Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kterým znamením to ve vztahu neklape? Býci pozor na Lvy, Raci na Berany!

/
  • (iStock)
    8. dubna 2019 ● 10:00

    Někdy to prostě nejde... pokud se s partnerem neshodnete, zkuste zjistit, jestli nepatříte ke znamením, která se dlouhodobě prostě nesnesou.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud jste se narodili v tomto znamení, klapat to nebude s Rakem, který naopak od vás potřebuje cítit, že hraje ve vašem životě nejdůležitější roli. Dokonalý pár nevytvoříte ani s Kozorohem, po čase jeho náklonnost a důvěru začnete zneužívat.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Poznali jste se se Lvem? Jeho komplimenty vám zpočátku mohou učarovat, mějte s avšak na pozoru, Lev nemá problém podlehnout někomu jinému a pustit se do nového vztahu. Harmonii nezažijete ani s Vodnářem, s tím budete vždy tahat za kratší konec.

  • 3.

    Blíženec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé narození v tomto znamení si zakládají na kvalitním sexu, bohužel v tomto směru jim Ryby nestačí. Po čase váš vztah přestane mít smysl. Ideální a bezproblémový pár nevytvoříte ani s Pannou, ta oproti vám preferuje všednější a nudnější život.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Poznali jste se s Váhou a zdá se vám, že nic dokonalejší jste ještě nezažili? Váhy vyžadují neustálou pozornost a komplimenty, to vás po čase přestane bavit. Opatrně i s Beranem, kritika, kterou vám adresuje, dokáže pěkně zabolet.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Temperamentní lev potřebuje mít vždy poslední slovo, a to i co se týče financí. Se šetrným Býkem si věru rozumět nebude. Na růžích ustláno nebude mít u vás ani Štír. Svou tvrdohlavostí dokážete zaútočit i na jeho nejzranitelnější místa.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud jste se narodili v tomto znamení, fungovat to nebude s Blížencem. O své pravdě ho nepřesvědčíte a vaše paranoie trpět prostě nebude. Střelec vám neposkytne na váš vkus dostatek pozornosti a budete se jen trápit. Raději to s ním ani nezkoušejte.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé narození v tomto znamení si rozumět nebudou s Rakem, který je na jejich vkus příliš upjatý a konzervativní. Dobrá kombinace není ani Váha s Kozorohem, tato znamení jsou maximálně odlišná. Jde u nich jen o fyzickou přitažlivost.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Klapat to nebude Štírovi ani s Vodnářem a už vůbec ne s Lvem. Žárliví Vodnáři časem nezvládnou povahu Štírů a Lev je zase tvrdým oříškem. Tyto dvě znamení si ve vztahu více ubližují, než se milují.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Narodili jste se v tomto znamení? Střelci nejsou ve vztahu vůbec nároční a spokojí se se vším, což Rybám moc nevoní. Panna je pro Střelce příliš tichá a introvertní, ani v tomto případě to fungovat nebude.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pár snad nikdy nevytvoříte s Beranem, který se chová přímo nekontrolovatelně a ve vztahu je nezodpovědný. Bohužel klapat to nebude ani s Váhami, které si neváží toho, co pro ně děláte.Dělejte věci pro sebe, ne pro druhé.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    I vy jste se narodili v tomto znamení? Asi sami nejlépe víte, že vždy musíte mít pravdu a pravdu druhého nepřijímáte. Právě proto vás opustí Býk. Vztah si nezačínejte ani se Štírem, ten vám nedopřeje volnost.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé narození v tomto znamení mají rádi své životní tempo a to po čase začne vadit Střelcům.Nudu ve vztahu nepotřebují. Výhrou není ani vztah s Blížencem, který díky svému nízkému sebevědomí sice zůstává, ale bez nadšení.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz