Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Velký horoskop na rok 2018: Berany čekají změny, Raky milostné zážitky

/
  • (iStock.cz)
    21. prosince 2017 ● 06:00

    Jaký bude rok 2018? Evidentně plný nečekaných pozitivních zvratů a úspěchů! Bojíte-li se o to, kam vás osud zanese, a máte před sebou plnou hlavu těžkých rozhodnutí, ať pracovních nebo milostných, zkuste se inspirovat naším horoskopem pro rok 2018. Budete mile překvapeni!

  • 1.

    Beran

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    Milí Berani, rok 2018 vám přinese velké změny! Zatímco v první polovině roku vás ještě bude Uran udržovat ve střehu, v té druhé vyklidí pozice. Na druhou stranu, pro vás to bude znamenat i jistou úlevu. Nebojte se tedy velkých výzev, změny zaměstnání či bydliště. Zejména listopad a prosinec pro vás budou příznivé měsíce. Opatrní buďte na konflikty při jednání s lidmi, a to zejména v měsíci dubnu a v květnu.

     

  • 2.

    Býk

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    S vstupem Uranu se Býkům do života dostane nový vítr, který podpoří také Saturn. V první polovině roku se v klidu můžete připravit na změny, které přijdou v té druhé. Vesměs půjde o jakoby nečekané šťastné náhody. Můžete se tedy těšit na slibnou změnu pracovní pozice i nové a krásné bydlení. Nutno ovšem říci, že byste se neměli nechat zlákat všemi vábničkami. Naštěstí se dokážete držet na uzdě.

  • 3.

    Blíženci

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    V nadcházejícím roce buďte o něco opatrnější, zejména na přelomu měsíců února a března. Naopak od května do srpna se budete těšit přízni osudu, kdy se vám povede rozšířit své kontakty, získat nové přátele a realizovat báječné nápady. Mimo toto období ale budete zažívat kolísání a podivné situace. Nejspíš se ve svém okolí setkáte s intrikami, závistí a lží. Listopad Blížencům přinese velké rozuzlení!

  • 4.

    Rak

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    I přes vaši introvertní povahu se v roce 2018 budete projevovat více než obvykle a najednou vám nebude cizí poznávání všeho nového. Raci se mohou těšit na pestrý milostný život i nové koníčky. Vaše kreativita a fantazie bude pracovat na plné obrátky. Přesto nebude vše růžové, zejména Raci narození mezi 13. a 22.7. by si měli dát pozor na svou kariéru a nedat průchod podrážděnosti a konfliktnímu chování.

     

  • 5.

    Lev

     

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    Vaším úkolem v tomto roce je mít přesný cíl a perfektní odhad. Inovujte a klidně od základu měňte své zvyky, ale nejdříve se ujistěte, že již nejsou třeba. Od března se budete těšit velké pozornosti okolí a díky trigonu Merkuru a Urana budete obdařeni důvtipem a neobyčejnými komunikačními schopnostmi. Zejména Lvi narození mezi 13. a 22.8. by měli využít příležitosti vycestovat do zahraničí.

  • 6.

    Panna

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    Ve srovnání s rokem 2017 se Panny mohou těšit na větší invazi super šancí a mimořádných událostí, které změní jejich pohled na svět jako mávnutím kouzelného proutku. Od 2. poloviny března dosáhnete jindy nemyslitelných cílů, ať v práci, volnočasových aktivitách nebo v milostném životě. Pouze buďte obezřetní v tom, s kým se pouštíte do spolupráce, aby se vám do cesty nepřipletli různí vyžírkové.

  • 7.

    Váhy

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    Elegance, vybroušený vkus a smysl pro estetiku, to je to, co je Vahám vlastní. V roce 2018 se vám tyto vlastnosti prohloubí a získáte příležitost zbavit se bezcenných cetek a ponechat si jen skutečně vybroušené klenoty. Rozhodování vás čeká nejen v šatníku či šperkovnici, ale také ohledně domova, partnera, přátel či práce. Odměnou za správná rozhodnutí bude zvýšená sebeúcta.

  • 8.

    Štír

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    V roce 2018 vám budou planety nakloněny, jen Uran bude trochu zlobit. Díky Jupiteru a Saturnu bude Štírům přát štěstěna, která pomůže překonat i Uranovu nepřízeň. Najděte sílu čelit změnám a snažte se obohatit své vlastní já. Energie a odvahy na to budete mít dostatek. Hned v lednu budete díky vládě Marsu plni sil. Příznivý pro vás bude i listopad, naopak pozor byste si měli dát po celý červenec.

  • 9.

    Střelec

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    Díky pobytu Merkura a Uranu ve vašem znamení si hlavně od března užijete poněkud překotné události. Štřelci mohou očekávat novou podnikatelskou výzvu, přírůstek do rodiny, změnu stylu života, nový vztah nebo podobný dárek od osudu. Proto buďte ve střehu, ale neztrácejte sebevědomí. Bude se vám hodit hlavně při společenských kontaktech, protože v listopadu a prosinci máte šanci zapůsobit na své okolí.

  • 10.

    Kozoroh

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    Rok 2018 pro vás bude podobný jako ten minulý. Neschází vám vitalita a optimismus v momentech, kdy je potřeba řešit krize. Vztahy, které navážete, nesou silnou pečeť trvání. Mnozí Kozorozi mohou počítat s přírůstkem do rodiny, stavbou domu, pracovním povýšením nebo vytvořením hodnot, které přetrvají po celý život. Dařit se vám bude nejvíce v dubnu a červenci, překážky čekejte v březnu a listopadu.

  • 11.

    Vodnář

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    Hned od ledna se budete chtít pod vlivem Marsu vydat za svými tužbami a vizemi, ale svůj krok pečlivě hlídejte, jinak se budete potýkat s fatálními následky. Od dubna vám váš vládce Uran otevře nové perspektivy a vaše originální myšlení vám umete cestičku k posunu v kariéře i v životě obecně. Vodnáři sice budou mít spoustu energie na změny, ale nevrhejte se do nich po hlavě, jinak můžete splakat nad výdělkem.

  • 12.

    Ryby

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock.com

    Stejně jako v minulých letech i v roce 2018 bude vaše intuice a empatie vodítkem pro mnoho lidí okolo vás. Rovněž se můžete těšit na romantiku, cestování a rozšíření vzdělání. Letos máte velkou šanci proměnit svá tajná přání v realitu. Podmínkou je smysl pro zodpovědnost a píle, avšak to jsou vlastnosti, které Rybám chybí. Hvězdy naznačují také seznámení s někým oddaným a spolehlivým.

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz