Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak se zbavit negativity? Požádejte o pomoc anděly a noste drahé kameny!

/
  • (Shutterstock)
    5. listopadu 2016 ● 06:00

    Myslíte si, že to nejde, když je váš kolega energetický upír a šéf je neustále v bojovné a nabroušené náladě? Jde to! Jen jim nesmíte dovolit, aby vás zatáhli do svých negativních sítí.

  • 1.

    Každý den začněte pozitivně

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Hned ráno po probuzení byste měli udělat něco inspirujícího a pozitivního. Udělejte to ještě předtím, než si otevřete notebook nebo před důležitou schůzkou, o které víte, že by mohla skončit nepříjemnou diskuzí nebo dokonce konfliktem. Když si hned ráno nastavíte mysl v pozitivním duchu, budete mnohem silnější odolávat během dne proudění negativní energie. Může to být cokoli, něco, na co se můžete těšit. Třeba skvělá pohodová snídaně, oblíbená sukně nebo halenka, prostě cokoliv, co vás dobře naladí.

  • 2.

    Rozpoznejte skutečnou podstatu problému

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Vždycky, když natrefíte na někoho hodně negativního, zkuste si říct, že to je vlastně projev jeho vlastního strachu. Jakmile rozpoznáte a uvědomíte si, že jejich vnitřní dítě volá po lásce a uznání, pak vás jejich strach nevtáhne k sobě a nepředá vám svou energii. Držte se dál od lidí, kteří jsou zlí a vnášejí do vašeho života neklid a negativitu.

  • 3.

    Pozvěte si na pomoc duchovní pomocníky

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Pokud cítíte, že se stáváte negativními nebo vás začínají ovlivňovat negativní zkušenosti, zastavte se a pozvěte si na pomoc třeba anděly, případně použijte nějakou modlitbu. Modlitba umožní, abyste přijímali andělskou pomoc, zpomalí stresové reakce ve vašem těle a umožní přístup k božskému vedení a řešení. Stačí zavřít oči a požádat anděla, aby přišel za vámi a naplnil vás uzdravující energií a pravdou.

  • 4.

    Vytvořte si štít s drahými kameny

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Kameny vás ovlivňují na ezoterické úrovni skrze schopnost udržet, zesilovat a vysílat energii. Tyhle vibrace vás harmonizují, pomáhají vylučovat toxiny z těla, zbavovat stresu a hlavně vytvářet pocit dobra. Noste například křišťálový přívěsek nad svým srdcem, který vychýlí negativní energii a zabrání, abyste absorbovali negace okolí.

  • 5.

    Praktické tipy, jak odstranit negativitu

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Cítíte podráždění, jste nemotorní a máte potíže s koncentrací a únavou? Pak zcela určitě nasáváte negativní energii. Tyhle symptomy jsou signálem k tomu, abyste s negativitou zatočili. Můžete například:

    • Sedět u stromu nebo u květiny v květináči. Rostliny a stromy pročišťují negativní atmosféru.

    • Položit se do vany s teplou vodou, do které nasypete mořskou sůl.

    • Jít ven a užívat si přírodu, případně komunikovat s domácími mazlíčky.

    • Vyjít ven, když se setmí, a pozorovat hvězdy a Měsíc, a požádat je, aby vás zbavily negativních myšlenek.

  • 6.

    Odměňujte se!

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Každý člověk (i zvíře) reaguje na pozitivní věci a samozřejmě i na chválu. To se týká i vás. Ujistěte se, že se sami odměňujete za vaše úsilí a že si vždy uděláte čas, abyste si tyhle odměny dopřáli. Zasloužíte si je!

  • 7.

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Zákon přitažlivosti říká v podstatě velmi jednoduchou věc. Do svého života si budete přitahovat pozitivní energii jen tehdy, když se budete obklopovat lidmi, kteří jsou příjemní, milí a pozitivní. Řekněte si a slibte si, že se budete snažit mít pozitivní vztahy doma a v práci. Ze všeho nejdůležitější je, abyste si uvědomili, že máte kontrolu nad svými myšlenkami, které ovlivňují vaši náladu. Ano, je obtížnější zůstat pozitivní, když žijete nebo pracujete s někým, kdo je nevrlý, ale nakonec – jste to vy, kdo rozhoduje o vaší náladě. Obviňovat druhé je forma negace a není to užitečné. Takže, je to na vás!

     

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz