Online chat
Dobrý den, mám trable s láskou. Budou mé city opětovány nebo mám jít dál? Já 21.5.1983 (blíženec), on 8/1982 (lev). Děkuji(Petronela G)
Foto
Dobrý den, jděte dál, protože pokud se takto svobodně rozhodnete, potkáte muže svých snů, může to být i ten, kterého se vzdáte. Nyní ho držíte od sebe a nepouštíte ho.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vývoj vztahu: on 19.8.1962, ona 30.5.1966. Děkuji.(Kamila)
Foto
Dobrý den, Kamilo, dva osobnosti, kde jeden se nechce podrobit druhému. Problémové. Stojatá voda, ale velký krásný cit.
Dobrý den,jsem narozena 27.9.1969 v 19.05 Plzeň.Ráda bych věděla,jak bude pokračovat moje manželství.Manžel narozen ve znamení ryb.Děkuji(Janina)
Foto
Dobrý den, Vaše manželství bude procházet více změnama, které Vám osud přinese a bude zde záležet na Vašich rozhodnutích, protože podle nich se vztah bude vyvíjet.
Jaromíra 22:9:1952 Vysoke Myto,jak dál?(jaromira)
Foto
Rovně, sama k sobě.
Dobry den,ráda bych se zeptala na vztah s přítelem. já (28.6.1972,15.30h Krnov),on (24.8.1963 Krnov) jak bude pokračovat a jestli budeme nadále spolu.Děkuji a pěkní den Laďka(Ladislava)
Foto
Dobrý den, krásný vztah. Takový nahoru a dolů, přesto se jeden od druhého životně hodně učíte. V této inkarnaci máte být spolu.
Dobrý den, paní Kalivodová, nedaří se mi najít vhodného partnera. Mám letos šanci? Moc děkuji, přeji hezký den, Udka Nar. 24.8.1955 v 22.40 hod. , Plzeň (Udka)
Foto
Dobrý den, bohužel ne. Ptám se na příčinu, proč ho nemůžete potkat? Odpověď, protože nevěříte ani sobě, resp. pro partnera jste ochotna udělat více než pro sebe a to jsou převrácené hodnoty. Př. když byste měla žízeň a vzala si hrneček naopak, dnem vzhůru, taky se nenapijete.
Dobry d'en. Chtěla bych prosím vědět jaký karmicky vztah mám se svým synem a co se mám učit? Je to dost složité. Děkuji. Syn 20.10.2008 20:51 já 8.4.1975 0:26(Alena)
Foto
Dobrý den, Aleno, to je na velký rozbor a ten tady není čas. 20. Je osud - věci, které máme pochopit a dostávat se dál, výš. 8. je rovnováha.
Dobrý den, Dana 29.5 1975, Miloš 1.1 1973, jak se bude vyvíjet náš vztah a dočkáme se vytouženého miminka? Podaří se mi najít nějakou práci? Děkuji za odpověd(Dana)
Foto
Dobrý den, Miminka se dočkáte, práce ANO, příjde.
Dobrý den, ráda bych se zeptala na svůj vztah s přítelem, jsme spolu 4 roky ale již delší dobu procházíme vleklou krizí a zajímalo by mě, zda náš vztah zachráníme. Dále bych se chtěla zeptat na práci,již dva roky jsem nezaměstná, mám VŠ, ale v našem regionu nemám žádnou naději na možnost pracovat ve svém oboru a tápu, nač jiného se zaměřit. Mé datum narození je 28.7.1979. Děkuji za radu.(Samira)
Foto
Dobrý den, vztah zachráníte.Práce - obor ok, ale hledejte práci malinko v jiné uličce, do konce roku práci najdete. Je to tady.
Dobrý den, ráda bych se zeptala na vztah Marie 8.4.1988 a Milan 9.3.1984. Děkuji(Marie)
Foto
Dobrý den, Marie, střídavě oblačno. Není energeticky vyrovnaný pár.
Dobrý den paní Evo, chci se zeptat na svůj zdravotní stav do budoucnosti a zda najdu přítele, se kterým budu šťastná. Děkuji(Šárka)
Foto
Šárka - zdraví - vše ok, nic se mi zde neibjevuje kromě plic a kašle. Situace ve Vašem životě Vám dávají zabrat. Zkuste je mentálně vyřešit, ať už pozitivně nebo negativně. Až si ujasníte svou vlastní podstatu, přichází muž, no pane, ten je...tolik lásky, pochopení, něhy, souznění, respektu. Moc Vám to přeju!
Dobrý den. Moje dcera 24.9.1985 (2:35 hod) má celkem komplikovaný vztah s partnerem, s kterým je již 10 let - provalila se na něj nevěra hned s několika ženami. Dokáže od něj odejít a najít si novou lásku? Komplikovaný vztah má také můj syn 19.8.1987 (13:35 hod) se svoji partnerkou, která je ke všemu ještě příbuzná.Má vztah ukončit? Děkuji Jana 28.5.1965.(Jana.)
Foto
Dobrý den, dcera - nedokáže odejít, miluje ho a nebude chtít odejít, navíc on na ní udělá "kukuč" a ona zjihne. Syn - vztah - neukončovat, ale více se rozhodovat sám za sebe, potom bude vše jasnější.
Zdraví ,práce peníze(Danuše )
Foto
Zdraví - nohy - konkrétně klouby, práce - ok, peníze - houpačka, jinak ok.
Dobrý den, najdu práci , co nejblíže mému bydlišti, aby nebylo nutné kupovat další auto a hlavně práci, která by mě bavila a byla slušně placená.Děkuji (Radka)
Foto
Dobrý den, Radko, najdete, ale nebudete tam chtít nastoupit, jsou zde docela vážné důvody, řčkněme spíše požadavky a Vy je nebude schopná akceptovat. Finance - nic moc.
Dobrý den, zajíma mě zdraví, jak to zvladneme s rekonstrukci r.d. který jsme si nedavno koupili. Vše co se tyka peněz. Můj vztah s moji mámou a sestrou. Všechno co se děje okolo mě a. moji rodiny. Děkuji moc(Renáta)
Foto
Dobrý den, Renáto, to je záplava otázek, odpovědi budou heslovité - zdraví - žaludek, moč. měchýř - tady si dejte pozor, tyto orgány jsou nyní oslabeny. Rekonstrukce - zvládnete , konec během roku 2016. Peníze - výdaje, příjmy, nic zvláštního, převratného, žádná výhra, ale taky ne krádež či podobně. Vztah s mámou - budte více citlivá a vnímejte, co Vám chce maminka mezi slovy říct, to je důležité. Sestra - jde mimo Vaší životní cestu, chce si něco dokázat....směrem k Vám. Kdybych se měla rozepsat ke všemu, napsala bych román a to nejde. Tolik otázek se hodně i na hodinovou konzultaci.
Budu štastná(Jitka Kordova)
Foto
ANO
Pěkný den paní Evičko, chtěla bych se zeptat na své zdraví,zda se mi v životě objeví ještě nějaká velká láska a pokud ano , tak kdy? Zda budu mít ještě další vnoučátko? 21.7.1961(Broňka)
Foto
Dobrý den, Broňo, zdraví - klouby, odpočinek, přetížení organismu (jídlo, málo pijete), vylučování, občasný kašel, který se nezakládá na fyzičnu. Zkuste více lidem důvěřovat, zvláště těm blízkým. Láska se ve Vašem životě objeví cca do 1,5 roku. AAno, vnoučátka se ještě dočkáte.
DOBRÝ DEN,ZVLÁDNE DCERA STUDIUM PŘI PRÁCI 21.9.1993 KAMILA(MARTINA)
Foto
Dobrý den, Martino, Vaše dcera je v daném oboru jako doma. Možná sama bude překvapená, že to, co se učí nebude pro ní novinkou. Studium zvládne opravdu hravě.
Jsem svobodná matka s 8 měsíční dcerou, bez prostředků. Budeme mít lepší budoucnost? Potkám někoho, kdo nás bude mít rád?(Kateřina)
Foto
Dobrý den, Katko, cca do dvou let potkáte muže s nimž spojíte své kroky a Váš život se změní k lepšímu po více stránkách. Moc Vám to přeju!
Dobrý den,prosím mám 2roky do důchodu ,změním zaměstnání?(nada)
Foto
Dobrý den, Naďo, do důchodu odejdete z nynějšího zaměstnání. Nikdo Vás nevyhodí, nepřesadí, nic takového. Každopádně se mi zde objevuje, že stejně bude pracovat, ale jinak a jinde i v důchodu.
Dobrý den,chtěl bych se zeptat na moje vyhlídky do budoucna.Narodil jsem se 23.2.1990 a nějak nemám štěstí najít si vhodnou partnerku.Podaří se mi to?Děkuji J.(Jirka)
Foto
Dobrý den, Jirko, práce je na Vaší životní cestě to nejdůležitější (tedy pro Vás). Jinak další oblasti jsou mírnější, cesty pohodlně. Pozor na půjčky a úvěry, resp. jejich náležitosti, tady vidím nástrahy. Partnerka přichází od nynější doby cca 2-3roky. Do té doby budou dva krátkodobější vztahy. Pokud se jinými slovy ptáte, zda bude mít rodinu, odpověď je ANO :-)
Dobrý den, ctěla by jsem se zeptat, co mně čeká v tomto roce ohledně zdraví, vztahu a práce. 17.3.1970 cca 22 hod. Velice děkuji(Dana)
Foto
Dobrý den, Dano, zdraví - zde změnu nevidím, jedná se o radikální změnu. Vztah - nic moc, nejvíce se mi zde objevuje vztah sama k sobě, na tom byste měla zapravovat jako první, poté se budou věci a krásné :-) Práce - vidím, že sice práci máte, ale nic moc, toužíte po změně, uznání. Zatím se mi neobjevuje pozice jak a kde o čem. Nevidím problém v hledání nové práce, vše je na Vás. Nyní se sama zbytečně podceňujete.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na moji budoucnost ve vztahu, který mám a na moje finanční problémy.(Tereza Golková)
Foto
Dobrý den, Terezo, budoucnost ve vztahu, nevím, co konkrétně máte na mysli, nevidím zde žádnou radikální změnu, finanční problémy - pravidelné splácení NE, jiná možnost ANO.
Dobrý den . Chtěla jsem se zeptat jak se nám bude dařit podnikání apo finanční stránce.Děkuji.(Alena)
Foto
Dobrý den, Alenko, podnikání chce změnu, jinak se z místa nepohnete. Finance, no, nyní nic moc, po změnách mírně ano.
Dobry den pani Kalivodova ! Mame zajem o navrat do vlasti po 47 letech a koupit nemovitost v Mnichovich, Sibenicka. Mame pocit, ze makler nehraje s nama fair play a namlouva nas, ze o nemovitost ma zrovna nekdo jinnej zajem a tlaci nas ke koupi s okamzitym rozhodnutim. Mame vubec tuhle nemovitost koupit? Dekujeme Vam za Vasi pomoc(Dr. Horakova)
Foto
Dobrý den, ať je už Váš makléř kdokoliv, Vy plníte karmickou úlohu a je řada na vlastním rozhodnutím. Přesto se dívám na nemovitosti. Takže nemovitost nynější, o kterou máte zájem je na velmi energeticky příjemném místě, vhodná pro Vás, ať už pro chvíle volna, spánku, realizaci nových věcí. Přesto, když se dívám, jestli je možnost, že přijde úplně jiná nemovitost, jaká bude atd. Odpověď je jednoznačná - počkejte na jinou nemovitost, požádejte jiného makléře nebo osobu o kontakt, radu apod. Máte to na hlavní cestě, vůbec se nemáte čeho bát, jděte do toho no a pána nechte, on si už poradí.
Dobrý den, co mě čeká celkově zbytek tohoto roku?(Jana V. 36)
Foto
Dobrý den, Jano, čekají Vás samé krásné věci. Pokládáte otázku velmi široce, nebudu zde všechny oblasti vypisovat, dívám se tedy globálně a to je v pohodě, bez větších změn. Podívám se, zda se k Vám blíží nějaká změna, popř. jaká. Ano, blíží se k Vám do Vašeho osobního života v podobě osoby, která vstupuje k Vám velmi blízko, společně si hooodně rozumíte. Podle energií to bude žena. Jinak žádná kalamita a žádné negace se mi zde neobjevují.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat - objeví se někdo, s kým budu konečně šťasná ??....a pokud ano...bude to ten pán, co se nyní společně kamarádíme ??......a nebo to bude někdo později ??(Dana)
Foto
Dobrý den, Dano, Váš muž života teprve přijde. Muž, který se nyní objevuje po Vašem boku není pro Váš život TOP1, i když jak je vidět si hodně rozumíte.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy se seznámím s partnerem, se kterým založím rodinu? Děkuji.(Zuzka)
Foto
Dobrý den, Zuzko, cca do 7-8let od této doby.
Dobrý den paní Kalivodová, snacha Alenka 8.6.1983 čeká v červenci dvojčátka, proběhne porod i zdraví miminek v pořádku. Děkuji(Jitka)
Foto
Dobrý den, Jitko, Vaše snacha porodí v pohodě - ona i děti budou zdravé.
Dobrý den paní Kalivodová zřejmě se na mě už nedostane, ale přesto to zkusím, velmi vás obdivuji. Jsem narozená 11.2.1957 0,30 hod. manžel 30.5.1956 ve 20,30 hod.Jsme v pronájmu od prosince 2014 ( domek jsme pronajali s předkupním právem k vůli hypotéce musíme čekat). Zlepší se naše finanční situace k lepšímu, budeme se stěhovat do jiného pronájmu levnějšího? Zvládneme to všechno? (Radka)
Foto
Dobrý den, Radko, děkuji za pěkná slova k mé osobě :-) potěšilo mně to a zahřálo u srdíčka. K Vaší odpovědi - vaše společná finanční situace se nezlepší, ale stěhovat jinam do levnějšího pronájmu se nebudete. Pokud se budete stěhovat, tak už do "svého" a podle karet to nebude tak dlouho trvat. Než se nastěhujete, přijde důležté rozhodnutí v tomto směru, rozhodnete se a věci se posunoou. Fyzicky...pokud se rozhodnete v oné situaci...budete mít v roce 2016 vlastní bydlení. Každopádně Vy jste narozená 11 ze dne, takže oplýváte velkou citlosti, zkuste ji využít ve svém životě třeba právě k rozhodování se nad otázkami, nad kterými si realisticky neumíte odpovědět, určitě Vám to hodně pomůže, protože duše nikdy nelže!
Dobrý den,narodila jsem se 12.1.1964 v 11h,v současné době se mi dost nedaří pracovně,zdravotně a žadný elán do života,bude líp???děkuji za odpověd.ˇLeona(Leona Malá)
Foto
Dobrý den, Leono, ano, bude líp. Brzy Vám přijdou do života zkoušky, které budete řešit...nic zvláštního, běžné zkoušky, které budete řešit a posunovat se na své cestě dál.
Prosím , chtěla jsem se zeptat na mého syna Ondřeje, jak se mu bude dařit v práci a jestli ho čeká nějaká láska. Děkuji(Alena)
Foto
Dobrý den, Alenko, odpovědi...ANO...ANO
Dobrý den, chci se zeptat jestli už budu mít v životě klid nebo mě čekají ještě nějaké velké překážky. nar.25.04.1976(peťa)
Foto
Dobrý den, Péťo, ani jedno....objevují se mi zde záležitosti, které se budou hlásit o vyřešení. Takže není zde úplný klid jako hladina stojaté vody, ale taky tady není kalamita.
dobrý den,ráda bych věděla zda potkám ještě muže pro společné chvilky a zda mám naději na výhru 19.5.1951 ve 12.50hod. děkuji(ivana)
Foto
Dobrý den, Ivano, Vaše odpovědi...ANO...NE...
Dobrý den, změní se něco pro mě v manželství po Slunovratu? Moc děkuji. Lída nar. 25.5.1972(Lída)
Foto
Dobrý den, Lído, odpověď je ne.
Dobrý den ,chci se zeptat vydaří se nám letní dovolená v Itálii. Trochu se obáváme běženců.Děkuji moc Magda.(Magda)
Foto
Dobrý den, Magdo, dovolená se Vám vydaří, běženci se budou zajímat o jiné věci, ne o Vás a Vaši rodinu. Přesto, dávejte si pozor celkově na doklady. Nejedná se zde o okradení nýbrž o ztátu, vypadne z kapsy nebo někde zapomenete tašku...to jediné, jinak všechny oblasti jsou úplně v pohodě. Krásnou dovolenou přeji.
Dobrý deň, mám pred rozvodom, prosím odpovedzte mi, či stretnem človeka, s ktorým si budem rozumieť a život bude mať pre mňa ešte zmysel. Kedy sa mi začne dariť v práci? Ďakujem. (Martina 14.5.1976). (Martina)
Foto
Dobrý den, Martino, do konce svého života nebudete sama, přichází k Vám muž, ktrý Vám bude stát po boku, nebudete sama. Každopádně obě otázky spolu souvisí. Nyní jste velmi nervozní a negace z Vás přímo srší, protonejspíš v práci se daří nedaří. Nevypadá to úplně špatně. Vše se zklidní s vyřešením Vaši situace, dojde ke zklidnění Vaši osoby a Vy půjdete dál po své cestě a žít svůj život tak, jak sama budete chtít. Každopádně dojde k veeeelkému uvolnění. Držím pěsti, už to vypadá na pár kroků a jste z toho venku.
Dobry den chci se zeptat jestli zustat tam kde jsem nebo uplne zacit od zacatku nekde jinde.bude nase rodina opet spolu fungovat ? (Ingrid 17.9.1960)
Foto
Dobrý den, Ingrid, zůstaňte tam, kde jste...rodina bude opět fungovat.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli v brzké době potkám lásku? Děkuji.(Martina)
Foto
Dobrý den, Martino, bohužel NE.
Dobrý den, jaké bude mé léto? 9.7.1978 Děkuji(Pavla)
Foto
Dobrý den, Pavli, určitě moc krásné :-)
Dobrý den paní Kalivodová, po rozvodu jsem stále sama. Budu ještě s někým šťastná? 24.8.1966 v 5 ráno. Děkuji moc za odpověď(Renáta)
Foto
Dobrý den, ano, nebudete do konce svého života sama ,máte zde muže, který přidá své kroky ke krokům Vašim jako životní partner. Jen se, pls, na ten svět více nyní usmívejte. Cítím, že jste hodně unavená, vyčerpaná. Zkuste si zajít třeba do kina nebo s knihou do parku, abyste si udělala dobře po dušičce, vše se uvolní a Vy se dostanete do pohody a chlapi se o Vás poperou. Držím pěsti!
Dobry den paní Evo jsem narozena 11.11.66 a nějak si připadám jako ve zlem snu již delší dobu Prosím podaří se obnovit dobre vztahy v rodině a bude syn 9.11.86 mít dobrou práci?(Kamila)
Foto
Dobrý den, Kamilo, podle data narození jste velmi velmi citlivá a to se pak nedivím, že si připadáte jako ve snu. Jste o několik kroků podředu před ostatními - týká se všech oblastí života. Nesnažte se obnovovat vztahy, proč? Protože není člověk ten, aby vyhověl lidem všem. Vy se snažíte přizpůsobit, to není dobře. Lidé by Vás měli brát takovou jaká jste se vším všudy. Až toto přijmete, poté se vztahy ve Vaši rodině narovnají, do té doby je mi to líto, ale ne . Syn a jeho práce - opět, to, co je dobré pro Vás nemusí být dobré pro něho. Dejte mu možnost svobodné volby, povolte otěže a důvěřujte mu, uděláte pro něho mnohem více než když se budete obávat o jeho práci. Váš syn je stará moudrá duše, myslím, že se o zrovna o něho vůůůůbec nemusíte bát.
Dobry den,chtela bych se zeptat.Zda-li muz se,kterym se mam setkat.Jestli stoji za to:)nebo jestli je to z jeho strany jen hra............Dekuju a preju pekny den .(Anna)
Foto
Dobrý den, Aničko, sejděte s ním. Ptám se, jak bude setkání vypadat. Budete překvapená po více směrech, každopádně to vypadá, že to nebude Vaše jediné setkání. Držím pěsti!
Dobrý den paní Evo, chci se zeptat jestli strávím tohle léto se svým manželem. Moc děkuji a hezký den Zdenka 2.9.1970 v 19:50 (Zdenka)
Foto
Dobrý den, Zdenko, NE.
Dobrý den, mě zajímá zda pro naši firmu kde jsme zaměstnáni s manželem vše dobře dopadne a dcera bude mít úspěchy ve studium, též zda budeme zdraví. Děkuji (Evík)
Foto
Dobrý den, ptáte se velmi zvláštně, odpověd bude téhož významu. Nedopadne dobře, dopadne jinak, ale v následujícím období zjistíte, že právě tohle je dobře a ne to, co jste si mysleli, že je dobře. Dcera je šikulka. Zdraví všech ok až na dceru, tady se něco děje, něco přichází. Odehrává se na základě jejího života, může to ovlivnit.
Dobrý den paní Evo, prosím jak vypadá můj život do budoucna-včetně rodiny,financí a zdraví.Děkuji Květa-23.2.1963(Květa)
Foto
Dobrý den, Květo, nebudu psát na celou Vaši rodinu, protože tolik času není, budu odpovídat pouze na Vás. Vy a Váš život - cca do 3 let Vás čeká životní změna v oblasti práce a s tím spojené další věci, změna bude radikální, ale maximálně pozitivní. Finance - stagnace, po změně lepší, malinko, ale lepší. Dívám se cca do 5 let, ne dál. Zdraví - více odpočívejte, relaxujte, orgány - žaludek, žlučník (malinko-pozor na nervozitu), bolesti bříška jinak vše ok. Vše můžete eliminovat právě odpočinkem a relaxací.
Co tedy mohu čekat v oblasti financí(Hvězdoslav Kadlíček)
Foto
Do konce roku stagnace. Důvod? Nad něčím přemýšlíte, ale bojíte se uskutečnění. Takže až se rozhodnete, což nyní zde není, pak se budou dít věci!
dobry den, prosim budu mit novy vztah? *28.11.1995(Sandra)
Foto
Dobrý den, Sandro, do konceroku to moc nevypadá na vztah, ale sama nebudete. Každopádně nic dlouhodobějšího zde nevidím.
Dobrý den, budu mít letos štěstí v penězích? Čeká mě letos výhra v loterii? (22.11.85 v 17.30) děkuji Iva(iva)
Foto
Dobrý den, Ivo, výhra se do konce roku nechystá, nic nepřijde. Dívám se dál na finance, jestli se k Vám do konce roku blíží z jiné oblasti, ale bohužel vše tak, jak jede pojede i dál.
Dobrý den,mám dotaz ohledně mého budoucího života, budu stále sama nebo snad najdu spřízněnou duši pro život, Majka 28.6.1954 Děkuji za odpověď,snad mi konečně odpovite...(Majka)
Foto
Dobrý den, Majko, odpovím vždy, když mám dostatečný klid a čas na odpovědi. Jistě pochopíte, že nejste sama, kdo chce po mně odpověď, snažím se odpovít na co nejvíce dotazů, ale všechny prostě nezvládnu zodpovědět, takže prosím, Váš dovětek...SNAD MI KONEČNĚ ODPOVÍTE...fakt není na místě. K odpovědi pro Vás - v tuto chvíli nikdo nepřichází, nikoho nevidím, ptám se tedy proč nikdo nepřichází, jestli je zde nějaká příčina tohoto stavu, odpověď je zde - máte hledat ve své duši směrem k sobě, protože se nyní bráníte, aby Vás někdo blíže poznal. Proto se Vám může zdát, že nikdo nepřichází, opak je pravdou. Oni muži přichází, ale Vy máte ve své auře, že nikoho nechcete, oni to energeticky vycítí a odchází. Ptám se tedy, co máte nyní dělat, konkrétně, odpověď - máte učinit změnu ve svém životě a nejdříve sama k sobě, jste přísná sama na sebe, povolte si uzdu, usmějte se na svět a zkuste přijímat lidi ve svém okolí, životě takové, jací jsou. V jejich chování můžete číst a poznat, o jakou změnu se jedná. Hodně šětstí!
Dobrý den, jsem dlouhodobě nezaměstnaná, získám v roce 2015 zaměstnání, kdy? Bude se jednat o administrativu nebo jinou práci. Mohlo by se jednat o státní správu. Nar. 7.9.1960.(Jana)
Foto
Dobrý den, Jano, zde jsou odpovědi - ano, 09/2015 - nástup, jiná práce, státní správa (zde se nejspíš již pracovala, tak se vrátíte, ale jinak).
Dobrý den , mnohokrát jsem psala dotaz na chat, ale nikdy se mi nedostalo odpovědi. Snad BUDU mít štěstí dnes. nar. v Olomouci 23.4. 1963 v 11. 35. dotaz Budu zdravá a zlepší se fin. situace mého manžela? dĚKUJI(Zuzana)
Foto
Dobrý den Zuzano, tak konečně odpovídám, ale věřte, že lidí s otázkami jako Vy je opravdu hodně moc a vše nestihnu odpovědět. Ptáte se na štěstí, zda budete mít. To není nejlépe položená otázka, protože zahrnuje všechny oblasti Vašeho života. Lepší je, když napíšete konkrétně, pak dostanete konkrétnější odpověď. Pokládám tedy Vaši otázku, zda budete mít v životě štěstí, odpověď je ANO, pod kartou citlivosti, dojetí, evidentně srdíčková záležitost, která Vás krásně pohladí po Vašem srdíčku a vykouzlí úsměv na tváři. Zdraví - do konce roku stagnace, malinké zlepšení, odpočinek, ale jinak vše tak, jak se jeví nyní. Finanční situace Vašeho manžela - jsou zde změny, ale Zuzko, Vy mi pokládáte takové otázky, že já bych z nich udělala dalších nejméně 10 podobných, více konkrétních. Zde na to není čas, abych se rozepisovala. Pěkný den.
Dobrý den paní Evo, budu mít úspěch při změně zaměstnání? Děkuji Gabriela(Gabriela)
Foto
Dobrý den, bohužel karty ukazují negativní odpověď. Ptám se tedy na důvod, proč...odpověď je jasná, máte hledat malinko odlišný charakter práce. Hodně štěstí!
vrátí se moje vnoučata zpět k synovi?(Marie)
Foto
Ne trvale, přechodně ano.
Dobrý den paní Kalivodová, chtěla bych se zeptat, jaké jestli moje neteř Klárka (1990), čeká holčičku nebo chlapečka. Moc děkuji(Pavla)
Foto
Dobrý den, Vaši vnučce se narodí holčička :-)
Pěkný den paní Evo, najdu si partnera v letošním roce? Co vidite v kartách? Moc díky. Kristýna, 27.1.83(Kristýna)
Foto
Dobrý den, ano, partner letos přichází, ale nebude to Váš životní partner.
Dobrý den, paní Evo, od 6.7. jedu s vnoučky /5,7 let/ a manželem na dovolenou. Budou nějaké zdravotní problémy? Na co se mám připravit? Yvona 30.3.51. Děkuji za odpověď.(Yvona)
Foto
Dobrý den, Yvono, jste skvělá babička, přesto zkuste se více řídit pravidlem, že někdy méně je více. Pořád se točíte kolem svých vnoučat, ale to není potřeba. Zde může dojít k pozapomnění na sebe, konkrétně slunce a jeho žár (namazat se krémem, dát si klobouk na hlavu apod.) nebo špatný pitný režim. Zkuste ve svém programu s vnoučaty více myslet i na sebe., třeba formou hry a požádejte své vnoučátka o to, aby Vás hlídaly. Udělají to určitě moc rády a budou mít pocit, že pomáhají. Pomůžete si tak vzájemně. Cítím propojení Vás a jejich, krásné věci. Jinak zde nic nehrozí, vše je v klidu s hřejivými paprsky lásky.
Dobrý den paní Kalivodová , chtěla bych se zeptat zda vnuk se dostane na střední školu soukromou nebo státní a zda jí dokončí. Děkuji Jana(Jana)
Foto
Dobrý den, státní, ano, dokončí.
Procházím teďkom dost těžkým obdobím,rozpad manželství z důvodu alkoholismu manžela a psychickému nátlaku,chtěla bych vědět,co bude dál ...(Hanka)
Foto
Máte se ve svém životě rozhodnou, c odál, kam se vydat. Vidím Vás, že stojíte a čekáte na změnu. Ta bohužel nepříjde jen tak, ale aktivní v této oblasti máte být Vy. Držím pěsti!
Dobry den, poznam jiz brzy toho praveho a zalozim s nim rodinu? Hezky den, petra(Petra)
Foto
Dobrý den, Petro, životního partnera, se kterým založíte rodinu potkáte v roce 2017. Jsou tady dvě cesty společného žití. Jsou zde krásná překvapení, tak nebudu prozrazovat, ať si to náležitě užijete.
Dobrý den, ráda bych se zeptala co můžu očekávat za změny - mám pocit, že se něco stane... Děkuji Lenka 26.7.1967(Lenka)
Foto
Dobrý den, Leni, ano, blíží se k Vám připravovaná změna - pracovního charakteru, kterou máte učinit tak, aby se Vám uvolnily ruce k dalšímu rozvoji. Řekněme, že to je taková kláda, která leží přes Vaší životní cestu a Vy ji máte odklidit, protože nejde přeskočit, podlézt ani jinak odstranit jen myšlenkovým vzorcem a jeho aktivací. Takže oblast práce - zde máte učinit změnu.
Dobrý den paní Evo,chtěla bych se zeptat,jestli se přestěhuji do ciziny,kam mne to táhne a když ano,tam kdy asi to bude.Jsem narozena 10.12.1951.Děkuji moc Tina(Tina)
Foto
Dobrý den, Tino, ptáte se mě a přitom odpověď je zde z Vaší strany úplně jasná :-) Do konce tohoto roku si vše připravíte k odjezdu, v následujícím roce odjíždíte do ciziny, tam, kam Vaše mysl je nyní napřímená. Ptala jsem se proč Vás to tam tak táhne. Důvodem je nedokončená karmická cesta a její náhlé ukončení. Vy si tam jdete dokončit svou cestu, poté se z ciziny vrátíte zpět do ČR. Pokud byste chtěla v cizině zůstat, to, co nyní cítíte směrem k cizině bude po vyřešení, pochopení, přijmutí úkolu v cizině cítit zase směrem ke svému domovu. Každopádně jeďte, protože pokud nepojedete, pocity se budou násobit a budou tlačit.
Dobrý den, vážená paní Kalivodová, jmenuji se Petr, nar. 4.8.1975 v 15:15 hod v Domažlicích, a rád bych se Vás zeptal, zda mě čeká v životě štěstí? No, kdo by po tom netoužil... Už poměrně dlouho se točím v začarovaném kruhu - práce mě nenaplňuje, vztah tak nějak "zamrzl", cítím, že nejsem šťastný, celkově spokojený. Tak bych rád věděl, zda mě čekají případně nějaké změny, které můj život povedou tím správným směrem, aby se do mého života zas vrátila radost ze života, která se nějak vytratila. Děkuji Vám a přeji krásný den.(Petr)
Foto
Dobrý den, Petře, ptáte se pěkně, ale špatně. Universum Vám nikdy neodpoví v negaci a slovo štěstí...muška jenom zlatá. Jestli dovolíte, položím si otázky na Vás sama a následně odpovím, protože cítím, že se opravdu motáte v kruhové místnosti a nemůžete najít dveře, kliku. Jdeme na to. Kde se nyní nacházíte, proč se "motáte" v kole - waw, řešíte karmickou úlohu, ve které stojíte přímo jako v ohni a hledáte cestu ven, zatím ne úplně správně - říkají karty. Co máte nyní dělat, kam vykročit, co udělat fyzicky k tomu, abyste vyšel z tohoto kruhu? Jak jednoduché - máte se rozhodnout a zde se i objevují karty z velké Akrány, takže rozhodnutí na Vás může více doléhat, tlačit, ale to rozhodnutí je velmi důležité pro Váš život, směr. Vaše duše je již unavená, no to je pochopitelné, ale musíte se znovu nadechnout a jít dál, BLÍŽ K SOBĚ. Zmítáte se sem a tam, to není dobré. Ptám-li se na fyzično, odkud máte začít rozplétat svůj příběh, odpověď je z více oblasti Vašeho života. Tak a v překladu, co že to Universum chce? Vaše rozhodnutí, chci současnou práci nebo nebo nechci. Nejednám s horkou hlavou, ale v klidu, racionálně. Podobně si položte otázku vztahovou a další cesty, které tvoří malé nuance, doplňují Váš kolotoč štěstí. Když uděláte změny, Váš život se otočí, rozběhne a Vy budete cítit změnu, úlevu. I když věci v řešení můžou vypadat negativně, posléze se vyjasní v pozitivum. Držte se!
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat na mamču.Má depresivní období.Důvody-zdraví,bez práce.Bude v budoucnu nějaké zlepšení?Nar.9.5.1966.Předem děkuji.David(David)
Foto
Dobrý den, Davice, Vaše maminka je stará moudrá duše, která neplní svou úlohu, kterou si sem pro tento život vzala. Příčina depresí v jejím životě je podceňování sama sebe. Dělá vše pro okolí nikoliv pro sebe. Chce to RADIKÁLNÍ změnu do jejího života. Tlak se vždy zesiluje v období narozenin, proto můžete registrovat nyní zhoršení. Vše postupně zase odezní. Ptám se, zda můžete mamince pomoci a jak, aby deprese přestaly úplně a zcela, odpověď - vzpomeňte si, co maminka dělala ráda, když jste byl malý. Ať už je to jakákoliv činnost, pro ní to bude návrat sama k sobě. Pokud jí Vy podáte pomocnou ruku, bude to moc fajn, třeba si to sama zakazuje, nedovolí si to, protože má pocit, že to prostě nejde, protože by se více začala věnovat sobě a něco by musela vypustit. Toto je její životní úkol. Pokud to zvládne, deprese zcela vymizí. Pomoct ji můžete, když jí budete masírovat krční páteř, popř. jí pomažete lesní alpou...jemně...a taky na spáncích, kde začíná porost vlasů. Držím pěsti a posílám Andělskou podporu!
Dobrý den paní Kalivodová, Chtěla bych se zeptat na dceru jestli si najde lepší práci a kdy . , jestli si najde hodného partnera. Je nar.12.8.1971 v 16.20. Děkuji Jana(Jana)
Foto
Dobrý den, Jani, Vaše dcera není sice úplně spokojená, ale práci měnit nechce. Změna práce jí do konce roku vůbec nejde. Partner - zde se objevuje, že sice partnera chce, ale nechce, zatím se stále "bojí" pustit muže do svého života. Příští rok se objeví muž s velkým M, který jí učaruje. Bude galantní, milý, přátelský a bude brát Vaši dceru takovou jaká je. Vypadá to na dlouhodobější vztah.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak mi půjde moje práce podnikám a šlo mi to dost dobře, ale hodně mi trápí, že mi to teď nejde jak bych si představovala. Zlepší se to ? Díky moc za odpověď. Magda (18.9.1967)(Magda)
Foto
Dobrý den, podnikání - držíte se všeho moc pevně. Vaše podnikání se "dusí", potřebuje trochu volnosti v podobě změny, která si o sebe říká. Vy budete nejlépe vědět, oč se jedná. Jdete po karmické cestě a stojíte nyní přímo na bodě "já jsem, mé rozhodnutí". Ať už uděláte cokoliv, Váš život se posune dál, nebojte se toho, hlavně udělejte ten krok. Duše si pro tento svět vybrala pouze takové zkoušky, které zvládne, takže skvělá zpráva :-) určitě vše zvládnete.
Chcem sa opytat co ma caka v najblizsich dnoch, dakujem(Lenka )
Foto
Odpoutání se od starých vzorců chování, jednání v dané situaci, která se nyní již ve Vašem životě klube.Máte zde rozlet, vše se Vám bude dařit, takže pokud se mátte nad něčím rozhodnout, určitě to bude správné rozhodnutí, které Vás posune životně o pěkný kus dopředu. Změní se taky věci, možná i lidé ve Vašem okolí. Takže nejbližší dny budete mít pěkně změnové. Hodně štěstí!
KRÁSNÝ DEN, PROSÍM DOJDE K USMÍŘENÍ SE SVÝM BÝVALÝM MANŽELEM , MÁMĚ JEŠTĚ RÁD? DANA 22.9.1958 / JIRKA 23.2.1958/ DĚKUJI DANA(DANA)
Foto
Dobrý den, Váš manžel Vás miluje, ale došlo mezi Váma k určité situajeho se něco hodně dotklo. Své city k Vám chová stejně, přece jen v reálném životě může vypadat vše jinak. 08-09 letos dojde k usmíření.
Gabriela 22.4.1978 dobrý den, jsem již nějakou dobu v zamotanem vztahu, chtěla bych vědět jak se situace vyvine, on má nevyresenou minulost a já nevím na čem jsem. Děkuji za odpověď. (Gabriela )
Foto
Dobrý den, do konce roku 2015 se nic ve vztahu nemění, vše je stejné. Jsou zde menší, řekněme mravenčí odchylky, ale pokud má otázka znít, jestli se partner rozhodne, tak nerozhodne.
Rada bych vedela jak jsem na tom s laskou a penezma.12.1.1966(Romana)
Foto
Lidé ve Vašem okolí k Vám přistupují, mají Vás rádi, ale jste pro ně nepoznaná osoba, resp., Vy nechcete, aby Vás lidé poznávali více do hloubky. Může se Vám zdát, že k Vám nepřistupují, důvod je ten, že Vy sama, energeticky je od sebe žádáte, aby k Vám nepřistupovali blíže. Peníze - žádná větší změna. Do konce roku zde máte stagnaci financí ve všech oblastech (práce, dar, výhra, dluh aj.). Mírné zvýšení financí, jednorázově se objeví cca 10/11 měsíci, kdy tato částka bude od osoby z rodiny, ze které pocházíte.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda dcera bude mít potomka ? Děkuji moc(Čekající babička)
Foto
Dobrý den, čekající babičko :-) Vaše dcera bude mít potomka, ale až později, nyní se objevuje jiný životní směr.
DOBRY DEN CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT NA SVE ZDRAVÍ A PRÁCI.DAT. NAR. 29.8.1971.NEDĚLE 23H DĚKUJI PŘEDEM ALICE(ALICE)
Foto
Dobrý den, Alice, zdraví - nyní jste energeticky na 80%, největší úbytek je v oblasti žaludku, kde je přísun energie pr otělo a jeho výživu. Objevují se zde nejasnosti, rozhodování se. Práce - obtíže, nepohoda, tak by se asi dalo nazvat to, co zde vidím. Chodíte do práce, ale není to úplně ono, není to tam úplně tak, jak byste chtěla (lidé, char.práce, postupy aj.). Ptám se, zda Vám odejdete z práce do konce roku 2015 - odpověď nikdo Vás nevyhodí, nepropustí a Vy sama sice nejste spokojená, ale nějak nechcete změnit tuto činnost. Rozhodnutí k posunu na své cestě jsou na Vás, každopádně pokud budete chtít udělat nějakou změnu, doporučuji až následujícím roce.