Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Myslí to s vámi vážně? Raci vás seznámí s rodiči, Ryby vám napíšou báseň

/
  • (Shutterstock.com)
    12. října 2016 ● 06:00

    Randíte spolu už několik měsíců a přemýšlíte, jestli vás má opravdu rád, nebo jste pro něj jen chvilkové povyražení? Zkuste najít odpověď ve zvěrokruhu – každé sluneční znamení totiž „vydává“ unikátní signály lásky.

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com

    Jestli chodíte s Beranem, pak se nemusíte bát, že byste nepoznala, co skutečně cítí. Berani totiž kolem horké kaše dlouho nechodí. Pokud se jim líbíte, pravděpodobně půjdou přímo k věci a řeknou vám to. Pozor, pokud se ošívají a jsou neklidní, není to známka toho, že by vás chtěli opustit, ale naopak – chtějí váš vztah posunout dál.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com

    Býci jsou tradiční a konvenční typy, takže pokud jste jeho favoritka, bude o vás usilovat skutečně staromódním způsobem. Připravte se na to, že vám bude dávat zkoumavé otázky typu, jakou máte ráda barvu, co vám chutná nebo jaká květina se vám líbí. To všechno může signalizovat, že vás opravdu chce a záleží mu na vás.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com

    Blíženci jsou skvělí ve flirtování, tak se totiž udržují v bdělosti a aktivitě. Rádi mluví s každým a o čemkoli. Je tedy těžké poznat, jestli jste právě jeho zaujala. Ovšem nebojte se, i Blíženci vědí, jak vám projevit náklonnost. To, že pro ně nejste jen příležitostný flirt, poznáte podle toho, že během obyčejného rozhovoru přejdou k osobnějším otázkám.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com

    Raci jsou hodně orientovaní na rodinu, a jakmile tedy začnou hovořit na tohle téma, je jasné, že se vám podařilo získat jejich srdce. Když vás navíc začnou ochraňovat, je to další signál, kterým vám sdělují: Ano, chci tě a myslím to vážně. No, a pokud vás pozvou na oběd do své rodiny, máte vyhráno.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com

    Lvi milují dramata, takže pokud vás chtějí a milují, připravte se na velké představení, ve kterém budete hrát hlavní roli vy – a oni. Budou vám projevovat velkou pozornost a hrozně rádi se v tom všem budou „vyhřívat“ – šťastní, že jsou vaším největším obdivovatelem.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com

    Panny jsou logické a praktické, takže velká gesta a vyznání od nich nečekejte. Jak to tedy poznat, že se mu líbíte a že to s vámi myslí vážně? Když se začnou ptát na vaše pocity a na to, jestli jste s ním spokojená, je to dobré znamení, že je něco ve vzduchu.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com

    Váhy jsou spravedlivé a žijí v harmonii, takže se chovají za všech okolností laskavě. Jak tedy zjistit, že za tou laskavostí je ještě něco navíc a že nejde jen o zdvořilost? Nebojte, poznáte to, protože vás pozvou do „svého“ světa, mezi své kamarády nebo někam, kde budete moct nahlédnout do jejich soukromí.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com

    Štíři nebudou nijak zastírat, že se jim fakt líbíte. I když budete sedět na druhém konci místnosti, budou vás intenzivně na dálku propalovat svým pohledem. Ano, budete mít pocit, že jste jediná na celém světě. Zpočátku se může zdát, že si drží odstup, ale ztrácet čas dlouhými předehrami určitě nebudou.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com

    Střelci jsou společenští a rádi se pohybují mezi lidmi. Snadno si tedy můžete jejich přátelskost splést s romantickým poblouzněním. Ovšem poznáte to nakonec snadno – a to tak, že vás pozvou víckrát během jednoho týdne na rande. To bude znamení, že jsou zamilovaní.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com

    Kozorozi drží dost dlouho své karty v rukávu, než vám vyznají lásku. Je tedy obtížné zjistit, jak to s jejich city k vám vlastně je. Jestli si vezmou v práci volno nebo si najdou ve svém nabitém kalendáři chvilku na to, aby vás pozvali na kafe nebo do kina, pravděpodobně pro ně znamenáte víc, než si myslíte.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com

    S Vodnářem to může být celkem zábavné. Pokud vás má rád, pak od něj pravděpodobně očekávejte nějaký ten kanadský žertík, který bude trvat třeba jen minutu. A pak s vámi zase bude pokračovat v intelektuálním rozhovoru. Jejich neobvyklé chování znamená, že se jen snaží zjistit, zda budete stačit jejich excentrickému světu.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com

    Dobrá zpráva pro všechny ženy, které randí s Rybami: Ryby je totiž velmi snadné prokouknout. Jakmile se do vás zamilují, budou vám to dávat neustále najevo a láska na vás bude doslova pršet. Klidně vám napíšou báseň nebo vás namalují, každopádně se nebojte, že to na nich nepoznáte.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz