Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Znáte své životní číslo? Numerologie prozradí, k jakým nemocem jste náchylnější!

/
  • Spočítejte si, jaké nemoci vám mohou hrozit
    Spočítejte si, jaké nemoci vám mohou hrozit (Shutterstock.com)
    16. ledna 2016 ● 06:00

    Podle numerologie mají čísla, která se nás týkají, své vibrace, které nás také ovlivňují. Neurčují přitom jen povahu a budoucnost, ale například také to, k jakým onemocněním máte sklony. Zjistěte své životní číslo i to, co pro vás znamená.

  • 1.

    Výpočet životního čísla

    Své životní číslo si snadno spočítáte z data narození. Pokud jste se například narodili 2. 3. 1980, máte životní číslo 5. K výsledku jednoduše dojdete tak, že sčítáte všechna čísla narození tak dlouho, než dostanete číslo jednociferné. V našem případě tedy: 2+3+1+9+8+0=23 a dále 2+3=5

     

    Ještě jednodušší metodou, jak zjistit své životní číslo, je zadat své datum narození do jednoduché aplikace, která vám sama spočítá vaše životní, roční či denní číslo zcela bez práce. Výpočet životního čísla naleznete ZDE.

  • 2.

    Životní číslo 1

    1
    1
    Autor: shutterstock.com
    "Jedničky" by si měly dávat pozor na časté bolesti hlavy a migrény, ke kterým dochází kvůli jejich uzavřené, rezervované povaze. Pokud se naučíte dávat průchod svým emocím, měly by zmizet i časté bolesti hlavy. Dávejte si také velmi velký pozor, abyste nepropadali podzimním splínům. Je totiž velmi pravděpodobné, že by se u vás mohly fyzicky projevit ve formě alergií nebo dýchacích či trávících potíží.

  • 3.

    Životní číslo 2

    2
    2
    Autor: shutterstock.com
    "Dvojky" jsou velmi senzitivní osobnosti, které nemají problém vcítit se do pocitů a nálad druhých lidí. Bohužel se kvůli tomu často nechají ovlivnit hádkami či agresí svého okolí. Pokud se nenaučíte tyto vlivy svého okolí odbourat, hrozí vám nekontrolované výbuchy emocí, smutek i sebelítost, které mohou vyústit až v poruchy trávicího a oběhového systému nebo ve špatnou funkci štítné žlázy.

  • 4.

    Životní číslo 3

    3
    3
    Autor: shutterstock.com
    "Trojky" oplývají logickým uvažováním a přitom bohatou fantazií, ale současně přímo vyžadují, aby jejich život byl po všech stránkách v harmonii. Jakmile mají tedy problém v práci, ve vztazích nebo i v sexu, projeví se u nich úzkosti spojené s nespavostí a potíží s usínáním, což vede k přetíženému organismu a oslabené imunitě. Velký pozor byste si tak měli dávat na časté chřipky, nachlazení a záněty horních cest dýchacích.

  • 5.

    Životní číslo 4

    4
    4
    Autor: shutterstock.com
    "Čtyřky" mají tendenci nabrat si toho na sebe víc, než na co mají čas. Navíc jsou přesvědčené, že všechno zvládnou nejlépe samy. Tento workoholismus ústí samozřejmě v časté únavy, pocity vyčerpání, bolesti hlavy, spánkové poruchy až s tím spojené fyzické problémy, jako jsou bolesti zad, nadváha a potíže s vylučováním. Nic jiného než ubrat vás nezachrání. Dejte si jasný řád a donuťte se ho dodržovat.

  • 6.

    Životní číslo 5

    5
    5
    Autor: shutterstock.com
    "Pětky" mají neustále hlavu v oblacích a nejvíce stresu a podráždění v nich tedy vyvolává nutnost podřídit se rutině a jasně daným pravidlům. Nespokojenost se situací, ať už životní nebo pracovní, se u nich projevuje formou bolestivých otoků, drobných poranění, jako jsou oděrky, řezné rány či popáleniny nebo žlučníkové obtíže. Snažte se svůj duševní neklid kompenzovat procházkami do přírody a relaxacemi.

  • 7.

    Životní číslo 6

    6
    6
    Autor: shutterstock.com
    "Šestky" nacházejí klid, harmonii a jistotu z každodenního stresu v kruhu rodinném a mezi nejbližšími přáteli. Pokud je však v této oblasti něco v nepohodě, jde to s nimi velmi rychle z kopce. Prvotním signálem vystresované duše jsou u nich infekce vedoucí k rozkolísání imunitního i hormonálního systému. To pak logicky vede k problémům v oblasti pohlavních orgánů, k srdečním a cévním potížím nebo i hemeroidům. Řešení je jediné, neutíkat před problémy, které se ve vztahu čas od času objeví a s láskou a klidem je co nejrychleji společně vyřešit.

  • 8.

    Životní číslo 7

    7
    7
    Autor: shutterstock.com
    "Sedmičky" se sice vyznačují velkou mírou zdrženlivosti a schopnosti dělat logické závěry, avšak když se i navzdory jejich schopnostem objeví nezdary, velmi často je přepadne melancholie a sebelítost. Tato psychická nepohoda se pak u nich neprojeví nikde jinde než na pokožce těla i obličeje, takže musí čelit nejen splínům, ale také akné, oparům, vyrážkám nebo i ekzémům. Nejdůležitější prevencí je uvědomit si, že osud není všemocný a že pasivním přístupem své nezdary v úspěchy neproměníte.

  • 9.

    Životní číslo 8

    8
    8
    Autor: shutterstock.com
    "Osmičky" mají pochopení pro lidské slabosti – čím početnější skupinu řídí, tím lépe i pro ně samotné. Problém ale je, že se nechají příliš unést. Jejich pracovní tempo dokáže stíhat jen málo lidí a nijak to nezmění ani to, jak důrazně to od nich budou vyžadovat. To, že jsou osmičky neustále ve střehu a hlídají si, na koho si "došlápnou", paradoxně škodí nejvíce právě jim. Je třeba polevit, jinak se budou donekonečna potýkat s ochromením imunitní, nervové i trávicí soustavy a s tím spojenou náchylností k virózám, žaludečním vředům i migrénám.

  • 10.

    Životní číslo 9

    9
    9
    Autor: shutterstock.com
    "Devítky" jsou mistry intuice, díky které se mohou vyhnout většině svízelných situací. Problém ale nastává, když ji neposlouchají, protože realita si žádá něco jiného. Jejich psychiku okamžitě ovládne nepředvídatelná náladovost, kterou zanedlouho následují dýchací potíže, svalové křeče a časté a bolestivé záněty močového měchýře. Pokud navíc někdo zneváží jejich úsilí, snadno propadnou nemocem z nachlazení, sexuálním či psychickým poruchám. Jde o to najít hlubší smysl života a nepoužívat alkohol či léky.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz