Online chat
Dobrý den, třeba Vás ještě stihnu. Pane Ravene, ráda bych věděla, zda má smysl v této situaci hledat práci a jestli se mi ji podaří najít v místě bydliště nebo mám hledat v Praze, kam mě to stále táhne. Moc děkuji. 21.4.60 Jarmila (Jarmila Blažková )
Foto
Práci hledejte v Praze, i když třeba budete muset řešit stěhování nebo přestěhování, tak se to nakonec vyplatí. Tímto se také se všemi loučím, bylo to dnes docela náročné, když máte při práci velkou roušku na nose, tak špatně vidíte na monitor, ale co se dá dělat, že jo? Ostatní otázky, kterých dnes bylo na 200 jsem si alespoň "prolétl", většinou dopadnou všechny věci, na které se ptáte, dobře to vypadá i s "ohroženými druhy a ročníky 48", nebojte, všechno přežijete ve zdraví, celkově se dá říct, což byla často se opakující otázka, jak dlouho asi potrvá koronavirová kovbojka, zatím to vychází předběžně tak do poloviny dubna, potom přijde celkem rychlé vítězství ducha nad hmotou a vítězství dobra nad zlem a zlomyslný vir bude poražen, nejspíše umlácený rouškama, tak je dobré je používat, protože tím dáváme najevo, že vám jde i o zdraví spoluobčanů, čili je určitě budou nosit i naši politici. Jak se to všechno zamíchá s politikou, to se ukáže během voleb, k tomu si potom ještě můžeme něco povědět, ale zatím nečekejte žádné velké změny, zvláště ne mezi viditelnými špičkami politických ledovců. Raven
Dobry den, docela se u vasich postrehu k situaci chechtam, mily Ravene. Mate svatou pravdu s temi psychopaty. A bude tedy nasi zemi brzy lip, tedy bez nich, tech psychopatu...? A taky bych rada nasla dobrou praci. Ale zatim na to asi neni vhodna doba, nevim. Zkratka: bude lip teto zemi, zbavime se tech magoru, a budu mit v dohledne dobe nejakou prima a slusne honorovanou praci? Dekuji a drzte se i vy! (Berča)
Foto
Vždycky říkám a stále to opakuji, že není nad osobní zkušenost, kterou člověk dokáže správně pochopit. S tou prací, respektive s hledáním a nalezením je i nyní doba, jako každá jiná, je sice pravda, že existuje něco jako "kvalita času", ale zrovna s prací je to tak, že v této oblasti nejvíce platí zákon náhody a náhodného rozhodnutí, čili, pokud chcete dobrou práci, tak na tom musíte pracovat neustále a pořád dokola, musíte hledat vhodné příležitosti a hned, jak se nějaká naskytne či vyskytne, tak po ní skočit a snažit se využít vzácnou chvíli, která by se mohla konstruktivně zaseknout do vašeho životopisu. Spíše by nás měly v budoucnosti očekávat lepší a zajímavější věci, než další drasťáky a jobovky.
Dobrý den pane Ravene, ráda bych se zeptala, zda letos udělám přijímačky na obor Fyzioterapie. (26.6.1994)(Karolína)
Foto
To je skutečně dobrý nápad, řekl bych, že nebudete litovat a navíc budete dělat něco, co je skutečně užitečné. Přijímačky uděláte.
Dobrý den, brzy mi vyjde kniha, může se jí vůbec v téhle době dařit? A bude se mi dařit v plánovaném podnikání, je to vůbec dobrý nápad? (LenkaB)
Foto
Chvályhodný počin, je sice všude krize, ale knížce se může dařit docela dobře, to samé platí i pro plánované podnikání.
Zdravím Ravene, zajímalo by mě, s výhledem na přicházející ekonomickou krizi, kdy bude letos nejvhodnější doba na větší investice (do nemovitostí atp.) - jestli taková doba vůbec přijde 😉 Děkuji moc!(Letitá fanynka)
Foto
Doba právě nastala, v současné době je docela chytré investovat do nemovitostí a do zlata, protože se dá očekávat ekonomický pád v dubnu a potom ještě v říjnu, to se nedá dost dobře ovlivnit, ono se to sesype tak nějak samo, ale nemovitosti a zlato zůstanou nemovitostmi a zlatem.
Dobry den, chtela jsem se zeptat na me srdecni problemy mam jit na operaci pacemaker.Dekuji moc Helena 54 04 07 (H.B 1954 04 07)
Foto
Operace dopadne dobře.
Dobrý den pane Ravene, prosím o uzdravení mého syna Petra 18.3.1979, je to moc hodný, starostlivý a šikovný táta dvou holčiček.(Jiřina)
Foto
Nu dobrá, stane se zázrak a bude v pořádku, ať je dále šikovným tátou.
Dobrý den, asi můj dotaz bude znít v této chvíli bláznivě, ale mohla bych se dočkat příští rok ještě jednoho - třetího - miminka? Moc děkuji za odpověď a přeji pevné zdraví! Kozorožka (40)(kozorožka)
Foto
Kozoroh si dává pozor na Saturn, ale jinak všechno dobrý, čili bych to viděl na 90%.
Dobrý den, čeká mě zadost o ruku a svatba prosím? Změnila sem zaměstnání bude se mě tam dařit ? 9.8. 1989 Děkuji (Michaela )
Foto
Svatba bude, změna zaměstnání vypadá dobře, nějakou dobu nebude co řešit.
Dobrý den pane Ravene. Nějaká láska na obzoru? Prodáme byt, který máme ve spol. vlastnictví s ex partnerem? Já 28.8.1973. Zdraví vydrží? Děkuji za odpověď a pevné zdraví přeji. (Pavlína )
Foto
Byt se prodá celkem jednoduše, viděl bych to na květen 2020, zdraví bude v pohodě.
Ahoj Ravene, mému malému obchodu s potravinami se díky situaci začalo skvěle dařit. Zajímalo by mě, jak bude můj obchod prosperovat v druhé půlce tohoto roku. Bude se dařit nebo přijde propad? Na co se připravit?(Veronika)
Foto
Přijde lehký propad, ale znamená to v podstatě tolik, jako "neusínat na vavřínech". Snažit se udržet si zákazníky, nápadům se meze nekladou.
Vyhne sa mojej rodine koronavírus? Prípadne ak nie, zvládneme ho?(Gabriela)
Foto
Vyhnete se všichni jakékoliv virové nákaze, nebojte.
dobrý den,jsem po operaci s rakovinou,vyhne se mi nakažení,děkuji(Alena)
Foto
Nákaza se vám vyhne, buďte v klidu.
Dobrý den, prosím beran on panna, bude nějaký posun ve vztahu? Ren(ren)
Foto
Není to moc dobrá kombinace, asi to bude chtít nějaký osobní přístup nebo něco navíc. Ve hře je bohužel i Černá Luna, která právě v Beranu.
Ravenku, co mě zásadního čeká, na co se mám připravit? Děkuji za odpověď.(Ilona)
Foto
Změny se mohou objevit v oblasti práce, zaměstnání a bydlení.
Dobrý den, pane, mám pocit ohledně koronaviru v Č.r, že zlom k lepšímu nastane po Velikonocích. Co vy na to?(Anna)
Foto
Tak nějak, s tím bych docela souhlasil.
Dobrý den, dáme se s mužem narozeným v býku, se kterým jsem byla ve vztahu před 10 lety, znova dohromady. Co pro to můžu nyní udělat a on jak se k tomu staví. Děkuji moc. Hanka(Hanka)
Foto
Hlavně musí chtít on - Býk má ve znamení Uran a Venuši, bude mít vliv i na společná rozhodování. Co pro to udělat? Plně se mu oddat a poddat.
Rýsuje se nová známost, jen na užívání si, budu mít z něho peníze? (Simona.Krasna@seznam.cz)
Foto
Podle karet on moc peněz ve skutečnosti nemá, i když se mu podařilo ten dojem vzbudit. Navíc je napůl Držgrešle a napůl Kolenovrt.
Pane Ravene, tak moc bych si přála, aby dcera měla partnera a miminko. Jak to vidíte? Opatrujte se.(Ilona)
Foto
Všechno bude, klidně to všechno nechte na ní, však ona si poradí.
Dobry den,asi stejna otazka-jak dlouho bude trvat koronavirovy problem-dekuji(slaisova)
Foto
Ještě tak měsíc, max měsíc a půl.
Pekny den,ziskame letos s pritelem byt ci domecek?D(Lvice)
Foto
Byt. Ale bude to namáhavé, občas budete řešit otázku, zda byt či nebyt. Ale na domek to nevypadá. Domek eventuálně až příští rok 2021.
petr vas zdravi 23 10 72 v 13 hod rozvedeny v peci stridave 2 deti najdu partnerku nebo se vratit ma manzelka asi se o to snazi dekuji za odpoved(PETR)
Foto
Manželka se bude chtít vrátit a jestli jí umožnit nebo ne, to bych asi nechal na dětech, jak samy budou chtít. Dětem je občas dobré se takříkajíc trochu obětovat.
Dobrý den pane Ravene, myslíte že současnou situaci nějak zvládneme, že to má nějaký vyšší smysl. Než to vypuklo mívali jsme doma a třeba i v práci všichni hrozné stavy vnitřního napětí jakoby bezdůvodně, teď se mi paradoxně ulevilo, ale nevím co bude dál a jestli to vše zvládnu sama s dětma, všechny jsou nemocné postupně. Taky myslím na svoji rodinu, kamarády a jednoho člověka, co je mi blízký, ale neví o tom.. Myslím vlastně na všechny, co se jich to týká. Děkuju Blanka blíženec(Blanka)
Foto
Máte docela dobrý postřeh s tím "vyšším smyslem", vždycky se dá najít nějaká souvislost mezi pandemií, epidemií a dokonce i mezi normální virózou (chřipka, angína) a určitým vývojem osobnosti. Těžko se to vysvětluje, ale jsou to souvislosti, kterých si už všimla celá řada lidí, lze tudíž očekávat, že až tohle všechno skončí, budou se lidé, alespoň lidé na srovnatelné úrovni hmotného zabezpečení, k sobě chovat o poznání lépe, než předtím.
Dobrý den Ravene,mám dotaz na finance a práci v tomto roce.dnes mám narozeniny, jsem tedy ryba. Děkuji ančka(Anna)
Foto
Ryby jsou nyní v pohodě, nedávno se zbavily Černé Luny, teď to půjde už jenom takříkajíc od úspěchu k úspěchu.
Dobrý den, nakazí se někdo z mojí rodiny? Zakáže vláda jezdit i pendlerum? Děkuji, krásný den Jitka (Jitka )
Foto
Nenakazí. Zakáže.
Dobrý den, vážený Ravene, trochu odlehčující dotaz. Zažiji ještě někdy vyvrcholení s mužem? Děkuji. (Veronika)
Foto
Proč ne? V kartách se ve vaší blízkosti v budoucnosti objevuje Velekněz - což je většinou takový chytrolín, který vás vždycky něčím překvapí, takže to bude asi v jeho přítomnosti a za jeho přispění.
...zradil, jsem na dobré cestě z tohoto zklamání ven ? Děkuji, Ravene.(Majka)
Foto
Odpouštět je někdy přímo boží. Jděte dál cestou, kterou považujete za správnou.
Zdravim, Ravene, jaka bude politicka pozice Babise po absolutnim selhani ochrany lidi pred korinavirem? Jsou jeho dny ve vrcholne politice secteny, nebo ho tu budeme mit jeste dlouho? Diky za odpoved!(Simona)
Foto
Páně Babišovy dny v politice nejsou ještě zdaleka sečteny, teď se nám bude ještě zjevovat jak ve skutečnosti tak i v divokých snech s rouškou, no, potěš pánbů, ale tak to bude.
Dobrý den pane Ravene. Mám obavu o své blízké co se týká koronaviru. Jak to vidíte Vy v nejbližším období? A potká mě i v těchto nelehkých dnech láska? Děkuji (Blíženkyně)
Foto
Karty v souvislosti s vaším osudem mluví spíše o seberealizaci než o virové nákaze, takže se nemusíte ničeho bát. Je možné, že se budete něco nového učit nebo studovat a bude to kvůli práci a při té příležitosti se můžete seznámit s někým zajímavým, proč ne?
Dobrý den pane Čaroději,potkám do příštího úplňku milence se smyslem pro humor?kam vyrazit na lov?dekuji(Kateřina )
Foto
Jdete na to rychle a zhurta, ale proč ne? Úplněk bude ve Vahách, Slunce v Beranu, jsou to kardinální znamení, to by mohlo být docela zajímavé, na vašem místě bych asi zalovil v kalných vodách internetu. Když jsem viděl film V síti a potom jsem si vzpomněl na starého dobrého Hemingwaye (Stařec a moře), tak jsem si řekl, kdo asi napíše další vzrušující novelu Stařec a internet? Hemi to už určitě nebude.
Ravene, kdy se podle horoskopu situace s koronavirem uklidni?(Jana J.)
Foto
V tranzitních horoskopech jsou eskalace toho nejhoršího vidět v dubnu a v potom v říjnu. Čili si myslím, že všechny možné průšvihy se budou muset uklízet a uklidňovat během dubna a potom po pár měsících klidu se ještě něco objeví v říjnu, i když budou všichni říkat, vidíte, už je klid, už se nic špatného neobjeví.
Dobry den p.Ravene.Mela jsem v plánu odletět za dcerkou v květnu do USA.Jak vidíte tento let?Děkuji moc za Vás cas a pěkný den.maminka 13.8.1971(Iveta)
Foto
Když to bude možné a podle mě by to už možné mělo být, tak klidně leťte.
Dobré odpoledne, potkám konečně chlapa ze kterého se mi podlomí kolena a spadne rouška z brady a nebude to pan Virus :-) ? Kam mu naproti a známe se už nebo to bude pan Nový? děkuji a klidný den - Katka - kozoroh z roku 1978 (Katka)
Foto
Neznáte se, ale poznáte se, z lingvistického hlediska je zajímavé, že vir je v podstatě muž (virilita, virulentní - mužskost, mužský), takže je docela dobře možné, že podvědomě hledáte svůj vir pro život, ale to už jsou úvahy, které si musíte projít v meditativní samotě. Čili stačí, když si ujasníte, co vlastně od onoho pana, ať už vira nebo nevira očekáváte a on se objeví.
Ahoj carodeji, viem ze je pandemia korony, ale ako to vidis? Vyhra zdravy rozum a laska k bliznemu nakoniec? Sme silny, Zem to otoci, ukludni, vynajde sa vakcina ? Peace(Blanquitta)
Foto
Je sice pravda, že na "zdravý rozum" už dávno nevěřím, ale jak z astrologického hlediska, tak i z hlediska výkladu tatorových karet lze osudově věřit tomu, že zmatky, kterými je ověnčená korona, do konce dubna pominou, nakonec se ukáže, že ani žádnou vakcínu potřebovat nebudeme, takže v podstatě stačí už ta opatření, která jsme kolektivně přijali, abychom sveřepému koronaviru vyprášili kožich.
Dobry den, kdy myslite se zklidni situace ohledne koronaviru a budeme fungivat v normalnim rezimu? Dekuji(Lily)
Foto
Ke konci května 2020.
Dobrý den pane Ravene,chtěla jsem se prosím zeptat na bydlení.Mám zůstat v podnájmu,nebo se mám přestěhovat blíž,nebo přímo k synovi?Zuzana 1.7.1963 7.15 Praha,syn Martin 9.1.1989 6.30 Praha.Děkuji za odpověď...(Zuzana)
Foto
Nejlepší by bylo nastěhovat se k synovi a potom si hledat nájem a přitom se poradit jak postupovat, aby pro vás byl nájem výhodný, dají se takové situace najít a využít. Většinou to ale chce čas, který získáte tím, že by vás syn nechal pár týdnů nebo měsíců u sebe.
Dobrý den pane Ravene Jsem ročník 1953 chtěla jsem se zeptat jestli budu mít ještě partnera pro život. Stáří je velice smutné. Děkuji za odpověď Jarka F.(Jarmila F.)
Foto
Řeknu, co mi říkají karty - Seberealizace, Dominance, zvládnutí situace, Věž a Trojka Disků - to znamená, že budete mít ke konci tohoto roku kámoše, se kterým si budete rozumět, ale z nějakého důvodu kámoš zase zmizí a potom přijde do Vašeho života ještě jeden muž, zajímavý člověk, s nímž si budete rozumět a bude vám s ním dobře. Takže ještě poznáte, že i stáří může být docela zábava a legrace.
Dobrý den,pane carodeji. Nejen,ze je svetova krize,u me panuje pracovni i milostna krize... kdy prosim Vas nastane aspon malilinky zlom k lepsimu. Preji Vam hodne zdravi a dekujeme, ze i Vy pomahate.(Sisi,1993)
Foto
Prokletý básník by řekl, čas oponou trhnul a protože krizí nikdy nebylo dost, tak přijdou ještě další. Čistě z astrologického hlediska ale budeme mít poměrně klidné léto. Potom ještě jednu krizi a nakonec klidný konec roku 2020, takže se můžeme alespoň těšit na hezké a veselé Vánoce. Možná to budou tak trochu "blue Christmas" z hlediska partnerského, ale jinak už bude všechno OK.
Dobrý den Ravene, prosím, jak to tu s námi dopadne...Co říkají hvězdy? Uklidní se tu situace a bude "jako dřív". Moc děkuji(Zuzana)
Foto
Situace se uklidní, nemějte strach, ale už nikdy to nebude stejné jako dříve, jak většina astrologů a kartářů a občas i sem tam nějaký ten psycholog nebo doktor celostní medicíny naznačovali, přišla doba transformace, nastaly velké změny, podmíněné jednak tím, že se stále zvyšovala a dosud ještě zvyšuje hustota osídlení a že přišly nové technologie, s nimiž se vytřeštěné lidstvo dosud nesetkalo. S tím se budeme muset poprat a samozřejmě, jak vždycky dodávám, ještě jsme se nenaučili žít a zacházet s psychopaty, kteří nás válcují jak na běžícím páse, to všechno se bude muset ještě pořešit.
Dobry den pane Ravene, jiz delsi dobu nemam praci. Podari se mi v nejizsi dobe najit zamestnani v miste bydliste? Dekuji(Redrose)
Foto
Tak mi to u vás vychází a připadá, jako kdybyste musela nejdříve něco změnit (škola, rekvalifikace a možná i bydliště) a potom se vám podaří práci najít. Dost podstatná je u vás právě ta snaha najít něco v místě bydliště. To si ještě všechno promyslete.
Dobrý den, kdy tohle šílenství skončí a moje budoucnost? Veronika 9.4.1973. Předem díky.(Veronika)
Foto
Jak se říká, bude co řešit až do konce tohoto roku, duben bude ještě krize, přestojíme dube, přijde uvolnění, máj, lásky čas, potom to bude vypadat, jako že to máme za sebou a potom ještě budou padat banky a burzy v říjnu, ale nebude to žádná tragedie, spíše takový průvan, který vyčistí ekonomickou situaci ve světě. Co se týká vaší budoucnosti, najdete si práci, kvůli níž se přestěhujete a budete si užívat života.
Dobry den p.Argoni,podari sa mi otehotniet?ja strelec a manzel rak.dakujem a vela zdravia!(Slavka)
Foto
Střelec a Rak, to k sobě v tuto dobu docela jde, není žádný důvod, proč nepřijít do jiného stavu do konce tohoto roku. S klidnou myslí, lehce a uvolněně, jediné překážky, které by se mohly vyskytnout, bych tušil v rovině psychosomatické. Nebezpečný je z tohoto hlediska stres, ale ten je zbytečný.
Zdravím vás vážený Ravene. Mám dotaz týkající se mé dcery Jany, 17.11.1990 v 4:30 ráno.Nedávno prodělala partnerskou krizi, kdy se s partnerem po 12 letech rozešly.Chtěla bych vědět, co ji čeká a zda najde v tomto roce lásku. Děkuji máma. (máma)
Foto
Zpátky to už částečně bohužel a částečně i bohudík nepůjde, bude muset hledat jiného partnera, ale najde a bude spokojená. Jak to tak vypadá, tak vstoupí s novým partnerem do nového roku 2021.
Dobrý den,kdy vidíte,že nastoupìm do zaměstnání? Díky teď viru se mi vše posunuje.. Děkuju (Káťa)
Foto
První zajímavou možnost "vidím" v červnu.
Moc zdravím, Ravene. Zatím se mi nepodařilo, abych dostala odpověď na můj dotaz. Chci se zeptat na můj vztah, zda bude pokračovat. Přítel bydlí 130km ode mne, poslední dobou je to všelijaké. Budeme žít někdy spolu? Nebo stále cekam zbytecne? Schazime se už skoro 2 roky... Nevím, zda v tom není další žena. Já narozena 10.2.1976, přítel 26.6.1967. Moc děkuji a přeji hezky den, Alča.(Alča)
Foto
Je to trochu paradox, nedostala jste odpověť, zatím... ale pochybuji, že vás odpověď, kterou nyní dostanete, potěší. Váš přítel někoho má, žít spolu nikdy nebudete a pokud na něho čekáte, tak čekáte zbytečně. Lepší by bylo, pokud chcete někoho najít, takříkajíc na perspektivní budoucnost, tento vztah ukončit a hledat dále.
Dobrý den milý Ravene. Chci se zeptat, jak se povede mojí rodině v tomto roce. Zda vše v dobrém přečkáme a bude zase vše dobré. Děkuji Jana, 15.1.68,23:45(Jana)
Foto
Podle astrologických konstelací budete muset ještě pár měsíců zápasit s něčím, co by se možná dalo nazvat i nepřízní osudu, ale ke konci tohoto roku 2020 a v první polovině roku 2021 se už bude všechno zlepšovat. Nejdůležitější je vždy zdraví a to vám vychází dobře, o všechno ostatní se dá bojovat.
Vážený Ravene, myslíte si, že nastanou brzy dobré časy? Přijde mi, že koronavirus je pouze zástěrka daleko horšího....(Veronika)
Foto
Řekl bych to asi takhle, osobně bych koronavirus nepodceňoval, i když ani ministr zdravotnictví do dnešního dne nepoužíval roušku, když hovořil k davu dychtivě, s pootevřenými ústy naslouchajících novinářů, už teď si ji určitě nasazuje, je ale pravda, že ono se těch problémů sešlo poměrně více, kdo čte moje horoskopy, tak si určitě vzpomene, že jsem už loni upozorňoval na opakování roku 2008, což mělo, tedy ještě má nastat letos v dubnu a potom ještě jednou v říjnu. Jsou to v podstatě jevy, které jsou spojené s běžnou finanční krizí, když se ve společnosti vyskytnou psychopati, kteří bezdůvodně zadržují většinu existujících finančních prostředků na svých kontech - potom by i dítě řeklo, že nastává nebezpečná situace, jako kdyby vám z pískoviště odnesli všechen písek a potom by vyhlásili soutěž o nejkrásnějsí, z písku uplácanou bábovičku nebo by z bazénu vypustili vodu a odvezli by ji do Švýcarska a potom by tam na betonové dno nechali skákat borce v rámci soutěže o titul nejlepšího plavce. Dokud se naše společnost nenaučí zacházet s psychopaty, budou se tyto krize opakovat stále dokola.
Dobrý den, vážený Ravene, jsem zvědavá na Vaši dnešní věštírnu. Nicméně zeptám se na tradiční otázku, setkáme se s panem Radkem? Je v pořádku? Děkuji, datum narození 30.8.1976, v 16:30 Praha. (Veronika)
Foto
Pan Radek má docela hezké karty, které by se daly vyložit jako popis "seberealizace", zřejmě asi zaznamená určité pracovní změny, pomocí nichž se ale spíše zhoupne směrem nahoru, než, aby to ho "vyhodilo z kola ven". Takže bude i spokojený a rád se s vámi uvidí a setká - tušil bych to na červen, ale to ještě budete mít v zádech máj - lásky čas.
Dobrý den, Ravene, prosím o podívání do karet krize, krize, krize....zharmonizuje se náš vztah s manželem...kde to "drhe" ? Velmi děkuji za Váš náhled.(Vendy)
Foto
Na začátku výkladu se hned objevuje karta Věž, je to karta "velkého zlomu" a pokud se ptáme na vaše manželství, znamená to, že ještě nějakou dobu to bude, jak se říká, drhnout, ale potom jsou už další karty dobré, čili je dost pravděpodobné, že se vám do vztahu bude chtít nabourat jiná žena, může to být i spolupracovnice pana manžela, mohou se vyskytnout krizové situace, ale nakonec to všechno ustojíte, není tady žádná karta rozvodu nebo rozchodu, volnosti a následného bratrství místo manželství. Dejte svému manželovi nyní co nejvíce volnosti, to by mělo (zdánlivě paradoxně) celkové partnerské situaci spíše pomoct než uškodit.
Dobrý den, budou mít rodiče práci nebo o ní přijdou. Děkuji velmi.(Dcera)
Foto
Vychází Trojka Disků, to je Práce, ale je tam i Zklamání a Úspěch, takže to vypadá na určité komplikace, které se objeví a budou se týkat nové pracovní nabídky, která bude spojená buď s rekvalifikací nebo prostě s tím, že se budou muset ještě na stará kolena učit něco nového. Ale v zásadě by neměli rozšiřovat řady nezaměstnaných.
Co můžu udělat, ať se ke mě má láska vrátí? Vím že ně miluje ale ztrácí se mi.(Tina)
Foto
V takovém případě mohou pomoct rituály na lásku, ale je to vždy tak trochu risk, protože, pokud se na druhé straně barikády vyskytuje někdo, kdo má stejný zájem o stejnou osobu jako vy, tak obyčejně vítězí, ten, kdo má k "lovné zvěři" blíž.
Dobrý den, Ravene. Jak to vidíte, kdy to skončí, bude tento rok těžký ? (Včelka)
Foto
Tento rok je spíše pracovní než odpočinkový, ale to neznamená, že musí být "špatný", jsou zde určité ekonomické průšvihy, které se musí "vyrovnat", k tomu nám dopomáhej nyní duben a ještě to bude mít dozvuky v říjnu tohoto roku a potom opět život poběží podle toho, kdo bude či nebude aktivní a čemu se bude věnovat. Takže já sám to vidím tak, že na nervy nám trochu zahraje duben, který už tluče na dveře jak starý, zkušený exekutor a potom ještě říjen, s tím už taky máme své zkušenosti, vzpomeňme na Říjnovou revoluci a její důsledky.
Dobrý den, zajímá mě, jak nakonec dopadne mé stěhování. Už víceméně moc nevěřím, že se něco zlepší, natož aby byla řeč o stěhování, ale když se říká, že naděje umírá poslední … (Tee)
Foto
To vždycky bude ve vašem případě dost záležet na tom, kdo vám bude při stěhování pomáhat, takže jako první si rozmyslete, na koho se obrátíte se žádostí o pomoc. Když to bude amatér, tak se můžete stěhovat třeba do konce života a potom by to už bylo rovnou na krchov, když to bude profík, tak může bydlet, než se skončí tento rok.
Dobrý den, Rave, je skvělé, že jste opět tady.... Prosím, podaří se mi najít v dohledné době práci ? Děkuji za odpověď. (Saša)
Foto
Vaše karty jsou Císař, Eso Disků a Smrt, jinými slovy, přeloženo do lidštiny, do dvou, maximálně do tří měsíců máte práci, která se vám bude líbit.
Dobrý den Ravene, podaří se mi najít dobrá práce, jestli nějak rozumně přejde ten blázinec ? Začínám se tak trochu bát o svou existenci, jelikož jsem neměla stabilní práci tak dvě léta a teď tohle … Děkuji(Kalyptonka)
Foto
Určitě se vám podaří najít dobrou práci. Hned jak skončí celý tento "blázinec" kolem strategického boje proti nákazám všeho druhu a kalibru, což by mělo být podle mého odhadu v průběhu dubna, tak se objeví pár docela dobrých pracovních příležitostí, samozřejmě i pro vás. Prostě by bylo dobré využít teď pár dní klidu a něco zajímavého se naučit nebo si rozpakovat staré dobré vědomosti, které by se potom daly v pracovním procesu použít. V kartách vám vycházi Viselec, Věž a Dvojka Disků, Změna, to znamená, že po létech strádání se konečně objeví něco, pro co je dobré existovat.
Dobrý den Ravene, právě nyní je období, kdy bychom se měli trochu semknout a být více pospolu, užívat si lásky čas, když Máj tu ještě není, ale jak to prosím budu mít v lásce já ? Jsem sama a právě v tomto čase mě samota bolí ještě více. Objeví se někdo použitelný ? Pěkný den.(Blíženka)
Foto
Ano, termín "někdo použitelný" je velmi výstižný. Podle astrologických pravidel teď, v následujících dnech budou mít Blíženci celou řadu příležitostí k tomu, aby změnili svůj život směrem k lepšímu a to ve všech oblastech života, jak v práci, tak i v oblasti vztahů. Jde pouze o to, umět využít příležitostí, které přijdou a nedělat si svým způsobem existence zbytečné nepřátele. Takže, určitě se někdo objeví a jistě nastane i situace, kdy roušky padnou na zem, obličejové i bederní...
Dobrý den, poučí se ti chytráci/podnikatelé na vysoké noze, co se tvářili, že sežrali celou moudrost světa a začnou se chovat lidumilněji k „normálním“ lidem ? (Naštvaná)
Foto
Tady se dá odpovědět jedním slovem - nepoučí, bohužel, lidská povaha má tu zvláštnost, že se od narození moc nemění, pokud se mění, tak spíše k horšímu než k lepšímu, například po ráně do hlavy se může z celkem normálního člověka stát psychopat. Pokud ale psychopat dostane stejnou ránu do hlavy, tak se nikdy nestane, že by vzpamatoval a přestal by být útočný.