Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ideální rande: Využijte energii Měsíce a prožijte něco, na co nezapomenete!

/
  • (Shutterstock.com)
    23. listopadu 2016 ● 06:00

    Chcete prožít romantické rande s tím, koho milujete? Pak využijte ve svůj prospěch magickou sílu úplňku. Za rok máme dvanáct úplňků, takže se podívejte, kdy je ta nejlepší doba na to, vyrazit za romantikou, vášní nebo prostě někam, kde vám spolu bude dobře.

  • 1.

    Úplněk ve Lvu

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Za normálních okolností bývá v lednu, tento měsíc doporučujeme okázalost a kreativitu. Oslavte tím nový rok a zúčastněte se živého představení, hudební show, divadelního představení nebo nějaké večírku. A na sebe si vezměte něco žlutého.

  • 2.

    Úplněk v Panně

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Obvykle bývá v únoru, a volá po intimitě a útulnosti. Pokud to tak není a místo toho lyžujete nebo jezdíte na snowboardu (což v únoru bývá normální), den zakončete aspoň společným posezením v pohovce před krbem. Přikryjte se dekou a užívejte si to. Pomůže vám šedá nebo hnědá barva.

     

  • 3.

    Úplněk ve Vahách

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Březen znamená jaro! A Váhy znamenají partnerství, takže poslechněte rozmary svého milovaného či milované, běžte na kolotoč do zábavního parku nebo pozorujte ptáky. Užívejte si přírodu a noste světle modrou a zelenou barvu.

  • 4.

    Úplněk ve Štíru

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Bývá většinou v dubnu. Štíři si libují ve fyzické aktivitě, takže vezměte na rande svého partnere třeba na motokros, běžte tančit, jezděte na koni nebo buďte skromnější a vyrazte na procházku. Noste tmavě červenou nebo sexy černou.

     

  • 5.

    Úplněk ve Střelci

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Obvykle je v květnu, a tenhle měsíc je ideální pro turistiku, prohlídky zahrad, zejména palácových. Jděte na rande do zámecké zahrady, navštivte velký venkovní festival hudby nebo trh místních zemědělců. Noste červenou nebo fialovou.

  • 6.

    Úplněk v Kozorohu

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Je to letní slunovrat. Udělejte si výlet nebo sedněte na horské kolo a vyrazte někam, kde si můžete lehnout a udělat si piknik s obědem nebo večeří. Nezapomeňte přiložit do batohu láhev vína. Obyvatelé města můžou prozkoumat obchody nebo prodejny. Kozoroh má rád praktické věci, takže proč ne? Noste tmavě modrou barvu, džínsy budou ideální.

  • 7.

    Úplněk ve Vodnáři

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Červenec je určen pro plážové radovánky, opalování a barbecue. Buďte společensky ctnostní, nebo klidně i líní, to vůbec nevadí – všechno je romantické a kouzelné! Noste modrou nebo růžovou.

  • 8.

    Úplněk v Rybách

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Srpnové noci můžou být horké, takže jestli chcete klid a chládek, jděte se svým partnerem do kina. To bývá klimatizované. Nebo můžete vyrazit na vodní lyže a prožít trošku adrenalinového vzrušení. Rybám se tohle všechno líbí. Doporučujeme nosit modrou, fialovou nebo černou barvu.

  • 9.

    Úplněk v Beranu

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Jedná se o klasickou „měsíční sklizeň“. Projeďte se po okolí, zastavte se u silnice u stánků se zeleninou a ovocem, nebo si běžte zahrát míčové hry. Není to váš šálek kávy? Tak zajděte na nějaké jiné sportovní utkání a dívejte se na hru ve sportovním baru se sklenkou vychlazeného nápoje v ruce. Buďte sami sebou a dělejte to, co vás baví. Nosit červenou barvu nebo jinou stejně výraznou.

  • 10.

    Úplněk v Býku

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Najděte nějakou novou restauraci a pozvěte svou lásku tam. Nikam nespěchejte a dopřejte si tam klidně celý večer. Navíc, nikdo nerozumí jídlu tak dobře, jak Býk. Noste perleťovou růžovou, modrou nebo černou barvu.

  • 11.

    Úplněk v Blížencích

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Listopad je čas pro vnitřní „pronásledování“. Zkuste pozvat partnera na rande do muzea na nějakou uměleckou výstavu, ať už historickou nebo moderní. Nenechte se zmást, Blíženci se nudit nebudou, kultura je jejich. Určitě budete mít o čem mluvit. Ideální barva? Jakákoli v odstínech duhy nebo lesku, nebo vsaďte na klasickou černou.

  • 12.

    Úplněk v Raku

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Ten vás čeká v polovině prosince, tedy v době adventu. Buďte příjmení, mlčenlivější než jindy a vytvořte spolu vesmír, ve kterém budete jen vy dva. Nikomu neříkejte, kam jdete nebo co se chystáte dělat. Vytvořte si sami pro sebe soukromé spa, nebo běžte někam ven na dobré jídlo či si pusťte oblíbené DVD. To vše vytvoří romantickou atmosféru. Barvu oblečení zvolte stříbrnou nebo pastelovou.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz