Online chat
Dobrý den,splní se mi můj sen??? Renáta 1970(RMa)
Foto
To je asi nejlepší otázka, která zde mohla padnout, takže říkám, ano, splní, i kdyby čert na žebráku jezdil, tak, sny se mají plnit, zvláště potom takové sny, od kterých to přímo očekáváme, že se splní. Jinak vám všem děkuji za přímo bombastickou účast, jistě ale sami uznáte, že 300 otázek nemám šanci ani pořádně přečíst, takže se na mě určitě nebudete zlobit, jestli se zrovna na vás nedostalo, dělal jsem co jsem mohl, právě nyní se v křečích a mdlobách kácím z kancelářské židle pod stůl, pokud se chcete informovat, co nového u nás "na dvorku", podívejte se na argoni tečka com, vždycky, když je něco zajímavého, co bych mohl okomentovat tak to obvykle dávám na argoni. Teď v poslední době chystám knížku, ano, přímo knihu na téma, Kdy a jak se (ne)daří rituály v praxi, nejdříve bude v digitální podobě, ale i tak se dá číst, jako například i tento chat - je mnoho lidí, kteří buď chtěli vykonat na něco rituál nebo se sami pokusili na cokoliv rituál vykonat a teď najednou, ejhle, on se stal přesně opak toho, co jsme původně chtěli. Jak je to možné? Co bylo špatně? Například si vyhlédnete třeba jako žena určitého partnera a teď na něho budete dělat rituál, aby se do vás zamilovat, tedy aby si vás nejdříve všiml, potom se do vás zamiloval a když ho začnete ovládat, tak aby bylo dost času na rozhodnutí, "co s načatým večerm?" A teď najednou vidíte, jak za pár dní on sám napíše na svém profilu, že je ve vztahu s nějakou úplně cizí ženskou, se kterou jste vůbec nepočítaly a že spolu jedou na dovolenou a začne s ní chodit na procházky, společně grilují a chodí na večeře, jedou do Chorvatska a nakonec oznámí, že čekají dítě a svatba bude příští měsíc a máme jim přát hodně štěstí a hezké počasí. Jak je tohle možné? - a právě tyto a podobné věci rozebírám ve svém elaborátu, protože z vlastních zkušeností jsme se v rituální praxi setkali snad úplně se vším, někomu popřejete veselé Vánoce a on se jde oběsit do stodoly, čili jak, kdy a proč a co dělat, aby rituály vycházely podle našich přání a ne naopak - všechno bude již brzy sepsané, takže se vše dovíte v pravý čas. Raven
Co mě čeká v lásce? (Karol)
Foto
Zřejmě úplně jiná láska.
Prosím Vás, vrátí se zpátky zamnou přítel? Děkuji moc. (Anonymně)
Foto
Nevrátí.
Do konce týdne získám 50 000kc?potrebuji splatit dluch (Irena Bubakova)
Foto
Docela vám to přeju, tak říkám, že ano.
Krásný den Ravene prosím Vás bolí mě dlouhodobě ruce pomůže mi návštěva lékaře neurologa. Uzdravim se. Děkuji Iveta(Iveta)
Foto
Neurolog by měl pomoct, to vypadá na nějaký zánět šlach nebo šlachových pouzder, ale spíše vám to řekne MUDr.
Dobrý den. Před několika měsíci jsem se rozešla se svým klukem. Stále ho miluji, ale on je šťastný. Je možné, že se k sobě vrátíme a jestli mě stále miluje?(lucka)
Foto
Pravděpodobnost, že se k sobě vrátíte je malá, téměř minimální, zvláště, jestli jste se rozešli a bylo to z vašeho rozhodnutí.
Dobrý den, měla bych dotaz na jednoho muže. Stále se mě vrací do života. On ženatý ja vdaná. Co tento muž v nejbližší době odemě očekává a to co je mezi námi bude i nadále pokračovat? Já 16.9.1976 on 12.4.1976 Moc dekuji(Jana)
Foto
Raději buďte opatrná, protože je sice pravda, že onen muž by chtěl vztah, tedy mimomanželský vztah, ale zatímco za jiných okolností by to byla spíše legrace, zábava po práci a podobně, tak teď by bylo lepší ještě nějakou dobu počkat, nejlépe do začátku nového roku 2021.
Dobrý den pane Ravene, letos mi udělali chybu v přijímacím řízení a teď čekám na odvolání. Dopadne mi odvolání dobře? Děkuji (26.6.1994)(Karolína)
Foto
Všechno se zdá sluncem zalité, takže to dopadne dobře.
Dobrý den pane Ravene, v lednu jsem musela nedobrovolně po 11 letech opustit svoji práci, začala jsem trpět úzkostmi a zatím práci kvůli potížím nemám, mám skvělou rodinu, těším se až budu babička a chtěla bych znova pracovat jako zdravotní sestra na obvodě😊(Monika)
Foto
Teď už konečně nastane trochu lepší období, čili je pravděpodobné, že práci během října, maximálně listopadu dostanete, jinak bude kolem vás i ve vaší rodině všechno v pořádku.
Prosím Vás,mám nějaké potíže se zdravím,je to vážné nebo to spraví bylinky? Děkuji(Kamila)
Foto
Bylinky to nespraví, doktor ano.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda si máme vzít do pronájmu byt na Bohdalci v rodinném domě.Budeme tam štastní? Jak to ponese syn. U rodičů už se bydlet nedá. Také jestli zůstaneme zdraví, já, syn, manžel a jestli synova škola - obchodní akademie půjde do karantény.Mockrát děkuji Marcela 28.9.1968(Marcela)
Foto
Vypadá to na docela dobré řešení - syn to unese a jinak, co se týká zdraví, tak to také vypadá dobře.
Dobrý den,chceme vzhledem koróně přepsat nemovitost na dceru a synovi i též přepsat pozemek je vhodná doba?(Antonie B)
Foto
Ale jo, v kartách se to jeví jako docela dobrý nápad.
Dobrý den,před rokem ode mne odešel přítel za jinou ženou,(bylo to že dne na den,po měsíci jsme se videli,oba jsme plakali a objimali,ale stejně odesel),nikdy jsem nepoznala chlapa ,s kterým jsem byla tak duševně a fyzicky spoutana.Stale věřím že se ke mě vrátí,občas jsou chvíle,kdy ho cítím jak se na mě dívá, nebo leží vedle mě. Stále ho hluboce miluju,ráda bych věděla jestli se ke mě vrátí. On narozen 5.2.84. Já 31.5 71. Děkuji moc za odpověď.(Sarka)
Foto
Budete se muset smířit s tím, že se nevrátí a nepomůže ani žádné kouzlo a žádný rituál.
Dobrý den, ustijí naše rodina po zdravotní stránce Covid časy? Děkuji a moc zdravím.(Gábina)
Foto
Podle všeho to vypadá, že všechno ustojíte.
Krásný den, pane Argoni, již delší dobu do mého života vstoupila hudební múza,v podobě improvizace hrají na klávesy a klavir. Vznikají skladby se slovy a zpevem Fantazii se meze nekladou nerozumím tomu.Myslim, že by i oslovily. Avšak 26.6.1961 Moc děkuji za odpověď a přeji život plný naději a Slunce Iren(Irena)
Foto
To je náhodou docela dobré, protože, když si založíte na youtube svůj vlastní kanál nebo jak tomu říkají, tak to tam můžete nahrávat a když by to mělo úspěch, tak by nastal čas k přemýšlení, jak toho využít.
Krásný den, chtěla jsem se zeptat a je to také mé přání zde se ještě jednou setkáme s mojí bývalou láskou poslední dobou na něj moc vzpomínám je to cizinec ze Srbska už je to ale 40 let. Mám ještě jednu šanci moc bych si to přála.dekuji Irena 25.1.1956(Irena)
Foto
Nesetkáte se už nikdy.
Dobry den,co me ceka do konce tohoto roku,neco prijembeho?dekuji za odpoved(Lenka)
Foto
Na tohle se dá říct, že je to fakt zajímavá otázka, přinejmenším to znamená, že optimisté ještě nevymřeli.
Dobrý den. Děkuji za minulou věštbu, měl jste pravdu :)(Silvie)
Foto
Ani nevím, jestli mám být rád nebo vás litovat, ale vždycky je k něčemu dobrý, když vidíme, co se na nás řítí, abychom nebyli nepřipravení.
Dobrý den stále mi vrtá hlavou zda se k sobě hodí panna a blíženec a zda je blíženec schopen zůstat věrný? Můžu být šťastná v tomhle vztahu? Dekuji(Harmonika)
Foto
V tomto čase se k sobě moc nehodí.
Zdravím Ravene, bude se příští rok moci jet k moři nebo to bude jako letos néli horší, miluju cestování, tak nevím jestli nám to ti nahoře dovolí? (LEŇA )
Foto
Příští rok to bude lepší.
Prosila bych se zeptat ještě na práci, práce mě sice baví, ale nejsem spokojená ohledně kolektivu a hledám jinou, podíváte se mi kdy bych měla vhodné období pro změnu anebo kdy se mi povede najít jinou? Jana 19.6.75 (Jana)
Foto
Na začátku roku 2021 bude dobrá doba na změnu.
dobrý den prosím jaký je muž 21.5.77 je tam faleš?dcera se ho bojí 12.11.02 mamina(mamina)
Foto
Je to tak trochu chvilka k zamyšlení, vaše dcera má pravdu.
Dobrý den pane Čaroději v červenci jsem šel do důchodu užiju si ho? Děkuji Franta(František)
Foto
Jasně že jo, hlavní je, nechodit teď k doktorům, jen do hospod nebo na procházky do parku, popřípadě do fitka.
Dobrý den, Ravene, ráda bych se zeptala, jak stará je má duše? Díky za odpověď a přeji fajn den! (Denisa)
Foto
Zajímavá otázka, konečně první otázka, na kterou musím odpovědět "nevím", ale odhaduji to, pokud se na to ptám karet čistě z fylogenetického hlediska, že zhruba tak deset miliónů let. To není moc, ale na druhou stranu je to dost na to, abyste už o životě něco věděla. Klidně byste mohla dělat i moji práci, ještě tak dva roky učení a jste na svým.
Dobrý den můžete mi prosím sdělit zda tohle s virem někdy skončí a zda to s manželkou přečkáme? Já 3.5.57 a žena 20.1.58 Děkuji František(František Němeček)
Foto
Ano, všechno skončí na přelomu roku 2020 a 2021 a přečkáte to ve zdraví.
Dobrý den, milý Ravene. Ráda bych věděla, zda se můj syn dostane na nějakou střední školu. Martin, 20. 10. 2005. Děkuji za odpověď a Váš čas. (Helena)
Foto
Ano, dostane.
Hezky den pane Ravene, ziskame s pritelem tento rok byt ci dum?Dekuji.92(Mar)
Foto
Vypadá to na byt, ale získáte.
Krásný den, vystuduji v budoucnu farmacii v Hradci Králové? Děkuji za odpověď! (Péťa)
Foto
Ano, vypadá to velmi nadějně.
Dobrý den Ravene, co mě ještě čeká?(Jitka)
Foto
Zatím bude všechno v pohodě, žádné náročné změny se ve vašem životě neobjeví.
Pěkně prosím dostanu práci kterou si opravdu upřímně přeji ? Děkuji Eva 42 let (Eva )
Foto
Je to takové rozhodnutí jak hod korunou, ale přesto říkám ano, podaří se.
Dobry den pane Raven, mohu se zeptat jak na tom budu financne do konce roku? A jestli najdu konecne partnera pro zivot. Nebo se vratime s byvalim pritelem k sobe. Dekuji(Betty)
Foto
Je zde dost velká možnost vrátit se k sobě s bývalým přítelem.
Krásný den přeji, chci se zeptat jestli se nám v této době nebo v blízké budoucnosti konečně zadaří se svatbou. Děkuji Iva(Iva)
Foto
Zadaří, potíže zase nebudou takové, aby muselo ze svatby sejít.
Moje dcera zůstala sama s chlapečkem, teď jí čeká soud o stanovení péče o syna...dopadne to pro ní dobře ? Už je ze svého ex úplně vyřízená, pořád jí s něčím obtěžuje...a soud by mohl hodně vyřešit....Děkuji moc(babička)
Foto
Soud by se měl tentokrát projevit celkem rozumně.
Dobry den, ziji s pritelem v zahranici (je cizinec). Jsme spolu 3 roky, planujeme budoucnost. Cca mesic mame takove horsi obdobi, krize je ale silne slovo. Jen ted mame takove horsi obdobi. Priteli docasne zmenili prac. dobu (drive jsme pracovali stejne a tak spolu travili cas). Nyni ja jdu do prace, on skonci a jde za kamarady. Takze se vlastne vidime az doma v posteli. Cca 3 tydny zpet jsem zacala mit pocit, ze to mezi nami neni uplne ok. Pritel tvrdi, ze je to jen blbe obdobi, ze me miluje a o nic nejde. Ja samozrejme zacala dumat zda v tom neni jina... narovinu jsem se ptala, porad ta sama odpoved - ne neni, proto jsem s tebou... jen blbe obdobi. Je sice mozne, ze jsem ted citlivejsi a mozna premyslim nad blbostmi. V tydnu mi ale prisel anonym. Pritel me pry podvadi. Nic vic... zadne info kde a s kym nebo dukaz jako fotky, konverzace nebo cokoliv. Ted jsem z toho uplne rozlozena. Tak se chci zeptat, podvadi me pritel? Co ke mne citi? Ja 21.3.1989, pritel 20.11.1989(Market)
Foto
Jo, možná by bylo dobře to příteli ani neříkat a nesnažit se luštit to s ním.
Krásný sluneční den přeji, nová láska, vztah nebo jen zábava? já blíženec, on panna, je nám spolu fajn, on nechce vztah, já ano, změní se to? děkuji (Míša)
Foto
Z toho vztah nebude, jsou to v současné době znamení, která jsou nekompatibilní.
Dobry den, ziji s pritelem v zahranici (je cizinec). Jsme spolu 3 roky, planujeme budoucnost. Cca mesic mame takove horsi obdobi, krize je ale silne slovo. Jen ted mame takove horsi obdobi. Priteli docasne zmenili prac. dobu (drive jsme pracovali stejne a tak spolu travili cas). Nyni ja jdu do prace, on skonci a jde za kamarady. Takze se vlastne vidime az doma v posteli. Cca 3 tydny zpet jsem zacala mit pocit, ze to mezi nami neni uplne ok. Pritel tvrdi, ze je to jen blbe obdobi, ze me miluje a o nic nejde. Ja samozrejme zacala dumat zda v tom neni jina... narovinu jsem se ptala, porad ta sama odpoved - ne neni, proto jsem s tebou... jen blbe obdobi. Je sice mozne, ze jsem ted citlivejsi a mozna premyslim nad blbostmi. V tydnu mi ale prisel anonym. Pritel me pry podvadi. Nic vic... zadne info kde a s kym nebo dukaz jako fotky, konverzace nebo cokoliv. Ted jsem z toho uplne rozlozena. Tak se chci zeptat, podvadi me pritel? Co ke mne citi? Ja 21.3.1989, pritel 20.11.1989(Marketa)
Foto
Nic si z toho nedělejte, jedna jeho kámoška ho chce získat, protože jí padl do oka. On ale na ni moc nereaguje, tak vám poslala anonym, který sama bez pomoci pracně sesmolila - a to je všechno, když to pustíte z hlavy, bude vztah zachráněn, spíše se snažte nějak si změnit denní režim - domluvit se v práci, abyste mohli spolu trávit více času.
Milý Ravene, před měsícem mi dcera oznámila, že čekají druhé dítě....bude vše v pořádku ? Přála bych jim holčičku...ale to se ještě neví....:0)(mamka)
Foto
Všechno bude v pořádku a podle všeho i ta holka to bude.
Pane Ravene:) Prosím... potkám do 50 let (mého věku) chlapa, který by mě miloval?? Moc děkuji :)(Hanka)
Foto
Potkáte - a může to být skutečně kdykoliv.
Dobrý den, letos budeme s partnerem 10 let - s menší pauzou 1,5 roku, kdy odešel k jiné...teď jsme spolu 4 roky...a vypadá to, že vše je zalité sluncem...ale přesto mě občas napadne...zda opět "není někde nějaká paní, ke které chodí na čaj"....co myslíte ? Já Býk...on Lev...Děkuji (Hanka)
Foto
Věřte, nevěřte, ale raději věřte, nemusí se všechna pochybení opakovat stále dokola.
Dobrý den, kdy potkám muže pro společný život? Krásný den a děkuji, Petra (14.3.88) (Petra)
Foto
Do tří měsíců - když budete opravdu hledat.
Zdraví děkuji (Daja 50)
Foto
Zdraví vypadá celkem dobře, je jasné, že každý něco máme, ale nevypadá to u vás tak, že by se jednalo o něco vážného.
DOBRÝ DEN BUDU SE STĚHOVAT BUDOU FINANCE.BÝK DĚKUJI(KALUŠ)
Foto
Všechno bude příští rok 2021.
Zdravím p.Ravene.Je fajn,že máte věštírnu.Mohu se pozeptat zda budu babičkou a jaký čas to ještě veme?Děkuji moc.máma.Mějte se.(iva)
Foto
Podle karet se tak stane, jak se říká, do roka a do dne.
Dobrý den, potkám už konečně nějakou lásku? Děkuji. Blizenec 2001(Aďa)
Foto
Blíženci, zvláště potom aktivní Blíženci budou mít hodně zajímavých šancí v říjnu a v listopadu. Šťastný lov.
DOBRÝ DEN PANE REVANE MOC PROSÍM.NAJDU DO ROKA PŘÍTELE.JAKÉ OBDOBÍ SE POTKÁMEBUDU UŽ S NĚKÝM NA VÁNOCE.DĚKUJI VAŠE OBDIVOVATELKA 1.5.75(BÝK)
Foto
Do roka a do dne tady bude. S letošními Vánocemi bych si ale ještě nebyl jistý.
Budu muset změnit práci?(Vendy)
Foto
Je to docela dobře možné, čili bych to viděl tak na 90%.
Pekný deň.. Prestahujem sa tento rok? Ďakujem. (Zuzana)
Foto
Myslím, že ne, v kartách jsou vidět nějaké potíže, spojené se stěhováním. Příští rok bude lepší.
Dobrý den Ravene, jsem let rozvedená, alena lásku jsem nezanevřela. Bude v mém životě ještě figurovat milující muž? Iva (3.11.64)(Iva)
Foto
Ale ano, bude, o tom není nejmenších pochyb, jen to chce ještě trochu času.
dobrý den, chci se zeptat co nás čeká v blízké době? Chystáme se udělat nějaké změny v životě tak se chci zeptat zda se všechno podaří tak jak si přejeme? Díky moc (Adriána (28.5.1975))
Foto
Hospodářsky si trochu sedneme na zadek, ale dá se říct, že šikovní lidé budou stále mít práci a stejně tak bude i příležitost k podnikání a k samostatné práci. Rozumné plány a sny se splní.
Pekný deň. Nájde si ma tento rok láska? 22.3.1975. Ďakujem (Zuzana)
Foto
Tento rok bude láska ještě trochu tápat. Ale příští rok už dokáže divy.
Pekné poledne Ravene. Měla bych na Vás otázku. Už delší čas mi "nadbíhá" můj kamarád, pomáhá mi a snaží se po svém být mi oporou. Někdy mu to jde a někdy méně. Cítím, že mě má rád. Přesto stále nevím,zda si ho připustit více k sobě. Je ženatý, sice 100% že s manželkou nežije, přesto ve mě hlodá pochybnost, zda si dokáže vyřešit přítomnost, rozvést se a dát mi svoji lásku. Jsem narozena 27.2.1974 a on 3.12.1975 Děkuju za veštbu(Helena)
Foto
Nedokáže nic a s manželkou žije. Dejte mu ultimatum, buď se do poloviny příštího roku rozvede nebo nic.
Zdravím, Ravene, budu měnit letos nebo příští rok práci? Jak vůbec naše firma vše zvládne? Díky moc Leňa (Leňa )
Foto
Vaše firma má zřejmě nějaké nadpřirozené poslání, protože všechno zvládne, nezanikne, takže i práce vám zůstane a budete spokojená.
Dobrý den, mám dotaz na vnučku,nar.30.10.1999, jestli dokončí školu a zůstane ve vztahu se svým přítelem. Děkuji. Maruška(Maruška)
Foto
Ano, vypadá to, že školu dokončí a ve vztahu zůstane, bude to tak pro ni lepší.
Dobrý den, pane Ravene, měla bych na Vás dotaz, mám strach o svá vnoučata, dnešní doba je plná napětí a obav, bude vše v pořádku?A jestli mohu ještě jeden, docela důležitý - jak se bude ubírat vztah nás sourozenců po notářském řízení, vztahy jsou na bodě mrazu, vypořádá se sestra se svými sourozenci a nastane už klid?Děkuji, Gardenie, 1961(Gardenie)
Foto
U vás to bohužel vypadá na menší sourozeneckou bitvu o majetek, nebude to nic neobvyklého, ani nic nadpřirozeného a je také celkem jedno, jak to dopadne, v podstatě se dá říct, že nebude ani vítězů, ani poražených, ale na druhou stranu se také nikomu nic vyložené špatného nestane.
Dobrý den,abych pravdu řekla nevím na co se zeptat,pokud by to šlo,tak ve stručnosti všeobecně, děkuji vám......3.5.1965(Vladislava Baďurová)
Foto
Všeobecně máte do budoucnosti dobré karty a to jak, co se týká partnerství, tak i co se týká práce a financí, samozřejmě i zdraví, jediná na co si dáte nyní pozor jsou jakékoliv investice, pokud máte "investované" peníze do jakéhokoliv podnikání, tak už je máte v podstatě pryč, ale jinak je všechno OK.
Dobrý den, ráda se zeptám na finance, zdraví, práci a jestli se objeví ten pravý muž, děkuji 10.4.1972(Martina)
Foto
Jednoduchá odpověď - všechno máte i do budoucnosti dobrý.
Krasny den preji, Ravene! Prosim, proc se mi stale vraci do zivota muz ( nar. 9.2.1972) Trva to takto uz 9 let. Neni, opravdu neni mozne, se od sebe nadobro odtrhnout. Zkousela jsem to nespocetnekrat, ale vzdy se od nekud vynori znovu. Nikdy jsme nemeli partnersky vztah, presto nas to k sobe neustale tahne a ja uz doopravdy nevim, co snim. Mam mu dat sanci k opravdovemu vztahu, neb to ma smysl, budoucnost a nebo si semnou jen nesmirne rad hraje? Velice Vam dekuji za rozlusteni teto zahady. (Nadeje)
Foto
Tady je to trochu složité, protože to nemusí souviset s touhou mít s vámi vztah, ale spíše s jakousi vniřní touhou trochu si pohrát, prostě je to hravý nebo hrající si chlapec a podle toho bych to též viděl spíše chmurně, kdybyste se měli nebo chtěli pokusit o prohloubení nebo navázání a prohloubení vztahu, prostě by to nevyšlo, jednou byste ho doma potkala, třeba v předsíni, potom byste ho několik dní neviděla, ani v obýváku u televize a takhle by to šlo do ztráty vědomí.
Ja už vám chlapom vôbec nerozumiem. Raz ma zdraví je ku mne pozorný. Za týždeň robí že má nepozná. A to sa opakuje dokola. Ako si mám jeho chovanie vysvetliť? Za každú radu som Vám vďačná.(Lena)
Foto
Trochu nenormální, spíše bych označil podobné chování jako lehce psychopatické, čili to se nezmění. Do budoucnosti je dobré vědět, že výhody z toho nejsou žádné.
Dobrý den , najdu partnera , spřízněnou duši , tři roky jsem vdova děkuji(Martina)
Foto
Lépe se vám bude hledat od prosince "nahoru", ale najdete.
Dobrý den p.Ravene.Chtěla jsem se zeptat jestli mám změnit práci v budoucnu,kdyby mě přišla jinná nabídka nebo zustat v té stávající?Co by bylo lepší?Děkuji moc a měj Te se.(IVETA)
Foto
Uvidíte, když budou podstatně lepší peníze a práce snesitelná, tak změnit.
Přestane mě už brzy bolet levá noha ? Nám s ní něco vážného? Děkuji 😁(Lara)
Foto
To vypadá na namožení, čili odpočívat, odpočívat, odpočívat...
Krásný den, pomůže mi k vyléčení zdraví homeopatie? 7.10 1963,dekuji vám (Renata Vybiralova )
Foto
Jak jsem již říkal, zkusit to můžete, účinky jsou individuální. Jako nakonec téměř u všeho.
Dobrý den,zajímala by mě budoucnost vztahu muž 10.4.1973 žena 28.8.1982 děkuji(panenka)
Foto
Podle karet budou v tomto vztahu krize. Podle horoskopu vychází to samé, ale budoucnost není ztracená, pouze se bude muset za ni bojovat.
Prosím, upraví se mé potíže s žaludkem , je to urgentní k řešení ? Děkuji(Váha)
Foto
Ano, upraví, i kdybyste nešla na gastroskopii, ale lepší by bylo si tam skočit.
Dobrý den, prosím, budu šťastně zamilovaná? Děkuji Monika(Monika)
Foto
Budete zamilovaná a spokojená cca tak do května 2021.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli mě čeká šťastná láska muže. Děkuji monalisa(Monalisa)
Foto
Ano, v osudu máte, že na to máte plný nárok a to poměrně brzy - do tří měsíců.
Krásný den,mám se dát na léčbu homeopatiky? Vyléčí mě?, pomůžou? Velice děkuji za odpověď 🙏(Renata Vybiralova )
Foto
Homeopatika jsou vždycky od - do. Když se budete pokoušet odstranit nepřející tchýni pomocí homeopatického jedu na krysy, tak to asi nebude fungovat. Nejlépe mohou fungovat jako doplňková léčba, když se jedná o cokoliv, co se dá označit jako psychosomatické, takže je to prostě případ od případu.
Bebars Sougar nar.21.5.1976,chci se zeptat,má ženu a děti děkuji vám (Lenka)
Foto
Podle se bude on starat hlavně o sebe a hlavně, sám nikdy nebude.
Dobrý deň. Trápim sa kôli jednému mužovi. Mam tomu dať ešte šancu, alebo to definitívne ako sa hovorí poslať do kytek? (Stela)
Foto
Poslat do kytek.
Dobrý den p.Ravene prosím Vás jaká bude moje finanční situace do konce letošního roku? Mám být v klidu nebo je třeba něco změnit myslím práci. Předem děkuji a přeji Vám krásný podzim. Nar.1970(Jiřina)
Foto
Nic měnit nemusíte, ani se nemusíte obávat, že o něco přijdete, nějakou menší bouři na ekonomickém nebi asi zažijeme, stejně jako průtrž mračen (mohly by na nás pršet prachy, to by nebylo špatný), ale čas vhodný k řešení čehokoliv teprve nastane ke konci tohoto roku 2020.
Krásný slunečný den. Ráda bych věděla na co se zaměřit v blízké době. Moc děkuju (Tereza)
Foto
Jedině práce, příjem a finance a jaká je u všeho možná perspektiva. Ostataní se dořeší na začátku roku 2021.
Dobrý den pane Ravene,chtěla bych se prosím zeptat na prodej domu.Prodávám dum,který vlastním se synem.On dum prodat nechce a dělá problémy.Podaří se dum výhodně prodat do konce tohoto roku?Zuzana 1.7.1963 a Martin 9.1.1989.Děkuji za odpověď...(Zuzana)
Foto
Do konce tohoto roku dům prodáte jen těžko výhodně. Tady by asi bylo dobré taky trochu promyslet synovy důvody, proč dům nechce prodat, možná by se potom dalo najít i nějaké jiné řešení, aby byly obě strany spokojené, ale zrovna teď k tomu není nejlepší doba.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na budoucnost v mém zaměstnání a v partnerském životě. Děkuji moc. 26. 03. 80 (Lukáš )
Foto
Objevuje se karta Stabilita a karta Síla, první karta se týká zaměstnání a druhá je kartou partnerskou, takže celkem dobrý.
Dobrý den Ravene,mám dotaz ohledně mého možného stěhování a vztah s mužem,já 2.5.1972 on 2.3.1977(Janča)
Foto
Všechno bude vypadat dobře, když budete stěhování i vztah řešit na začátku roku 2021.
Dobrý den, ja 17.7.80 potkám konečně toho pravého? Jen doufám, ze věkově bude jak ja 😁 motá se kolem samej mladej klučina.. Děkuji za odpověď (Bubák )
Foto
Bude, bude, není-li, přijde, mělo by to být v souvislosti s řešením pracovních problémů nebo nějaké pracovní situace. Ale nemyslím tím přímo "lásku či vztah na pracovišti".
Dobrý den, mám ještě letos očekávat lásku a mám jet 25.9 na výlet ? Děkuji za odpovědˇ .(Iveta)
Foto
Lásku očekávat můžete, tady jsou karty docela dobré, u toho data 25.9. už musíte bohužel počítat s možností určitých komplikací, které jsou zatím ještě nevypočitatelné, ale budou. Takže, když to bude u nás, tak to bude lepší, než kdyby se jednalo o zahraničí, kde by mohli mít strach z obležení kovidovým vojskem.
Dobrý den, naváži v nejbližší době vážný a naplněný partnerský vztah? Děkuji! Zuzka Štírka(Zuzka)
Foto
Takže asi takhle, pokud budeme za nejbližší dobu považovat říjen 2020 a dalších pár měsíců, tak ano.
Hezký den Ravene,najdu lepší práci v níž budu spokojená a úspěšná? Vodnář 76(Káčátko)
Foto
Ano, najdete, větší šance budou při hledání od prosince dále.
Zdravim vasp.Ravene podivate se do karticek bude nase oslava zlate svatby v pohode. Zvladnem vse ve zdravi. Diky za pripadnou odpoved. Krasne dny vam Marcela (Marcela)
Foto
Jak to tak vypadá, bude všechno v pohodě, takže mě nezbývá, než se přiřadit ke gratulantům.
Zdravím Ravene, chci se zeptat, jestli je správný čas změnit práci? Budu úspěšná? Děkuji a přeji pohodový den. (Katy)
Foto
Zrovna teď to není moc šťastný nápad, jinou práci hledejte až v průběhu listopadu a dále.
Dobrý den, vstoupí mi do života nový partner anebo to bude někdo koho znám a bude to ještě tento rok ? r. 1987(Hana)
Foto
Měl by to být někdo, koho už znáte a možná jste už o něm i přemýšlela jako o eventuálním, možném partnerovi.
Zdravím Vás pane Raven, nechci podlehnout strachu, ale přesto tak trochu jsem na vážkách, letos jsme nebyli na dovolené, chtěli byhom na poslední chvíli jet do Chorvatska. Máme to risknout, nebo radějí být doma? jsme už starší ročník, život už nám letí rychleji, tak každý okamžik radosti je dar, jen nevím jestli jet raději autem, nebo autobusem. Byla bych Vám moc vděčná za odpověď. Díky (Radomíra)
Foto
Odpověď je jednoduchá, pokud chcete někam jet, tak autobusem by bylo lepší než autem a čím rychleji tento nápad uskutečníte, tím lepší.
Krásný den Ravene,jsem už poměrně dlouhou dobu sama, ráda bych partnera, kamaráda, přítele. Potkám někoho a kdy? a mám jen tak čekat nebo jít štěstí naproti...napři seznamka atd? Moc děkuji za Vaší odpověd a přeji krásné dny protkané sluncem a pohodou Romča 74(Romča)
Foto
Nejlepší by bylo, kdybyste se svému štěstí vydala tak trochu naproti, klidně zkuste i tu seznamku, není důvod se něčeho bát.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak to budu mít s láskou. 6.6.1975(Blíženec)
Foto
Blíženci to mají a ještě budou mít trochu složitější, hlavně vzhledem k tomu, že když se s někým na něčem domluvíte, tak to nemusí vyjít, vy se ale toho neleknete a klidně počkáte do listopadu, potom se vám splní cokoliv, co si do té doby budete přát.
Milý Ravene, kolegyně v práci má asi Covid, doufám, že ho nemám taky. Děkuji. (IWULÍK)
Foto
Kolegyně se z toho dostane, má kartu Dvojku Disků, Změna k lepšímu, vy máte kartu žolíka, jokera, blázna, ten nedostane nikdy nic snad i kdyby chtěl, takže vše bude v pořádku, nejste z osudového hlediska ten typ, který by měl za něco nebo kvůli něčemu trpět.
Dobrý den, pane Ravene, chtěla bych se prosím zeptat na svého exmanžela, nar. 16.06.1955. Znovu se oženil v červnu letošního roku. Vydrží mu toto manželství? A ještě mám rosím jednu otázku: je správné, že se stýkám s jedním mužem (také spolu spíme), nar. 12.07.1953? Nezraní mě jeho přátelská láska? Děkuji za odpovědi. (Anežka)
Foto
Váš exmanžel má docela dobré karty, v podstatě by se dalo říct, že nic kolem něho nenasvědčuje, že by měl mlátit hlavou do zdi a přitom křičet, proboha, co jsem to provedl? A to, že se stýkáte s oním mužem, o němž se zmiňujete, tak na tom není nic špatného, hlavně, když máte pocit, že vám to něco dává, aby to neplatilo pouze naopak.
Dobry den Ravenku, zdravim Vas. Mam praci ale neni to ono, podle mych predstav, ma smysl tam zustavat? Prijde zajimavejsi prace? Dekuji (Redrose)
Foto
Zajímavější práce přijde zcela určitě, ale ještě to bude chtít pár měsíců počkat, a hlavně, jak jsem již naznačil a jednou i naplno řekl - nejdříve se podepisuje nová pracovní smlouva, teprve potom výpověď.
dobrý den pane Ravene,spadne mi do cesty,ale ne pod auto,muž-milenec-nejlepe v 2v1.kam vyrazit na lov?známe se nebi to je pan Nový.dekuji a klidný den(kacka-cekacka)
Foto
Ano může vám spadnout do cesty, samozřejmě ani pod auto nebo elektrokolo ještě teď, do konce roku 2020, nevím, jestli bude 2v1, ale i tohle je možné, kam vyrazit na lov, když bary budou zavřené? Oblast sportu.
Dobrý den, je Honza ten pravý nebo to bude úplně někdo jiný? A když ano, potkám ho ještě tenhle rok? Moc děkuji (Natka)
Foto
Není ten pravý, ale tento rok to už ohledně "výměny" nestihnete.
Dobry den Ravenku, prijde mi do zivota muz ze ktereho se mi jak se rika podlomi kolena? Dekuji, datum nar.30.7.1976(Lily)
Foto
Již jsem se zmiňoval o podlamovačích kolen, budou tady řádit ke konci roku 2020.
Dobrý deň. Je šanca že aj napriek svojmu zdravotnému stavu budem mať vlastné dieťa?(Monika 13.5 1984)
Foto
Ano, šance tady je, rozhodne se příští rok.
Dobrý den, pane Čaroději, co pěkného mi přinese podzim. Potkám chlapa, ze kterého se mi podlomí (nejen) kolena :-) - kam mu vyrazit naproti. kozorožka 13. ledna 1978(kozorožka)
Foto
Podle všeho se seznámíte nejenom s jedním chlapem, ale s více zajímavými lidmi, mohou být i nějaké konstruktivní změny v práci, čili v zaměstnání a přes práci by se měl objevit i onen dřevorubec, zatížený na kolena, takže i toho podlamování se nakonec dožijete, i když je pravda, že čekáte už dost dlouho, ale možná máte hodně vysoké nároky, ale to říkám jen tak pro úplnost, ne že byste měla něco slevovat.
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit a zeptat se, dostanu se nekdy z dluhu a budem se mit s detmi dobře? A kdy potkám konečně tu svoji osudovou lásku? Moc děkuji (LENKA )
Foto
Samozřejmě, že se z dluhu dostanete, teď ještě možná cestu nevidíte, ale uvidíte ji cca tak do konce tohoto roku - pokud se ptám na Lásku s velkým L, tak se ukazuje průběh roku 2021, ale to neznamená, že musíte mít ještě letos smutný Vánoce, to se už bude blýskat na lepší času. Teď bude možná trochu náročný ten říjen.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat jestli bude mít můj syn druhé dítě syn 1988 snacha1989 moc dekuju(Babca)
Foto
Ano, i když to tak nebude vypadat, tak to nakonec dopadne dobře.
Dobry den Ravenku, co ceka maminku v nejblizsi dobe, vse v poradku? Datum nar.19.6.1952, dekuji(Lily)
Foto
Když bude doma, tak ji čeká zotavení a mělo by se cokoliv, co bylo nebo ještě je "rozbouřené" uklidnit.
Krásný den přeji.Chci se zeptat na svou zivotni situaci.Nevim jak vše krátce popsat.Jsem s přítelem 7let.Budu stále s ním,nebo mi do života vstoupí někdo jiný?Děkuji za odpověď.datum mého narozeni:22.12.1966,v 15.15 hod.(Bo 666)
Foto
Podle všeho to vypadá, že budete spolu i nadále, protože se to nakonec ukáže jako docela příznivé, ne-li přímo nejlepší. V podstatě ani nebude důvod, proč přítele (nebo on vás) měnit. Dobré je si uvědomit, že do vztahu jednou za sedm až devět let vstupují krize, které ale opět brzy pominou.
Dobrý den, jaký bude prosím zbytek roku. Jana 18.10.79 a manžel 26.8.1976. Děkuji moc (Jana)
Foto
Může být trochu rušný ohledně financování společného soužití, ale na žádné drama to zatím nevypadá.
Hezký den, Ravene, mohl byste mi prosím poradit, zda je nyní (polovina září) vhodná doba na rozjezd vlastního podnikání? Případně kdy bude nejlepší doba, velice Vám děkuji za odpověď (datum narození: 18.11.1985)(Adriana)
Foto
Já bych to nejlepší dobu neviděl, ani bych neviděl jako dobrý říjen, mohou být "nečekané" změny v celkovém mezinárodním účetnictví a je možné, že si mnoho lidí, kteří už vesele podnikají budou muset vysvětlit hromadu věcí mezi a do toho by bylo lepší jim nezasahovat. Když se začnete rozjíždět během listopadu a prosince, tak by to v tomto roce bylo asi to nejlepší, co můžete pro sebe udělat.
Dobrý deň. Ako na tom budem po zdravotnej stránke. Je niečo na čo si mám dať pozor? Ďakujem 🌞(Monika 13.5 1984)
Foto
Z hlediska tarotových karet je všechno v pohodě, z hlediska horoskopů se dočkáte spíše na konci roku 2020 nebo na začátku roku 2021 partnerské krize než jakékoliv krize, týkající se zdraví. Celkově bych řekl, že nic zvláštního ani speciálního vám nehrozí.
Přijde mi již si do cesty muž, kterého si představuji? (Hana)
Foto
Karty říkají, že to nebudete mít jednoduché a nebude to mít jednoduché ani muž, kterého si zatím jen představujete, ale stane se tak - zajímavá období jsou říjen - listopad tohoto roku a únor - březen 2021.
Dobrý den prosím o sdělení jak to dopadne mezi mnou a manželem já 29.3.1953 on 18.5.2020, předem moc dekuji(Libuse)
Foto
Tady to mohu odhadnout spíše podle karet a podle vašeho tranzitního horoskopu, stručně řečeno, buď se rozvedete do konce tohoto roku (špatné konstelace s Černou Lunou, nositelkou partnerské smůly) nebo to ustojíte do roku 2021 a potom krizi překonáte a domluvíte se.
hezký den pane Ravene,chtěla bych se zeptat na moje zdraví,jsem ve znamení Panna,ročník 1948,děkuji(Marcela)
Foto
No, nebudeme si nic nalhávat, zdraví v nejbližší době zazlobit může, to je pravda, ale můžete se tomu do velké míry vyhnout, když budete takzvaně dbát na správnou životosprávu a pohyb. Ale nemusíte mít strach, že by se vás týkalo jakékoliv nebezpečí nějaké virózy nebo podobných věcí, ani letos, ani příští rok.
Dobrý deň. Čo ma čaká v práci? Majú pre mňa karty nejakú radu akým smerom sa vydať v pracovnej oblasti, na čo mám talent? Aká práca by pre mňa bola najvhodnejšia. Ďakujem.(Monika 13.5 1984)
Foto
Pořád dokola se vám objevuje oblast obchodu, to samozřejmě neznamená, že musíte sedět v supermarketu za kasou, ale můžete se dostat i na manažerskou pozici, pouze využijete příležitostí, které se před vámi otevřou během října a listopadu, bude to trochu taková hra na známé téma "škatulata, hejbejte se".
Dobrý den, chci se zeptat jestli se uskuteční smlouva s druhým domem o věcném břemenu, dále bych chtěla vědět jestli najdeme k sobě cestu s mojí vnučkou a jestli si můj syn najde ještě letos práci.Děkuji Betynka(Betynka)
Foto
Takže tady to vypadá tak, že syn si práci najde, stejně tak se najde cesta k vaší vnučce, mělo by to být do konce roku, možná v tom budou hrát roli i emocionálně pohnuté Vánoce, ale s tou smlouvou se to nějaka protáhne nebo bude chtít druhá strany ještě nějaké jiné podmínky, takže nakonec toho sice dosáhnete, ale bude tam hrát svou roli menší zdržení.
...už podléhám strachu, že nenajdu v blízké budoucnosti práci. Milý Ravene, jak to prosím vypadá ? Děkuji(Ina)
Foto
Pro vás se na pracovním trhu práce najde nejpozději do konce listopadu, kdyby se náhodou stalo, že byste mohla mít práci, která vám ještě nebude zcela vyhovovat, bude i tak dobré ji vzít a počíhat si potom na jinou, ono je to někdy skoro jako rituál, prolomí se zázračný a začarovaný kruh nezaměstnanosti a nová nabídka se objeví, člověk ani neví odkud a jak.
Krásný den, Ravene :) Děkuji za příležitost zeptat se :) Co já a můj milostný život? Jsem zakoukaná do bývalého kolegy. Cosi mezi námi proběhlo a občas se pořád ve volném čase vídáme. Je možný nějaký posun ve vztahu? Krásný den(Hana)
Foto
Souhlasím s vámí, že to, co mezi vámi proběhlo mohlo být zajímavé, ale bude dobré na to opět zapomenout, protože v kartách se nic z toho nejeví jako "opakovatelné" do budoucnosti. Jsou věci, které se stávají jen jednou, jak se říká, nedá se dvakrát vstoupit do téže řeky.
Dobrý den, přestane mi ex-manžel dělat neustále ze života peklo? Proč se neustále zajímá o můj život, když je údajně šťastný s jinou partnerkou. Děkuji(Hana)
Foto
Odpověď je jednoduchá, protože má jisté psychopatické prvky ve svém chování, kterých se bude jen těžko zbavovat, protože jsou součástí jeho charakteru. To není nic hanlivého, to je prostě konstatování skutečnosti, kterou sotva něco změní. On sám bude docela úspěšný, ale má prostě radost, když vás může s čímkoliv jakkoliv naštvat.
Ahoj Ravene, téma láska, je již nějaký chlap na cestě do mého života? Je mi 36 a chtěla bych partnera, rodinu...Díky Jana(Sluníčko)
Foto
Ano, je tomu tak, někdo směrem k vám pevným krokem kráčí a z mlhy astrálních vidin a stínů se vynoří na přelomu roku 2020 a 2021, takže je možné, že se setkáte při bujarých oslavách příchodu nového roku 21.
Milý pane Ravene , seznámím se ještě s příjemným mužem ? Děkuji . Hana(kytka)
Foto
V kartách se vám hned napoprvé ukázal Rytíř Pohárů, to je takzvaný ideální partner, i když já sám tuto kartu nazývám spíše "mužem, co po čase tolik nevadí", ale to se prakticky rovná onomu "ideálnímu partnerovi".
Dobrý deň. Máme ja a on 1.4.1984 spoločnú budúcnosť.Bude on mojim budúcim partnerom? Čo ku mne vlastne cíti? Mám ďalej veriť alebo to definitívne nechať tak? Ďakujem 🌞(Monika 13.5 1984)
Foto
Budete to mít všechno trochu složitější, váš partner se narodil na Nov, ale bude mít teď docela dobré období, nicméně to vypadá tak, že pro něho bude práce, zisk a peníze důležitější než vztah a láska, u vás to bohužel vypadá, že ještě do konce tohoto roku se dožijete krizového období v oblasti vztahů. Potom to bude trochu sázka do loterie, ale společná budoucnost buď začne nebo nezačne být vidět až tak od února 2021.
Dobrý den, vážený Ravene, čeká mě hezké období v lásce? Datum narození 30.8.1976, Praha v 16:30. (Veronika)
Foto
Jednu, trochu horší konstelaci na lásku máte v tranzitním horoskopu právě nyní, to přejde, potom se bude opakovat ještě jednou horší období těsně před koncem roku 2020 a potom máte před sebou hezký rok 2021.
Dobrý den Ravene,příjde mi ještě do života láska a dostane se koleno po operaci zase do formy? 5.4.1969 Děkuji za odpověď(Lenka)
Foto
Láska se už blíží, v podstatě je možné, že se dáte dohromady v průběhu října a co se týká kolena, to se rozcvičí, i když to půjde pomalu, tak to půjde.
Dobrý den, vážený Ravene, mám otázku ohledně pracovní kariéry, na co bych se měla zaměřít? Děkuji. Datum narození 30.8.1976, Praha v 16:30.(Veronika H.)
Foto
Zaměřte se pouze a jedině na pracovní spolehlivost, aby ostatní věděli, že když něco slíbíte, tak to taky tak bude.
Pekný deň prajem.🙂 Zaľúbim sa tento rok konečne? A bude to aj opetovane? Existuje pre mňa nejaký chlap? Alebo už je zbytočné dúfať. (Ania)
Foto
Netřeba zatím vést ohledně nových vztahů a nových možností řeči pohřební. Příležitosti budou do konce února 2021 celkem zajímavé i užitečné a proveditelné.
Dobrý den, pane Ravene, jak vidí karty povahu a charakter tohoto muže - býka. Děkuji za odpověď. (Ona)
Foto
Pokud se ptáme na povahu muže, Býka, na kterého právě myslíte, tak je celkem spolehlivý, dá se i snadno přesvědčit, když něco potřebujete, rád pomůže, ale nerad dělá a bude dělat ve svém životě zásadní změny, Býci mají teď ve svém znamení Uran, to znamená, že budou nad vším přemýšlet a nad každou prkotinou sáhodlouze uvažovat, jako kdyby to mělo být jejich poslední rozhodnutí v životě.
Dobrý den, Ravene. Zlepší se prosím u mě něco v dohledné době ? Jsem bez chlapa i práce, dělám co můžu, ale jaksi osud je silnější. (Tamara)
Foto
Osud bude ještě nějakou dobu silnější nebo zdánlivě silněší, ale potom se už začnete prosazovat a to bude asi tak od přelomu 20/21.
Krásný den dobrý den. Zajímá mě, jestli potkám kamaráda do deště. Nemám moc příležitost se seznámit. Děkuji(Zvědavá)
Foto
Příležitosti se objeví během listopadu a prosince a to i v případě, kdybyste byla z opuštěné horské vísky.
Dobrý den, co mě prosím čeká do konce tohoto roku. Budu řešit něco zásadního ? Děkuji(Tereza,červen)
Foto
Ve své nejpodstatnější podstatě vypadají věci kolem vás celkem v pohodě, takže nic životně důležitého nebo zásadního ani zásaditého nebudete muset řešit.
Dobrý den. Prosím o radu, kdy si mám začít hledat práci, abych měla štěstí? Už dlouho si hledám zaměstnání, ale vždy to dopadne tak, že mě zamítnou, anebo se neozvou, takže jsem nešťastná z toho, co bude s mým životem a hlavně už mi dochází pomalu trpělivost. Děkuji (Tem)
Foto
Důležité je pravidlo, že nejdříve máme podepisovat novou pracovní smlouvu, teprve potom výpověď, na druhou otázku se dá odpovědět, že dobré konstelace na nalezení nové práce budou během prosince 2020 a ledna 2021.
Dobrý den, v rodině to začalo celkem skřípat, hlavně otec teď nemůže vystát švagra a začal do něj vyrývat kvůli nemovitosti. Bude z toho nějaká hádka a dopadne to nakonec tak, že se nemovitosti prodá ? Děkuji za zprávu(Kalyptonka)
Foto
Hádka z toho bude, není vidět žádná cesta ke smíru a vzájemnému pochopení, takže je i velká pravděpodobnost, že se nemovitost během první poloviny příštího roku prodá.
Dobrý den, Ravene, prosím, jak vidí karty mé zdraví nyní a v blízké budoucnosti? Velmi děkuji.(Daniela)
Foto
Na rok dopředu to vypadá tak, že ke konci roku 2020 se objeví mírné zakolísání, které se během měsíce vyrovná a potom bude všechno opět super.
Dobrý den, mám problémy v práci, vyřeší se? Alena 3.11.1977 6:35h(Alena)
Foto
Viděl bych to docela optimisticky, čili problémy se vyřeší, otázkou je dokdy to bude, v kartách vychází, že by to mělo být do konce tohoto roku, takže, něco se začne řešit už teď, během října, ale objeví se ještě pár nových problémů, které se budou muset řešit ještě navíc. Ale všechno to dopadne dobře.