Online chat
Příjemný dobrý den,ráda bych se zeptala, uvažuji o prodeji nemovitosti. Je to správná volba nebo ji mám nechat. Děkuji(Věra)
Foto
Ozvěte se mi na mail raven.argoni zavináč seznam.cz - je to na delší rozbor, aby to dopadlo pro vás dobře.
Dobrý den, momentálně jsme z manželem v odloučení, žije s milenkou, chtěla bych vědět zda-li plánovaný rozvod proběhne dle dohody, jestli na mě něco nechystá. Také bych ráda věděla, zda-li mě čeká nějaká nová láska, partner. Pokud ještě můžu, naskytla se mi nabídka na přivýdělek, je to náročnější mám z toho strach, ale peníze lákají, mám do toho jít ? Velice Děkuji(Zuzi)
Foto
Manžel se vás bude snažit ošulit nebo spíše jeho milenka přes něho, bylo by dobré si co nejdříve všechno, co se týká majetku vyfotit a třeba u toho mít i pár svědků, bude se to hodit k osvěžení paměti.
Ako dopadne môj vzťah nevztah(Zuzana)
Foto
Asi se rozejdete, v pozadí tohoto nevztahu lze tušit ještě jinou ženu.
Drahý čaroději, prosím, co v mém životě znamená muž jménem Marcel narozen 26.7.1978 Děkuji Veronika 3.6. 1988(Vejunka)
Foto
Můžete spolu vytvořit hezký pár a můžete být spolu šťastní - stačí se na tom domluvit. Tak a to by bylo vše, samozřejmě, i když jsem vzal v potaz stovku dotazů, neodpověděl jsem na všechny, naštěstí můžete nahlédnout na wéwéwé tečka argoni tečka com a ozvat se mi, neříkám, že zvládnu vše, ale dodatečně i těch pár dotazů navíc se dohromady v rámci chatu vždycky dá.
Bývalý partner je už několik let po smrti a já stále nemohu přijít na to co se přesně stalo šlo by se nějak podívat? Děkuji (Lada)
Foto
Nehoda, nešťastná náhoda.
Dobrý den.Pořád na něco čekám a čas utíká.Nejsem už nejmladší a přítel bydlí daleko.Roky za mnou jen dojíždí a já se ptám...mám v tomhle vztahu setrvat,změní se to někdy, je on pro mě ten pravý,nebo mám být radši sama.Není to s ním jednoduché, typický kozoroh, já beran. Děkuji za odpověď(Andrea)
Foto
Ano, je to složité a lepší to nebude. Bohužel. Řešení by bylo trošku složitější a museli byste na něm spolupracovat oba. Jestli je on ten pravý, to se dovíte již brzy.
Dobrý den chtěla bych vám poděkovat moc za minulou vestbu na mého bratra nemoc se opravdu zastavila výsledky jsou příznivé a teď bych požádala i za něj zda se mu podaří konečně vyhrát soud o péči na osobu blízkou podal odvolání aby se mohl starat o maminku prosím vyjde to konečně aby už se vše obrátilo k lepšímu děkuji sestra(Sestra)
Foto
Ano, vyhlídky na to, aby soud dopadl dobře tady jsou poměrně slušné.
Dobrý den Ravenku, prosím jak to vypadá do budoucna s prací a zda-li změním místo bydliště. Děkuji Veronika 3.6.1988 (Veronika 🍀)
Foto
Zřejmě se bude měnit obé.
Dobrý den pane Ravene poprosím vás k nahlédnutí do kartiček dojde už k setkání na které čekám nebo spíše až po novém roce? A ještě bych ráda věděla zda zůstanu v dosavadní práci kde jsem nebo mě vidíte jinde děkuji moc vodnarka (Vodnarka )
Foto
Můžete zůstat v současné práci, to je OK, setkání by bylo lepší ještě letos, kdyby nevyšlo, tak je do znamení spíše horší.
Dobrý den vážený pane. Mám otázku týkající se dvou mužů, kteří se dotýkají mého srdce. Muž 8.7.1995, 20:30 h České Budějovice - zda ke mě chová své city. A druhý muž, 16.5.1995, 21:25 Klatovy - zda je správně že ho házím přes palubu. Popř zda nejsou oba ztrátou mého času. Děkuji.(Lenka)
Foto
První muž je jednoznačně lepší, ale na trvalý vztah to nevidím.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na mého syna ve škole se snaží i když mu to moc nejde prosím dostane se na školu do ucnaku půjde mu to? Letos má vycházet základní školu a tak zda se vše zlepší a udělá vše děkuji máma (Máma )
Foto
Karty jsou na to dobrý, čili se dostane, kam bude chtít a na co bude mít chuť.
Zdravím Vás čaroději, prosím jak vypadá budoucnost s mým partnerem duše Gjonaj Xhevdet nar. 15.6.1967, děkuji Veronika 3.6.1988 🕊️(Husina)
Foto
Budoucnost je vyjádřena kartou Císař, to je takový "laskavý patriarchát", no, nakonec, proč ne?
Prosím, povede se IVF? Máme poslední dva pokusy a dva nepovedené /jednou jsme o nej přišli/ Petra 3.5. 1976. Děkuji(Petra)
Foto
Povede - nepovede, ja to 70 na 30.
Dobrý den pane Ravene jsem delší čas doma na neschopence vidíte mě v práci do vánoc nebo až po novém roce a zlepší se finance u mě děkuji moc Váňa (Váňa )
Foto
V práci budete po Novém roce.
Ravenku,chtěla bych se zeptat na dceru.nasla si přítele ,je s ním v zahranici, zatím nepracuje.ma ten vztah budoucnost ? Děkuji Ilona(Ilona)
Foto
Budoucnost ten vztah nemá, ale může určitou dobu docela dobře sloužit.
Dobrý den, ve středu mě čeká náročná zkouška. Zvládnu ji?(Adéla)
Foto
Zvládnete.
Najde si můj syn děvče s kterým se budou mít rádi?(Mamka)
Foto
Určitě najde.
Dobrý den , za měsíc přijdou čerti:-) , čeká mě přístí rok operace zad?Nebo tomu uniknu. Mam tam pobyt v nemocnici? Děkuji za opdpoved (Petra Nová)
Foto
Podle karet to nebude nutné.
Dobrý den, Ravene, s partnerem očekáváme v únoru náš první zázrak. Já 18.12.1978,partner 7.12.1968. Pro oba to bude první potomek. Dlouho jsme se snažili, až jsme to téměř vzdali, ale to maličké si nás vybralo najednou. Zajímalo by mě proč.. Pokud je to možné 😊 A jak pomoci partnerovi, aby se neutápěl v celosvětovém marastu událostí bláznivých kolem spoustu nesmyslných opatření kvůli virům, které nemůžeme stejně zlikvidovat a rádoby "zelených sluníčkových" opatření na záchranu planety. Děkuji za odpověď a Váš čas. Příjemný den přeji. Lída (Lída )
Foto
Zázrak je většinou hezký právě proto, že je to zázrak a když přijde právě ve chvíli, kdy si přejete, tak je to prostě dobré znamení - blíží se doba domácí prosperity. No a s tím dalším, to už záleží na tom, jak se s tím vyrovnáte, každá doba má své psychopaty, kteří jsou zrovna shodou okolností u moci. Normální lidi prostě musí myšlenkově kličkovat, ideální klid se najít nedá.
Bude v 2022 změna v dobrém mám se přátelit s osobou 16.7 .74 odmaturuje dcera 12.11.02 bude mít druhá dcera důchod 7.7.04 děkuji klárka 75(fanynka)
Foto
Změna k lepšímu bude, osoba vzor 74 vás může pomlouvat, dcera odmaturuje v pohodě a bude i důchod pro druhou dceru.
Hezký den. Jakou mám budoucnost s mužem, s kterým se opakovaně setkáváme. Budeme natrvalo spolu? Já štír, on ryba. Dekuji(Alex)
Foto
Zajímavá kombinace, ale v takovém případě je domluva docela dobře možná.
Sestra 8.1.87 s holčičkou najdou parťáka pro život.?.(Petra)
Foto
Najdou na 100%, není se čeho bát.
Dobry den, pane Ravene, prosim Vas jak se u mne bude vyvijet situace kolem lasky a partnerskeho zivota. Potkam konecne nekoho s kym budu stastna, s kym mohu budovat zivot na dalsi roky? nar 13.08.1982, Dekuji(Annna)
Foto
Určitě takového partnera potkáte, jak se říká, do roka a do dne - a bude to.
Dobrý den,podaří se mi najít ještě muže, se kterým budu stastná?Děkuji Tina(d.behenska@seznam.cz)
Foto
Podaří - během roku 2022.
Dobrý den pane Ravene jak vidíte naše manželství.A co nás čeká v dnešní době dají nám už konečně pokoj s očkováním. (Alena)
Foto
Manželství vypadá poměrně dost trvale a stabilně. S očkováním ještě mohou šílet celý rok, asi zase nakoupili zbytečnou hromadu, které pomalu prochází záruční lhůta.
Dobrý den, syn 15.2.2017 začne nám mluvit zatím chodíme všude možně po vyšetření nevíme nic, všemu rozumí chape.(Aja)
Foto
Zatím to stále vypadá na to, že začne mluvit sám od sebe, i když to bude později než ostatní děti.
Dobrý den, prosím o nahlédnutí manžel 2.1.1981 a já 30.9.1975 nevím kam společně jdeme. Přečkali jsme už pár krizí, ale myslím že mi přestal důvěřovat a i po 2 letech se to nelepší. Mohl by jste se na nás podívat? Děkuji mnohokrát(Alena)
Foto
Ještě to nějakou dobu bude stejné, jako to bylo v posledních měsících, potom je vysoká šance na to, že se rozejdete.
dobrý den, jak se bude vyvijet moje pozice v praci kde jsem už 5 rokem? Připadá mi že je vše najednou špatně. Gábi 4,5.1976 děkuji(gabi)
Foto
Vypadá to na měnší "zásek" v postupu, který se vyřeší do konce roku.
Dobrý den Ravene, prosím, nahlédněte, co mě čeká, láska, zdraví, práce… Mam budovatelské plán a teď se rozhodují, jestli v něm pokračovat, pač se zadlužím, co na to karty?(Broňa)
Foto
Na vašem místě bych klidně v budovatelských plánech pokračoval.
Dobrý den Ravene, najde moje dcera 8.2.91 konečně tu pravou životní lásku, děkuji Kateřina (Kateřina )
Foto
Najde, najde, nebojte...
Dobrý den. p/reji. Moje dcera ve zn.Panny r.1991 a její přítel Vodnář 1994, je vidět jejich společná budoucnost? Děkuji a přeji hezký den.(Posluchačka)
Foto
Může být, vypadá to docela zajímavě.
Ravene zdravím vás a chci se zeptat. V srpnu jsem kamarádce půjčila peníze. Dost peněz. A nejen já....a vyšlo najevo, že o na patrně naletěla podvodníkům s kryptpměnpu. Je nějaká šance, že dostanu alespoň částečně peníze zpět? Díky, Kaaj(Kaaj)
Foto
Peníze jsou vyhozené z okna, splácení by trvalo mnoho let.
Dobrý den.... Přemýšlím udělat si zdravotní školu, jen nevím jestli do toho jít, co říkají karty? A kdy mě čeká stěhování anebo změna práce, je možné to zjistit? Petra narozena 12.9.1978 Děkuji za výklad a váš čas. (Peta)
Foto
Máte před sebou stěhování a potom hned, jak se přestěhujete se můžete vrhnout na školu.
Bude mít dcera vážnou známost?(Jarka)
Foto
Určitě, bude.
Dobrý den, pane Ravene, kdy se moje dcera provdá? Děkuji za odpověď.(maminka)
Foto
Může to být klidně příští rok.
Dobrý den udělá mi holka zimní semestr? Dekuju(Jarka)
Foto
Udělá.
Chytnu covid nebo se mu vyhnul.dekuji(Romana z lesů..)
Foto
Nechytnete nic.
Dobrý den, vážený Ravene, co gynekologická operace? Nehrozí mi? Mám trápení s myomy. Děkuji. (Veronika)
Foto
Mohou zmizet jakoby zázrakem samy od sebe, pouze kdyby doktor řekl, že je operace lepší nebo nutná, jinak není kam spěchat.
Dobrý den pane Argoni. Skončila mi práce, respektive mi končí ke konci roku a netýká se to jen jednotlivce, ale všichni zaměstnanci. Zavírá se. Vím, že nejsem nejmladší a proto také jisté obavy jsou. Najdu opět práci, případně brigádu, která mě bude bavit, naplňovat? Děkuji. ( Vaše čtenářka Račice)
Foto
Bude to sice složité, ale novou práci najdete.
Chtěla jsem se zeptat zda skončím v práci letos .dekuji(Renata)
Foto
Je to hodně pravděpodobné.
Zdravím Ravene, bude se naplňovat vztah s přítelem, již tři roky si se mnou píše a viděli jsme se na dovolené a kvúli Covidu to jaksi ani nešlo. Je z Okolí Prahy a starala se až do smrti o svého otce, který letos zemřel. On 1.4..1960 já 9.9.1957. Budeme spolu do budoucna? Není to z jeho strany virtuální vztah? Děkuji. Slávka.(Slávka)
Foto
Je a bude to spíše virtuální.
Dobrý den, najdu konečně spřízněnou duši, lásku? Děkuji za odpověď.(Mami)
Foto
Najdete - druhá polovina listopadu je k tomu jak dělaná.
Prosím o informaci z karet zda jsou karty příznivé k očkování u mě či nikoliv děkuji...(Yasminka)
Foto
V pohodě, nic se nestane.
Dobrý den Ravenku, jsem teď v zahraničí kvůli partnerovi, zůstanu tady a najdu si brigádu ci praci nebo se vrátím do cech a najdu si práci tam? Dekuji(Redrose)
Foto
Lepší by bylo pokusit se o práci v zahraničí.
Hezký den přeji, líbí se mi v práci jeden muž, jen nevím co on, Láďa 18.5.76, já 23.8.1974. A kdyby jste se mi podíval třeba na příští rok na finance, jestli to bude alespoň stejné jak letos. Moc moc děkuju za odpovedi. (Simona K)
Foto
Finance budou dobré, budete spokojená, muž je zadaný, bude dobrý jako kamarád, ale to je všechno.
Dobrý den pane Ravene mám dotaz pouze na své zdraví jsem po operaci střev ale den ode dne funguji lépe tak zda tomu tak bude i nadále.Dekuji Vám a přeji vše dobré.(Eva 3.2.1964)
Foto
Vše bude v pohodě.
Dobrý den, chci se zeptat na co mně v budoucnosti čeká a na zdravotní stav mojí maminky. Moc děkuji (Šárka)
Foto
Upevnění pracovní pozice, pokud budete řešit otázku jestli očkování či ne, tak klidně zvolte to, co budete potřebovat, nic se nestane. Zdraví maminky vypadá ještě nadlouho stabilně.
Dobry den,pane Ravene,mam v nynejsi praci delat praci, jako doted? Sefove se porad neco na mne nelibi proc? Dekuji(Ivik)
Foto
Zatím bych nic neměnil, šéfová má náběh na neurózu.
dobrý den Ravene, prosím o nahlédnutí do karet, co můžu očekávat do konce roku v lásce a práci. děkuji Radka ( rak 51 let)(Radka)
Foto
Žádné velké či bouřlivé změny nebudou, ale takový ten zdravý, mírný progres. I zajímavý.
Dobrý den, co říkáte na vztah 18. 7.75 a Míra 6.4.72. Jak se vám to jeví z jeho pohledu na mě?měl by zájem? (Danča)
Foto
Podle karet by zájem měl.
Dobrý den Ravene. Dočkám se ve svém životě změn ve vztahové rovině? Najdu v dohledné době partnera, se kterým vytvoříme pár nebo už mám v tomto směru vybráno. Děkuji za odpověď. (Renata)
Foto
Řekl bych, že vybráno již jest. Dlužno nyní hlavně na vztahu pracovat.
Ravenku, jaký bude vztah mezi mnou a partnerem, já lev on rak? Dekuji(Lily)
Foto
Asi by to chtělo přijmout myšlenku, že i patriarchát se dá ve zdraví přežít a potom by to mohlo docela fungovat.
dobry den, Ravenku, krasavce nas. Potrebovala bych radu, co je spatne s nasi restauraci, co udelat, aby byla profitabilni. Posledni zamestnanec byk nam tam trochu zavaril. Dekuji.(Dada)
Foto
Je pravda, že Býci to měli obecně trochu horší s osudem, ale teď už je zase smůla v Blížencích, jinak na zvednutí restaurace stačí nyní mít dobrou nabídku pro štamgasty - oni přijdou.
Dobrý den, dcera (1.1.1987) je samoživitelkou, najde brzy novou lásku - na trvalo? Děkuji(Pavla)
Foto
Jasně, že jo, není co řešit.
Dobrý den,chci se zeptat já duben 1979 ona únor 1972 mæme nějakou šanci spolu.Děkuji(Ondra )
Foto
Šance tady je, můžete spolu být dokonce i nějaký ten rok.
Dobrý den Ravene, kdy a kde potkam muže pro mne? A existuje vůbec muž pro mě? Narozena 20.7.1972 Děkuji moc. (Alena B. )
Foto
Takhle - může to být i vyloženě náhoda, jako setkání na ulici nebo mu v kostele šlápnete omylem na nohu.
Dobrý den, prosím, vytáhl byste mi kartu, která by mi řekla, jaká bude moje finanční situace v následujících měsících? Moc děkuji.(Níňa)
Foto
Změna, Dvojka Disků a Síla, Čtyřka disků, to je takové to hmotné zabezpečení nebo "lepší hmotné zabezpečení".
Zdravím Vás pane Ravene.Chci se zeptat zda bude ještě někdy v mém životě figurovat muž 18.9.1968 a co ke mně cítí(17.10.1972)?Děkuji za odpověď.(tazatelka I.)
Foto
Muž, vzor 68 s nejvyšší pravděpodobností hodil zpátečku a už figurovat nebude nebo spíše jen tak zdálky, muž vzor 72 vypadá, že má větší zájem a byl by ochoten i ke společným aktivitám.
DOBRÝ DEN REVANKU MOCC PROSÍM CO MĚ ČEKÁ V 2022 ZMĚNY BUDE PAN BOŽSKÝ PUJDU DO REHABILITAČNÍHO CENTRA POVEDE SE MI BYDLET V PRAZE.DĚKUJI ANETA 16.7.74 JE TAM FALEŠ?DĚKUJI MOC VÁS PROSÍ BÝK (KALINKA)
Foto
Všechno bude, i když to možná půjde stejně pomalu jako všechno dosud.
Dobrý den, moje dcera (7.1.1994) začíná podnikat, bude se jí dařit? Navíc je svobodnou matkou, je na blízku nová láska? Děkuji (Zdeňka)
Foto
Inu, bude to mít dost složité s tím podnikáním, to by bylo na delší povídání.
Dobrý den.Prosím budu mít ještě nějké vnoučátko? Děkuji(Ilona M.)
Foto
Není důvod proč ne.
Ravene, dekuji ze este lady. otazka-potomek ted nerdy k nam prileti, co rikate. dekuji, bruna(bruna)
Foto
Vše je v pořádku, budoucnost se jeví bez komplikací.
Milý Ravene, jsem již 3 roky bez muže, jen s malým synem....bývalý muž mě bil a psychicky týral....Najde se někde v mém okolí nějaký hodný a milý muž ? Cítím se hodně sama.(Miška)
Foto
Chce to ještě trochu času, tři, možná čtyři měsíce.
Zdravím Rave. Poselství jedné kartičky pro mě prosím ?(Liliana, 16.6.1990)
Foto
Nu dobrá, takže - na jednu kartu - objevuje se Milenci, vztahy dobré, ale mohou být trochu komplikované, karta znamená, věřte jenom sobě. To je docela podobné jako "nevěřte nikomu".
Zdravím, mám jít v pondělí na operaci, dopadne dobře a jak to dal vidíte u mě se zdravím? Jitka nar. 12.6.1977(Jitka)
Foto
Operace dopadne dobře, čili to bude pro vás taková velká změna k lepšímu.
Dobrý den. Ozve se pan Jarda. Děkuji(Dussie)
Foto
Karty nejsou moc dobré, spíše to vypadá, že ne.
Rawenku. Co karty a konstelace. Bude další lockdown ?(Himi)
Foto
Karta splněných přání, karta změny, samostatnost a seberealizace, to říká celkem jasně, že další lockdown si už netroufnou, nebude kvůli čemu, i když budou tvrdit, že podle statistiky je pět nakažených a dva nemocní v domácí péči na dvanáct milionů obyvatel skutečně alarmující, tak se tomu všichni vysmějí, spíše čekám že to dopadne jako v roce 2010 hromadná vakcinace proti prasečí chřipce, kterou nikdo neměl, myslím, že ani žádné prase, tak si budou muset vymyslet něco nového. Psychopati ale vždycky na něco přijdou, proto by nikdy neměli být bez dozoru. Takže bych se ani nedivil, kdybychom příští rok stavěli betonové bunkry proti krvelačným mimozemšťanům. Opakuji to stále dokola, největším problémem naší současné společnosti je psychopatie a korupce.
Jsme si s mým mužem souzeni ? Já Býk 1964 a on Lev 1961 ? Děkuji moc za odpověď(Hana)
Foto
Vypadá to tak, že se k sobě hodíte i když vyloženě souzení si v mnoha směrech nejste.
Dobrý den, ráda bych se zeptala na svou profesi, jak se mi tam bude dál dařit, jestli mě nečeká změna... Přemýšlím i o změně profese jen nevím co hledat. A můžete se mi kouknout prosím i na příští rok, co mě čeká atd. Jana 19.6.75 asc. Váhy 12.24 Sk Moc děkuji za odpověď. (Jana)
Foto
Za daných konstelací bych profesi neměnil a počkal bych si až tak do poloviny roku 2022, potom se uvidí.
Dobry den Ravenku. Nova nebo stara laska nebo snad obdobi temna pro mne ?(Sylva,17.9.1989)
Foto
Je to zajímavé, ale vypadá to skoro jakoby na návrat někoho z minulosti, hm, možná se bude konat nějaké menší překvapení.
Dobrý den, před 5 roky jsem velmi vážně onemocněla....a následně jsem se potýkala ještě další 3 roky s velkými zdravotními problémy....nyní již pracuji, ale chci se zeptat, zda mi to mé zdraví, tak jak je v současnosti vydrží....a žádné závažné problémy nebudou mít ani moji blízcí ? Moc děkuji(Dana)
Foto
Do budoucnosti u vás žádných větších nebo neřešitelných problémů nevidět.
Dobrý den.Jak to vypadá s práci? Budeme končit nebo se udržíme.Děkuji (Mirek1990)
Foto
Hm,tohle vypadá tak, že končit sice nemusíte, ale přesto končit budete.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na mou budoucnost? Co tam v kartičkách vidíte? Veronika 9.4.1973. Moc díky předem za odpověd.(Veronika)
Foto
Podle karet na tom budete stále lépe a radostněji, až dosáhnete v životě prakticky všeho, co jste chtěla. Už teď jste tak na polovině cesty.
Dobry den pane Raven. Jak bude pokracovat vztah s jednim znamim jestli to preroste v neco vic nebo ne. A jaka budu mit vyhlidky v zamestnani. Dekuji(Veruna)
Foto
Tak nějak v tom vztahu tuším dominanci sexu, ale to neznamená nic jiného, než že budete muset dávat pozor, jakým směrem se vývoj vztahu ubírá. A ohlídat si to. Zaměstnání vypadá OK.
Dobrý den,chci se zeptat na zdraví manžela.Už je rok po operaci .Jak to vypadá.(Žán 1972)
Foto
Je a bude to pomalý vývoj, ale spíše je vidět cesta ke zdraví než nějaká katastrofa.
Dobry den pane Raven. Mam pocit, ze ziji v zacarovanem kruhu a nevim zjak z nej ven. (Lucie)
Foto
V začarovaném kruhu nebo spíše ve šlapacím mlýně tak nějak pochodujeme skoro všichni a samozřejmě by to bylo lepší, kdyby zisky byly jako počasí, stejné pro každého, ale to je asi utopie nejvyšší, které se nikdy nedožijeme. Na otázku "jak ven ze začarovaného kruhu" je jen jedná správná odpověď, i když zní tak trochu esotericky nebo esoteoreticky přihlouple - pracovat na sobě. Věnovat se čemukoliv, co může být v budoucnosti jakkoliv užitečné a pořád se zabývat otázkou, co vlastně umím opravdu dobře? Co umím nejlíp?
Pėkný den,chci se zeptat čeká mě v únoru 50 .Bude vše v pořádku nebo budou nějakę obavy.Děkuji (Jane1972)
Foto
No jo, jubileum, to by se mělo správně správně oslavit - a podle karet to také oslavíte a všechno bude v pořádku, nemusíte mít z ničeho strach.
Dobrý den pane Argoni.Prosím o Vaši radu.Bude bez problému splácení hypotéky(nebo půjčky)na nové auto kterou si chceme s manželem vzít u ČS?Nebo to máme řešit jinak.Auto je objednané a zaplacená záloha.Děkuji (Ilona)
Foto
Když už máte i tu zálohu zaplacenou tak se do toho pusťte, karty na to nejsou špatné, takže by to mělo vše proběhnout tak, že hypotéku/půjčku/leasing splatíte a auto bude vaše. Jako to bylo v jednom starém kresleném vtipu, ještě čtyří splátky porodní bábě a Oloušek bude náš.
Dobrý den, vážený Ravene, tradiční dotaz, setkání s panem Radkem? Je na obzoru? Děkuji moc.(Veronika)
Foto
Pan Radek je nyní téměř stále na obzoru, podle karet se ukáže, dá o sobě vědět a čerstvě naočkovaný se v Praze staví na oběd a nějakou čínskou specialitu. Tak nějak to vidí karty, myslím, že nebudou daleko od pravdy.
Dobrý den revanku mocc prosím co mě čeká příští rok láska finance půjdu do rehabilitační centrum jaké období se potkám s přítelem děkuji moc fynynka na vozíku 1.5.75 (Klara )
Foto
Vývoj celkový bude směrem k vítězícímu dobru, i když všechno půjde pomalu, asi jak pomalu šlo všechno dosud.
Dobrý den, vážený Ravene, chci se zeptat, jestli ve zdraví přečkám podzim a zimu, jestli mě nečeká nějaká špatná událost? Datum narození 30.8.1976 v Praze, v 16:30. Děkuji,(Veronika H.)
Foto
Jak jsme si již řekli, nemáte před sebou žádnou negativní natož špatnou konstelaci, vše přečkáte, akorát by bylo pro vás dobré, dávat pozor, abyste se neudřela, symbolicky řečeno, pozor na to, jak těžká kolečka si sama pro sebe nakládáte. Nečekejte, že vám někdo z okolí pomůže nebo alespoň přispěchá na pomoc, když se v bahnitém terénu uprostřed hlubokého lesa dostanete do potíží.
Dobrý den, pane Ravene, čekají mě nějaké změny na pracovním či milostném poli? Děkuji za Vaši vždy vtipnou a výstižnou odpověď, píšu pro jistotu také datum narození 30.8.1976 v Praze, v půl páté odpoledne. (Nika)
Foto
Změny vás nečekají, ani podle karet, ani podle astrologických konstelací. Bude to takové vyvážené, nedočkáte se žádné špatné změny, ale ani žádné vyloženě dobré a užitečné změny. Spíše bude vše kolem vás budit dojem určité "zamrzlosti". Nevím, jestli se toho dá nějak využít, asi podle toho, kde a v jaké roli zrovna pracujete a čeho se snažíte dosáhnout na poli partnerství. Vše se začne rozjíždět hned na začátku roku 2022.
Dobrý den, kdy prosím konečně skončí to období temna pro mě ?(Eva, 1972)
Foto
Během první poloviny příštího roku 2022. Odložíte (obrazně řečeno) rozečtený román Temno a pustíte se do četby veselejších hororových příběhů.
Dobrý den, pane Ravene, chci se zeptat na zdravotní stav maminky, jestli bude zhoršení/zlepšení? Přijde mi, že to vzdala, nechodí, přes rok je ležící pacient a není to dobré. Datum narození 25.8.1948, Praha. Děkuji Vám. (Veronika)
Foto
Do konce roku to bohužel nebude žádná zvláštní sláva, ale nemluvíme ještě o žádném umírání a podobných záležitostech, spíše to vypadá, že si potřebuje pořádně odpočinout. Potom by to chtěla asi tak v průběhu listopadu nějakou zajímavou motivaci alespoň k tomu, aby se občas prošla a její celkový stav by se měl v lednu 2022 trochu zlepšit.
Dobrý den,chtěla sem se zeptat zda mě čeká nějaká změna ve vztahu .Bude mi 50 let a s manželem jsme spolu 30 let náš vztah hodně ochladl,připadám si jako bratr a sestra.V práci jsem potkala někoho a nevím co s tím?Děkuji (Olina 1972)
Foto
První karta je karta změny, takže s velkou pravděpodobností zde dojde, podobně jako při hře v šachy k výměně figurek, ale nebude to výměna krále za krále (to se v šachové partii nesmí), ale nebude to ani pěšák za pěšáka, čili pion za piona, asi to bude přece jenom složitější, ale nebude to ani výměna manžela za pracovního kolegu. Prostě nespěchejte, na začátku roku 2022 se objeví jiný "zaklínač", pomocí kterého nakonec celou svou zamotanou situaci vyřešíte.
Dobrý den Ravene, prosím Vás - Já a finance ? Najdu si stabilní práce a zlepší se to ?(Agáta,1993)
Foto
Práci si najdete, patrně využijete dobrých konstelací, které budou nyní v listopadu 2022 a několika užitečných známostí a k tomu zažijete i docela šťastnou náhodu, týkající se hledání práce a problém bude téměř vyřešen. Možná se pak objeví problém, která práce by vám mohla bavit natolik, abyste z ní měla i pocit seberealizace. Je vždy zajímavé, že když hledáte práci, o které víte, že je spojená s pocitem seberealizace, tak ji najdete daleho snadněji a rychleji, než když žádáte od osudu "pouze" práci dobře placenou.
Dobrý den, zlepší se náš vztah s otcem ?(Dcera Terezka)
Foto
Ano, zlepší, ale i když se to zde jeví jako naprosto jednoduchá odpověď na naprosto jednoduchou otázku, půjde o děj nesmírně složitý a mohou do něj zasahovat ještě i cizí lidi, což asi do celkového procesu zasahovat budou.
Dobrý den, pane Ravene. Můj příběh s panem Radimem je velmi složitý, a tak se zeptám, jestli se ozve pan Radim z pojišťovny. Děkuji(Tamara A.)
Foto
Kdyby všechno v životě šlo jen a pouze podle tarotových karet, tak by odpověď zněla celkem stroze - neozve. Do děje ale můžete zasáhnout třeba i tím, že se ozvete sama a pokud víte, co by mohlo pana Radima motivovat k jakékoliv prospěšné akci, tak to zkusíte.
Dobrý den, ozve se prosím „bývalý“ přítel ?(Susa)
Foto
Tak, to je trochu smutné, protože, vždy, když se objeví karta Osmička Mečů, tak to znamená, že se někdo do vašeho bývalého vztahu již delší dobu, jak se tomu lidově říká, "montoval" a jakmile přítel zmizel, tak se už nebude objevovat.
Dobrý den. Objeví se v mém životě partner pro vztah nebo věrný kamarád/přítel, co by za něco stál ? Děkuji. Bea, 18.9.1989 (Beáta) (Bea)
Foto
Objeví se naprosto určitě, odpovídají tomu všechny karty, které se vám na vaši otázku ve výkladu objevily.
Dobrý den, pane Argoni. Chci se zeptat na práci, jestli se mi podaří v blízké době najít taková, abych byla „spokojená“, nebo kdy vůbec začít s hledáním, aby to mělo smysl. Chtěla bych se i odstěhovat za prací …jen už moc nevím, kudy kam. Hledám už opravdu dlouho a nic mi nevychází, a nynější situace mi moc nepřidává. Děkuji. Tereza(Tereza, 16/6/1993) (Tee)
Foto
Stále se vám ukazuje stěhování jako určitá možnost, která vám pomůže a které se s velkou pravděpodobností nevyhnete. S hledáním práce, pokud jste ještě nezačala, tak začněte co nejdříve. Do minulých týdnů se asi vrátíte těžko, takže od příštího týdne se pusťte do práce "hledání práce".
Odstěhuji se letos do nájmu ?(Radunka)
Foto
Tak tady to vypadá tak, že to nestihnete, můžete se stěhovat v lednu 2022.
Dobrý den. Budou se naši nakonec rozvádět ?(Dcera)
Foto
Stále dokola se ukazuje, že by to bylo pro oba dost nevýhodné, takže pokud by se chtěli vyhnout zbytečný ztrátám a to i majetkovým, tak se rozvádět nebudou.
Krásný den. Uklidní se prosím v nejbližší době rodinná situace ? Už toho začíná být na mě docela moc a začínám mít ponorku :D Děkuji(Rézi)
Foto
Vzedmuté rodinné vášně vás mohou pronásledovat až do konce tohoto roku a navíc to ještě nebude tak zcela jednoduché, protože v kartách se jeví jako první karta Čtyčka Disků, Disky jsou většinou o penězích, takže, jestli se handrkujete o rozdělení majetku nebo prodej něčeho, co je napsané na více lidí, popřípadě mohou být tahanice ohledně dědictví nebo svatby. Může se to táhnout až do první poloviny roku 2022. Potom se jeví utichnutí vášní.
Dobrý den, od kdy prosím budu pracovat ?(Sylva, 14/8/1985)
Foto
Karty celkem souhlasí s termínem od poloviny listopadu.
Dobrý den Ravene. Chtěla jsem se zeptat, zda se mi podaří najít vhodnou práci (přemýšlím totiž o odchodu z té stávající). A ještě bych se chtěla zeptat na lásku. Objeví se v mém životě muž, se kterým bych mohla mít laskyplný vztah. Já jsem ve znamení ryb (21.2.1984). Děkuji moc. Přeji krásný den :-)(Helena )
Foto
Ryby budou trochu zápasit s vlivem Neptunu, který může všechno zpomalovat, ale na druhou stranu mohou Ryby vystupovat ve společnosti, pokud se do ní dostanou, jako tajemná, enigmatická stvoření, též by to naznačovalo, že k nalezení zajímavého partnera by to chtělo naordinovat si do svého vlastního života nějakou racionální změnu a tady by se ona zamýšlená změna práce docela hodila. Samozřejmě, když budete hledat novou práci, kterou s velkou pravděpodobností skutečně najdete, bylo by dobré postupovat tak, že si nejdříve najdete práci, do které budete chtít přejít, nejlepší by bylo mít s novým zaměstnavatelem podepsanou smlouvu a teprve potom definitivně odejít z práce stávající. S velkou pravděpodobností se to všechno podaří.
Dobrý den. Chci se zeptat, jaké následující období, a to hlavně, co se lásky týká. Jsem dlouho sama a začíná se mi docela stýskat. Bohužel, seznamky pro mě nefungují a nemám moc příležitostí se s někým potkat. Moc děkuji(Kalyptonka)
Foto
Podle karet se v následujícím období, tj. do konce tohoto roku skutečně dočkáte zajímavé náhody, na kterou čekáte možná už rok nebo přes rok - objevily se karty Dvojka Disků - Změna a karta Milenci. Co jiného by to mohlo značit, než že se konečně ve vztahové oblasti objeví Kdosi a to i navzdory tomu, že veškerá vládní opatření budou zaměřená proti tomu, aby se lidé setkávali, seznamovali a hlavně, aby si mezi sebou vyměňovali informace. Samozřejmě se ani dalším aktivitám meze nekladou.
Dobrý den, podaří se mi prosím najít práce na inzerát nebo co radí karty, kde (jak) hledat ?(Bea)
Foto
Čistě podle karet - podaří. Hned na první sejmutí se objevila Trojka Disků - Práce.
Milý Ravene, je to upřímný cit jeho ke mě nebo mě jen využívá ? Děkuji za odpověď(Romana)
Foto
Intuice, šestý smysl, tušení, třetí, čtvrté, páté a nekonečná řada dalších očí, se většinou ve svých podezřeních a v tom, co zahlédnou a co emocionální část mozku vyhodnotí, často nemýlí. Abyste i bez karet zjistila pravdu, musíte a budete muset ještě mnohokrát použít menší lest, neříkat o sobě všechno a o všem neříkat úplnou pravdu, všimněte si, že nikdo z lidí, kteří jsou hmotně zabezpečení do konce života, nevysloví před ostatními větu, jsem hmotně zabezpečený do konce života. Když se naučíte ve hře s názvem Život být nejenom příležitostným hercem, ale i tak trochu scénáristou a režisérem, dopátráte se pravdy celkem rychle. Vycházím zatím pouze z předpokladu, že jste na tom v jednom směru a možná i v několika směrech (například hmotné zabezpečení) podstatně lépe než váš partner.
Dobry den,mam jit na operaci pristi tyden,probehne operace? Jestli ano,pomuze mi operace? Dekuji(Avii)
Foto
Třikrát ano.
Dobrý den Ravene, podaří se mi ještě letos najít nová práce, abych byla spokojená i finančně ?(Tereza, 16/6/1993)
Foto
Stále jsou na to docela dobré karty, spíše se ukazuje, že práci najdete, ale nebudete spokojená s odměnou, čili budete řešit hlavně finance. Ale i na této rovině se před vámi otevírají různé zajímavé možnosti. Čili bych řekl, že tak na 80% svůj problém s hledáním slušně placené práce do konce tohoto roku vyřešíte.
Krásný den přeji ! Mám starosti s tatínkem a nevím, co s tím-jestli to řešit nebo se na to vykašlat a netrápit se tím. Chytl se pití. Myslím, že je to z toho důvodu,že už mu to neklape v manželství. Jen je mi ho líto, protože má práci a příjem, ale svým chováním třeba ohrožuje trošku i mě. Chci se zeptat, jak to vidí karty, jak to bude dále pokračovat, jestli bude popíjet dál nebo to utne a svůj problém začne řešit. A co Já, mám se vůbec tím zabývat ? Děkuji moc Liliana, nar. 4.5.1989 (Lili)
Foto
Je hezké, že si v tomto směru děláte starosti, protože ohleduplnost a starost o ostatní je takříkajíc naprosto v duchu doby, musíme myslet nejenom na sebe, ale hlavně na ty ostatní, kterých je zhruba asi tak sedm miliard, čili je jasné, že tudy asi cesta nepovede. Pokud jste mu nemohla pomoct do této chvíle, tak to už v současné době nenapravíte a nespravíte. Podle karet to bude pokračovat úplně stejně jako dosud. Takže se postarejte hlavně o své vlastní bezpečí a o svůj vlastní majetek. I tak s tím budete mít hromadu práce, zvláště, když problém trvá již delší dobu, což bez jakéhokoliv zlepšení zatím trvá.
Dobrý den, Ravenku, prosím o vytažení jedné karty, která by mi - řekla- , co mám v této chvíli vědět. Děkuji moc.(Daniela)
Foto
Rytíř Holí - to je taková docela zvláštní karta, která praví, dávejte si pozor na lidi, kterým jste dosud 100% věřili a kteří mohou jakkoliv zasáhnout do vašeho života.
Dobry den,jaky mame vztah? Muz je vaha, ja jsem rak.(ivvv)
Foto
Rak teď bude mít až do konce tohoto roku 2021 trochu převahu nad Váhou, to se prostě nedá nic dělat, astrologie je v tomto neúprosná, takže to budete vy, kdo bude ve vztahové rovině všechno řídit a ovlivňovat. Pokud tedy jste se svou Váhou spokojená, tak můžete jen tiše a nenápadně sledovat, co bude pro vaši Váhu tou nejlepší motivací, aby se chovala podle vašich představ. Váš partnerský vztah právě nyní, v této době odpovídá a vyhovuje nejmodernějším a nejnovějším evolučním teoriím, podle nichž by to v páru měla být žena, kdo rozhoduje o tom, jak bude vztah probíhat a jak bude vypadat.