Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dárky podle horoskopu: Berani milují překvapení, Lvi luxus

/
  • Po jakých dárcích toužíte vy?
    Po jakých dárcích toužíte vy? (profimedia)
    18. prosince 2017 ● 11:17

    Vánoce už jsou doslova za dveřmi a dárkový maraton se blíží do finiše. Jak se jednotlivá znamení z dárků radují a co je jejich vysněný dárek pod stromečkem. 

  • 1.

    Beran

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Narození ve znamení Berana milují překvapení. Jsou vždy plní optimismu a energie a každé Vánoce jsou pro ně příležitostí na zábavu. Při pohledu na balíčky, krabičky a mašličky se i v nejstarších Beran probouzí duše dítěte. Musí okamžitě dárky rozbalit, vyzkoušet si je a najít pro ně často originální použití. Z knih mají nejraději ty, co jsou plné napětí a dobrodružství. Nepohrdnou ani dobrým cestopisem, ale rychlá auta a motorky je fascinují, i v knižní podobě.

  • 2.

    Býk

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Narození pod znamením Býka znají cenu každého daru. Milují dárky a jejich dávání i přijímání. Pohled na barevné krabičky pod stromečkem je pro ně úžasný, dokonce ani nepospíchají s jejich otevíráním. Nejprve se důkladně věnují svátečním rituálům a pak důstojně rozvazují mašle. Rádi čtou o bohatství, luxusu, romantické lásce a historické romány jejich vždy potěší.

  • 3.

    Blíženci

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Narození ve znamení Blíženců berou dárky jako sympatický zvyk, ale určitě ne samotný smysl Vánoc. V poslední chvíli si vzpomenou na dárky pro blízké a v panice spěchají nakupovat. V konečném důsledku koupí to, co by nejvíce chtěli dostat sami. Jejich vlastní vkus přitom podléhá velkým změnám. Z knih upřednostňují staré antické filozofické spisy, knihy aforismů a rozvoje osobnosti

  • 4.

    Rak

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Raci mají vytříbený vkus, ale současně chtějí, aby dárek, který dostanou byl praktický a splnil kritéria výjimečnosti a luxusu. Zejména na Vánoce jsou velmi citliví na romantické dárky, které znamenají více než jen splněnou povinnost. Potěšíte jejich kuchařskou knihou, rodinnými ságami, vtipnými detektivkami, ale i optimisticky laděnými romantickými romány.

  • 5.

    Lev

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Lvi zbožňují dárky. Nezapomenou na nikoho z rodiny a přátel a výběru dárků věnují velkou pozornost. Krouží po obchodech a snaží se odhadnout cizí touhy. Umí se těšit z radosti jiných a jsou pyšní, že právě oni našli takový skvělý dar. Potěší jejich jakákoliv kniha, pokud to není jediný dárek, který jste pro ně připravili.

  • 6.

    Panna

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Dárek pro Pannu by neměl být pouze pěkný, ale i praktický. Zrozenci tohoto znamení mají nejraději jednoduché a elegantní věci bez zbytečných ozdob a doplňků. Dárky jsou pro ně projevem péče, ale nemají rádi, pokud jsou příliš extravagantní. Panny ocení kvalitu. Rády čtou kuchařské knihy, knihy o zdraví, o bylinkách a všechny texty, které se dají přenést do praxe.

  • 7.

    Váhy

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Narození ve znamení Vah milují překvapení a dárky. Dokonce i ve vyšším věku netrpělivě otevírají balíčky a upřímně se těší z každé drobnosti. Vybírání dárku pro Váhu je čirá radost, protože jsou přesvědčeny, že dárek vůbec nemusí být potřebný ani praktický. Kupující tedy může popustit uzdu fantazii, ale neměl by zapomenout na jedno: dobrý dárek musí být velmi pěkný a elegantně zabalený. Váhám záleží i na tom v jakém obalu a na tom s jakým výtvarným řešením je pojatá kniha, kterou dostali. Milují vzácné a drahé knihy, nebo knihy o výtvarném umění, či o hudbě.

  • 8.

    Štír

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Štíři mají rádi originální a zvláštní věci. I když se jim většinou podaří předčasně odhalit úmysly blízkých, předstírají, že jsou překvapeni a těší se z každého daru. Nesní o drahých, ale o výjimečných věcech. Dárek pro Štíra nemůže být obyčejný a dostupný pro každého. Také v oblasti literatury mají zvláštní vkus. Nejoblíbenějšími náměty jsou sex, umírání a znovuzrození. Milují i knihy o magii a astrologii.

  • 9.

    Střelec

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Ideální dar pro Střelce by měl být zábavný, protože Vánoce jsou podle lidí narozených v tomto znamení časem radosti a zábavy. Střelci rádi rozdávají dárky, často utratí spoustu peněz za dárky pro l lidi, které milují. Sami jsou neobyčejně dojati každým dárkem a drobností, který najdou pod stromečkem. Z knih doporučujeme veškerou zábavnou literaturu a pohádky.

  • 10.

    Kozoroh

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Kozorozi jsou pracovití a šetrní lidé, ale během svátků chtějí odpočívat a bavit se. Proto vytahují tajné finanční rezervy a kupují blízkým vysněné dárky. I přes svou přísnost dokážou být štědří a srdeční. Sami také rádi dostávají dárky a jsou velmi dojati, že na nich někdo nezapomněl a obdaroval je. Rádi čtou životopisy, a knihy, které se týkají jejich koníčků.

  • 11.

    Vodnář

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Vodnáři berou vánoční dárek jako dobrou zábavu a často se kvůli tomu vystavují pobouření celé rodiny. Jsou mistry v nacházení legračních věcí a vtipných vánočních pohlednic. Sami rovněž očekávají, že dostanou výjimečné vánoční dary. Hodnota daru má pro Vodnáře až druhotný význam. Počítá se nápad, protože dobrý dar pro Vodnáře by měl být moderní a netuctový. Pokud jim darujete vlastnoručně sestavený almanach rodinných událostí doplněn vtipnými záložkami bankovek a vlepeným zrcadlem, neurazí se, naopak, budou se smát.

  • 12.

    Ryby

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Ryby milují sváteční atmosféru. Touží se radovat a svátky do vůle a každý dárek považují za splnění svých dětských tužeb. Dárek pro Ryby však musí být obklopen aurou jisté tajemnosti. Představitelé tohoto znamení si nejvíce cení výjimečné předměty, zhotovené na objednávku. Nejkrásnější dárky si pamatují celé roky a mají jejich vystavené v bytě nebo domě. Pro Ryby je velmi důležitou součástí Vánoc i hezký obal a způsob předání dárku. Historické romány a knihy z oblasti rozvoje osobnosti, stejně jako pohádky, mytologie a věda, pokud jsou v luxusní úpravě vždy potěší.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz