Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Arianin lednový láskoskop: Ryby potřebují klid domova, Berani flirtují jako diví

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    7. ledna 2021 ● 13:23

    Konečně je tu pořádná zima, odobí, kdy víc než jindy toužíme po vřelém objetí, lidské podpoře a lásce. Komu se bude v lednu dařit a kdo si počká vám prozradí čarodějka Ariana Argoni. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, pozor abyste se neuflirtovali k smrti, brzy by se vám váš nový objev mohl zajídat. O seznamování v lednu nebude tedy vůbec nouze. Ale vsázejte radši na kvalitu, než na kvantitu.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, jste váhavost sama, už dlouho váháte, zda neoslovit někoho, kdo je blízko vás a celkem na Vás hezky pokukuje. Zkuste to! Risk je zisk.

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Blíženci, jakoby se vám přesytil váš dlouhodobý vztah. Chcete lítat, flirtovat a hlavně vše nevážně. Nebudete se bránit ani vášni na jednu noc, ale pozor, neumíte lhát, a pokud jste zadaní, mohlo by se to provalit, pokud ze vztahu už dávno nechcete odejít. Pak je ten správný čas.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, co ta vaše po sváteční přecitlivělost? Váš miláček je z toho fňukáni opravdu unavený. Zklidněte se, pokus si vztah chcete zachránit. Nezadaní-odložte seznamování na další měsíce, teď vám není nikdo dost dobrý.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí lvíčci, už se konečně pusťte minulosti. Váš neopětovaný vztah vás ničí. Jste jak chodící reklama na tragédii. Tento měsíc vám může seslat fajn partnera, či partnerku, zbytečně tuto šanci nepromarněte. Máte navíc nastavenou laťku příliš vysoko!

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, Venuše vám v lednu příliš nepomůže. To platí pro zadané, ti se spíš opřou do pracovních restů. Až únor Venuše ukáže vlídnou tvář. Zadaní by naopak v lednu měli zažívat jakýsi restart vztahu.

  • 7.

    Váha

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, začátek ledna pro vás zadané i nezadané bude velmi krásný. Nicméně kolem 6. 1. se situace změní a vás protějšek začne blbnout, když zachováte klid a nebude konstruktivně rýpat, čekají vás už jen krásné měsíce. I nezadaní v lednu budou potkávat to, po čem opravdu netouží. Vše se ale po 22. lednu zlepší.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Štírci, na začátku roku budou zadání Štíři hodně v partnerství bojovat o svůj projev svobody. Už se nám nechce být zatlačení v koutě. Proto si vše řádně vyříkejte, jinak ten druhý nepozná, co vás trápí. Až ke konci ledna nastane krásné usmíření. Nezadaní se kolem 6. 1. mohou dočkat milostného vzplanutí.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, váš milostný život negativně ovlivňuje Neptun a Venuše. Žijete vlastně v jakémsi Matrixu, tedy v iluzích o tom, jak se věci doopravdy mají. Někdo vám lže a všichni kolem vás to vidí, jen vy ne. Ale kolem čtrnáctého vám konečně dojde, že to nebyla oboustranná láska, pak už se vám bude dařit, stejně jako dlouholetým párům.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, zas do všeho jdete zhurta, tak šlápněte na brzdu, ať téměř už vybojovanou lásku neztratíte, díky svému tlačení na pilu. Nezadaní budou mít štěstí kolem 21tého. Tam zas odhoďte svůj občasný stud.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, pro vás leden i pro lásku bude pohodový. Jak pro single, tak pro zadané. Jen by to chtělo víc komunikovat se svým protějškem, ale ten vás zná, takže si to s vámi vykomunikuje, aniž si to uvědomíte a vše odkýváte. Pro singles - o nová seznámení nebudete mít nouzi, jen ta vaše občasná zatvrzelost odradí snad každého, vám maska vlídného smíška dlouho nevydrží.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, konečně jste ze sebe setřásly Černou Lunu, která vás minulý rok zasáhla víc, než jste čekaly. Ted pro vás bude domácí zázemí důležitější než všechno ostatní. V lásce to bude pro dlouhodobé vztahy tak trochu jak na houpačce, může hrozit i rozchod, jako byste si už vše předali, ale na jaře vám do cesty může vstoupit nová Múza, která vám opět vlije krev do žil.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz