Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dubnový horoskop lásky Ariany Argoni: Lvy čeká velká změna, Raky překvapení

/
  • (iStock)
    2. dubna 2019 ● 06:00

    Jaro je tu, horoskopu začal opět vládnout Beran, hravé a odvážné dítě mezi znameními a věci se dávají do pohybu. Jak na tom budete v dubnu s láskou, ať už jste zadaní, nebo na svoji spřízněnou duši teprve čekáte? Prozradí vám to Ariana Argoni.

  • 1.

    Beran

    Autor: shutterstock.com
    Během dubna se ustálí pohyb planety Mars, což může přinést napětí ve vztahu, ale chce to klid a nohy v teple a zachovat chladnou hlavu, mraky se přeženu a kolem patnáctého dubna už nastává klidné období. Pro nezadané Berany je spíš duben obdobím flirtu, prostě užívání si života spojeného se silou jara.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: shutterstock.com
    Minulý měsíc hrálo Býkům vše do noty, včetně partnerství. Teď však nastává období, kdyby se býci měli zaměřit sami na sebe a kariéru. V trvalém vztahu bude spíš klid a nezadaní se můžou vyřádit kolem 23. dubna. Takže duben bude pro býky hezký měsíc ve všech ohledech.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: shutterstock.com
    V dubnu bude Blížence ovlivňovat Merkur a Venuše, vstoupí totiž do znamení Berana, a to může dost zásadně ovlivňovat vaší psychiku. Proto je dobře nedělat impulzivní rozhodnutí typu: už tě nechci nikdy vidět, protože protistrana by to mohla vzít vážně! Proto je důležité udržet nervy na uzdě a pak můžete předejít zbytečným hádkám a vyhroceným situacím v lásce. Pro nezadané je duben jako stvořený pro váš vrozený šarm. Venuše vám může přinést milostné dobrodružství.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: shutterstock.com
    V dubnu vás bude hodně ovlivňovat Luna, takže pozor na melancholii, přílišné stažení se do sebe a pasivitu. Našlapujte velmi opatrně doma. Chce to víc komunikace a můžete právě otevřeným rozhovorem s vaším partnerem naopak vztah posílit. Neodhánějte zbytečné lásku, pomalu a jistě se vám bude dařit na poli milostném, i v lásce. Nezadaným Rakům duben může přinést překvapení v podobě nového vztahu.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: shutterstock.com
    Lvi jsou ovládání Sluncem. Díky tomu, že Slunce vstoupí do souhvězdí Býka, to může být velmi silný impuls k radikálním krokům. Můžete se vymanit z nefunkčních vztahů a naopak se může objevit jiná spřízněná duše, o které už možná víte, jen jste dosud váhali. Tak neváhejte! Duben je pro vás čas dobrých rozhodnutí jak v lásce, tak v kariéře. Risk je zisk.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: shutterstock.com
    Stejně jako znamení Blíženců jsou i Panny ovládaný Merkurem. Takže duben vám může přinést psychickou nepohodu. Pozor na zbytečné hádky, které mohou vznikat kvůli maličkostem. A vy jako puntičkáři můžete ve svém partnerství udělat pěkně díry. Pokud ale zachováte klid, může duben přinést jak velkou lásku a pro zadané to bude zkouška trpělivosti, tedy pro druhého partnera. Prostě zkouška odolnosti vašeho vztahu.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: shutterstock.com
    Duben bude pro Váhy výzvou odhodit svoji váhavost a jít si bez skrupulí za svým. Chovejte se přirozeně, vystavte světu na odiv vaše kvality a pevně si za nimi stůjte! Nastává čas pro razantní změny. Jak v lásce, tak i na poli pracovním. Pro nezadané je duben příslibem nového vztahu a nové lásky. Pro zadané je tento měsíc příznivý k tomu, abyste se vymanili ze závislosti na svém partnerovi, a to vám dá možnost ukázat se jako hrdá samostatná bytost. V jeho či jejích očích stoupnete. Navíc bude spousta možností, jak se bavit s přáteli i bez partnera.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: shutterstock.com
    Ohnivé znamení, kterému vládne planeta štěstí Jupiter. Šíří mají velký sexuální apetit. Duben bude pro vás něco jako švédský stůl. Můžete si vybírat podle libosti. Máte daný obrovský šarm a charisma, kterému málokdo odolá. Ale kroťte svoji výbušnost, která vám může rozbít v tomto měsíci jak vážný vztah, tak i začínající lásku.

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: shutterstock.com
    Ze začátku dubna půjde vše v poklidu, ale kolem desátého může nastat neklidné období, kdy budete přemýšlet, zda je důležitý vztah, nebo práce. Když přibrzdíte svoji vrozenou impulzivnost, nebudete jednat pod vládou vzteku a počkáte vždy, až vychladnete, může být duben přímo stvořený pro lásku. Jak pro zadané Střelce, tak i pro nezadané.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: shutterstock.com
    V březnu pod vládou Slunce vám bylo hodně přáno, jak v lásce, tak i v práci. V dubnu vám přicválá do vašeho znamení Býk. Je dobré být opatrný ve všech směrech, a to i na poli lásky. Když se vyvarujete své vrozené urputnosti a tvrdohlavostí a nebudete vidět jen sami sebe, pak vám duben může opět přát v lásce, a to hodně! Zvlášť po dubnovém úplňku se může Kozorohům objevit osudová láska i harmonie v dlouhodobém vztahu.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: shutterstock.com
    O Vodnářích se říká, že nedokážou být věrní jednomu partnerovi či partnerce. Kdepak, milí Vodnáři, dokážete být věrní a oddaní svému protějšku, který ovšem musí být ve vašich očích autoritou, originalitou a mít pochopení pro vaši potřebu volnosti. Vodnář nesnáší závislost svého protějšku na něm, ale často vyjde časem na povrch, že za vaši citovou odtažitostí je mnohem větší citová závislost, jen nechcete, aby vaši pokerovou tvář někdo prokoukl. Duben vám po těžkém začátku roku přinese klid. Klid v lásce dlouhodobé, mohou se zhojit bolavé rány z minulosti. Hvězdy vám prostě v duchu přejí. Pro nezadané může být duben měsícem, kdy vám do cesty vpluje nová láska.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: shutterstock.com
    Pro Ryby bude duben velmi podobný březnu. Stále pod vlivem Neptunu, který po celý duben bude putovat v poklidném pohybu. Neměly by se prostě vyskytnout žádné zásadní překážky. A to platí i v lásce, pro zadané to bude příjemný měsíc: Nezadaným může Slunce v postavení k Neptunu přinést nečekaná milostná dobrodružství, zvláště tam, kdy byste to nikdy nepředpokládali. Na pracovišti se pro zadané může vyskytnout lákavá nabídka k sexu, ale na to spíš pozor. U žen Ryb se v dubnu může vyskytnout silný PMS, takže pozor na psychiku. Vražda partnera je trestná!

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz