Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Arianin horoskop lásky na prosinec: Štírům se splní erotický sen

/
  • (iStock)
    2. prosince 2019 ● 10:36

    Čarodějka Ariana Argoni vás provede milostnými nástrahami posledního měsíce roku. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vztahy a sex vlastně bude to jediné, co přinese do života Beranů potřebnou vzpruhu. Všechno ostatní bude celkem v pořádku, ale do vztahů a to platí i pro dlouhodobé vztahy, jim může vstoupit nevěra, podezíravost, nechuť pokračovat ve vztahu nebo touha po jiném partnerovi. Bude se to projevovat jako boj o moc, ve kterém zvítězí ten, který má už delší dobu pevnější půdu pod nohama, ale třeba si to ještě plně neuvědomuje.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Silněji než vztahové problémy se budou projevovat problémy s prací a problémy s bydlením, může to být i tím, že na závěr roku budou probíhat závěrečné kalkulace a výpočty, kolik a komu zůstal kdo dlužen. Poměry v milostných vztazích budou v první polovině prosince 2019 napjaté, ale všechno se začne uvolňovat po nervózním úplňku 12. prosince. V druhé polovině prosince se vztahy celkově zlepší a ustaraní Býci začnou více myslet na partnerské radosti a na sex.

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nejednoho Blížence, i když už podle pojmenování "Blíženci" by tomu tak být nemělo, bude trápit samota nebo myšlenky na samotu, popřípadě obavy, že by se vybudované vztahy mohly ke konci roku rozpadat nebo měnit na vztahy přátelské. Pocit samoty mohou mít i Blíženci, kteří již delší dobu žijí v poměrně spokojeném vztahu. Úplněk 12. prosince se odehráje právě v Blížencích, Měsíc bude v Blížencích,zatímco Slunce a Merkur je ve Střelci. Všechno ale nakonec dopadne dobře a každého Blížence bez výjimky čekají hezké Vánoce.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Znamení Raka je ke konci tohoto roku 2019 v oblasti partnerství znamením hojnosti, ženy - Račice budou k sobě přitahovat vítanou pozornost mužů jak na běžícím pásu a stejně tak se muži - Raci budou projevovat jako vítaní a šarmantní společníci. Fungovat budou i vztahy na dálku a dokonce i vztahy, na kterých se partneři domluvili, že budou víceméně volné a nezávislé. Více Raků ale prožije konec tohoto roku v pevném a věrném vztahu než v jakýchkoliv jiných, povrchních vztazích.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nejeden Lev bude mít nutkání prožít prosinec jako nezbedný záletník. Není na tom nic špatného, jen touha po hře a touha trochu se povyrazit po roce, plném povinností, strastí a práce. Lvi k tomu budou mít plno příležitostí, protože ke konci roku 2019 se budou konat podnikové večírky a společenské akce, takže, milí Lvi či Lvové, když vynecháte z nabídky volnočasových aktivit prodejní akce tlakových hrnců, užijete si v posledním měsíci tohoto roku plno legrace a občas se můžete projevit i jako kamarád nebo kamarádka, kteří si rádi, i když samozřejmě ve vší počestnosti, rádi zašpásují.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Možná se právě v rovině sexu, vztahů a legrace dožijete během prosince zklamání, na jehož počátku stál původně docela přítulný partner nebo partnerka. Pro Panny se bude konec roku, zvláště kolem úplňku 12.12. jevit jako konečné  řešení ve vztahovém zmatku nebo jako rozetnutí Gordického uzlu, které jste poměrně dlouho odsouvali nebo se mu vyhýbali. Prosinec bude docela vhodný k rozhodnutí, jestli se s někým sejdete, rozejdete nebo jestli vyměníte dlouhodobého partnera za jiný vzor a jiné sériové číslo. Když budete mít chuť na kratší oddechový vztah, budete k tomu mít rovněž právě nyní nejednu příležitost.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Změny, změny a opět změny, Váhy žily a stále ještě žijí v nepřetržitém proudu všech možných změn, ale už nyní, ke konci roku se začne zcela jasně ukazovat, které změny jsou pro Váhy užitečné a které ne. Platí to v podstatě i pro Váhy, které žijí v dlouhodobém spokojeném partnerství, kde není důvod k žádným drastickým změnám. Ale je možné, že jste, milé Váhy nad nějakou, celkem zbytečnou změnou přemýšlely, ale teď vám to konečně všechno dojde a budete mít ve vztazích jasno. Podle celkových konstelací, ve kterých není nic vztahově negativního, budete spokojené a celkově v rovnováze.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Dlouho očekávané splnění nějakého zajímavého erotického přání nebo něčeho, co se týká přímo vztahů se má Štírům splnit asi tak v polovině prosince 2019. Budou se ve svých vztazích cítit dobře a přítomnost Marsu jim bude dodávat potřebnou testosteronovou energii k jakýmkoliv změnám, do kterých se vrhnou hlava, nehlava. Štír se bude snažit rovnou změnit cokoliv, co se mu ve vztahu nebude líbit, ale bude odmítat jakékoliv sáhodlouhé diskuze o tom, jak to vidí druhá strana a podobně. A bude se mu dařit a bude si to užívat.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Střelci byli zatím děti Štěstěny a byli zvyklí si ve vztahové rovině dělat, co chtěli a na nic se neohlížet. Teď to bude trochu jiné, protože podle přítomnosti Slunce a Merkuru a podle odcházejícího Jupiteru budou mít přece jenom nějaké starosti, které se mohou projevit i jako starosti existenčního rázu. A ono se těžko lehkomyslně skotačí v posteli a současně se druhou polovinou mozku přemýšlí, kde seženu novou práci. Samozřejmě to nemusí jít až tak daleko, ale může dojít ke střetu zájmů "hmotné zabezpečení" a "touha vyhodit si po práci ze Střeleckého kopýtka".

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Měsíc prosinec se pro většinu Kozorohů, kteří řeší otázku, jak počít dítko a ono se to ne ne povést na první, ani na druhý či třetí pokus, jeví jako měsíc dosažení rodičovských cílů. A může to vyjít i v případě, že jeden partner - Kozoroh, dítko chce, zatímco ten druhý ještě váhá nebo se v souvislosti s myšlenkou, starat se o novorozence tváří kysele. Kozoroh je v tomto smyslu inspirativně osvícen Venuší, Saturnem a Jupiterem, což je sestava, která se vám může sejít i na svatební hostině, samozřejmě naštěstí jen symbolicky. Prosinec je pro Kozorohy dobrý měsíc obecně z hlediska rodiny a trvalých vztahů.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Po roce 2019, plném starostí a občas s velkou pravděpodobností i organizačních starostí ohledně různých vztahů, přichází šťastná "uzávěrka roku". Pro Vodnáře, kteří mají trvalý vztah, rodinu a děti to znamená konečně trochu odpočinku, přijde takzvaný vztahový relax, ale pro Vodnáře, kteří mají nebo se snaží udržet si dva nebo i více vztahů najednou to bude měsíc, plný starostí a organizačních zmatků. K tomu, abyste se dožili šťastného konce tohoto roku, bez hádek, partnerských krizí a možných rozepří bude dobré, všechno si organizačně důkladně naplánovat a potom důsledně doržet. To se týká hlavně Vodnářů a Vodnářek, disponujících vícero partnery či partnerkami.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pro vás, milé Ryby, platí heslo, vytrvalost a trpělivost přinášejí růže, nečekejte tedy od závěru tohoto roku žádné zvláštní sexuálně-erotické skopičinky, pokud se můžete spolehnout na jeden trvalý a spokojený vztah, tak dejte na modlení, ať vám to vydrží i do dalších let. Zatím ještě máte ve svém znamení Neptun, který všechno zpomaluje a na konci Ryb se má k světu Černá Luna. Je sice na konci, ale ještě není mimo Ryby, takže, kdybyste si plánovali jakoukoliv partnerskou změnu nebo jakýkoliv sexuální výstřelek ve smyslu obohacení jednotvárného života, tak si ještě dva nebo tři měsíce počkejte. Teď buďte rády za poměrný klid ve vztahové rovině.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz