Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ravenův horoskop na březen

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    2. března 2020 ● 06:00

    Co nás čeká a nemine v prvním jarním měsíci, předpovídá mág a astrolog Raven Argoni.

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V pracovní oblasti vás nikdo nepřekoná, může se dokonce objevit i vážně míněný návrh na pracovní postup. Pokud máte normální práci "od-do" budete mít možnost přivýdělku, pokud budete pracovat na třísměnný provoz, dostanete s velkou pravděpodobností větší přídavky než obvykle. Úrazy i onemocnění se vám vyhnou obloukem, takže si můžete i něco naspořit, ale je pravděpodobné, že to budete potřebovat právě v oblasti partnerské. Partnerka či partner se dostanou do situace, kdy budou nutně potřebovat finanční pomoc, i když se vám to bude zdát přitažené za vlasy, ale může se to stát zdrojem vašich partnerských hádek.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Celkem klidné období čeká během března prakticky na všechny Býky. Co si naplánují, to se stane, a to prakticky ve všech oblastech života. Přesto ale nebude příliš dobré plánovat si na březen delší dovolenou, to bude lepší raději počkat až na červen nebo červenec. Celá řada Býků pravděpodobně najde něco, co bylo pro ně dost důležité, ale nemohli to dlouhou dobu najít, například nějaké potvrzení nebo doklad o dosaženém vzdělání. Pokud Býci hledají práci, bude se jim v první polovině března dařit najít práci, která bude zbytečně daleko, vyplatilo by se ještě chvíli počkat.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve všech oblastech života, bytí a konání budete zjišťovat, že vám něco chybí. Možná to bude maličkost, která se snadno napraví, jako třeba dobré boty nebo teplá bunda, ale může to být i něco vážnějšího, jako bydlení nebo dokonce práce a pravidelný příjem. Zdraví sice bude sloužit, ale pokud budete hledat například partnera do nepohody, tak se to může ještě o nějaký ten týden protáhnout. Konstelace na celkovou spokojenost by se daly označit jako "vlažné". K tomu se vám může ještě připomenout něco, co jste v minulosti zapomněli zaplatit, takže celkově to bude takový spíše ekonomický březen.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Překvapení se může objevit v oblasti partnerské a spíše to bude milé a zajímavé překvápko, než abyste třeba zjistili, že již několik měsíců žijete se sériovým vrahem. Pravděpodobně dostanete i menší, ale o to milejší odměnu za práci, kterou jste odvedli v minulosti a je už docela dobře možné, že jste na tuto záležitost zapomněli. Pokud už někoho máte, ale přemýšlíte o jiném vztahu, to znamená, že se chystáte ze současného vztahu odejít, možná právě za někým, koho už znáte, ale ještě to nemáte tak úplně na 100% domluvené, mohou se vyskytnout komplikace, lepší by bylo nechat to až na konec března, popřípadě i na začátek dubna.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pozor, může se stát, že vás v průběhu března někdo pomluví a vy to zjistíte až ve chvíli, kdy přijdete o partnera, partnerku, smlouvu nebo práci. Pomluvy jsou dost nebezpečné, protože zatím ještě neexistuje univerzální návod nebo možnost, jak se jim bránit. To by se muselo dopodrobna evidovat všechno, co kdo o kom řekl, potom by se dalo zjistit, kdo je strůjcem určitých nesmyslů, v nichž se často musíme brodit takříkajíc téměř až po kolena. Je zřejmé, že právě v březnu vám bude někdo něco silně závidět - a pozor, nevyhýbá se to ani nejlepším přátelům. Tak si raději dávejte pozor, kdo o vás co za vašimi zády řekl.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Všechno, co se týká a dotýká astrologického znamení Panny je v souladu s nejvyššími silami a energiemi vesmíru, ale je tady jedna jediná vlastnost, která vám může celkem dobře bránit v cestě za spokojeností a za štěstím - netrpělivost. Je možné, že jste na něco docela dlouho čekali a stále ještě jste se nedočkali a už vám dochází dech, i když by nebylo nic nadpřirozeného v tom, že byste si řekli, že zkusíte ještě takzvanou práci na sobě. Mohl bych zde na tomto místě parafrázovat výroky slavných americký politiků a říct, neptejte se, milé Panny, co pro vás může březen udělat, spíše se ptejte, co vy můžete udělat, ale ne pro březen, ale pro své partnery a partnerky. Tím by se mohla míra vaší netrpělivosti zmírnit.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nejenom pro ostatní astrologická znamení, ale i pro Váhy platí, že březen bude celkem v pohodě, co se týká práce, financí a obecně ekonomiky. Je možné, že si koupíte něco, po čem jste dlouho toužily nebo že konečně splatíte dluh, leasing nebo hypotéku. Z hlediska zdraví nemusíte mít strach, že by na vás cokoliv "skočilo" nebo, že by došlo k nehodě, srážce či jiné negativní náhodě. Oblast partnerství je jeví jako vyvážená, pokud již partnerství máte, popřípadě jako značně nejistá, pokud jste bez partnera.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vzhledem k tomu, že Štír je jedno z nejodolnějších znamení, mohou na něj útočit Černé Luny nebo celé armády Saturnů, Štír si zachová svou stabilitu. I kdyby z nebe padaly finální produkty výměny látkové s háčky. V rodinách, kde mají vedoucí úlohu Štíři bude po celý březen klid a pohoda. Zdraví bude zachováno, Štíři jsou tak jako tak málo nemocní a v současné době není ani proč by měli být nemocní, takže se mohou věnovat své práci, partnerství a zábavám. Ke konci března by bylo dobré, kdyby si dali pozor na peníze, může se stát, že se ocitnou v situaci, kdy po nich někdo bude chtít zaplatit něco, co se nakonec ukáže jako naprosto zbytečné.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Po pracovní stránce se mohou Střelci těšit jednak dobrému zdraví, kterému se říká práceschopnost a jednak i docela zajímavým pracovním nabídkám, které budou Střelce obklopovat ze všech stran, takže se budou cítit jak ve (střelné) bavlnce. V podstatě se dá říct, že v současném horoskopu na březen není vůbec nic, co by mohlo Střelce uvést v hlubší zamyšlení nebo jim "vytetovat" vrásku na čele. V polovině března je dokonce pro Střelce výhodně plánovat cokoliv, co se týká přestěhování, stěhování, rekonstrukce domu nebo bytu a na konci měsíce mohou uvažovat i o změněn práce, pokud jim současná nevyhovuje.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Málokteré znamení je tak pilné, jako Kozoroh a právě tato vlastnost se bude projevovat po celý letošní březen. Kozorozi, kteří podnikají nebo pracují jako osoby samostatně výdělečně činné, mohou dosáhnout docela pozoruhodných zisků. Kozorozi, kteří pracují jako námezdní dělníci, se budou snažit přijít na něco, co by jim umožnilo buď přímo podnikat nebo pracovat jako osoby samostatně výdělečně činné. Ve vztazích budou Kozorozi pilní a vynalézaví, ale spíše v druhé polovině března. V první polovině se ještě budou projevovat spíše jako zarytí géniové, kteří nevidí a nevnímají nic, kromě svého pracovního úkolu.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Co se týká životních a pracovních úkolů, bude se osud vůči Vodnářům projevovat téměř nelítostně. Ať už budete mluvit s kterýmkoliv Vodnářem, bude si stěžovat, že je zavalený takovým množstvím úkolů, že na nic jiného nemá čas. A bude mít pravdu, nesnažte se přistihnout Vodnáře při lži, to se vám během března nepodaří. Je docela dobře možné, že podobně jako vznikaly lidové písničky o zavaleném horníkovi, objeví se nějaká řízná lidovka o starostmi zavaleném Vodnáři. Všechno ostatní, jako zdraví, vztahy, práce a částečné také finance, bude v případě Vodnářů celkem v pořádku.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V březnu zažijí Ryby konečně něco, co by se dalo označit jako revitalizace. Až do začátku tohoto roku byly sužovány přítomností Černé Luny, což povolilo až v průběhu právě odešlého měsíce února. Změny k lepšímu budou znát především v oblasti vztahů, potom přijde na řadu práce a podnikání, a nakonec i oblast zdraví. Během tohoto března mohou Ryby vyřešit cokoli, co jim dosud dělalo či ještě dělá starosti. Pokud se nemohly rozhoupat k řešení čehokoliv, co jenom čekalo na projev silné ruky, tak se konečně dočkají. Březen bude pro Ryby zvláštní v tom, že ať už používají k práci jakoukoliv techniku, bude nutné ji opravit, popřípadě koupit novou, je celkem jedno, jestli se bude jednat o papiňák nebo výkonný počítač.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz