Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Minulé životy: Jak vás mohou zbavit úzkostí nebo migrény?

/
  • (Shutterstock)
    24. června 2016 ● 06:00

    Minulé životy mohou ovlivňovat mnoho z toho, co prožíváme v tom současném. Pokud vás trápí nějaký problém, na který jste vy, nebo odborníci krátcí, vyzkoušejte regresi - tedy návrat do minulých životů.

  • 1.

    Co je regrese

    Regresní terapie je víc a víc populární alternativní metoda pro ty z vás, které chtějí nejen odstranit nějaký zdravotní nebo psychický problém, ale zkusit nahlédnout do svých minulých životů.

     

    Slovo regrese totiž znamená návrat, pohyb zpátky. Psychologicky vzato, jedná se o řízené vzpomínání v hladině alfa. Pod vedením terapeuta si můžete vybavit potlačené vzpomínky a díky vědomému zpracování se pak lépe vyrovnáte s negativními zkušenostmi z vaší minulosti.

  • 2.

    Jak regrese funguje

     

    Terapeut vás uvede do hladiny alfa - jste si plně vědomi toho, co právě prožíváte, že na vás někdo mluví i co se vám honí hlavou (nejde o stav hypnózy!).

     

    Pomocí jeho instrukcí si „vizualizujete“ myšlenky a představy, které začnou vycházet z vašeho podvědomí (stav minulého života).

     

    Máte svobodnou volbu regresi kdykoliv ukončit (za dodržení pravidel daných zkušeným odborníkem přes regresi).

     

    Fyzické stavy, které můžete při regresi prožívat, cítíte i na těle (bolest, radost, křeč, pláč...).

     

    Své dojmy, myšlenky a pocity si pamatujete bezprostředně po skončení regrese. Po regresi můžete cítit mírnou únavu, ale konečný pocit je uklidňující.

  • 3.

    Na co si dát pozor

     

    Než budete chtít regresi vyzkoušet, pořádně si „otestujte“ člověka, který vám ji bude provádět. Dejte na doporučení známých, kteří už s ním nějakou zkušenost mají a ví, že se jedná o profesionála (ano, i v této oblasti se najdou „zaručení mistři“, kteří vám můžou ublížit) nebo si pořádně prostudujte internetové nabídky terapeutů. Ne každý ví, o čem píše.

  • 4.

    Příběh ze života

     

    Dokazuje to zkušenost třiatřicetileté Petry, která nám prozradila svou první zkušenost s regresí. „Svou první regresi jsem vyzkoušela před dvěma lety. Trápila mě už několik let bolestivá menstruace a nic mi nepomáhalo. Vyzkoušela jsem všechno: homeopatii, bylinky, masáže, abych se stejně vždycky vrátila k růžové tabletce... Jenže tu jsem každý měsíc do sebe ládovat nechtěla. A tak jsem se objednala k jedné paní na regresi, o které jsem si přečetla na internetu. Bylo to neuvěřitelné.

     

    V okamžiku, kdy jsem se dostala do hladiny alfa, najednou mi před zavřenýma očima běžel film. Viděla jsem se jako patnáctiletá holka v nějakém klášteře, kde mi právě prováděly jeptišky utajovaný potrat. Používaly nějaké jehlice, kterými mi moje dítě páčily ven. Když se mě terapeutka zeptala, co je za rok, odpověděla jsem, že 19. Století! Právě jsem prožívala jeden ze svých minulých životů!

     

    Přestože jsem v den regrese menstruaci neměla, cítila jsem naprostou totožnou bolest, jakou jsem měla, když jsem to dostala. Křeče byly hrozné. Plakala jsem a bylo mi těžko. Pak mě terapeutka zklidnila, prožila jsem si tento stav ještě několikrát (prý kvůli odpuštění a smíření). Po čtvrtém „přehrání“ jsem už necítila žádnou bolest, jen smíření. A moje bolesti v reálném světě? Ne, že bych už vůbec žádné neměla, ale výrazně se snížily a tak na regresi chodím pravidelně. Opravdu zabírá! A kdo by se nechtěl podívat i do minulého života,že?“

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz