Online chat
Dobrý den, ráda bych zhubla - začala jsem si kupovat krabičky - jenže je to samozřejmě i finančně náročnější. Má to pro mě vůbec význam, mám v tom pokračovat? Děkuji za Váš čas 20.10.1966 (Jana)
Foto
Nemá to pro vás význam, na hubnutí se musí jinak.
Dobrý den, dělám MMA, rád bych se přihlásil i na závody. Budu v tomto směru úspěšný, mám do toho jít? Děkuji, 29.10.1998 (Marek)
Foto
Teď nebylo dobré období na zápasy, víte jak dopadl nadějný Malach, skvělý borec a teď může zápasit jedině tak s krabičkovou dietou, ještě bych počkal na září. Úspěšný být můžete, po určitou dobu, potom byste přešel na trenéra. Zdravím a loučím se, pokud se na většinu z vás nedostalo, nezoufejte, není všem dnům konec, kdyby něco, tak mě najdete přes argoni.com - hezký letní den a další dny také, přeje Raven
Ahoj, jak se mi prosím bude dařit finančně v nejbližší době? Děkuji. (Eva)
Foto
Bude to tak na vyrovnání "má dáti - dal" od září by mělo přijít zlepšení.
Ahoj Ravene, jsem rozvedená,znamení panna,s kterým přítelem budu žít v budoucnu s lubošem zn.panna anebo s Aloisem zn.štír ? Děkuji moc. Stáňa. (Stáňa)
Foto
Panna mi teď vychází lépe.
Dobrý den. Můžete mi prozradit co mne v nejbližší době čeká? Děkuji. Hana 17.11.1958 (HANKA)
Foto
Je dost velká šance, že to bude už letos, jinak je dobré období potom únor až duben 2017.
Dobrý den, za jak dlouho bych se mohla vdát? Dekuji za odpověď, 9,2,1987 (Markéta)
Foto
Do půl roku.
Dobrý den pane Ravene, prosím o náhled do kartiček našeho single syna Martina, nar. 21.7.1977 ve 2.50 hod. Najde si v blízké době přítelkyni (partnerku, kamarádku, snoubenku)??? Jiná varianta je zda zůstane sám? Má nějaký komplex nebo byl příliiš dlouho v cizině a mezitím mu tady v Česku "ujel vlak"? Děkuji. (Zdenka )
Foto
Kamarádku, partnerku si najde, sám nebude, bude to tak do listopadu.
Krásný den milý Ravene, takhle špatně a sama jsem se nikdy ještě necítila.Už podruhé jsem odpustila nevěru a co se stalo...zase nanovo. Stydím se sama před sebou že jsem tak dlouho byla tak slepá a nechala sebou manipulovat, stalo se mi to poprvé a naposled...doufám. Prosím moc zda konečně potkám někoho s kým budu štastná, svojeho osudového muže....Děkuji a krásné léto.Romana 6 ledna 74 ráno 8.30 Jičín (Romana)
Foto
Je dobře, že jste tolerantní, ale bylo by ještě lépe, kdybyste se soustředila více na sebe, budete mít příležitost k navázání nového vztahu a to by se mělo stát poměrně brzy, do konce srpna 2016. Potom se už domluvíte co dále a je pravděpodobné, že se rozvedete a odstěhujete se, ale nedělejte to dříve, než budete mít nového partnera.
Dobrý den, chtěla bych si udělat profesní zkoušky a posunout se ve svém oboru, podaří se mi to ? Zkoušky jsou v říjnu. Jana ( 3.4.1968) (Jana)
Foto
Podaří.
Drahý Ravene, nevím, jestli se v rámci Tvé věštírny naskytne prostor pro mou otázku, ale ráda bych se zeptala, zda v období zbývajících letních měsíců potkám a sklidím úspěch v oblasti lásky a najdu svého osudového muže? Předem moc děkuji za Vaši odpověď. (Nikol)
Foto
Nikol, takhle rychle to letos nepůjde, jsou dost divoké konstelace, to se dá stihnout tak do konce roku, do Vánoc.
Panna a Blizenec. Máme již několik měsíců poklidny vztah. Vydrží nám to po zbytek léta takovehle?  (Adéla)
Foto
Do konce léta určitě.
Dobrý den Ravene, zajímalo by mne, zda budu úspěšná po pracovní a společenské stránce, zda se vše bude vyvíjet správným směrem a jak poznám, že činím správný krok? Děkuji Vám. Pavlína 10.5.1990 (Pavlína)
Foto
Všechno půjde, dodržujte zásadu "méně mluvit, více poslouchat" a půjde to jak po másle.
Dobrý den pane Ravene, proběhne prodej pozemku a následná koupě domu v pořádku ? Děkuji (Jana)
Foto
Ano.
Já a zaměstnání  (lađka)
Foto
Bude.
DOBRÝ DEN PANE REVANE PROSÍM CO MĚ ČEKÁ BĚHEM PŮL ROKU? ZMĚNY? VČEM? DĚKUJI OBDIVOVATELKA KLÁRKA 1.5.75 MÍSTO KAM SE BUDE STĚHOVAT? K PŘÍTELY SE BLÍŽÍ DĚKUJI (KALČA)
Foto
Kelčo, nebudete se stěhovat, teď ještě ne, až příští rok.
Dobrý den, jmenuji se Ivana nar.5.11.1953 ve Znojmě v 17 hod.Mám manžela o kterém si myslím,že není pořádku jen na mě křičí,od rána,jen pro hlouposti,že mě upadla poklička. Jmenuje se Stanislav nar.22.2.1942.v Nehodívě.Dělá si co chce,jede třeba na 3 dny ke své exmanželce,kde se svýma dětma a vnoučatama grilují,oslavují.Jeho vnoučata neznám,ikdyž už jdou do školy. Najdu ještě lásku?Nemám přátele,chtěla bych aby mě měl někdo rád.Můj muž mě oslovuje náno,vymydlený zvíře.To netuším co je ,ale stále křičí pro hlouposti. Mám ještě jeden problém moje dcera Lucie,porodila loni 23.9.2015. v Brně kolem 16 hodiny syna Jaroslava předčasně, vážil 1,70 a ještě neopustil brány nemocnice,jeho máma Lucie holduje alkoholu,vypije-nar.23.1081 v Ivančicích v 18.15. slepý a má nevyvinutá střeva je uměle vyživován.Bude někdy vidět aspoň na jedno oko?Abych žila normální život potřebuji přítele,nemůžu se rozvést byt je manželův,nemám kam jít.Chtěla bych poslat tu sms,ale hledám návod,snad to najdu.Děkuji za laskavost,Ivana. (Ivana)
Foto
Zkuste to ještě vydržet, osud vám sám nabídne zajímavé řešení vaší situace, odhadem tak na začátku roku 2017. S těmi zdravotními potížemi co máte kolem sebe, vám to může být líto, ale stejně nikomu nepomůžete. Máte pravdu v tom, že by nebylo dobré se rozvádět. Co s manželem? Těžko říct, můžete si jeho hlášky potají nahrávat, po jeho smrti je můžete vydat jako CD, nic jiného mě k tomu nenapadá. Můžete také trochu pracovat na sobě, abyste jednou našla práci a mohla si platit byt, potom můžete odejít od manžela, aniž byste se rozváděla.
Dobrý den Ravene. Nar. jsem se 23.1.1964 Žijí částečně v TR kde jak víte je momentálně opravdu horké léto. Obavy o bezpečnost mám, ale zatím jsem se do nebezpečné situace nedostala. Lidé kolem jsou přátelští a to i přes různou polit. příslušnost. Uvažují se porozhlédnout po zaměstnání doma v ČR. Manžela tady drží firma a taky maminka. Bylo by to komplikované. Co mi radíte a v jakém oboru bych měla hledat? Bude se situace tady vyostřovat. Všichni ve městě ví že manžel je příznivec opozice.  (Jolana)
Foto
Hoďte zpátečku do ČR, pokud možno nějak nenápadně, ale udělejte to. Tady najdete práci, jakou, to se teď ještě nedá říct, ale rozhodně můžete něco zajímavého v pracovním procesu nabídnout.
Milý pane Ravene,kdy zkončí mé trápení-mé manželství,nevím jak z toho ven.Eva/Blíženec/Díky a krásné léto přeji. (Eva)
Foto
Tady by asi nejlepší řešení byl svižný rozvod, i když se nebudete zpočátku moct domluvit a bude to trvat až do příštího roku 2017.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda se zlepší moje finanční situace.Děkuji Zdenka (Zdenka)
Foto
Zlepší, ale půjde to pomalu. Ale zlepší.
Krásný den, milý Ravene, chtěla bych se zeptat na dceru - delší dobu prožívá špatné období jak po stránce zdravotní, rodinné ale i pracovní. Myslíte, že toto "neklidné" období se zlepší, hlavně tedy zdraví a jestli se jí rozpadne manželství. Mají dvě děti. Prosím, můžete nám odpovědět, třeba vaše odpověď nás posílí a dá nám nějakou naději. Moc děkujeme, snad se na nás usměje štěstí díky vaší odpovědí.Ještě jednou krásné léto! dcera 23.6.1978,partner 5.10.1974) děkujeme, snad se nanás usměje štěstí v podobě vašíodpovědi.Ještějednoukrásnéléto. (Danka)
Foto
Je to období, které se skutečně zlepší, mělo by se začít zlepšovat už teď, po prázdninách, manželství ještě podle všeho vydrží a bude i příležitost nějak se domluvit na společném soužití, trochu se vám také zlepší situace finanční a dceři také. Všechno, co se vám jeví jako špatné a zlé plyne pouze z toho, že se manžel vaší dcery nedokáže dohodnout s vámi a s vaší dcerou, zkuste o tom popřemýšlet, bylo by zase škoda, aby děti neměli tátu jen proto, že se dospělí nemohou dohodnout na nějaké prkotině.
Dobrý den pane Argoni, líbí se mi Váš lidský nadhled:-))). Tak o mně, prosím, mám manžela a milence /ten mě maličko tahá za nohu:-))), ikdyž já vím víc, než asi tuší/, ale vedle něj jsem princezna, což už manžel - po těch letech - neocení:-))). Tak do mě, prosím, maličko nakopnout a nasměrovat. Rozum funguje, ale když ty hvězdné výšiny se tak těžko opouštějí:-))) A ještě prosím ... podaří se nám prodat domeček, který jsme dostali (dar nedar:-))) Děkuji za Váš čas a přeji krásné letní dny plné Vašeho skvělého "nadhledu". Jana (Jana)
Foto
Karty a konstelace jsou v pohodě, jste tudíž svého osudu "paní", vztah s manželem bude pokračovat, nejsou zde žádné "pohromy", s milencem to také bude ještě pokračovat, jak to tak vypadá, budete v tomto vztahy vy, kdo bude více tolerantní, i když časem se může stát, že budete mít dojem, že se s ním nemůžete stále častěji na něčem domluvit, potom to skončí, ale ještě to není v dohledné době. S prodejem domku se to potáhne, zkuste více inzerovat i sami za sebe, potom je naděje, že prodej zvládenete do konce tohto roku.
Pekny den prajem, som po rozchode s dcerkou a chcem vediet co ma caka v blizkej dobe, na co sa tesit v praci ci laske....dakujem pekne za odpoved. (Adka)
Foto
Myslím, že se s dcerou zase dáte dohromady, i když se pár měsíců nemusíte vidět. Na práci jsou dobré karty, stejně tak na vztah, i když jsou nějaké výkyvy, tak se to do konce tohoto roku upraví a budete spokojená.
Dobrý den pane Argoni,prosím,ráda bych věděla,jak se bude mému synovi dařit v nové práci a v novém bydlení.Děkuji moc a přeji Vám krásné léto.(5.10.1982) (mamča)
Foto
Vypadá to dobře, takže bude spokojený.
Milý pane Argoni, moc Vás prosím o odpověď. Stále jsem v patové situaci co se týče rozvodu, vyrovnání majetku atd. Jsem nar.27.5.1958 ve 22 hod. a můj ještě manžel 28.9.1962.On si našel ženu po 25 letech, odstěhoval atd. až jsem se vším vyrovnala, dělá mi potíže se dohodnout, nechce se rozvést, dělat pořádek ve společných věcech atd,přitom druhým rokem s tou ženou bydlí. Já už jsem sama zažádala o rozvod, snažím se vyrovnat a mít hlavně od něho klid. Moc Vás prosím, podaří se mi letos toto zvládnout a vlastně se ho zbavit?Dále Vás prosím, že říkate na můj nový vztah, on nar.19.10.1961. pujde nám to spolu?Moc Vám děkuji za odpověď a přeji krásné léto.Vlasta (Vlasta)
Foto
Podle karet i podle astro-konstelací se vám podaří letos se rozvést, musíte si za tím jít a nenechat to ležet.
Dobrý den pane Ravene,prosím,ráda bych věděla,jestli mne čekají nějaké změny v tomto roce.Děkuji moc za případnou odpověď.(17.7.1955) (Slávina)
Foto
Žádné zvláštní změny u vás vidět nejsou.
Dobrý den chtěla bych se zeptat zda má vnučka Kateřina nar. 31.1.1994 udělá v září opravné zkoušky státnici a zda obhájí bakalářskou práci a bude dál pokračovat ve studiu na vysoké škole v Brně nebo Ostravě kde přihjímačky udělla na obou školách. Děkuji (Marcela)
Foto
Opravné zkoušky podle všeho udělá a bude pokračovat ve studiu.
Dobrý den, chtěla bych vědět, co pro mě (nar.24.9.1976) přinese budoucnost ... zdraví, práce,rodina? Děkuji.  (Andrea)
Foto
Konstelace i karty jsou dobré, takže, když sama neprovedete nějakou hloupost, tak bude všechno v pořádku.
Dobry den Ravene. Ac se bat nechci,tak se Vas zeptam,co me ceka v lasce? A budu mit svuj obchod? Dekuji velice 16.9.76 (martina)
Foto
V lásce vás čeká jen štěstí a radost a obdchod mít budete.
Dobrý den pane Ravene, prosím čekají mě nějaké změny v zaměstnání a ve financích?Pokud ano,jaké. Nar.18.11.1957 (Míla)
Foto
Zatím to vypadá na stabilitu jak v zaměstnání tak ve financích, ale v říjnu a v listopadu mohou přijít i dost velké změny, mohlo by to skončit i změnou práce.
Milý Ravene, prosím o podívání na další vývoj našeho vztahu s přítelem, čeká nás společná budoucnost, jsou nám hvězdy nakloněny? Děkuji a přeji hezké léto, A. (Anna)
Foto
Ale jo, docela bych řekl, že máte harmonický vztah, jaký se málokdy vidí.
Dobrý den, před čtvrt rokem jsem se rozešla s přítelem (Ivo, 28.2.1968). Zajímalo by mne, zda existuje šance, že bychom se k sobě vrátili jako partneři nebo alespoň se z nás stali přátelé. Děkuji. Zuzana 1.7.1964 (Zuzana)
Foto
Taková šance v kartách vidět není.
Dobrý den, mohu se prosim zeptat zda mi nakonci prazdnin vyjde, ze bych se podivala na dva dni za dcerou do zahraničí? Děkuji za odpověď.  (Mamka)
Foto
bohužel to tak nevypadá, musela byste se o hodně více snažit, než se snažíte teď.
Dobrý den, rada bych se prosim zeptala kam se bude nebo jakym smerem se bude vyvyjet naz vztah? Moc děkuji za odpověď.  (Petra)
Foto
U vás to vypadá na to, že budete trochu hádat, můžete se začít hádat i o maličkosti, na to si dejte největší pozor.
Dobrý den, před dvěma lety jsem se rozvedla. Od té doby mám za sebou několik krátkodobých nezávazných vztahů. Zajímalo by mne, zda mne v blízké době čeká nějaký vztah perspektivní vážnější. Děkuji. Zuzana 1.7.1964 (Zuzana)
Foto
Z astrologického hlediska to vypadá na dobré období tak kolem listopadu tohoto roku 2016, ale pevnější vztah se objeví a bude.
KRÁSNÝ DEN RAVENE, PROSÍM VÁS, JAK SE MI BUDE DAŘIT V NOVÉ PRÁCI? BUDU JI ZVLÁDAT A BUDU TAM SPOKOJENÁ? DĚKUJI VÁM. (ELISSSSS)
Foto
Práci zvládnete, dokonce vám vyšla v tarotech karta Hvězda, to je úspěch až kariéra.
Dobrý den Ravene ráda bych se zeptala na lásku jestli nějaká přijde.Děkuji za odpovědˇ. Zuzka (Zuzka)
Foto
Přijde, přijde, zcela určitě, já to vidím tak do roka a do dne, i když tím dnem si nejstem tak úplně jistý, ale přijde.
Dobrý den Ravene, moc prosím , najdu si teď v nejbližší době práci ? 15.2.1995 děkuji za vaši odpověď . Dominik (Dominik)
Foto
Takže, vypadá to nejdříve spíše na brigádu nebo nějakou výpomoc, ale práce by mohla být od září, jak skončí prázdniny.
Dobrý den pane Ravene,moc si Vás vážím.Můžu poprosit o věštbu ? Já Ludmila 2.10.1959 , manžel Jan 21.9.1958 , a syn Michal 6.12.1984 . Prosím , co nás čeká . Mockrát Vám děkuji Ludmila (Ludmila)
Foto
Jste velmi složitá Váha - máte ve Vahách Slunce, Měsíc (narodila jste se, když byl Nov), Mars, Merkur a Měsíční vzestupný uzel, váš manžel je složitá Panna (Slunce, Venuše-Merkur v Panně a Saturn ve Střelci) a syn má Slunce a Uran ve Střelci, Saturn ve Štíru, to znamená, že nějaká znamení trochu smůly ve svých znameních máte, ale není to nic, co by se nedalo překonat nebo přemoci trpělivostí. Nemáte ve svém osudu žádné katastrofy nebo neštěstí či náhlá onemocnění ani úrazy. Váš syn Michal si musí dávat pozor do konce tohoto roku, aby si nezpůsobil úraz při sportu, váš manžel bude stejně tak pečlivý v práci a při práci, ale o práci nepřijde, nemusíte mít obavy a vy jste na tom v podstatě nejlépe, co se týká takových těch náhod, co někdy otravují život. Takže se dá říct, že co si naplánujete (v rodině) tak to se vám prakticky všechno splní.
DOBRÝ DEN, PROSÍM KDY NAJDU NOVOU PRÁCI A V JAKÉM OBORU. PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚD (JANA)
Foto
V kartách je, že za tři měsíce ji máte.
Dobrý den,prosím,konečně mám získat jiné bydlení,mám se těšit,že se konečně vše v dobré obrátí.Děkuji.Lia (Lia)
Foto
Vypadá to docela dobře, ale stejně je lepší, i z hlediska osudu, se raději netěšit, protože ono to přísloví s tím čertem namalovaným na zeď nevzniklo jen tak náhodou. Jak se těšíte, tak si automaticky říkáte, ale co kdyby to nevyšlo - a už do systému zanášíte negace a zmatek. Nejlepší je nemyslet na to vůbec. Pokud to samozřejmě půjde. Jinak, vyjít by to mělo.
DOBRÝ DEN PANE REVANE PROSÍM MOC O ODPOVĚD.TAK JSEM DALA ŽÁDOST O ZTP PRO DCERU 7.7.04 SCVÁLÍ JÍ TO I PŘÍSPĚVEK NA PÉČI?A OHLEDNĚ CO MĚ ČEKÁ DO KONCE ROKU.NĚJAKÉ POZIVNÍ ZMĚNY K LEPŠÍMU? JE UŽ NA BLÍZKU PŘÍTEL? STĚHOVÁNÍ FINANCE BUDOU? MOCCC DĚKUJI A PŘEJI KRÁSNÉ SLUNEČNÉ LÉTO KLÁRKA 1.5.75 PŘÍJDE NA MĚ ŘADA? DĚKUJI (KALČA)
Foto
Milá Kelčo, jak to tak vypadá, tak se to schválí i s příspěvkem. Do konce roku se může a měl by objevit i ten přítel, finance a nejenom finance ještě pořád nebudou na žádné velké vyskakování.
Dobrý den.Ozve se mi dávný kamarád Mirek?Jestli ano,tak kdy?Děkuji Jana (janaj)
Foto
V kartách to vypadá na zajímavou možnost až před Vánocemi tohoto roku 2016.
Dobrý den, ráda bych věděla, jak pro mě dopadne zbytek léta - myslím ve vztazích - potkám opravdu někoho, s kým mi bude fajn a nebo alespoň letos ? Samota opravdu není nic moc....Děkuji moc za odpověď Jitka (1964) (Jitka)
Foto
Takhle rychle to letos nepůjde, máte lepší konstelace spíše na konce tohoto roku a na příští rok.
Dobrý den,má náš vztah s pritelem budoucnost?někdy mi připadá že přítel semnou už nechce byt jsme spolu 3roky Já 25.12.1993 on 22.4.1993 Děkuji  (lejla)
Foto
Podle karet je budoucnost tohoto vztahu vrtkavá. Asi by to chtělo s přítelem si pořádně promluvit.
Dobrý den, mám se obávat jednání s developerem a makléřkou nebo smlouvu klidně podepsat, protože je vše korektní a prodej se podaří a do podzimu bude vše převedeno? Vím, že jste mi již jednou psal, že se prodej uskuteční na podzim, ale bude to s firmou, s níž bych měla vstoupit nyní smluvně v jednání? Nedojde díky této smlouvě o smlouvě budoucí jen ke zbytečnému zdržení? (Jarmila )
Foto
Obávat se nemusíte, ale rozhodně by to chtělo, aby se na smlouvu podíval ještě právník či právnička, pokud nikoho nemáte, ozvěte se mi.
Dobrý den, mám 2otázky kdy najdu partnera (manžela)jsem s synem sama už dva roky...nebo je mozne ze už ho znám? A prosim bude semnou komunikovat expritel a začne mit zájem o syna?děkuji moc k.krasne leto:-) (katka)
Foto
Máte celkem poklidné kartičky, to vypadá na to, že váš expřítel bude mít o syna zájem, bude i trochu komunikovat, ale nebude se chtít vracet, v druhé polovině tohoto roku se objeví někdo, kdo vám bude i docela dost pomáhat, ale stále to ještě vypadá spíše na přítele a kamaráda, než na partnera. Ten přijde příští rok.
Dobrý den, hledám novou práci, zatím se mi nedaří. Chtěla bych vědět, co mám udělat, abych byla úspěšná v hledání a byla s prací spokojená. Nar. 14.8.1971 ve 21,40 hod. Děkuji za odpověď a přeji příjemný den. S. (SISIK)
Foto
Tady by asi nejvíce pomohlo přestěhování, jinak si budete muset ještě počkat, ale nakonec to vyjde. S tím přestěhováním by to vyšlo dříve.
Dobrý den, mám s srdci dva muže, pro kterého se mám rozhodnout? Nebo to není ani jeden a objeví se snad někdo jiný, ten pravý ? Děkuji Eva (Eva)
Foto
Třetí možnost je správná a také to bude třetí muž, který ještě ve vaší mysli nefiguruje.
Dobý den, chtěla bych se Vás zeptat, jak dopadne můj vztah s partnerem, který není v současné době sám? Má cenu o tento vztah bojovat? Děkuji za odpověď (Lena)
Foto
Řeknu to takhle - já bych o ten vztah nebojoval.
Dobry den, na co se mohu tesit v nejblizsim obdobi? Mohu ocekavat prizen stesteny v zamestnani? Zlepsi se zretelne ma financni situace? Dekuji  (AnnaS)
Foto
Zlepšení financí bude, nevím, jestli zřetelné, ale bude. V zaměstnání vydržíte.
Dobrý den, ráda bych alespoň jednou v životě navštívila nějakou exotiku. Co bezpečného mi doporučíte a kdy (a jestli na to někdy budou finance ). Mohla by to být třeba i svatební cesta? Jsem nar. 30.1.1969. Děkuji (Ivulka)
Foto
Svatební cesta by to být mohla, proč ne, potom si už můžete vybrat podle ceny a chuti - a můžete jet kamkoliv, nic se vám nestane.
Dobrý den, složí můj syn v srpnu opravnou zkoušku a dodělá školu i maturitu? Nar. 2.3.1999. Děkuji za odpověď (Ivka)
Foto
Dodělá všechno a zkoušku složí - samozřjemě v případě, že se bude v rámci svých možností připravovat, nemusí se nijak dřít, ale připravit, to jo.
Dobrý den Ravene, prosím, najde přítel konečně pořádnou práci v dohledné době? Nar. 15.12.1969. Děkuji (Ivana)
Foto
To se, bohužel, ještě potáhne až do příštího roku, takže, pokud je to "dohledná doba", tak ano.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda letos poznám partnera. děkuji (Šárka)
Foto
V kartách se objevuje karta Úspěchu.
Pane Ravene prosím Vás já i manžel máme stálé zaměstnání. Můžete se podívat jestli v nich zůstaneme až do důchodu nebo nás čeká změna? 1. 9. 1966 a 16. 10. 1962.  (Děkuji Vám)
Foto
Karty vyjadřují klid a stabilitu, takže je i hodně pravděpodobné, že v zaměstnání zůstanete, jak jeden, tak druhý.
Přeji hezký den Ravene, chtěla jsem se zeptat jak dopadne můj vztah. Děkuji za odpověď. (Dagmara)
Foto
Takže to vypadá, že vás čeká nějaký menší konflitk, po kterém se může tento vztah rychle rozpadnout. Tak pozor na to.
Dobrý den pane Ravene, prosím Vás, chystáme se na rekonstrukci domu a chceme si vzít hypotéku. Zvládneme prosím Vás její splácení? Moc děkuji (DaSo)
Foto
No, řekl bych, podle všeho, co se mi zde ukazuje, že to bude dost naknap, ale zvládnete to.
Dobrý den pane Ravene,mohu se Vás prosím zeptat co mi ještě letos připravil osud a jak bude pokračovat můj nový vztah? (Ilona)
Foto
V podstatě to vypadá na stále opakované řešení nějakých drobných problémů, týkajících se vztahu. Ale nic katastrofálního v osudu nemáte.
Dobrý den, Ravene, láska se mi stále vyhýbá, nevidíte ji již pro mě někde v kartičkách? Jana, 2.5.84 (narozena po 22.hodině)Děkuji (Jana)
Foto
Ale samozřejmě, že máte lásku a nejenom v kartách, ale už i přímo před sebou. Přijdou a budou zajímavé změny na přelomu roku 2016 a 2017 a dále bude celkem zajímavý celý rok 2017. V součanosti máte v horoskopu ještě lehce negativní konjunkci nat. Saturn a tranz. Černá Luna a ještě ke konci tohoto roku 2016 bude negativní konjunkce tranz. Černá Luna - nat. Mars. Potom už bude nadlouho klid.
Milý Ravene, ráda bych věděla, co hezkého mne čeká v létě? Nějaký vztah a láska? Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji moc za odpověď a Váš vzácný čas. Helena.  (Helena )
Foto
Co vás čeká - koupání, trocha cestování, s velkou pravděpodobností seznámení se s někým zajímavým, ale na nový vztah či lásku to v takovém tom pravém slova smyslu nevypadá. Ale zábava, to jo nebo trocha takové té všeobecné inspirace. Na vztah a lásku budete mít lepší měsíce listopad a prosinec tohoto roku 2016.
Dobrý den , chtěla by jsem se Vás zeptat jestli se ještě někdy osobně potkám s bývalým klukem se kterým nás rozdělil minulý režim a naposledy jsme se viděli v roce 1989 on je na jiném konci světa a jestli něco ještě ke mně cítí je narozený 4.5.1964 a já jsem narozená 30.8.1964. Děkuji Vám za odpověď. Přeji vám klidné a hezké dny.  (Dydu)
Foto
Tohle je typ dotazu, který vnímám jako docela smutný, protože jsem sám něčím podobným prošel a podle zkušeností i podle karet a konstelací je to situace, která už nemá žádné radostné řešení. Takže spíše bych se tady podle všeho přikláněl k názoru, že je to dost nepravděpodobné.
Dobrý den , ráda by jsem se Vás zeptala co čeká naši rodinu , jak se nám povede jak finančně, tak v práci , a celkově jestli nás čeká něco hezkého já jsem narozená 30.8.1964, manžel je narozen 19.6.2016 a dcera je narozená 3.3.1993. Předem Vám moc děkuji za odpověď a přeji Vám hezké dny.  (Ludmila)
Foto
Teď nevím, jestli jste si nespletla manžela s polapeným pokémonem, ale karty máte dobré, konstelace jsou také příznivé, všechno by mělo být v pohodě, žádné varování se nad vámi nevznáší, takže když se vždy soustředíte na to, co právě děláte, bude všechno v pořádku.
Dobrý den , ráda by jsem se Vás chtěla zeptat na dceru narozenou 3.3.1993 jestli v lednu 2017 úspěšně ukončí studium na VŠ a taky se minulý týden rozešla s klukem po 5 letech , potká nějakého hodného kluka a kdy asi tak . Moc Vám děkuji za odpověď. Hezký den .  (Máma)
Foto
Tady je to jednoduché - kluka vaše dcera potká jiného, tady se v podstatě nestalo nic hrůzného, když se rozešli, ten vztah měl nějaký svůj účel, který splnil a život jde dál a chce nový vztah. Studium dokončí, ptát se, jestli úspěšně je celkem zbytečné, protože si tak jako tak nedovedu představit, jak by mělo vypadat neúspěšně dokončené studium, ale to jen tak na okraj.
Dobry den Ravene, rada bych vas timt pozadala o radu v oblasti pracovne-zdravotni. Mam dlouhodobe zdravotni obtize, ale velmi touzim se vratit do prace. Nevim, zda mi navrhovana operace od obtizi ulevi ci zda mam operaci odmitnout a vrhnout se do hledani prace (rehabilitace po operaci je dlouha pul roku, proto dotaz, jaka volba by pro me nyni byla lepsi:)). Velmi vam dekuji za vas nazor. (Petra)
Foto
Když jsem se zeptal, jak to s vámi bude vypadat po operaci, vyšly karty Poustevní, to je takový ten princip osamocení nebo princip samostatnosti, ale není vynucený, jednou bude překonán nebo přerušen, potom vyšla karta Princezna Holí, to je karta zdraví a regenerace a Sedmička Pohárů, partnerství, vztah a všechno, co se vztahem souvisí. Takže, k ničemu vás nepřemlouvám, do ničeho netlačím, já bych na tu operaci šel, abych se potíží zbavil, rehabilitace by patrně nebyla zase až tak dlouhá, že bych nenávratně vypadl ze hry a potom bych se vrátil do práce, kde bych se snažil stále udržovat potřebné kontakty.
Moc Vás zdravím Ravene, potkám ještě muže, s kterým budu spokojená a šťastná? Jak ho poznám? Děkuji moc za odpověď (Rena)
Foto
Samozřjemě, že potkáte, tím si můžete být naprosto jistá, máte to prostě v osudu a když to tam je, tak nezáleží na čase ani na počasí - a jak ho poznáte? Prostě vám bude sympatický a bude vám s ním dobře. A jemu s vámi taky.
prosím pověstemi co mě čeká v budoucnu součastnost je bolestivá tak jak to vzpa da minuly tři roky byly moc kruty dekuji (alena.martinek)
Foto
Podle karet budete pracovat a jak to tak vypadá, budete muset i něco splácet, nějaký dluh nebo snad i nějaké penále, či co... ale nastává obrat k lepšímu a navíc se vám v kartách ukazuje, že nebudete na všechno sama. Čili se dá říct, že vás čeká zlepšení a vyjasnění celkové životní situace.
Dobrý den Ravene, prosím Vás, jaká bude druhá polovina roku pro mě. Zatím se moc nedaří obzvláště co se týká nějakého vztahu. Děkuji za odpověď. Přeji hezké letní dny. Hanka (Veronikahana)
Foto
Všechno je relativní a u vás to vypadá tak, že druhá polovina tohoto roku bude pro vás relativně lepší než byla ta první, kterou jste asi prožila ve shonu a nemohla jste se na nic pořádně soustředit. První a nejdůležitější pro vás je nyní otázka práce, zaměstnání, vzdělání, škola, peníze a bydlení. Jakmile tohĺe budete mít natolik vyřešené, že vás to nebude v noci budit z neklidných snů, dořeší se i vztah a to tak, že budete mít přesně takový vztah, jaký budete chtít. Co více si můžete přát?
Dobrý den pane Ravene,mám mnoho otázek, ale jedna mi tíží v tuto chvíli nejvíc. Začala jsem podnikat v roce 2016, myslíte že budu úspěšná? Vím že taky záleží na tom kolik energie dám, ale .... A přece se zeptám co budoucnost Evropy?Začneme ( moje rodina)stavět dům v tomto roce a kdy bude hotov?Budeme všichni doma zdraví?Bylo by víc otázek, ale nevím zda budete vědět odpověď.Mým snem je vyhrát ve sportce a podarovat hodně lidí kolem sebe, hlavně ti co to potřebují...vyhraji?Děkuji vám za odpovědi a mějte se dobře.Olga K. (Olga K.)
Foto
Odpovím na všechno, s tím podnikáním to nebude žádná velká sláva, spíše to vypadá na to, že příští rok 2017 budete myslet opět na ukončení "podnikání", ono nezáleží tolik na vložené energii, ale spíše na osudu - na náhodách a na penězích, které vás jako jediné záchranné kruhy mohou držet nad vodou. Budoucnost Evropy je v pohodě, nemusíte se ničeho obávat, lokální třenice asi budou, to je normální ale katastrofické vize žádné v tomto směru nemám, trochu se nám změní styl života, ale nevypadá to na žádné převraty nebo občanské války, převraty či puče, jedině snad v rámci "národního divadla" jako například v Turecku. Jinak všechno půjde podle hesla "neptejme se, co může udělat Evropa pro nás, ptejme se, co můžeme my udělat pro Evropu", co se týká stavby domu, začnete letos na podzim a hotový bude v polovině příštího roku 2017. Zdraví vypadá dobře, nejsou zde žádné osudové úrazy, neštěstí, nehody nebo náhlá onemocnění, takže všechno v pohodě, až na tu sportku, tady to žádná sláva nebude.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se mi rozpadne vztah a najdu tento rok nvou lásku.Nevidíme se dlouho a pak jen na víkend a takto to jde celý rok.Já 23.3.1994.Děkuji (Mart)
Foto
Tady se vám ve výkladu objevují tarotové karty Uskutečnění a Dominance, to jsou karty, naznačující opak změn, takže, i když byste asi ráda slyšela, že vás čeká nějaká zajímavá, téměř až romanticky dobrodružná změna v oblasti partnerství, tak já ji ve vaší blízkosti nevidím. To byste musela sama nějak prolomit onen začarovaný kruh, který vás drží stále ve stejných, opakujících se schématech. Zkuste něco sama vymyslet, pokud se nic nezmění, tak se alespoň pobavíte.
Prémiová otázka
Foto
Podle tranzitního horoskopu nemáte před sebou žádné těžké nebo osudově depresivní období, v nativním horoskopu máte Slunce v Beranu, Venuši a Merkur v Rybách, Mars a Měsíc ve Vodnáři, co více byste si chtěla přát, na to se dá říct jedině - jste paní svého osudu, vše, co si naplánujete se víceméně odehraje podle vašeho vlastního scénáře. Takže zajímavá situace, týkající se lásky a vztahu na vás čekají už teď, koncem července a v srpnu, co se týká peněz, tak ne že byste se musela bát nějakého přívalového deště, ale něco zajímavého se objeví ještě do konce srpna. Rodina má dobré karty, takže z osudového hlediska bude v pohodě.
Prémiová otázka
Foto
Na miminko vyšla karta Dvojka Mečů, to je vzhledem k současným astrologickým konstelacím karta Harmonie s tím, že miminko by mohlo být realizované během příštího roku, ke konci roku 2017 by mohlo být na světě - a na pravou lásku se objevila karta The Fool, Joker, žolík, Blázen, nejvyšší karta tarotového systému, vyšší bych si už musel sám nakreslit, takže i zde je odpověď "ano".
Prémiová otázka
Foto
V kartách vám to vyšlo docela zajímavě, protože na manžela se objevilo Eso Holí, to je časová karta a na milence Sedmička Pohárů, to je karta sexu, takže to vypadá jako doporučení od osudu - na přechodnou dobu milenec, ale opatrně, v rámci dobrodružství, o kterém se nemusí prakticky nikdo dozvědět.
Milý Ravene, můžete mi, prosím, nahlédnout do osudu - zda se nezhorší můj zdravotní stav a jak se Vám jeví mé bydlení? Měla bych změnit byt? S díky Vás zdraví Zdena, nar. 25. 12. 1945  (Zdena)
Foto
Astrologické konstelace praví, pozor na setkání nativní a tranzitní Černé Luny ve Štíru, to je trochu horší konstelace, k setkání dojde na přelomu září/říjen 2016, to chce hodně odpočívat, nic nedělat, nad ničím se nerozčilovat, brát všechno tak, jak to přijde a bydlení změníte určitě.
Krásný letní den, chtěla bych vědět jestli budeme s partnerem někdy spolu,pořád se na nás sypou nějaké problémy ze všech stran. Děkuji 22.7.1959 a přítel 21.12.1960 (Eva)
Foto
Budete, nebojte, chce to jenom trpělivost, už jste si všimla, že trpělivost je vlastně nejdůležitější lidská vlastnost, které vede ke štěstí? Řešte problémy, hezky jeden za druhým a těšte se z partnerovy přítomnosti, když to půjde. Když to nepůjde, tak se to hlavně nepokoušejte zvládnout a spíše nasaďte do hry tu trpělivost.
Dobrý den Ravene, je v mé blízkosti nějaký ucházející muž s kterým by se vyvíjel budoucí vztah? Budu přijata na vysokou školu? 17. 11. 1982, 11:42 Děkuji za odpověď a přejí krásný den  (Victoria)
Foto
Vítězsltví máte už ve jménu pod vaším dotazem, je ale pravda, že se občas stává, že je natolik vyčerpávající, například Pyrrhovo vítězství, že by to i bez něho tak nějak vyšlo nastejno. Takže na první otázku karty i konstelace říkají, že muž, kterého podvědomě hledáte pro život ve vaší blízkosti není, tady musí přijít nejdříve nějaká změna, potom se potkáte, ale potkáte se, to je důležité a u té školy se vám, bohužel, též vyskytují nějaké blíže nespecifikované potíže, tady to bude chtít pořádně se připravit a bojovat - potom jsou vyhlídky na přijetí už slušné. Ale celkově, kdybych měl odpovědět, jestli se na školu dostanete nebo ne, tak říkám ANO.
Dobrý den, co říkají karty na mou práci, bude se dařit tak, abych se uživila? jsem osvč. děkuji Vám. pěkné dny .  (Katka)
Foto
Karty jsou dobré, téměř výborné, takže práci, kterou máte, můžete nejenom v současnoti, ale i v budoucnosti využívat pro obživu. Možná vám chybí lepší reklama nebo na vás doléhá současná "okurková sezóna", ale to se všechno zlepší během druhé poloviny srpna 2016.
Drahý Ravene, ráda bych měla druhé dítě a nějak se nedaří... budu do roka těhotná a zvládla bych těhotenství po fyzické stránce? poslední dobou mě totiž docela pobolívají záda v oblasti beder*23.9 1985 děkuji Vám a přeji krásné léto. (Kateřina)
Foto
Záda budou v pořádku, zvykněte si chodit spát mezi desátou a jedenáctou večerní, žádná pravidelná ponocování a druhé dítě se zrealizuje, hezké možnosti jsou letos v říjnu (i když zrovna říjen z obecného hlediska není vhodným měsícem pro otěhotnění, tak pro vás ano) a potom v prosinci, měli byte těhotenství k ježíšku. Důležité je, aby váš partner s vámi sdílel stejné nadšení pro další dítko, tady se mi trochu zdá, že nejste tak úplně naladění na stejnou vlnu.
Přeji krásný den pane Ravene, chtěla bych v životě udělat rozhodnutí, zda se dát na podnikání s mužem narozeným 27.4.1973, zda nám to půjde a také zda náš partnerský vztah má nějakou budoucnost? Jsem narozena 5.8.1973 ve 12:00 hodin v neděli. Vyhraji v nejbližší době nějaké peníze :-)? Děkuji za odpověď. Jana (Jana)
Foto
Na výhru se nespoléhejte, ve vašem osudu není, tedy tam žádná výhra, která by mohla podstatně změnit váš život k lepšímu. Podnikání s vyhlédnutým mužem by mohlo být zajímavé, dávejte si pozor pouze na domluvu, aby byla jasná, popřípadě, abyste měli mezi sebou nějakou smlouvu nebo právně ošetřenou dohodu a abyste mohla pracovat co nejvíce samostatně. Pracovní vztah se vám prolíná se vztahem partnerským, ale mohlo by to být dobré, jak říkám, hodně bude záležet na vás, jak si ohlídáte svá práva a jak dokážete prodat své schopnosti. Někdy jsou ale vztahy, které jsou založené na fungujícícm businessu lepší než ostatní.
dobrý den pane Ravene,chtěla bych se zeptat na dceru,je ve znamení střelec,jestli se její zdravotní stav zlepší a jestli najde novou lásku díky moc a přeji hezký letní den (marcela)
Foto
Střelec má bohužel až do roku, tedy prakticky do konce roku 2017 ve svém znamení Saturn a je pod vlivem Marsu a Černé Luny, to je hodně velká energie a v případě, že se jedná o nemoc nebo horší zdravotní stav, tak je to taková situace na hloupačce, jednou přijde zlepšení, potom je zase pár týdnů hůře. Od roku 2018 je z astrologického hlediska už celkem havaj a jsou tam i dobré konstelace na nalezení nejenom partnera, ale i lásky, to je už od poloviny roku 2017. Samozřejmě i do té doby se může ledacos zajímavého stát, ale vzhledem k horším konstelacím stojí vždy jakékoliv konstruktivní řešení jakéhokoliv problému více energie.
Dobrý den, pane Argoni, kde a kdy potkám životního partnera? Děkuji, Katka, 21.9.1975. (Katka)
Foto
Zajímavá možnost se pro vás ukazuje hned 2. srpna, když bude Nov ve Lvu, tak ve vašem tranzitním horoskopu nastává spojení tranzitní a nativní Venuše, v realitě často nastane zajímavá příležitost, jde jen o to, ji nepřehlédnout. Jinak v druhé polovině tohoto roku 2016 jsou pro vás samé dobré konstelace, takže z osudového hlediska není žádný důvod, proč byste nemohla onoho "ideálního" partnera, já tomu říkám spíš "chlap, co po čase tolik nevadí", najít do konce tohoto roku.
Dobrý den Ravene, mám dotaz, zda si najdu nějaký výhodný přivýdělek k důchodu a jestli si najde dcera po rozvodu partnera, s kterým jí to bude klapat. Dopadne vše dobře, nebo se mám bát? Děkuji (Renata)
Foto
Bát se nemusíte, bylo by to zbytečné, navíc se vám v osudu ukazuje zajímavá možnost přivýdělku k důchodu, dokonce jsou zde dvě možnosti, jedna se objeví hned na začátku srpna a druhá bude v září tohoto roku. Můžete zvolit i možnost, která se vám nebude zdát úplně jako nejlepší, protože když jakoukoliv možnost zrealizujete, objeví se asi tak po měsíci zlepšení situace. S vaší dcerou to vypadá tak, že bude muset mít trpělivost, tady to hledání lepšího partnera bude tak trochu na dlouhé lokte, ale vyřeší se vše do poloviny příštího roku 2017.