Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Velký horoskop na únor: Berany čeká vyčerpávající měsíc, Ryby velká láska

/
  • Co vás podle hvězd v únoru čeká a nemine?
    Co vás podle hvězd v únoru čeká a nemine? (shutterstock.com)
    2. února 2016 ● 08:00

    Přestože je únor nejkratším měsícem v roce, podle hvězd to vypadá, že každé znamení zvěrokruhu se může těšit na pořádnou porci zážitků a situací, které je třeba vyřešit. Rozhodně ale nepropadejte úzkostem. Únor přeje každému!

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Přestože vám bude osud neustále házet klacky pod nohy, vy to nevzdáte. Už od narození projevují Berani bojovného ducha, což vám umožní překonat jakoukoli nesnáz, která se vám postaví do cesty. Velkou podporu vám poskytne rodina, která se za vás postaví v každé situaci. Koncem měsíce se všechno obrátí a opět se dostanete na výsluní. Přílišná aktivita vás ovšem může dostat do stavu naprostého vyčerpání.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Budete se cítit výborně, milí Býci. Každou činnost si dokážete zpříjemnit tak, aby vás opravdu bavila, což se samozřejmě pozitivně projeví na výsledku. Radost a nadšení ze života, které z vás vyzařují, rychle nakazí i ostatní. Samota vám v únoru rozhodně nehrozí, i když byste ji někdy docela uvítali. Někdo si k vám přijde pro radu ve složité životní situaci, pozorně ho vyslechněte a pomozte mu najít řešení.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Únor se ponese ve znamení velké žárlivosti. Už nějakou dobu žijete v nejistotě, zda je vám protějšek věrný, což se bohužel negativně projeví na vaší psychice, milí Blíženci. Navíc se najde někdo, kdo svými slovy ještě přilije olej do ohně. V této situaci bude asi nejlepší, když si o tom se svou drahou polovičkou otevřeně promluvíte. Sebevědomí vám zvýší nečekaný pracovní úspěch, který vás rychle vynese nahoru.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    V únoru se nezavírejte doma, ale raději vyrazte někam do společnosti nebo za kulturou. Plesová sezóna je v plném proudu, pokud jste nezadaní, na nic nečekejte a běžte se pobavit. Nikdy nevíte, kdy a kde potkáte novou lásku. Někteří Raci zatouží po adrenalinovém dobrodružství a pustí se do záležitosti, nad níž zůstane ostatním rozum stát. Nakonec sice všechno dobře dopadne, bude to ale o fous.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Jakékoli spory na pracovišti nepodceňujte, z malého ohýnku může brzy vyrůst obrovský požár, který jen tak neuhasíte. Snažte se vše urovnat hned v zárodku, milí Lvi, i když to možná bude trochu obtížné. Podaří se vám nachytat někoho, kdo vám už nějakou dobu tajně škodí. Pokušení potrestat ho jaksepatří brzy ustoupí myšlence, že na každého jednou dojde. Koncem měsíce se u vás mohou objevit sklony k depresím.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    V únoru se připravte na to, že budete neustále v poklusu. Pokud nepřeorganizujete své momentální plány, zcela reálně vám hrozí, že nestihnete některé veledůležité termíny. S domácími povinnostmi si nemusíte dělat přílišné starosti, vaši blízcí vám ochotně pomohou, stačí, když je o to slušně požádáte. Některé pracovní záležitosti si vyžádají velkou trpělivost, to Panny ale nijak zvlášť nerozhodí.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Někteří lidé vám mohou připadat poněkud chladní a vypočítaví. Zpočátku tomu nebudete chtít uvěřit, pak se ale přihodí jedna zvláštní událost, která vás přiměje k pochybám. Začnete mnohem pečlivěji posuzovat, kdo si zaslouží vaši důvěru. Do společnosti se raději příliš nehrňte, milé Váhy, svojí brutální otevřeností byste si mohli přivodit řadu potíží. V kruhu rodiny vám ovšem žádné velké nebezpečí nehrozí.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Pocit jistoty a bezpečí, s nímž se budou Štíři probouzet po většinu únorových rán, nezmizí ani v okamžiku, kdy se nečekaně objeví nepříjemné problémy. Pomocnou ruku vám podá člověk, od něhož byste takové vstřícné gesto rozhodně nečekali. Dobrou náladu neztratíte ani v těch nejhorších chvílích, kdy se vám bude zdát, že na vás doslova padá strop. Jistá rodinná záležitost se vyřeší překvapivým způsobem.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Veškeré povinnosti raději vyřešte co nejdřív, milí Střelci, nebo vám brzy přerostou přes hlavu. Setkání s člověkem, kterého jste už pomalu vymazali ze své paměti, znovu otevře některé staré rány. I když to pro vás nebude moc příjemné, brzy pochopíte, že to mělo svůj význam. Doma se pro jistotu držte trochu zpátky, jinak si vaši blízcí začnou myslet, že jste jen povrchní mluvka, který se chce ze všeho vyvléct.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Nelíbí se vám, jak o vás mluví lidé ve vašem okolí? Pak byste se zřejmě měli zamyslet nad svým chováním, asi není všechno takové, jak byste si sami přáli. Případnou kritiku si v klidu vyslechněte a vezměte si z ní ponaučení, hádka by v tomto případě postrádala jakýkoli smysl. Přestože jste podráždění z pracovních postupů, které vaši nadřízení zavádějí na pracovišti, rozčilováním nic nevyřešíte, milí Kozorozi.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    V únoru zazáříte ve všem, do čeho se pustíte, milí Vodnáři. Ať už se jedná o pracovní záležitosti nebo soukromé peripetie, nic nezůstane nevyřešeno, energie budete mít zkrátka na rozdávání. Krátkodobou únavu zažene relaxace u dobré knížky, kterou vám doporučí někdo z přátel. Najdete v ní mnohé pravdy, jež vás přinutí k zamyšlení nad tím, zda v některých životních oblastech přece jen nejdete špatným směrem.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, je zřejmě úplně jedno, jestli je vám dvacet, třicet nebo třeba padesát, láska vás dostane na kolena kdykoli. Stav opojné extáze, kdy máte křídla a zvládnete všechno na světě, stojí za trochu nepohodlí. I když to zpočátku nepůjde úplně hladce, nevzdávejte to, čeká vás sladká odměna. V rodině se však mohou objevit problémy, které budou zřejmě daleko komplikovanější, než se na první pohled zdá.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz