Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Numeroložka Lenka Suchardová: Číslem roku 2018 je dvojka! Co nám přinese?

/
  • Numeroložka Lenka Lippertová Suchardová - co nás čeká ve dvojkovém roce?
    Numeroložka Lenka Lippertová Suchardová - co nás čeká ve dvojkovém roce? (archiv Blesku)
    12. ledna 2018 ● 06:00

    Numeroložka Lenka Suchardová  radí, jak se zařídit, aby pro vás byl letošní rok co nejšťastnější. Jeho čísla? Dvojka! 

  • 1.

    Dvojkový rok 2018

    Autor: Shutterstock.com

    Výpočet toho, jaké číslo je číslem letošního roku, není složitý. Stačí sečíst číslovky z letopočtu, abyste se dostali k jednomístné cifře. Tedy 2018 = 2+0+1+8 = 11 = 1+1 = 2. Číslem roku 2018 je dvojka. S tou se pojí následující vlastnosti.  

    • Citlivost
    • Intuice
    • Šestý smysl
    • Klid
    • Laskavost, něžnost
    • Diplomacie
    • Usmíření
    • Přátelství
    • Láska

    Rok 2018 bude rozvíjet to, co jsme v loňském roce započali. Jako kdybychom minulý rok postavili osnovu, a tento rok ji budeme naplňovat. Hrubou práci máme za sebou, čeká nás dolaďování.   

  • 2.

    Rok jemného dotahování

    Autor: shutterstock.com

    Je možné, že nás přemáhají obavy. Z toho, jestli si to můžeme dovolit, případně jak to přijmou ostatní. Co o nás budou říkat a myslet si, můžeme také zvažovat, abychom jim neublížili či nějak jinak nenarušili dosavadní fungování. To všechno může být důvodem k tomu, že se nám vlastně do ničeho nebude chtít zasahovat a měnit, ani sebe.

    Jestliže se ocitneme v takovémto stavu, je nutné na chvíli nic nedělat, vyléčit se, vzít si dovolenou, ale vůbec nejlepší je čerstvý vzduch a dýchat ostošest, jako byste se měli nejen dozásobit kyslíkem z let předešlých, ale i načerpat na roky příští.

  • 3.

    Laskavá dvojka radí na sebe nezapomínat

    Autor: istock.com

    I když si dvojka žádá klid a mír, romantiku a nesoutěživou hravost, častokrát se během roku ocitneme mimo tuto základní potřebu. Něco bude úplně naruby a nám nezbude, než jen přihlížet a zareagovat, až čas dovolí a až nás v pravou chvíli osvítí myšlenka, co si počít a jak s tím naložit.

    Po takovémto náročném dni si pak opravdu zasloužíme odpočinek a celkově vypnout, ať ve společnosti podobně naladěných lidí, nebo ve vaně či v posteli. Zatímco jednička z loňského roku byla dravá, průbojná, soutěživá a sobecká se silnou vůlí a chtíčem, dvojka je pravý opak a snaží se o klidnou rozmluvu a domluvu, pomáhá a podporuje ostatní, touží po společném sdílení práce, odpočinku, prožitků i citů. 

    Vše má být ale v rovnováze, to znamená nepřehánět to ani na jednu, či na druhou stranu, ba ani zpátky k velitelsky přímočaré a izolující se jedničce, ani k naivní, snící a všem se obětující dvojce.

    Správně uchopená dvojka se vyjadřuje skrze dvě jedničky, kdy první pozice jedničky patří našemu Já a druhá jednička jsou všichni ostatní. Jestliže nevynecháme sebe a dáme na své pocity a z toho vyplývající potřeby, pak si díky komunikaci zajistíme příjemné pohodlí pro sebe a ostatní to s klidem přijmou.

  • 4.

    Život ochutnávejte

    Autor: Shutterstock.com

    Jednička z roku 2017 byla zabydlená v hlavě a představuje obrovskou agresivní sílu, která byla buď využita na pohyb ve vnějších událostech, nebo jsme si ji obrátili dovnitř a přišlo jakési trápení či zastavení.

    Sídlem dvojky roku 2018 je žaludek. Její zázračná energie však začíná už v nose a ústech, tudíž se nám zcitliví čich a chuť. Ale není to jen o tom, abychom nakoupili více parfémů či jedli více čokolády.

    Veškeré nejasnosti ať už v pracovní, osobní, vztahové oblasti, pobyt někde a s někým, dělání něčeho, konzumace jídla, pití, zábavy – to vše projde prvotním sítem přes nos a ústa. Budete-li cítit pachuť a nelibost, pak tyto signály neignorujte a nepotlačujte, ba naopak oceňte sami sebe, jak vám to funguje a že jste si toho všimli a že si už vědomě nebudete ubližovat.

    Dvojka nám až trojnásobně prodlužuje čas, a to proto, abychom si utvořili svůj vlastní názor a plán ve svém vlastním čase a nerušeném prostoru. Proto sami na sebe nespěchejte, netlačte, nepodceňujte a nedovolte to ani ostatním, dokud si nejste jisti svým „Ano, to chci, protože to cítím příjemně“, nebo „Ne, to nechci, protože mi to nedělá dobře, ani mně to nevoní a nechutná“.

  • 5.

    Práce nebude hlavní prioritou

    I když nebude práce hlavní prioritou, budeme ji vyhledávat a pečlivě plnit. Je to převážně proto, abychom se zaměřili na naše vnitřní Já a současné niterné potřeby, naplnění či nenaplnění aktuálních pocitů. Je to samozřejmě náročné nahlédnutí do sebe a chce to spoustu odvahy, proto ten útěk k práci navenek. Dopřejme si aspoň pár minut každý den pro sebe a pochopení, rozluštění a náznaky budoucnosti se nám přehrají jako film.

    Jen plat už nestačí
    Jen plat už nestačí
    Autor: scom


    Kdykoli se objeví čas a příležitost navštívit přírodu, využívejme ji jako nejvzácnější lék, který nás zbaví přebytečného napětí i chaosu. Vytřídí se zrno od plev. S lehkou a uklizenou hlavou i  srdcem dokážeme najít své místo, kam patříme, snadněji přemýšlíme nad plánem příštích dnů či měsíců a rychleji realizujeme to, co nám dřív nešlo nebo se nám do toho nechtělo.

  • 6.

    Radujte se z úspěchu a harmonie

    Každý den v roce dokáže plnit naše tajná přání, stačí pouze jediné – vědět, co vlastně chceme a jak konkrétně to má vypadat. Pak už do ničeho nemusíme investovat příliš mnoho fyzických sil a emočního nasazení, ale jen s klidem a smířením čekáme, má-li to být a je-li to pro nás to správné a nejlepší, stane se.

    S velikou pokorou a vděkem pak přijímejme ony dary, které se objeví. Neberme to však jako samozřejmost a nepřehánějme to s přáními dalšími. Z každé maličkosti, z každého úspěchu svého či jiného člověka mějme upřímnou radost, jako kdybychom dostali ten nejlepší bonbon z bonboniéry. Naopak závist a žárlivost se schová do bonbonu zkaženého, i když jeho povrch může lákat.

    ....
    ....
    Autor: Shutterstock.com

    Rok 2018 s krásnou součtovou dvojkou nám tedy přináší možné prožití výjimečně pohádkových situací, ale jen za podmínek vynechání ega, pýchy a přetvářky. Hurá za zázraky!

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz