Online chat
Milá paní Evo,prosím,chtěla bych vědět jak to budu mít po zdravotní a finanční stránce,nar,18,7,1959,moc děkuji za Vaši odpověd a přeji hezký den Jana (Jana)
Foto
Dobrý den, zdraví - akutního nic zde není, ale je tady vidět značný úbytek energie, která si ji nahrazuje z životně důležitých orgánů, zkuste více relaxovat, pouštět informace, které Vám nepatří, uvolněte se. Finance - je tady něco, čeho se bojíte - prodat, vzít a předat dál, je to spojené velmi úzce s Vámi. Pokud to přijmete, uvolní se finanční tok a přijdou k Vám.
dobrý den (dan)
Foto
Dobrý den :-)
Dobrý den , prosím, čeká mě seznámení se zajímavým mužem , který projeví zájem o mne ? Děkuji Iva 5.8.1968  (Iva)
Foto
Dobrý den, ano, ano, ale úplně jinak než si to Vy sama představujete. Bude to rychlé a trvalé.
Dcera nar.1984 střelec si nasla pritele býk o deset let starsiho, jeste se moc neznaji vydrzi tento vztah nebo si najde nekoho jineho děkuji. (Zuzka)
Foto
Budou spolu krátkou dobu, pak přijde jiný, nový vztah, životní partner.
Dobrý den, kdy potkám partnera a jak ho poznám. Poznám ho už v roce 2017. Děkuji Hanka (Hanka)
Foto
Dobrý den, 07/2017 při procházce nebo někde ve společnosti mezi lidmi. Nehledejte, on si Vás najde sám. Buďte svá, usměvavá, milá.
Dobrý den, ozve se a obnovi se vztah já 9.9.1957 on 29.10.1957 děkuji moc. Milenka. (Milenka)
Foto
Dobrý den, ano, ale bude to malinko jiné než doposud.
podari se nam letos prodat chatu? (martina 26.11. 1966)
Foto
ne
Dobry den,chtela bych se zeptat jestly syn nar.09.04.99 dostane letos na universitu.Dekuji. (Monika)
Foto
Dobrý den, ano, dostane, ale jinou než má nyní vybranou. K tomu teprve dojde. Půjde to pěkně hladce, nemáte se čeho bát.
Prosím o odpověď na zdraví mojí matky 86 let Marie Praha a na délku jejího života.... díky za odpověď  (jana)
Foto
Dobrý den, Jano. Vaše maminka je vzhledem k věku ve velmi pěkném zdr. stavu. Bolest nohou, hruď a spánek je obvyklé. Ve druhé části otázky se mě ptáte na délku jejího života? Chcete vědět, kdy Vaše maminka zemře? To jistě nemyslíte vážně, jen jste v emocích napsala něco jiného. Pokud jste to však napsala vážně, je mi Vás líto. Zkuste si to obrátit na sebe. Co kdyby se někdo ptal na Vás, kdy zemřete? Podle kartářské etiky využívám práv svobodné volby a neodpovím na Vaši otázku. Posílám mamince lásku a Andělské světlo, Vám více moudrosti v otázkách životních.
Dobrý den, který den pro ukončení roku opice je nejhodnější. Jaký rituál je nejvhodnější. (Marta)
Foto
Dobrý den, 14.2.2017, bílá svíčka, pokora a úcta.
Dobrý den,v poslední době mám zdravotní problémy se zády a z toho pramení i velká únava.Dostanu se z toho? Děkuji Zdena 18.6.1973 (Zdena)
Foto
Dobrý den, bolest zad je zapříčiněná tlakem z nadměrné námahy, která Vám nepatří. Chcete mít vše pod kontrolou a tak záda reagují, už nemůžou. Zkuste pustit problémy druhých, neřešte je a přijměte sebe takovou jaká jste a uleví se Vám. Karty říkají, že pokud dáte Vy sama rozhodnutí, uvolníte negace ze svých zad, vše povolí a Vy se uzdravíte. Pokud byste chtěla doporučit chiropraktika, můžu Vám dát kontakt, ozvěte se mi. Opravdu nevidím zde větší problém.
Dobrý den, Evi, měla bych změnit práci? A jak to budu mít letos se vztahy? Děkuji Jana (Jaňule)
Foto
Dobrý den, to určitě ano a důvodem jste Vy sama. Jste zakutlaná, podceňujete sama sebe. Až vylezete se svého úkrytu, pak poznáte, co je být spokojená sama se sebou a přijde i muž, ale pokud nedojde k žádné změně, ani muž nepřijde.
Ako to bude ďalej s našim vzťahom (Anna)
Foto
Rozpadne se. Vidím zde hádky, negace, nevyřčené slova, které potřebujete k uvolnění napětí ve vztahu.
Dobrý den, dostane bývalý manžel někdy dceru do střídavé péče? Moc děkuji za odpověď. Zuzka (Zuzka)
Foto
Dobrý den, ano.
Paní Kalivodová,jak zlepšit vztah se synovou přítelkyní,bude s ní syn spokojený. (ivana)
Foto
Dobrý den, přijměte ji takovou jaká je. Nesnažte se ji měnit. Pokud ji budete vysvětlovat, měnit, radit - je to jako byste stála u zdi a tlačila na ní.
Dobry den pani Evo chtela bych se zeptat jestli v brzke dobe najdu praci.... Marie 17 02 1976 Dekuji  (marie)
Foto
Dobrý den, nenajdete. A důvod? Máte hledat jiný charakter práce, odlišný od toho, který nyní hledáte. Pak najdete rychleji.
Přijde letos už ten pravý? Kde a kdy ho potkám. Děkuji.  (Zdenka)
Foto
Bohužel ne.
Dobrý den Evi. Píše mi již delší dobu muž. Párkrát jsme se i potkali. Jak to se mnou myslí a zda budeme spolu. On 50 já 54. Děkuji.  (Eva)
Foto
Dobrý den, myslí to s Vámi dobře, do budoucna budete spolu.
Dobrý den paní Evo, Moc prosím najdu během února práci? Děkuji a přeji hodně zdraví 21.12.69 (Jana)
Foto
Dobrý den, najdete si práci a až ji najdete, přijde k Vám jiná nabídka, lepší a Vy budete zvažovat. Držím pěsti!
Jak to bude prosím s mým zdravím v letošní zimě a po celý rok 2017? Na co si dát pozor?  (Jana 66)
Foto
Dobře se oblékejte, jste náchylná na ofouknutí. Pozor si dejte na průdušky a dýchání celkově. Trochu více posilte imunitu, je slabá. Pokud chcete recept, tady je - 2cm zázvoru, 2 lžíce medu, šťáva z1/2 citronu, skořice mletá, ČR, 10cm křenu - rozmixovat a každé ráno pít zalité teplou vodou.
jsem Libuše 5.3.83 a ex Miroslav 17.5.82 jsme rozejití definitivně? co bude dál? děkuji (Libuše)
Foto
Není to definitivní, komunikace
Dobrý den chtěla bych se zeptat zda letos moje vnučka Kateřina nar. 31.1.1994 ukončí vysokou školu bakalářskou práci a státnice, jrdná se o její třetí poslední pokus. Za odpověď předem děkuji (Marcela)
Foto
Dobrý den, ona k tomu přistupuje velmi vlažně. Převládají jiné věci v jejím životě, které upřednostňuje. V tuto chvíli pokud nezabere, státnice neudělá. Je mi to moc líto, ale ať otáčím karty jakkoliv, nic jiného Vám nemůžu napsat.
Dobrý den,paní Evo,povede se mi i přes všechna ta nynější úskalí najít spřízněnou duši a lásku ? Případně, zda by to mohl být někdo,koho již znám. Děkuji. Tereza - 16.6.1993. (Tereza)
Foto
Dobrý den, zklidněte svou mysl, svůj dech a naslouchejte vlastnímu nitru. Nepodceňujte se a přejte si více tak, jak sama cítíte, vnímáte. Muž do Vašeho přijde, bude to nová tvář i duše. 4.Q tohoto roku. Do té doby krátké známosti.
Milá Evo, jak to vypadá v tomto roce pro mě s láskou? Najdu partnera pro zivot? děkuji Anna 27.9.66 (Anna)
Foto
Dobrý den, no, bude to obráceně - on si najde Vás. Jak je to myšleno? Vy byste si takového muže nevybrala, on Vás ano. Bude vás mnohé spojovat. Odpověď je tedy ano, muž přijde, ale jinak než čekáte.
Dobrý dem, chtěla bych se zeptat, zda najdu letos toho osudového muže. Jsem pět let rozvedená a zatím potkávám ty nepravé (27.7.1962). Děkuji (Ella)
Foto
Dobrý den, potkáte, pokud změníte své požadavky a uvědomíte si, co chcete a co ne. Tady vidím zmatek a přehazování. To, co chcete mějte v hlavičce, to, co nechcete, na to zapomeňte. Pokud budete mít to, co chcete v hlavičce, budou chodit právě takoví muži k Vám.
Dobrý den, chci se zeptat na dceru (25 let). Rozešla se po pěti letech s přítelem. Teď jednoho potkala, zda je to ten pravý. Děkuji. (maminka)
Foto
Dobrý den, ne, bohužel tento muž není životním partnerem Vaší dcery.
Dobrý den, chci se zeptat, jestli má ke mne city muž 50 let a jestli někdy budeme spolu. Máme vztah přes rok na dálku. Já 54 let. Děkuji (Ema)
Foto
Dobrý den, jeho city tady jsou, společné bydlení taky, ale později. Držím pěsti!
dobrý den, změní se něco v mém životě v nejbližší době? Děkuji Iva (Iva)
Foto
Dobrý den, vztah s lidmi ve svém nejbližším okolí cca do 3 týdnů, k lepšímu, pohodovějšímu. Další změny budou pokračovat, navazovat na sebe.
Mila pani Evicko,naplni se ma touha po jistem muzi? Dekuji za odpoved. (ZDENCA)
Foto
Dobrý den, naplní a hned skončí. To budete Vy, kdo to ukončí. Důvod? Jiná představa a jiná realita.
mám nepravidelnou bolest na hrudní kosti mezi prsy, která jde i do zad mezi lopatky a břicha Prošla jsem různá vyšetřeni srdce, ct břicha, rehabilitace zad. Bolest stále přetrvává (Blažena)
Foto
Blaženko, pěkné je , když něco chci, tak požádat a taky se na konci rozloučit. Přesto odpovím - sesedlá hrudní kost, více na pravé straně, malinko nahnutá a neproudí zde energie - cca 4 hrudní obratel. Pokud můžete, zkuste se pověsit hlavou vzhůru. Potřebujete uvolnit, cítím to tam. Zkuste nějakého šikovného chiropraktika. Pokud neseženete, napište mi na e-mail, doporučím Vám některého ze svých kolegů, kterým věřím, jsou výborní. Držte se!
Dobrý den, paní Kalivodová, ráda bych se zeptala novou lásku. Posílala jsem prémiovou SMS, ale nepřišlo potvrzení, tak snad moji otázku ohledně zaměstnání najdete v chatu. Děkuji. Katka - 21.9.1975 (Katka)
Foto
Dobrý den, to byla ta asistentka ředitele, že? Tak odpověď jsem psala. Teď přejdeme k té lásce - Vy jste nyní úplně dole a potřebujete uvolnit. Podceňujete se, Vaše okolí Vás v tom udržuje a to není ok. Takže změna práce bude a uleví se Vám. Láska přijde až se změní Vaše energetické vibrace, které přijdou s očekávanou změnou zaměstnání. Přijde i muž, životní partner, láska krásná waw. Zlatíčko, hodně štěstí Vám přeji!
Dobrý den Evi, chtěla bych se zeptat, pomohlo by mi k mému osobnímu rozvoji, kdybych si udělala kurz REIKI 1 stupně? děkuji moc.  (Katka)
Foto
Dobrý den, jakékoliv vzdělávání je dobré a pokud Vás láká REIKI, jděte.
Dobrý den, paní Evičko. Chtěla bych se zeptat na zdraví mého kamaráda Marka .Jaká je příčina jeho onemocnění? Může mít zdravé děti? Děkuji za odpověď. Mark 18.11,1982. Já21.1.1982. (Helena)
Foto
Dobrý den, velká vyčerpanost z životních situací, které doposud prožil. Zklamání se zde objevuje jedno za druhým a on to nepřijímá, skládá na sebe a tělo už nemůže, tak povolilo a nemoc je tady. Doporučuji mu, aby o tom všem s někým mluvil. Podceňuje sebe, přirovnává se k osobám, kterým se životně nedaří a skládá a skládá. Ať jde do sprchy, namíří ji na pusinku a všechno do ní řekne. Uleví se mu, jak psyché tak fyzicky. Pokud to fuj odhodí, děti bude moci mít. Universum říká - pokud nejsi v pořádku sám, nemůžeš pomáhat druhým. Takže tak. Držím pěsti!
Podaří se zhubnout mé dceři Heleně do konce roku 2017 10 kg? (Václava)
Foto
Tady je každá rada drahá, protože ona sama sobě nevěří a to je špatně. Pokud má v hlavičce, že nezhubne, tak opravdu nezhubne. Ona s tím má větší problém, s tím, uvěřit druhému. Pokud si sama nastaví hodnoty svého života jinak, zhubne se změnou, kterou si sama dá. Jako první krok bych doporučila přijmout sama sebe takovou jaká je.
Podaří se mi zhubnout do konce roku 2017 13kg ? (Václava)
Foto
Ke zhubnutí je zapotřebí nějaká změna, kterou máte udělat ve svém životě. Nyní jedete ve starých, zajetých kolejích a tak se změna bude dělat těžko. Pokud přistoupíte ke změně př. něco v jídelníčku, přístup k samotným potravinám, pak přijde i zhubnutí.
Dobrý den, paní Evičko. Ráda bych věděla, zda se mi podaří překonat potíže se seznamováním tak, abych měla šanci poznat nějakého muže alespoň pro nezávazný vztah. Minule jste tvrdila, že překážkou je, že si nevěřím, že sice chci partnera, bohužel je tam nějaké ale...Mám prosím šanci na zlepšení tohoto nastavení? Mám šanci poznat někoho k sobě? Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji moc za odpověď a Váš čas. Helena.  (Helena )
Foto
Dobrý den, Helenko, no, nepotěším Vás. Vaše nynější nastavení je opět v ulitě. Jste schovaná, zakutlaná až po nos, aby Vás někdo neviděl. Bohužel ani ti muži, kteří by měli k Vám do života přijít. Doporučím Vám nějaké meditace na netu si najděte, téma - moje duše, přijetí sebe sama apod. nebo si počkejte...snad dneska bude u mě na webu možnost stáhnout si meditaci lásku potřebuje každý a pouštějte si to, vložte se do toho a uvidíte, že to dáte. Držím pěsti a zase napište.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dceru, zdraví a zaměstnání Děkuji M. (Marie)
Foto
Dobrý den, dcera zdraví - žaludek, játra, tady pozor a dbát na očistu. Teď má ještě šanci na očistu do cca konce února. Nejvhodnější je ostropestřec nebo křemelina. Zaměstnání - stejné, stagnující, beze změn.
Dobrý den, vnuk je častěji nemocný, zlepší se jeho zdraví? Děkuji a přeji příjemný den. M. (Marie)
Foto
Dobrý den, jeho zdraví upozorňuje jeho okolí na to, že není ve svém životě spokojený. Pořád hledá a nenachází. Jeho zdr,. stav se zlepší hned, jak zlepší svou psyché stránku a to tím, že půjde tam, kam chce - životně a ne tam, kam musí, je veden.
Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat jak vidíte do budoucna vztah 8.10.1966 a já 17.10.1972 ? Děkuji za odpověď.  (Ilona)
Foto
Dobrý den, dva lidé, které spojuje pocit nebát sám, být milován. Oba dva se bojí vztahu, bojí se jeden druhého a pokud toto nepřekonají, vztah se letos rozpadne.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, muži k Vám přichází, ale Vy je odmítáte, to je pak těžké s Vámi. Každý máme právo svobodné vůle, tak si sama odpovězte, zda nějakého muže chcete nebo nechcete. Finance - se zvednou až se změnou práce, která k Vám do života vstoupí ve 3.Q tohoto roku. Práce Vás bude bavit, bude lépe placená a finance se otočí k plusovým hodnotám. Držím pěsti!
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, manžel - jeho zdr.stav se v tomto roce výrazně zlepší, ale nevyléčí se úplně. Syn - vyléčí se, ale bude mít nějaké následky, které ho poté v životě nasměrují jinam, než původně chtěl. Letošní rok oběma přinese odlehčení. Prodej domu vidím ve 3.Q tohoto roku. Budete mít více energie cca od března tohoto roku, to už se budou vaši kluci pomalu uzdravovat a Vy se s nimi budete těšit z toho krásného probuzení.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, pozor si dejte na zažívání, střeva - tenké i tlusté, špatné vyprazdňování, občasná bolest zubů, hlavy. Ve Vašem životě je "něco", co nemůžete strávit, přijmout a zpracovat. Doporučuji jít do sprchy, udělejte si z ní mikrofon a všechno tam řekněte, uleví se Vám. Manželství - neshody, nedorozumění, nepokoje, ale klid před bouří. Měli byste spolu mluvit více, protože každý z vás na jednu věc má jinou odpověď, pohled a tím, že spolu nemluvíte, je to tady smutné, osamocené.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, vnuk - učení mu půjde tak všelijak. Důvodem je obor, který ho zklame v učení. Přesto se nemusíte bát, maturitní zkouška tady je a v klidu. Dcera - najde, ale až bude chtít, protože ona je nyní zahleděná do sebe, bojí se vyjít ven a mluvit, koukat, usmívat se. Tento rok celkově přinese spoustu vztahových změn, pokud se Vaše dcera dokáže uvolnit a otevřít, tak přijde určitě i ten pravý muž.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, soud - nevidím zde dítě výhradně ve Vaší péči, péče je střídavá. Pokud odejdete z práce, učiňte tak až po svých narozeninách, jinak to bude s problémy. Ono se Vám sice uleví, ale ne mnoho. Byt nekupujte, protože Vám přidělá jen starosti. Za nedlouho přijde muž do Vašeho života a budete spolu...teď mluvím hlavně o bydlení. Muž přijde nejdříve ve 4.Q tohoto roku, protože Vy máte pořád zataženo, zastřeno a není Vás vidět. Hodně štěstí!
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Ivko, unavená jste z přechodu z loňského roku do letošního. 15.2.2017 začne rok ohnivého kohouta a to bude klidný rok, plodný, pohoda. Jen vztahově tady přituhne, ale ne zase nepřekonatelně. Na podporu energie doporučuji klanoprašku suchý plod, ne tablety, ale pozor, nesmíte mít nízký tlak. Pijte čaj ze zázvoru, klidně si tak dejte šťávu z jednoho pomeranče nebo pokud máte moxu, moxujte bod pod kolenem pro přísun energie. Na očistu bytu doporučuji orgonit, který čistí a čistí, nikdy nespí a negaitvní energie všechny zlikviduje a budete se zase cítit jako v bavlnce. Zkuste ještě sehnat šungitovou drť, převařte ji, aktivujte a dejte do karafy nebo nějaké nádoby, vodu z kamenů pijte, čistí zevnitř, je mírně nasládlá, je úžasná. Poslední, co Vám doporučím je křemelina. To je bílý prášek, který se dává do vody a pije se kdykoliv během dne. Očistí játru, uleví ji a pročistí střeva. Úžasně pomáhá už během 4 dne používání.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, jste zalezlá v noře a bojíte se vyjít ven. Víte, co nechcete a to přitahujete mentálně. Zkuste to obrátit. Mentálně si představujte osobu, kterou byste chtěla vedle sebe mít a on přijde. Pokud zůstanete v negacích, nikdo nepřijde.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, místo asistentky ředitele nevyjde, ale buďte ráda, protože dostanete jinou nabídku, budete povýšená, lidi kolem sebe budete mít skvělé, finance o malinko lepší, ale hlavně Vám se uleví.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, ano, zůstanete ve stávající firmě, možná Vás čeká posun. Tady nevidím zvýšení platu, ale možná více práce a jiná židle? Každopádně jste spokojená, usměvavá a vše přijímáte v klidu, zůstáváte, nikam neodcházíte. Osudová láska - přijde a to úplně žhavá jako rozpálené slunce. Bude to to pravé waw, 3.Q tohoto roku. Krásná otevřená cesta. Lukáš - omlouvám se, to je vztah založený na sexu, nic víc.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Jirka je vyrovnaný mladý muž, kterému se v životě daří a bude i nadále. Vidím zde rychle posuny, postupy a díky jeho citlivosti se vždy bude dostávat mezi lidi, které překvapí, jak je úžasný a to on musí i v tuto chvíli vnímat, že jeho vrstevníci nejsou tak rychle jako on. Do vztahu přichází změna, pozitivní, i když to tak nemusí vypadat. Není potřeba se děsit, jen mu více důvěřovat. Tento rok převládá u Jirky změna stavu v práci a taky vztahu. Jirka bude mít klidný rok, který mu přinese pozitivní změny, on zklidní svůj krok, který bude pevnější a jistější.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den,ve druhé polovině roku 2017 se Vám rozední z šedého mraku vysvitne sluníčko a finančně se budete mít lépe, budete zvládat situaci s přehledem a to i do budoucna. Práce - vyjasnění i v této oblasti. Práce zůstává stejná, ale je zde vidět posun, pracovní, na lépe placené místo, s lepšími podmínkami a Váš zájem je velký. Práce Vás bude těšit, budete se cítit spokojeně. Soukromí - jste schovaná skoro pod zemí, bojíte se vyjít ven mezi lidi. Vnímáte více negace než pozitiva. Pokud tento pohled na svět nezměníte, žádná změna do Vašeho života nepřijde. Unavená jste proto, že máte pocit, že se musíte bránit životu. Opak je pravdou, máte jít středem cesty s hlavou zdviženou tak, aby Vás lidé vnímali jako osobnost. Každý člověk je velká individualita a není tady na borůvkách, ale proto, aby žil plnohodnotný život. Držím pěsti!
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, dcera - je spokojená s životem ,který žije. Ona je schovaná v sobě, nenaříká si, je opravdu spokojená. Ona bere svou práci jako poslání, oddala se jí a půjde tak i dál. Cca do tří let by měla změnit obor, na základě vlastního rozhodnutí, ke kterému ji přivede životní situace. Vztah - recadlo zrcadlí podobnost, spojenost. Měli by spolu zůstat, děti do vztahu přijdou později, myšleno v jejím pozdějším věku.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Petr - soukromí - letos bude dělat změny ve svém životě, protože už ho to celé nějak "tlačí". Bude se rozhodovat udělat změny takové, které už dlouho chtěl, předpokládal, že jsou ok, ale bál se je uskutečnit. Jsou to pozitivní změny do jeho života a on bude spokojený. Práce - rychlý postup, skvěle zvládnuté věci, které řídí, organizuje a postup zařídí, že tam ještě v zahraničí zůstane. Vztah - více či méně beze změny, tedy nějaké velké, hlavní. Stav je ukotven, nic zvláštního se letos nechystá.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, těhotenství letos nevidím a celé je to takové tmavé, tak se ptám proč, jaká je pravá příčina Vašeho neotěhotnění. Odpověď je - duše smutná, strachem zalitá, bojí se a bojí o život, že sama zůstane. Vy chcete otěhotnět, ale někde ve skrytu duše se bojíte, to jsou následky z rodiny, ze které pocházíte. Doporučuji Vám napište své emoce na papír, napište tam to, co Vás trápí, sužuje, čeho se bojíte. Nikdo jiný než Vy to nebude číst. Dávejte si tento dopis dohromady hodiny, dny, to je na Vás. Připravte si svíčku, nejlépe bílou, to je čistota a hrnec. Až bude dopis sepsaný, polohlasně ho přečtěte a poté roh papíru zapalte o svíčku a dejte celé shořet do hrnce. Hodně se Vám uleví. Znovu se dívám do karet a pokládám stejnou úvodní otázku. Skvělé, odpověď zní - otěhotnění únor 2017 nebo duben 2017. To jsou měsíce, kdy byste mohla otěhotnět nejlépe. Takže hlavu vzhůru, tužku a papír, hrnec a svíčku a do toho. Držím Vám pěsti a posílám Andělskou energii na podporu.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Kanada vyjde, práce pěkná jen pozor na nástrahy. Dostanete nabídku dělat práci nelegální, řekněme, ale hodně peněz. Budete se rozhodovat. Máte tady Velekněze, tzn., svoboda rozhodování. Vztah - tento rok vidím vztahy, ale žádný z nich není trvalého charakteru. Práce v ČR po návratu - ano, úplně s přehledem. Dobře placená, budete zde mít i rychlý postup, na základě získaných informací k "něčemu", co bude významné pro tamní lidi. Pracovně budete rychle postupovat.