolestí.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: Shutterstock

     

    Jsou tvrdohlaví a nechtějí selhat. Jakmile vynaloží veškeré úsilí k dosažení svých cílů a ve finále nedosáhnou úspěchu, přepadne je smutek. Ovšem jako správný Býk se bude i nadále usmívat a předstírat, že je všechno v nejlepším pořádku. Jen jejich chování bude tak trochu nepředvídatelné, takže to z nich vycítíte. Dejte jim najevo, že jste tady pro ně a že se vám můžou svěřit.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: Shutterstock

     

    Blíženci jsou pověstní svou chaotickou povahou a taky přetékající energií. Ovšem i oni se můžou někdy vyčerpat a vyhořet na všech frontách. Obvykle se to stane ve chvíli, kdy se přihodí něco, co nečekali, a následný smutek je u nich pak velmi intenzivní. Co jim pomůže? Položit je do postele a na pár dní je tam nechat, aby si odpočinuli.

     

  • 4.

    Rak

     

    Autor: Shutterstock

     

     

    Raci jsou rodinné typy a rodina je pro ně naprosto vším. Jakmile hrozí, že by ji mohli ztratit, začnou být smutní a přepadají je deprese. Mají tendenci vidět své blízké a milované úplně všude, potřebují rodinné rituály a pohodu. Jakmile o to přijdou, nebude lehké je ze smutku dostat. Potřebují dost času a přátelské rameno, na kterém se mohou vyplakat.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: Shutterstock

     

    Lvi milují krásné věci a jsou hrdí na život, který si vybudovali. Jakmile někdo poškodí jejich majetek nebo se dotkne jejich věcí, cítí se zrazeni a zklamaní. Nenávidí ošklivé, rozbité a zničené věci, a to může způsobit ztrátu pýchy a vyvolat v nich pocity velkého smutku. Lvi to dávají najevo zlostí a nedůvěrou. Nakonec to ale zvládnou a vrátí se do starých kolejí.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: Shutterstock

     

    Panny jsou kontroverzní šašci, tedy někdy. Nenávidí, když se něco dělá napůl, nesnášejí plány, které nemají cíl a potrpí si na detaily. Jakmile nejdou záležitosti po jejich, vyvolává to v nich nevolnost a smutek. Dost často se pak uzavřou do sebe a začnou churavět. Mívají často migrény a bolesti břicha, které přejdou v okamžiku, jakmile jde všechno zase jako po drátku.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: Shutterstock

     

    Zdá se, že jsou Váhy pokaždé schopné udržet svoje emoce pod kontrolou. Bývá jim ale taky smutno, ovšem obvykle jen na chvíli. Když chtějí, brečí a trápí se, ale druhý den už jsou zase v pohodě. V tomto směru jsou velmi šťastné, neumějí se totiž dlouho trápit.

     

  • 8.

    Štír

     

     

    Autor: Shutterstock
    Štíři jsou hluboce romantičtí a velmi často se potácejí mezi euforií z lásky a velkým zklamáním. Dokážou se rozplývat nad krásou přírody a zároveň plakat nad přírodními katastrofami. Jakmile je Štír smutný a melancholický, může se dokonce začít sebepoškozovat nebo začít užívat návykové látky. Třeba jen na čas, než se dá dohromady.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: Shutterstock

     

    Střelci jsou hrozní skeptici, takže můžou reagovat se smutkem na téměř cokoli, co je ve vesmíru. Mají ovšem jednu dobrou vlastnost – smysl pro humor. Humor je jejich pojistný ventil ve chvílích, kdy na ně padne splín. Nic není tak strašné, aby se tomu nemohl Střelec zasmát.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: Shutterstock

     

    Kozoroh to má těžké, všechno bere moc vážně a hlavně sám sebe. Umí však skvěle plánovat a vizualizovat, takže přesně ví, kam se chce dostat za deset let. Smutek přichází v okamžiku, kdy si Kozoroh položí otázku: Co se to stalo, že jsem během těch deseti let nic nedokázal? Navíc neumí přijímat pomoc, tak není divu, že zahořkne. Musí se vrátit zpátky na začátek a vytvořit si nový plán.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: Shutterstock

     

    Vodnáři mají tak trochu cikánskou povahu, neradi se vážou na jedno místo nebo jednu osobu. Jakmile na ně začnete tlačit, aby se přizpůsobili, stanou se nevrlými a zesmutní. Jejich smutek se projevuje ve ztrátě chuti k jídlu a apatií ke všemu dění kolem. Nejlepší taktika na vyléčení? Pošlete je na dovolenou all inklusive, s trochou štěstí jim to pomůže.

  • 12.

    Ryby

    Autor: Shutterstock

     

    Ryby jsou citlivky, takže není divu, že jsou skoro pořád smutné a zadumané. Lidé narození v tomto znamení mívají tendenci k sebedestrukci a vztahům, které nefungují. Pak se zcela jasně začnou potýkat s depresemi a zlostí. Mají však snahu všechno změnit a pokusí se o to třeba milionkrát, dokud se z toho smutku nevyhrabou. Ryby, proč se nepoučíte ze svých chyb?

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz