Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vánoční sexuální horoskop: Ryby se rády milují ve vaně, Raci u sporáku

/
  • (iStock)
    9. prosince 2017 ● 06:00

    Vánoce jsou ideální příležitostí k tomu, abyste si odpočinuli od práce a vrhli s vervou na sex. Věděli jste, že každé sluneční znamení má jiné erotické preference, i pokud jde o místa, kde se milovat? Nahlédněte do sexuálního života každého znamení a posuďte sami, jestli na tom něco je. A pokud ne, není nic lehčího než to zkusit.

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Kdykoli a kdekoli, to je jejich motto. Beran je jedno z nejpřímějších znamení ze všech, a taky nejvulgárnějších. Ovšem jejich vulgarita není úmyslná, je pouze vedlejší produkt jejich impulzivní touhy. Sex můžou mít skutečně kdekoli a kdykoli, náladu na to mají pořád. Beran je známý tím, že mívá sex velmi krátký, ale za to velmi intenzivní. Pět nebo deset minut třeba někde v temném koutě kina nebo ve výtahu, to je jejich.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci chtějí, aby v sexu bylo všechno perfektní a co nejvíc luxusní. Dají přednost méně častému sexu, ale zato v dokonalém prostředí, třeba ve wellness hotelu nebo krásně vyzdobené ložnici se stromečkem v pozadí. K tomu luxusní večeře s kvalitním jídlem, svíčkami, vůněmi a pohodlím, to je pro Býka velké plus. Trávíte-li tedy Vánoce jen ve dvojici, pak je Štědrý den doslova ideální pro dokonalý sex. Pak můžete očekávat dlouho předehru a ještě delší noc.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci jsou komunikativní a mají rádi změny. Jsou zvědaví jako děti, takže v sexu je rozhodně potěší, když mohou objevovat nové a nepoznané. Může to začít několika peprnými slovy či maily a máte zaručeno, že se večer určitě nebudete nudit. Očekávat můžete třeba sex na zemi mezi spoustou polštářů, na předložce u krbu nebo někde, kde jste to ještě nedělali. Vzhledem k jejich zvědavosti doporučujeme, abyste si stáhli do smartphonu nejnovější aplikaci Kámasútry a občas do ní nakoukli.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci jsou „horňáci“ a milují ženská prsa. Je to jejich erotogenní zóna, a to i v případě mužů. Raci musí v sexu cítit emocionální bezpečí, někdy je musíte i verbálně uklidňovat, že je vše v pořádku. Při sexu potřebují slyšet, jak jsou přitažliví a krásní, a jakmile odhodí svou zdrženlivost, můžete s nimi zažít jeden z nejlepších erotických zážitků! Spontánní začnou být až tehdy, když vám začnou důvěřovat. Připravte dobrou večeři, a jakmile se vrátí z práce a vejdou do kuchyně, pomilujte se s nimi opření o sporák nebo dveře. A nezapomeňte na kuchyňský stůl, tam to s nimi bude super.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi jsou známí herci, kteří miluj záři reflektorů a široké obecenstvo. Rozhodně to nejsou žádní stydlíni a mají rádi pozornost. Když ji nemají, sami si ji najdou. Nejlepší místo pro sex? Všude tam, kde je můžete vidět v celé jejich slávě, klidně v mrakodrapu s velkými okny a pohledem na nebe, nebo v ložnici, kde bude zapnutá videokamera. Lvi, to je ztělesnění exhibicionismu v tom nejlepším slova smyslu!

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny patří ke znamení, které miluje zdraví a čistotu. Chcete-li mít sex s Pannami, nutností je optimální osobní hygiena. Panny nerady experimentují, takže nejčastější místo pro sex s nimi je ložnice s bílým povlečením (samozřejmě čistým). Ujistěte se, že je váš domov naprosto vypulírovaný včetně koupelny a WC. Připravte se možná na kritiku poté, co vaše postelové hrátky skončí, ovšem nedovolte si je kritizovat – to nesnášejí. Jejich mozky fungují jako počítače, chválí vše, co je organizované a efektivní. Neberte si to osobně, pokud vám řeknou mezi řečí, že jste udělali něco „špatně“. Oni jen chtějí, aby to příště bylo lepší.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy jsou jedním z nejelegantnějších a nejtradičnějších znamení zvěrokruhu. Pokud chcete zažít nejen o Vánocích perfektní sex, musí to být v prostředí esteticky příjemném pro smysly. Ukažte svou postavu, máte-li co ukazovat, oblečte si hezké prádlo, namalujte se a učešte, jako byste se chystala do divadla. Nejlepší sex pak s Váhami zažijete před zrcadlem, tak podpoříte jejich voyeuristické tendence. Zrcadlo je pro ně přímo viagra, tak jim to dopřejte.

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři jsou velmi intenzivní, hluboce sexuálně založení, posedlí a milují soukromí. Nechtějí jen proniknout do vašeho těla, chtějí proniknout do vaší duše. Nejlepší místo pro jejich sexuální radovánky je někde, kde to voní tajemstvím, kde je třeba tma nebo kde nikdy ještě nebyli. Milují hru na učitele a žáka, pouta a sexuální hračky. Přemýšlíte-li, co jim koupit pod stromeček, s želízky chybu neuděláte.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Volání divočiny, tak by se dala definovat sexuální povaha Střelce. Jsou svobodomyslní, veselí a v sexu primitivní a živočišní. Aby je sex skutečně naplňoval, musí v něm být dostatek zábavy, takže nechte svítit světla a smějte se. Ideální místo pro sex je pro ně někde v přírodě, ideálně ve stoje u stromu během náročné túry nebo v trávě či na pláži pod hvězdami. O Vánocích je to trochu horší, ovšem můžete se sebrat a odjet o svátcích do Karibiku.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Lidé si obvykle o Kozorozích myslí, že jsou až moc rozvážní a plaší, ale oni jen milují soukromí a intimitu. Jsou zemské znamení, takže potřebují dostatek času, aby se před akcí zahřáli. Budete se možná divit, ale pod chladnějším obalem najdete obrovský žár! Před milováním potřebují dostatečnou fyzickou stimulaci, takže na to myslete. Při štědrovečerní večeři je můžete hladit nohou po stehně nebo se jich zlehka dotýkejte. Nejlepší místo pro sex by bylo někde ve wellness centru po relaxační masáži. Samozřejmě za zavřenými dveřmi, diváky nepotřebují.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři nejsou nejsexuálnější znamení zvěrokruhu a mají tendenci působit trochu chladněji. Nejlepší sex s Vodnáři tak může být klidně i bez toho, aniž byste se viděli – přes internet, Skype nebo po telefonu. Už tím, že jim budete posílat sexy fotografie nebo erotické esemesky, je pořádně rozžhavíte. A klidně můžete být ve vedlejší místnosti, pak stačí, když Vodnáře dostatečně připravíte a můžete jít na věc. Pozor, nejsou moc na mazlení, raději jdou hned na věc.

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby jsou opravdovým chameleonem zvěrokruhu, takže s nimi to je v sexu jako na houpačce. Ryby ovládá planeta Neptun, což je planeta iluzí a fantazií, tudíž s nimi budete v jiném světě i ve chvílích nejvyšších rozkoší. Ryby jsou vodní znamení a Neptun řídí i oceán, takže super místo pro sex s Rybami je ve vodě. Napusťte si vanu horkou vodou, nakapejte do ní éterické oleje, které zvyšují chuť na sex, zapalte svíčky a otevřete si šampaňské. Máte-li doma bazén, můžete na to skočit i tam.

     

    Chcete vědět, jaké sexuální pomůcky vám při sexu pomohou k orgasmu? Podívejte se na VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...
    Vše o sexu: Mašinky, které vás dovedou k orgasmu stimulací klitorisu • Adam Balažovič/ bpž

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz