Online chat
Dobrý den, chtěla bych vědět co mě čeká tento rok v oblasti vztahů. Objedví se někdo nový , najdu už konečně někoho s kým budu štastná. Nyní mám vztah,ale je komplikovaný, už jsme se několikrát rozešli a zase jsme spolu.Děkuji (Claudie)
Foto
Claudie, současný vztah moc šťastný nebude, je to cesta oběti. Ale přijde něco nového.
Dobrý den Ari, budu se stěhovat? Děkuji, Lucka. (Lucie)
Foto
Lucko, budete a bude to lepší než to bylo.
Dobrý den,syn má nějaké neshody se svou přítelkyní.Dají se opět dohromady.Děkuji (mamka)
Foto
Tady to vypadá spíše na začátek dalších dlouhodobých neshod a s velkou pravděpodobností si jeho přítelkyně najde někoho jiného.
Dobrý den paní Arianko,chtěla bych se prosím zeptat na práci,jestli v ní mám zůstat a budu spokojená,nebo jestli ještě v letošním roce přijde jiná pracovní nabídka?Zuzana 1.7.1963 7.15 Praha.Děkuji za odpověď. (Zuzana)
Foto
Zuzanko, zatím v práci zůstaňte, nové možnosti se objeví až na začátku příštího roku.
Dobrý den, zajímalo by mě, zda nějaká výraznější změna čeká i mě v oblasti lásky, zdraví, práce. Děkuji a přeji hezký den. Ivana 9.8.1964 (Ivana)
Foto
Ivanko, čeká na vás celá řada změn, bude to jako osvěžení po delší době, kdy se toho moc nedělo a všechno vás radostně překvapí. Přijde něco zajímavého jak v oblasti partnerství, tak i v práci. Zdraví, tady je možné, že se vám ozve páteř, kolena a lokty, chce to více odpočinku.
Prémiová otázka
Foto
Podle karet to vypadá, že to tentokrát nevyjde, že vyjde až příští výběrovka.
Prémiová otázka
Foto
Evičko, s tím domem to bude ještě na dlouho, na ten dům by to chtělo dobrou realitku, sílu odejít od manžela najdete. Ten dům se prodá a hned, jak se prodá, tak se do vás vleje obrovská energie a když to půjde podle karet, tak se nejenom uzdravíte, ale změníte celý svůj život natolik, že budete konečně spokojená.
Prémiová otázka
Foto
Jani, hned jako první karta se objevila Věž, to znamená, že jakékoliv soužití s vaším manželem vám bude ubírat sílu a energii, takže jediné řešení je rozvod a to pokud možno co nejrychleji, jinak vám zůstane na krku.
Prémiová otázka
Foto
Alenko, v kartách se objevuje Láska, takže jak z astrologického hlediska, tak i z hlediska karet můžete očekávat Lásku a Úspěch.
Prémiová otázka
Foto
Jituš, máte v kartách Štěstěnu, vypadá to, že všechno dopadne skvěle, nechte tomu volný průběh a raději neklaďte důraz na časový plán. Ale je pravděpodobné, že karty mluví o tomto roce.
Prémiová otázka
Foto
Helenko, podle karet to stále vypadá na možnost řešení, ta tam asi stále je, ale je také možné, že máte takové požadavky na tohoto muže, že pro něho je to neřešitelné. Takže stále se ukazuje, že vztah má šanci na pokračování, ale že do něho vkládáte nějaké zklamání z minulosti a toho se chcete uchránit a tím se celá situace komplikuje. Prostě by to chtělo ještě jednou si s ním promluvit a poslechnout si jeho argumenty, popřípadě mu alespoň řict svoje. Mělo by se to pohnout, i tak, bez ohledu na tento vztah máte v kartách lásku, takže láska přijde a můžete ji potkat hned, jakmile tento vztah uzavřete a můžete ji potkat dokonce i v práci.
Prémiová otázka
Foto
Aničko, ten Střelec může dělat trochu starosti, co se týká výhry, větší šance na výhru budou až příští rok, ale na práci jsou karty jednoznačně dobré, na vztahy jsou karty také dobré, takže pokud potřebujete ještě něco ve svém životě dořešit, tak můžete postupovat podle hesla, každý je osudu svého strůjcem, pro tento rok to platí i pro vás, tak toho využijte.
Prémiová otázka
Foto
Aničko, karty jsou výborné, je možné, že budou řešit nějakou finanční otázku, ale vyřeší, jinak, co se týká miminka, tak miminko bude a bude to bez problémů, všechno proběhne tak jak má a vztah také vydrží.
Prémiová otázka
Foto
Adriáno, karty jsou plné událostí a jsou dobré - takže operace s hodně velkou pravděpodobností bude a dopadne dobře, finance budete řešit poměrně dlouho, to vypadá, že je budete řešit déle, než si dnes plánujete, ale také se to dořeší, to samé platí pro změnu práce u partnera. Něco to tam bude ještě nějakou dobu zdržovat, takže ať partner nespěchá, všechno dopadne tak, že bude spokojený. Takže je před vámi trocha komplikací, životních zatáček, ale projede to bez ztráty pneumatiky.
Prémiová otázka
Foto
Danielo, karty jsou nesmlouvavé, hned jako druhá karta vyšel Soud, to je v tarotech a ve vztazích většinou rozvod, potom se objeví nový partner, ale nebude to kolega z práce, s tím asi budete ještě nějakou dobu flirtovat, potom si on najde jinou ženu, tak s tím raději počítejte, ať se neupínáte na nějaké nesmysly. Ke konci tohoto roku budete mít někoho, koho dnes ještě neznáte, ale bude pro vás jako partner nejlepší - a budete spokojená. Na současného manžela zapomenete úplně, ať už bude utíkat k těhotné nebo netěhotné milence.
Prémiová otázka
Foto
Markétko, jak to tak vypadá, možná u vás rostou s časem nároky. Je pravda, že každý člověk s sebou nese určitá pozitiva a současně i negativa. Ve vašem případě je důležité, co vám současný vztah přináší. Pokud je to pocit radosti, tak ten nemusí být vázaný na to, jestli je dotyčný muž volný nebo ne. Každý vztah má svůj začátek, průběh a konec, pokud máte pocit, že jste se ocitli se vztahem u konce, pak by bylo dobré poohlédnout se po jiném partnerovi. Podle karet to vypadá tak, že spolu ještě nějaký čas budete, je možné, že se někdo nový objeví koncem tohoto roku. Nečekejte ale, že se váš milenec či partner bude rozvádět. Hlavní kartu ve výkladu máte Změnu, takže spíše očekávejte změnu a jiného partnera, ale až po určité době.
Prémiová otázka
Foto
Emmo, asi to bude ještě delší dobu trochu složité. Zřejmě budete muset přehodnotit celou řadu svých názorů na chlapy a na vztahy. Podle karet přece jenom je největší šance někoho najít přes seznamky, klidně to zkuste ještě jednou, je to něco jako sázka do loterie, většinou to nevyjde, ale ono nejde o to, aby při každé sázce vyšla první cena. Osud musí vidět z vaší strany snahu - a potom je tady ještě jedna věc - nehledejte "prince na bílém koni", smiřte se s tím, že zajímavý "princ" může přijít i pěšky nebo přijet načerno MHD.
Prémiová otázka
Foto
Markétko, v podstatě by to šlo, i když v současné době, založit a provozovat kavárnu je dost složitá záležitost, ve vašem případě by se zřejmě stalo, že by do vaší kavárničky začali chodit známí, příbuzní, a známí známých, kteří by spíše zdržovali a zdražovali provoz a dokud nebudete mít vymyšleno, jak to udělat, aby vám v podstatě nevyužívali, tak do toho raději nechoďte. Jinak obecně máte budoucnost hezkou, jenom musíte být opatrná na všechno, co máte. Abyste toho neměla pořád méně a méně.
Prémiová otázka
Foto
Katko, anulace církevního sňatku se vyřeší bez problémů, je to jenom otázka času, trochu déle bude trvat nalazení vhodného bytu, ale vypadá to na docela dobré období v letních měsících a na nového přítele a na nový vztah jsou velmi dobré karty. Takže to berte tak, že všechno se splní a vyřeší, jde jenom o čas a o vaše trpělivost.
Prémiová otázka
Foto
Helenko, v osudových záležitostech se bohužel zrovna v tomto období trefujete do poměrně dost špatných životních konstelací, všechno se ale začíná měnit k lepšímu v průběhu června a celkově v druhé polovině tohoto roku 2016. Změnu nebo případnou změnu zaměstnání nechte až tak na říjen až prosinec tohoto roku. Něco zajímavého se objeví.