* Tento úplněk ovlivňuje: Kolena, klouby, páteř a páteřní svalstvo, čéška, kosti, šlachy a vazivo, kůže, vlasy, slezina, orgán rovnováhy.

* Budete mít snahu řešit nedořešené věci z minula. Pokud se chcete posunout dál, opřete se do toho právě teď. Štěstí budete mít zejména v kariéře, ale můžete zlepšit i bydlení, nebo vztahy v rodině.

* Základní energie: struktura, trpělivost, šetrnost, diplomacie, upřímnost, sebekázeň, vytrvalost, spravedlnost, řád, sebeovládání.

* V tomto úplňku nečekejte velkou romantiku, spíš podmínky vztahu, majetkové poměry, kariéru, prostě si uklidíte v praktických záležitostech. Často to má na vztah lepší vliv, než vášnivá noc.

Kozoroží rituál pro přivolání peněz
Obklopte se obrázky peněz, dejte si je na ledničku, či na plochu počítače, prostě tam, kam se často díváte. Představujte si plnou peněženku, kulatou sumičku na svém účtu, příjemný pocit dostatku.  Cvičení pravidelně opakujte.

Rituál na peníze můžete zahájit při úplňku v Kozorohu, ale měli byste na něm pracovat po celý rok. A přímo ve dnech, kdy si budete dělat tento rituál, se obklopte zelenou barvou.