Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Velký vztahový horoskop: Kdo se rozejde a na koho čeká osudový partner?

/
  • Fotografie
    Fotografie (internal)
    23. ledna 2016 ● 06:00

    Čeká vás v roce 2016 ve vztazích rok plný vášně, nebo byste se naopak měli obrnit, protože se blíží konflikty a rozchody? Ať už dlouho toužíte po té pravé lásce nebo se vám ze vztahu vytratila jiskra, nezoufejte. Po každém rozchodu přijde něco nového a skomírající oheň se dá snadno rozdmýchat! Podívejte se, jak vám v lásce budou přát hvězdy.

  • 1.

    Beran (21.3. - 20.4.)

    Berani narození mezi 6. a 13. dubnem procházejí náročným obdobím přinášejícím zvraty a změny. Může se výrazně proměnit váš pohled na současný vztah a také se objevit vztah nový. Změny budou vyžadovat dostatek odvahy a síly, protože nic nebude jednoduché. Pro březnové Berany a také jedince narozené po 14. dubnu bude mít rok několik láskyplných vrcholů, které se vynoří v dubnu, červnu, červenci, říjnu a listopadu. Naopak velkou opatrnost budete ve vztazích potřebovat v únoru a září. Nepodceňujte sílu vlastní umanutosti, kterou partner nemusí rozchodit.

  • 2.

    Býk (20.4. - 20.5.)

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Události ledna a února můžou dostat váš vztah do pevné podoby, ale na druhou stranu hrozí, že v něm převáží rutina. Březnové oživení možná přinese patřičný rozruch i nové milostné vzplanutí. Co se zdálo u ledu příliš těsné, to roztaje a probudí se k životu stejnou silou, jako se probouzí jarní příroda. Čas vašich narozenin bude pak jasným potvrzením síly a pevnosti vzájemného pouta. Pro ty, kteří chtějí uzavřít manželství, nastává ideální čas. Od půlky června do konce července se nezadaní Býci mají poohlédnout po tom, co se kolem nich děje. Díky společnosti přátel a cestování se můžou seznámit.

  • 3.

    Blíženci (21.5. - 21.6.)

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Pokud se vám bude během března a dubna zdát, že vás partner nebo partnerka zanedbává, nebo dokonce že je vztah ztracený, opevněte se vůlí a vydržte. Určitý tlak bude jen motivací, abyste se koncentrovali na to, co je pro vás dva podstatné. Nelitujte toho, že nemáte společný program, výlety nebo přátele. Jste ve fázi, kdy je potřeba poznat opravdové vnitřní opěrné pilíře vztahu. V době svých narozenin zkuste udělat i pověstné nepopulární kroky. Zbavte se toho, co váš vztah omezuje. Co uděláte vy, to posléze udělá i vaše polovička. Červenec a srpen pak Blížencům přinesou záplavu vášně, pohody a milostných her.

  • 4.

    Rak (22.6. - 22.7.)

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Pro Raky narozené v červnu bude rok příznivý a pro vztahy podpůrný.
    Nebudou před vámi překážky ani směrem k opačnému pohlaví, ani v současných vztazích. Pokud se přece jen vyskytnou zádrhele, rychle a bezbolestně je vyřešíte. Raci narození mezi 8. – 11. červencem procházejí náročnější zkouškou, ve které se nejenom vztahy můžou jevit plné fatálních příhod. Je třeba, abyste rozpoznali, co je pro vás bezpečné a nosné, a toho se drželi. Přichází čas na to, abyste přestali být na partnerovi závislí. Pro zbývající Raky je nový rok pro vztahy příznivý. Láska bude vévodit v březnu, květnu, ve druhé polovině června, v červenci a listopadu.

  • 5.

    Lev (23.7. - 23.8.)

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Druhá polovina března a duben budou jako emoční tobogán, z něhož není šance vystoupit. Ti Lvi, kteří se zamilují, budou nadobro ztracení. Zadaní jedinci objeví nový rozměr vztahu k partnerovi. Očekávejte bouřlivé vášně a mnohé erotické výzvy, které nenechávejte bez povšimnutí. Druhou vlnu můžete očekávat o prázdninách a ještě jednu, jemnější, během listopadu. Jste-li v situaci, kdy nemáte s kým být a marně se snažíte seznámit, podnikněte ve zmiňovaných měsících nějakou cestu.

  • 6.

    Panna (24.8. - 23.9.)

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Jakmile se otevřete humoru, získáte záviděníhodný sex-appeal. Dělejte si legraci i z vážných témat a postupně uvolněte svou zodpovědnost, která vám brání ve flirtování. Neberte se tolik vážně a uvidíte, že druhé pohlaví si k vám najde cestu. Jupiter stále prochází Pannou, a tak se může stát symbolem rozhojnění vašich vztahů a společenských kontaktů. Mezi láskyplné měsíce patří květen, červenec až září a listopad. Projevíte-li odvahu, ocitnete se v jednom kole a o milostné okamžiky nebude nouze. Vztahy, které se zasekly na rutině, můžete rozhýbat tím, že opustíte kritiku partnera.

  • 7.

    Váhy (24.9. - 23.10.)

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Nežehrejte na osud. Je prostě třeba oddělit zrno od plev. Zůstat tam, kde jsou city opětované, anebo jít pryč od toho, kdo vás nemiluje. Zlomové období ve vztahu zažijí Váhy narozené mezi 5. – 12. říjnem. Do centra vašich zájmů může vstoupit osoba ztělesňující nové hodnoty a možnosti. Přesto byste měli být opatrní a neunáhlit se ve svých rozhodnutích. Naopak radikální řez budou potřebovat vztahy prázdné, závislé nebo mocenské. Váhy narozené mimo uvedené termíny budou mít šťastné milostné období v březnu, červenci, srpnu, v září a listopadu.

  • 8.

    Štír (24.10. - 22.11.)

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    V novém roce neponechají Štíři nic náhodě. Pokud vám ve vztahu probublávají problémy, budete se hned na začátku roku snažit najít jejich příčinu. Z nastoupené cesty neuhnete a nedáte pokoj, dokud se neukážou všechny komplikace. Partnera budete motivovat k akci. Projevíte menší míru trpělivosti k jeho lenošení, zahálce a odkládání věcí. Klidně se pustíte i do konfliktu, jen aby se rozhýbal. Jste-li ve vztahu spokojení, budete ho chtít posunout dál. Pro svatby je vhodný konec března, začátek dubna, červen, červenec a srpen. Jste-li stále sami, neváhejte v tomto roce podniknout aktivní kroky k seznámení s novým okruhem lidí. Pořádná láska vás nemine!

  • 9.

    Střelec (23.11. - 21.12.)

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Pro Střelce narozené mezi 3. – 12. prosincem nebude tento rok příliš emočně zářivý. Saturn, symbol řádu, pravidel, formy a strukturování se přičiní – obrazně řečeno – o váš citový útlum. Vášně nepůjdou příliš do výšin, ale získají možnost proměnit se v hluboký vztah. Otázkou bude, zda vydržíte určitá omezení a pravidla, která se ukážou jako nezbytně nutná daň. Dá se očekávat, že odhalíte bázi, na které váš vztah stojí. Ostatní Střelci si budou moct užívat relativní volnosti. Začátek roku a léto přinesou silné erotické vlny, které ovlivní i zbývající měsíce.

  • 10.

    Kozoroh (22.12. - 20.1.)

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Od druhé poloviny ledna a v únoru budou znamením Kozoroha procházet Venuše a Merkur. Obě planety se stanou symbolem pro větší citovou otevřenost a komunikativnost. Vlna vášně se vzedme, ale bude to oheň vnitřní, který se navenek projeví větší sebedůvěrou a ambicemi. V rovině praktické vyřadíte ze hry veškerou konkurenci. V současných vztazích převezmete otěže a udáte jasný směr. Co ve vztahu zasejete na začátku roku, to sklidíte v květnu a srpnu. Tyto měsíce uvolní vaše pevné hranice a přimějí vás plně se uvolnit na vlnách lásky. Opatrní buďte v březnu, červenci a říjnu. Banální konflikty můžou mít nechtěně radikální dopad.

  • 11.

    Vodnář (21.1. - 19.2.)

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Období od ledna až do března půjde pro Vodnáře ruku v ruce s přílivem lásky. Optimistický pohled na svět podtrhnou opětované city. V případě, že vztah nemáte, nezoufejte. I pro vás bude začátek roku inspirativní, protože vám ukáže možnosti, kde máte partnera hledat. Vyhlédnutého partnera nespusťte z očí. Máte šanci získat jeho pozornost. Paradoxně v květnu, měsíci lásky, si dejte pozor na svou vnitřní neústupnost. Můžete bazírovat na názorech, které zbytečně vnesou do vztahu neklid. Od září se nebojte svůj vztah upevnit. Společnému bydlení a svatbám bude přáno!

  • 12.

    Ryby (20.2. - 20.3.)

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Co se škádlívá, to se rádo mívá. Vzpomeňte na otřepané úsloví, až se přistihnete při tom, jak určitého jedince opravdu z hloubi duše nesnášíte. Přitažlivost může mít v začátku i negativní nálepku. Únor, březen a květen možná přinesou nejednu situaci, díky které na onoho „pitomce“ radikálně změníte názor. Červencové a říjnové novoluní může odstartovat bouřlivý románek. Vy rozhodnete, zda ho proměníte na pevný vztah. Láskyplné období může být ovšem i klamné. Ryby narozené mezi 25. – 28. únorem se můžou nechat ošálit protějšky, kteří vlastně žádný pořádný vztah nechtějí. V srpnu buďte pozorní!

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz