Online chat
KRÁSNÝ DEN RAVENE, CHTĚLA BYCH SE VÁS ZEPTAT, ZDA SE BUDU LETOS STĚHOVAT? DĚKUJI. (ELA)
Foto
Stěhovat se budete a dobře to dopadne. Takže Vánoce v novém. A to je pro dnešek všechno, děkuji za pozornost, pokud se na vás nedostalo, tak zase příště, všechno to stihnout nejde, ale můžete se mi ozvat i na argoni.com
Dobrý den pane Ravene, Mám v novém zaměstnání špatný pocit v blízkosti dvou kolegyň, jinak jsem spokojená. Mám citlivější povahu a všechno si moc připouštím a to mě trápí. Prosím o radu, nevím jak dál. Moc Vám věřím a doufám, že nepřehlédnete moje řádky. Z celého srdce děkuji za odpověď a přeji Vám to nejlepší.  (Alena 28.5.1968)
Foto
S kolegyněmi se bavte tak, jak se profesionál baví s kolegyněmi - hlavně o čem - o problémech zahraniční politiky o povolení nosit burky v hokejové reprezentaci a tak, nikdy o osobních věcech - a bude všechno v pořádku.
Dobry den rada bych vedela jake city ke me chová muž 21.6.1981 děkuji Iva 14.2.1981zdali mam nejakou nadeji u nej (Iva)
Foto
Moc nadějně to nevypadá, on asi má nějakou jinou. Nebo jiného, to je už celkem jedno, ale ještě někdo je ve hře.
Dobrý den,chtěla bych vědět co mě čeká v manželství. Děkuji (Zdena)
Foto
Když to začnu psát obecně a realisticky, tak mně budete nadávat, že jsem škarohlíd, takže z druhého konce - čeká vás plno krásných společných chvil a chvilek a zážitků.
Dobrý den Ravene, prosím, jak dopadne můj rozvodový a majetkový soud..ustojím to? Nejhorší je, že vším tím trpí můj syn, jak mu pomoci, aby už měl klidný život. Předem děkuji a zdraví býk.  (Lucie)
Foto
Ustojíte to a budete mít pocit, že vám spadl balvan z krku. Pokud nespadne přímo do kalhot, tak je to dobrý, ale neměl by.
Pane Raveně moc vás prosím o odpověď na dotaz zda vyjde me starší dceři vztah s mužem na kterého si myslí. Jestli je to ten pravý? Strašně dekuji (dagmar)
Foto
Ať je raději opatrná, tady to nevypadá jako ta nejlepší volba. Má to všechno rozmyšlené do detailu?
Dobrý den Ravene,prosím jak to dopadne v zaměstnání.Od nového roku je to všelijaké,práce jednou je podruhé zas ne.Zlepší se to a bude práce dost nebo nás uzavřou.Mám se poohlédnout po jiné práci?A najdu něco? A jak na tom budu letos finančně,nějaká výhra nebo zlepšení platu? Děkuji 4.11.1972 (Dana)
Foto
Zatím ještě zůstaňte, kde jste, mělo by přijít zlepšení, ale po nové práci se ohlížejte, to by mohlo být adekvátní, myslím ta změna v září až v říjnu, to té doby by se to dalo stihnout.
Dobrý večer Ravene,bude 4.letý vztah s přítelem pokračovat? Mám pocit, jakoby si našel jinou. Co mi přenese jaro? Novou lásku,nebo se vztah utuží ?já 9.9.1957,přítel 27.8.1961. Moc děkuji... Stáňa. (Stáňa)
Foto
Jiná se tam montuje nebo se snaží, ale zatím to vypadá na pokračování všeho čtyřletého vztahu.
Dobrý den, když jsem začala číst Vaše denní horoskopy, přišly mi velmi negativní, ale v poslední době tam vidím i věci pozitivní. Jsem narozena ve znamení střelce. Momentálně mám takový neuspořádaný život a chtěla bych vědět, na co se mám zaměřit, abych dosáhla vnitřního uspokojení a také bych se chtěla zeptat, co mne čeká s mužem, se kterým jsem se setkala, a zda je to ten pravý. Děkuji a přeji pěkný den.  (Dara)
Foto
Bylo teď obecně dost negativní období, teď se to zase obrací, jsou před námi spíše pozitivní změny a možnost, takže toho musíme využít, nejlépe jsou teď na tom Býci, no nic, co se týká vašeho osudu, zaměřte se především na práci a hned potom na partnerství, obé vám přinese nějaké hezké, radostné překvapení.
Dobrý den pane Argoni, mám dotaz, zda se úřední šiml na jaře umoudří, a nám se podaří dokončit stavbu mobilního domu. Tím by se doufám urovnalo i naše manželství. Moc děkuji za odpověď a přeji pěkný den Marsel /28.1.1962/ (Marsel)
Foto
Ale jo, jak to tak vypadá, budou tomu hvězdy nakloněné - úřední šiml zařehtá a zase na chvíli dá pokoj.
Dobrý den pane Argone,prosím můžete mne říct jaké změny mám čekat v osobním životě,můžu se těšit na nové bydlení,nové přátele a taky dobré zdraví.Děkuji Lia (Lia)
Foto
Můžu to říct a odpověď zní - budou to změny spíše k lepšímu. Jako že se Argon jmenuju.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat na to co mě čeká v tomto roce a také na svůj zdravotní stav nar. 2.6.1947. Děkuji (Marcela)
Foto
Konstelace naznačují stěhování nebo změna bydliště, jinak je všechno celkem stabilní, kdyby něco bylo, tak se mi ozvěte, podívali bychom se na to konkrétněji, ale teď nejsou vidět až do konce roku žádná osudová úskalí.
Dobrý den, ráda bych se zeptala na svou budoucnost.....15.1.1963. Děkuji (Libuše)
Foto
Všechno vypadá dobře, budete muset více dbát na své zdraví - tlak, páteř, ledviny, není to žádná katastrofa, ale jak říkám - "dbát".
Dobrý den, chtěla bych se zeptat nastoupila jsem do práce zatím mě ta práce moc nejde zlepší se to a zůstanu tam pracovat? 23.07 1968 Děkuji moc.  (Vendy)
Foto
Zůstaňte, zvládnete to, tady jde o to, překonat jistý časový bod, který se možná bude vyznačovat jakýmsi "aha efektem" a potom to už půjde samo od sebe.
Dobrý den, jak se to bude vyvíjet já 6.6.1975 a on 23.8.1979. Děkuji (Andy)
Foto
Asi se vám bude zdát, že se to vyvýjí pomalu, nepůjde to nijak zvlášť rychle kupředu, ale může to být zajímavý dlouhodobý vztah (chlap, co po čase tolik nevadí).
Dobrý den, prosím co čeká mou dceru je narozena 1.7.1994. Děkuji Eva (Eva)
Foto
Škola, vzdělání, práce, cesty do zahraničí, smlouvy, přátelé, manžel a najednou bude mít normální rodinu a k tomu trochu té kariéry, všechno vypadá dobře.
Pěkný den pane Ravene,, jak proběhne rozvod a splácení dluhů, které mé dceři zůstanou po manželovi. Dostane se vůbec z toho nepříjemného začarovaného kruhu, Ještě prosím, najde nového přítele či kamaráda, který už nebude ubližovat. Nar. 24.5.1977. Děkuji Vám moc, moc za Váš čas a odpověď. Dana (Dana)
Foto
Budete všichni rádi, že to máte za sebou, něco se bude muset splatit, ale nebude to zase tak žhavé a katastrofální, jako to teď vypadá, spíše se najde nějaká dlaší cesta, která bude proveditelná a kde se dá ušetřit.
Dobrý den Ravene, budu dne 20.6. úspěšná u státnic a co 8.6 přijímací řízení? Moc děkuji. (nar. 10.1.1972) (Katka)
Foto
Jo, to se dá očekávat, i když se na to nebudete moc připravovat, ale tím rozhodně neříkám, že to máte zkoušet, myslím jako tu "nepřípravu", připravte se pořádně a dáte to.
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli v blízké době najdu přítele. (Zuzana)
Foto
Nevím, jestli budeme oba mluvit o "blízké" době, ale v průběhu druhé poloviny tohoto roku se přítel vynoří jak Poseidon z moře.
Dobrý den Ravene, potkám ještě nějakou lásku? Děkuji Ilona 19.2, 1962. (Ilona)
Foto
V osudu máte ještě dvě, takže nejenom jednu.
Dobry den, chtela bych se zeptat ohledne prace a profesniho zivota. Dekuji nar.13.08.1982 kolem 8:40 hod (Anna)
Foto
Jediné, co mohu říct, že žádné katastrofy pracovního rázu vás nečekají, takže žádné "zítra už nechoďte", spíše se dočkáte nové nabídky v rámci práce a pracovního zaměření.
Zdravím Vás Ravene, už je tomu rok, co jsem sama a tak bych ráda věděla, zda-li mě čeká v nejbližší době setkání s mužem, s kterým bych mohla vybudovat pevný a kvalitní vztah, popřípadě, co bych měla udělat, abych takového muže potkala, 20.1.1993, MOC DĚKUJI! s pozdravem Eliška (Eliška)
Foto
Je to tam, tedy ve vašem osudu, je možné, že toho jen neumíte využít, ale ty možnosti jsou přímo před vámi.
Milý, pane Ravene!Prosím, kdy se Nám podaří prodat dům.Čeká mně něco překvapivého?Bude líp?Díky, moc Vás zdravím.Eva 27.5.1964 (Eva)
Foto
Dům prodáte do září. Překvapivého vás nečeká prakticky nic, někdy je to docela dobře - a kdybych vám řekl, co ještě nevíte, tak už to nebude překvapivé, takže by vás to v té formě nečekalo.
Dobry den, předem děkuji za Váš čas, chtela jsem se prosim zeptat na svoji dceru Natalku, kterym smerem ji mam vest, jaky koníčky v ni rozvijet?? Děkuji (maminka)
Foto
Umělecké koníčky, hra, zpěv, recitace, divadlo, ať se naučí mluvit před kamerou a řeči - angličtina, italština, ruština. Víc nebude potřebovat.
Dobrý den milý čaroději,chtěla bych vědět,co mě čeká a co mi přinese jaro,jsem nar.18.7.1959,snad se dostanu na řadu z Vaší odpovědí,jste můj nejmilejší čaroděj,děkuji za Vaši odpověd.Jana (ajana)
Foto
No tak vám asi budu muset něco zajímavého přičarovat - nejdříve si řeknete, co budete přesně chtít, může to být cokoli z oblasti práce, zdraví a vztahů, teď to vyslovte nahlas, tedy pokud vedle vás někdo sedí či stojí či se jinak vyskytuje, tak to vydlovte v duchu, ať se neleká - a je to. Jednoduché, ne?
Milý Ravene, předem velké díky za denní horoskopy - mají už své pevné místo v ranním režimu :-D Buďte tak moc hodný a podívejte se mi, jak to vidíte s láskou, u mě-Vy už svou múzu máte ;-) Děkuji a krásné jaro, Kateřina 8/12/75 (Kateřina )
Foto
No to je pravda, já mám svých múz několik, někdy mi to připomíná pražský orloj, zajímavá byla i tlačenice na prvního pod třešní - a jak to vypadá u vás, aby to nebylo jako u toho spisovatele, jak povídal, no a abychom se pořád nebavili jenom o mně, jak se vám líbila moje poslední kniha? Takže - s láskou to vypadá tak, že žádné smolné období se nyní u Vás nyní konat nebude, naopak budete mít vícero příležitostí se v oblasti lásky a citů a emocí, vztahů uplatnit a využít zájmu, který kolem vás a o vás bude panovat prakticky až do konce roku, do té doby si najdete zajímavého muže, díky němuž zapomenete na zbytek světa. Potom si hlavně dávejte pozor, abyste nevstoupila na červenou do vozovky, stávají se i takové případy.
Milý Ravene, přeji hezký den a chtěla bych se zeptat / Eva 6.7.1964/, zda už konečně vydrží vztah s mým přítelem Josefem 10.10.1972. Zda jsem konečně našla toho správného muže, se který mi to konečně vyjde? (Eva)
Foto
Naděje je tu veliká, větší než u předcházejících vztahů, to víte, ideální není nikdo, jak vždycky říkám, že ideální partner je "chlap, co po čase tolik nevadí", tak to vypadá, že takového jste právě našla.
Dobrý den pane Ravene ráda bych se prosím zeptala zda mě do roka čekají nějaké změny? Rozšíření rodiny, stěhování??Nebo?? ;-) Moc děkuji za Váš čas a odpověď. (Petra)
Foto
Máte před sebou jak stěhování, tak narození dítěte, ale všechno v dobrým, nic špatného.
DOBRÝ DEN REVANE. PROSÍM CO MĚ ČEKÁ BĚHEM PŮL ROKU? PARTNER SE BLÍŽÍ? ODKUD BUDE MIMO JABLONEC? BUDE MĚ BRÁT TAKOVOU JAKÁ JSEM?BUDUM BYDLET SPOLU KDE TADY NEBO JINDE,BUDU MÍT SVATBU?DĚKUJI MOCCC V JAKÉM MĚSÍCI SE OBJEVÍ PŘÍTEL? SNAD SE NA MĚ DOSTANE ŘADA MOCCC DĚKUJI KLÁRKA 1.5.75 ČÍM SE BUDE ZABÍVAT MYSLÍM PRACÍ (KLÁRKA)
Foto
Partner bude strojař, bude z Jablonce, pokud myslíte, jestli mu nebudou vadit určité vaše, řekněme handycapy, tak nebudou.
Milý Ravene, prosím mám dotaz. Jsem v kontaktu s mužem, s nímž si rozumím. Ráda bych věděla, zda bude mít náš vztah pokračování, ať už kratší či delší. Přesné datum narození bohužel neznám (Martin, asi ročník 77). Já jsem narozena 2.7.1968. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď a Váš vzácný čas. Helena  (Helena )
Foto
Ano, je to pravděpodobné, že tady vztah začne, nebude to ale žádný zvláštní dlouhý vztah, později bude spíše kamarádský, ale na současnou dobu se hvězdy usmívají a říkají, proč ne?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co mě čeká. Hlavně v lásce. Nar. jsem se 21.6.1964. Snad na mě dojde s odpovědí. Děkuji (Marcela)
Foto
Vztahy, láska, proč ne? Všechno tady je, v osudu vám vychází, že s čím počítáte, to vám vyjde.
Dobrý den, asi již píši pozdě...ale dnes jsem se dozvěděla, že mám zhoubný nádor v prsu....prosím, řekněte mi....co mi přinese jaro ? Zvládnu všechno ?...děkuji moc. Hanka (1964) (Hanka)
Foto
To půjde ven, berte to tak, že se to občas prostě stane, ale nemusíte mít strach, že se to nevyléčí - vyléčí se to a bude pokoj. Jaro vám přinese shon a trochu zmatek, občas nebudete vědět, kde vám hlava stojí, ale v létě si odpočinete.
Moc bych se Vás pane Ravene chtěla zeptat na mladší dceru. Co práce a vztah s jejím přítelem. Děkuji (Děkuji)
Foto
V práci bude mít trochu komplikace, tady je možné, že dělá něco, co ji nebaví nebo k tomu nebyla zrovna zrozena. A u vztahu se mi jeví, že to může pro toho přítele být tak trochu účelové, může ji svým způsobem jen "používat", a nemusí to myslet "upřímně", jak jsme zvyklí, demokraticky a harmonicky a rovnoprávně. Čili to nemyslí správně a dcera to cítí (lidově čuje) a brání se.
Dobrý den. Prosím zda vydrží vztah synovi 16.6.1988 a druhému synovi 21.5.1991 zda se zlepší psychika, najde si vztah a práci. Děkuji  (Janina)
Foto
Vztah určitě ještě nějakou dobu vydrží, ale nevypadá to na dlouhodobý vztah, je tam něco, co je přinutí jít nakonec opd sebe - u druhého syna se zlepší všechno, i nálady a práci si také najde.
Dobrý den, mám otázku. Je letos něco hodně pozitivního a kladného před námi na co se můżeme jako rodina těšit.Myslím tím, nějaká velká změna v oblasti bydlení, práce apod.Moc děkuji za nás. Šárka 15.3.1974 a Petr 18.3.1973 (Šárka)
Foto
Ano, řekl bych, že vás pár věcí letos skutečně potěší, neštěstí a smůly před vámi moc nevidím. Jenom vám neřeknu, na co se máte těšit, protože když vám to řeknu, tak se už na to tolik těšit nebudete nebo to vezmete jako samozřejmost, nečekané věci také patří do osudu, jinak bychom se odnaučili divit se světu a žasnout nad životem.
Pane Ravene, prosím Vás co čeká dceru Janu v oblasti citu, práce a rodiny? (Máma)
Foto
Tak se mi zdá, že se nedovede prosadit, protože se mi objevuje i zklamání, které obvykle přijde, když máte na něco štěstí a někdo, komu to štěstí zrovna chybí, ale je tak nějak od přírody hbitější vám vaše štěstí jak se lidově říká vyfoukne. Sám to znám podle své rodiny a z toho se dá dostat jedině cvičením a meditacemi. Potom se začne plnit i to, co vypadalo zpočátku jako nesplnitelné.
Dobrý den pane Ravene, co mi přinese jaro? Nar. 1. 9. 1966. (Děkuji)
Foto
Zdraví, sílu, vitalitu a nové možnosti v oblasti pracovní a partnerské, mělo by v jarní nabídce být i několik zajímavých náhod, kterých se dá využít.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat co mě čeká a nemine...Jsem sama a je mě smutno , čeká na mě ještě někde láska , nebo už budu stále sama ...Moc děkuji za odpověd nar.25.11 1954. Karolina  (Karolina...)
Foto
Sama nebudete, nemusíte být a hodně bude záležet na tom, jak k tomu sama - když už jste sama - budete přistupovat, pokud si sama řeknete, že nechcete být sama, tak sama nebudete. Musíte se i ke svému osudu chovat jako kdyby to byla živá bytost. Občas jízlivá nebo až pomstychtivá, ale pořád bytost, se kterou se dá domluvit, často snadněji než s netrpělivým šéfem.
Dobrý den Ravene,přinese mi jaro novou lásku? Děkuji za odpověď (Dagmara)
Foto
Ano, přinsese, bude záležet na vás, jestli ji přijmete nebo budete raději čekat na další příležitost, ta by přišla v létě.
Přeji krásný den moje dcera čeká miminko chtěla bych se zeptat jestli je všechno v pořádku a porod proběhne dobře ...Bude to chlepeček nebo holčička...Dcera je narozená 21.2.1982...Moc vám děkuji za odpověd...Karolína  (Karolína)
Foto
Všechno bude naprosto OK, vypadá to spíše na holku, ale uvidíte, to se dá i s veškerými eso-pomůckami odhadnout tak na šedesát procent.
hezký den,čeká mě další vyšetření u doktora,tak se bych se ráda zeptala,jestli i tentokrát všechno dopadne dobře díky moc (marcela)
Foto
Dopadne, teď jsou celkově šťastné dny.
Dobrý den, čeká mě nějaká zásadní změna do konce roku. Děkuji (Iva)
Foto
V kartách se objevuje rekonstrukce, tak se to snad bude týkat spíše bytu, než že by šlo o plastickou operaci.
Dobrý den,ráda bych věděla,zda mi i nadále zůstane invalidní důchod.Děkuji Helena (Helena Čecháková)
Foto
Půjdete na přezkum či přezkoušení nebo jak se tomu říká, rekvalifikace na důchod, ale podle všeho vám zůstane.
Dobrý den pane Ravene, chtěla bych se zeptat, co mě čeká? Budou nějaké změny? Zklidní se již můj život zejména v oblasti financí a rodinném? Vydrží náš vztah s partnerem nebo půjdeme úplně od sebe? Budu šťastná? Děkuji. 17.12.1982 Zuzka (Zuzka)
Foto
Změny budou a to hlavně v tom partnerství, tady to vypadá, že si ještě prožijete několik šťavnatých krizí, možná by se to dalo i zpeněžit, kdybyste o tom začala psát povídky, novely a romány, ale tady to bohužel vidím v budoucnosti spíše na rozchod než na uklidnění hladiny rozbouřeného adrenalinu. Potom se upraví finance, splatíte dluhy, které ještě máte, přestěhujete se a známý vám doporučí novou zajímavou a lépe placenou práci. Je toho ještě hodně, ale na druhou stranu, zase kdyby nebylo co řešit, tak vám zbydou jen ty seriály v tv.
Dobrý den, co mi přinese jaro, ale i léto, Veronika 9.4.1973. moc díky předem. (Veronika)
Foto
Obávám se, že to letos bude i trocha zklamání, speciálně ve vztahu - v horoskopu máte zajímavé spojení Slunce-Venuše v Beranu a Saturn je v Blížencích, to znamená, přeloženo do lidštiny, štěstí na chlapy, ale současně také "lehce nabyl, lehce pozbyl", takže se může objevit zajímavý vztah, zajímavá známost, ale nic z toho nebude. Potom se mi zase ozvěte, dále to prodiskutujeme na dalším chatu.
Dobrý den Ravene chci se zeptat jestli mě čeká nějaká láska a jestli se urovnají vztahy se synem.Děkuji za odpověd´. (Zuzka)
Foto
Ke konci roku se zlepší vztahy se synem a vztah se objeví také, nejdříve to bude a dlouho zůstane spíš kamarádství, ale bude to se správným člověkem, takže se všechno bude měnit přirozenou rychlostí, však to víte, že někdy je lepší věci neuspěchávat a nechávat všechno dozrát.
Dobrý den přeji, prosím vás chtěla bych prodat byt a přestěhovat se do domku ze zahrádou.Zdali se mě to spní.... Jsem sama manžel zemřel a samota je zlá...Čeká na mě ještě nějaké štěstí a láska ...Děkuji za odpověd ..Čekatelka  (Čekatelka...)
Foto
Byt se vám podaří prodat, i když to půjde pomalu, ani ne kvůli ceně, ale někdy je to prostě osud, i když je výhodná koupě, tak všichni váhají a jsou rozkolísaní jak střední rolníci, ale vyjde to asi tak, že příští rok budete ve svém domku se zahrádkou.
Dobry den,pane Ravene,take Vas musim pochvalit za velke mnozstvi zodpovezenych nepremiovych otazek.Velke diky!!!!Moje otazka,kdy si dcery 1.9.84 a 4.8.83 najdou pritele?Dockam se vubec? Dekuji. (limi.)
Foto
Dík za pochvalu, snažím se. U dcer to vypadá tak, že už nějakého přítele mají, ale doma se s tím nijak nechlubí, jinak vztah, který by bylo možné považovat za oficiální zde lze tušit v druhé polovině následujícího roku 2017 a dočkáte se i dětí, které budou mít obě vaše dcery.
Dobrý deň, zaujímalo by ma, či ma čaká nejaká pozitívna zmena, nejaký nový vzťah, prípadne prísun peňazí? :) (15.5.1971) (Ivka D )
Foto
Čeká vás všechno, na co se ptáte, pořadí by mělo být následující - práce nebo změna práce - peníze, vztah, bydlení, změna bytu, rekonstrukce, cestování.
Krásný den pane Argoni,udělá syn všechny zkoušky na učilišti a začne uskutečňovat své plány jak chce? On 17.6.1998. Máma Šárka (Šárka)
Foto
Na jeho straně je plno energie, kterou správně využije, nadání má, plány také, takže mu také všechno vyjde.
Dobry den.Najdu do leta lasku?znam ho nebo je to nekdo novy?dekuji (katka)
Foto
Neznáte, ale najdete, červenec vypadá velmi nadějně.
Hezký den Ravene, mohla bych se zeptat co mě čeká a nemine tento rok - nějaké štěstí-láska a nebo na co si dát pozor . děkuji Radka  (Radka)
Foto
Pozor si dejte na klevety a pomluvy, máte kamarádku, které bych v současné době moc nevěřil, ale to není nic proti ní, spíše proti neuváženému šíření informací. Osud vám přichystá zlepšení v mnoha životních směrech, je lepší si to nechat pro sebe než to ventilovat na všechno strany. Dále bude dobré, když si přesně řeknete, co od života chcete, protože to vypadá tak, že v tom nemáme úplně jasno. Nic vám vyloženě nechybí, ale nemáte před sebou jasný směr, cíl cesty, smysl života, který si dáváme my sami.
Prémiová otázka
Foto
Poradím i tentokrát - není před vámi žádná katastrofa, ani finanční, ani podnikatelská, takže, když budete postupovat podle toho, jak už znáte situaci a jak jste zvyklí a nebudete riskovat, inovovat a zavádět novinky a "zlepšení" služeb a podobné pitomosti, začne se všechno lepšit už nyní, v průběhu května 2016. Zatím ještě nepadáte do propasti, ani se nepropadáte, takže rovnováhu najdete a půjde to rychle.
Prémiová otázka
Foto
První co u vás jasně tuším, že žijete zde a nikoliv v zahraničí a je pravda, že vybrat si zde partnera je poměrně složité, nicméně, ten nápad na návrat k ex-partnerovi se nezdá tak marný. Zkuste to a uvidíte, podle všeho by to mohlo fungovat, zvláště, pokud jste iniciátorem rozchodu byla vy. Na lépe placenou práci si ještě budete muset počkat, vypadá to na listopad až prosinec tohoto roku 2016.
Prémiová otázka
Foto
Jste v mimořádně složité situaci, protože zatím on není volný, vy jemu také nejste volná, on vám rovněž není volný, skoro bych se vsadil, že mailové adresy budete mít u "volného", ale v budoucnosti to bohužel vypadá tak, že muž, kterého milujete se nikdy nerozhodne pouze pro vás. Tady bohužel může nastat něco jako záchvat obsedantní neurózy, kdy se budete snažit získat všemi prostředky a jediný, kdo z toho bude mít radost, bude váš psychiatr. Nejlepší by bylo vztah co nejrychleji ukončit. Chce to jen trochu pevné vůle a jiný vztah na hraní.
Prémiová otázka
Foto
Zkuste ještě jednou tu seznamku - a když to opět nevyjde, tak to zkuste ještě jednou. Nebo by se dal vyzkoušet nějaký rituál na seznámení a na vztahy, to funguje skoro vždycky, ale samozřejmě v lásce a ve vztazích preferujeme přirozenou cestu (teď jsem málem napsat "cestu přirození", ale myslím tím spoluúčast nevyprokované náhody), to by se mělo projevit už během několika měsíců, přijdou změny a budou to změny dobré, popřípadě změny k lepšímu.
Prémiová otázka
Foto
Tak to je jasný, buď chodíte s vystudovaným psychologem nebo s absolventem matematicko-fyzikální fakulty, to se v budoucnosti nedá řešit jinak, než si začnete hledat někoho jiného. Zatím to ale ještě zkoušejte, komunikujte, zkuste také občas mluvit o sexu a pokud se chytne, tak třeba i jednat. Podle všeho ale budete stále v tomto vztahu nespokojená, jinými slovy to vypadá tak, že se nedomluvíte, i kdybyste na všechno uzavírali notářsky ověřené smlouvy.
Prémiová otázka
Foto
Tady to vypadá, že budete úspěšná při pohovoru a změníte práci. S tou prací na dobu určitou to vypadá dost neurčitě, lepší by bylo práci změnit. Určitě.
Prémiová otázka
Foto
Jste v situaci, která se dá řešit jen za vydatné pomoci trpělivosti. Pokud ji nemáte, tak se klidně začněte poohlížet po nových kamarádech, pokud ji máte, tak přijímejte život stoicky, buddhisticky, zenově a bez vzrušení - pozoruji, ale nestřílím, pardon, nekonám - mělo by se to všechno uklidňovat a dokonce i vracet do starých kolejí na konci tohoto roku.
Prémiová otázka
Foto
Slunce, Merkur, Neptun, Ascendent, Měsíční vzestupný uzel ve Střelci, kde je v současné době tranzitní Saturn, to může přinést potíže částečně v práci, ale to se vyřeší, částečně ale také ve vztazích, to se bude řešit hůře a bude to trvat o hodně déle, v Kozorohu Černá Luna, to znamená v příštích letech boj s osteoporózou, možná by to spravily buchty s mákem (kvůli vápníku), takže můžete nyní čekat zlepšení celkové situace, pokud jste se s někým nepohodla, tak se to vysvětlí, vztah se ustálí, zdraví vzedme, ale od konce tohoto roku a na začátku roku 2016 přijde opět zhoršení celkové situace. Lepší by bylo připravit se na to už nyní, využít přílivu sil.
Prémiová otázka
Foto
Popřemýšlejte, jestli nemá v práci nebo jestli chodí do nějaké školy, nad sebou nějakého zajímavého vedoucího nebo instruktora čehokoliv, to vypadá na přítomnosti jiného chlapa, který zvedl hladinu jejího zájmu, zatím to může být na platonické úrovni, ale jak víme, všechno se s časem mění.
Prémiová otázka
Foto
Muž, na kterého se ptáte nemá před sebou žádná znamení katastrof, hrůzy a děsu, vy sama také před sebou nemáte z osudového hlediska žádné období smůly, navíc Panny, téměř Váhy, narozené kolem podzimní rovnodennosti se domluví prakticky s každým, takže to vypadá tak, že se k sobě docela hodíte. U Kozorohů v současné době dlužno předpokládat, že mohou pošilhávat ještě po jiných partnerkách, ale to je asi tak všechno.
Prémiová otázka
Foto
Tady to skutečně vypadá na poměrně rychlý rozchod, rozvod bez návratu, v budoucnosti už čeká někdo jiný, kdo se bude k vaší dceři hodit daleko víc a lépe - a budou oba spokojení.