Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Arianin říjnový láskoskop: Lvi budou bilancovat, Kozorozi zůstanou ostražití

/
  • I v podzimních dnech vás zahřeje láska
    I v podzimních dnech vás zahřeje láska (profimedia)
    5. října 2020 ● 10:31

    Čarodějka Ariana radí ve věcech lásky i v říjnu. A jak to vypadá? Zdá se, že se neubráníte vzpomínkám.

  • 1.

    Beran


    ...
    ...
    Autor: iStock
    Říjen bude pro vás spíše měsícem zmatků a rozhodování, přičemž často nebudete vědět, co si o vás ten druhý nebo ta druhá myslí. Raději se vyhněte jakýmkoliv závěrům, protože se budou jevit jako ukvapené.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Pokud si v říjnu začnete nový vztah, tak i když se vám bude zdát slibný, lákavý a zajímavý, tak je vysoká pravděpodobnost, že to, jak se říká, nevyjde, tak s tím raději počítejte, abyste se vyhnuli zklamání.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Nové vztahy přijdou, zvláště, když to budete chtít, staré vztahy, pokud jste se s někým rozešli se obnovovat nebudou. Budete mít docela štěstí na zajímavé partnery - a co bude dál, to se snadno rozhodnete až v listopadu.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Poznáte, že stará láska nerezaví, pokud jste s někým už dost dlouho nebo natolik dlouho, že byste mohli přemýšlet o nějaké zajímavé změně, tak si to můžete vyzkoušet potají nanečisto, ale zřejmě zůstanete u "vyzkoušeného".

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Budou se vám do mysli vkrádat vzpomínky na minulost, možná si i řeknete, jestli jste něco nepokazili, když jste se museli rozhodnout jestli možnost A nebo možnost B, ale během října poznáte, že jste volili správně. Lépe už to nešlo.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Možná by bylo dobré začít trochu kalkulovat, protože je docela dobře možné, že máte vztah, na který začínáte "doplácet", jinými slovy je možné, že si s kalkulačkou v ruce uvědomíte, že současný vztah trochu leze do peněz a možná by bylo dobré zavést do vztahu nový řád a pořádek.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Není před vámi nic, co by vám mohlo uškodit nebo co by se vám nevyplatilo. V podstatě bude nejlepší, když budete pokračovat ve vztahové taktice, kterou jste rozjeli během minulých měsíců. Čekejte zajímavé a milé překvapení.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: iStock
    V říjnu se zaplní pociťovaná emocionální prázdnota - pokud už vztah máte a nechcete na něm nic měnit, tak to tak zůstane, kdybyste ale přemýšleli o tom, jak partnerovi naznačit, že chcete skončit a nechcete ho zranit, tak to nechte na polovinu října, stane se něco, co vám pomůže. Jak v dalším rozhodování, tak i v případě loučení.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: iStock
    U Střelců bude všechno v pořádku, pozor si dávejte pouze na kombinaci vztah a zdraví, stane se například, že vás bude  chtít ten druhý vylákat na nějakou cestu nebo dlouhou turistickou procházku a vy se na to nebudete cítit, nebojte se odmítnout, protože jinak by to nemuselo skončit zrovna nejlépe.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Zrovna v říjnu vás může potkat doslova cokoliv, jisté je pouze to, že úplně v klidu nezůstanete. Pokud máte vztah, na kterém vám záleží, tak dávejte pozor na všechno, co partner nebo partnerka říká, abyste nepřeslechli něco důležitého.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Pokud se budete snažit užít si něco navíc, vydat se za novým, lákavým dobrodružstvím nebo naopak se budete snažit dostat ze vztahu víc, než dáváte, může se stát, že to ale vůbec, čili totálně nevyjde. Vypadá to, že v říjnu se budete muset podle osudu učit skromnosti a pokoře.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Žádné zvláštní dobrodružství v říjnu nečekejte, spíše to vypadá, že se budete snažit o zachování určitého stereotypu, na který jste ve vztahu nebo vztazích zvyklí. Pokud se jakýmkoliv změnám spíše vyhnete, než že se budete snažit je k sobě přivolat, bude všechno v pořádku.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz