Online chat
Dobrý den, ráda bych věděla, jestli se obnoví vztah mezi mnou rybou a mužem střelcem. Je tu šance na změnu a nový začátek? Předem moc děkuji za odpověď. Doufám, že nepíšu moc pozdě. Krásný den. Rybička(Rybička)
Foto
Vztahy mezi Rybou a Střelcem bývají hluboké, ale komplikované a dopadá to zejména na Ryby. Šance na vztah trvá, ale Střelec vás bude vždycky trochu zraňovat.
Nikdy som nezažila oätovanú lásku, len platonické vzťahy. Zmení sa to? (Svetla)
Foto
To záleží na vás, protože neplatonickému vztahu brání právě vaše myšlenkové nastavení. Musíte si víc věřit, když se oceníte, ocení vám vás i ostatní. Hodně štěstí
Přeji pěkný den,můj vnuk ve 21letech(před 2lety) onemocněl-deprese,psychoza.Léčí se u psychiatra.Nedávno se jeho stav začal trochu zlepšovat ale vyhledal ho otec se kterým nikdy nežil a nestýkal se a jeho stav se zase začal dost zhoršovat.Vnuk k němu utíká a my nevíme co mu vykládá,že chodí od něho tak špatný.Prosím jak to vidíte (Dana)
Foto
Celkově situace nevypadá špatně, ale problém s otcem opravdu existuje, vnuk má problémy s jeho autoritativním chováním, kterému nedokáže čelit. Není ale povinný se s otcem stýkat, pokud by mu to způsobovalo problémy. Hodně štěstí vám i vnukovi
Dostanu sez dluhů a druhý dotas je mezi mnou a justinkou láska bude dál trvat dík za odpověď(Petr)
Foto
Zdravím, nejste na tom zrovna nejlépe, zejména vztahy v rodině jsou komplikované, ale s Justýnou to vypadá dobře, váš vztahy má šanci na delší trvání. Hodně štěstí.
Dobrý den, chtěla jsm se zeptat, jestli je to teď definitivní konec krátké známosti co teď mám nebo jestli je ještě šance a jestli případně přijde letos někdo jiný. Díky, Dana(Dana)
Foto
Je to konec, pusťte tenhle vztah z hlavy, a zaměřte se na společenský život. Nemá smysl ztrácet čas. Hodně štěstí
Dobrý den paní Petro, před 2 roky odešla moje dcera (1985) s malým synkem od partnera, který jí bil...vypadá to, že se dostává psychicky zpět a začíná se jí dařit i v práci....Moc bych jí přála nějakého nového hodného přítele...jak to vidíte Vy ? Děkuji (mamka)
Foto
Zatím to spíš vypadá, že se dcera bude dostávat ze špatného vztahu a koncentrovat se na rodinu, v horizontu cca půl roku minimálně. Je otevřená něčemu novému, ale potřebuje ještě čas. Hodně štěstí
Dobrý den. Po rozchodu se svým přítelem, jsem poznala nového partnera. Budeme spolu do budoucna? Budeme spolu bydlet a mít děti? Děkuji za odpověď. Iva (1990)(Iva)
Foto
Ze začátku všechno půjde hladce, ale pak se vyskytnou neshody, které vztah hodně zkomplikují. Zatím se držte trochu zpátky. Hodně štěstí
Pěkné úterý, prosím začnu zase žít bez úzkosti, strachu, zbavím se toho? (rýma)
Foto
Hlavní kartou výkladu je slunce, to je hodně pozitivní, vypadá to, že právě ukončujete bolestné období, na druhou stranu, jizvy vám po něm zůstanou. Pokud se ráno budíte s úzkostí, s bušením srdce a podobně, vyhledejte ale pomoc lékaře. Tyhle projevy signalizují nemoc, ze které se lidé bez pomoci neuzdraví. Můžete zkusit meditovat, i jaro do jísté míry pomůže, ale nepodceňujte to. Hodně síly
Přeji hezký den. Nějakou dobu jsme se s přítelem neviděli z důvodu nemoci. Před tím to mezi námi nebylo úplně ideální. Nyní mám pocit, že se z jeho strany "něco" ve vztahu ke mně změnilo k lepšímu. Jsou mé domněnky správné ? Má zájem náš vztah upevnit ?(Renča)
Foto
Vypadá to, že během odloučení proběhl určitý zlom ve vztahu (který ale vypadá hodně narušený) a zlepšení, ale nakonec se stejně budete muset rozhodnout a vztahy mezi vámi vyjasnit. Je to hodně na vašem rozhodnutí, pro co se rozhodnete a jak nastavíte vztahová pravidla. Hodně štěstí
Dobrý den, řeším částečné ( prozatím) odstěhování se s dětmi od od manžela, chtěla bych už teď v dubnu....dopadne to dobře, mám se na něco připravit? zvládnou to děti dobře?(Luca)
Foto
Odstěhovat se vám podaří, ale období to bude, jak asi sama víte, nejisté a složité. Přiblížíte se tím ale ke splnění svých přání. HOdně štěstí vám i dětem
Dobrý den, právě jsem ukončila vášnivý milenecký vztah - trval přes rok, který byl pro mě tak zásadní, že jsem chtěla odejít od manžela a začít znovu. Bohužel lstí, jsem si ověřila, to co jsem tušila, že pro mého milence je současný stav vyhovující. Něchtěla jsem pokazit vše co mám doma. Záleží mi i na tom, jak se zachovám k člověku s kterým žiji skoro 30 let. Chci se zeptat jak na další vývoj, co mě čeká a nemine. Děkuji(Máša)
Foto
Možná dostanete informaci, nebo zprávu, která vás nasměruje ke konci mileneckého vztahu. Ten budoucnost nemá, do jisté míry by ho mohla suplovat společenská aktivita. Berte to jako aféru, která vám přinesla zážitky, ale nedělejte si zbytečné naděje. Hodně štěstí
Dobrý den, rád bych našel odpovědi kam směřovat, stále jako by ovládala jistá prokletí a pocit není přáno není dáno a velké blokace. Děkuji. Radim 14.4.1982 18:15.(Radim)
Foto
Nevidím prokletí, ale vidím špatné myšlenkové vzorce, možná traumata z minulosti. Ta musíte opustit, nebo je minimálně objevit a podívat se jim do tváře. Odříznout se od nich a pak můžete a budete pokračovat dál. Vyhledávejte zdravé vztahy. Řešení situace je ve vašich rukách, a bez vaší aktivity se situace nezlepší. HOdně štěstí a síly.
Krásný dobrý den. Jsem velice dlouho bez práce. Vůbec se mi nedaří najít ani brigáda a už jsem docela zoufalá, poněvadž nevím, kudy kam. Zlepší se prosím něco. Otočí se osud v dobrý a začne se mi dařit ? (Alinka)
Foto
Konec dobrý, všechno dobré, ale před tím vás ještě čeká trochu zádrhelů a nejistoty. Řekněme, že by se situace měla vyřešit v průběhu půl roku. Držte se a hodně štěstí.
Dobrý den, milá Petro. Chtěla bych se zeptat, jestli se mi v nejbližší době podaří najít stabilní práce ? Děkuji moc.(Tereza, 16/6/1993)
Foto
Zdravím, Terezo. Vypadá to, že práci seženete, předpokládám, že jde o kancelářskou práci. Na začátku se vyskytnou nějaké zádrhely, které budete muset vyřešit, ale pak by měla být práce stabilní. Hodně štěstí
Dobrý den paní Čarodějko, přeji Vám klidné a pohodové jaro. Mam na Vás otázku - potkám v dohledné chlapa se smyslem pro humor, který bude můj partner - milenec? děkuji za odpověď(Kateřina)
Foto
Vypadá to velice nadějně, ale bude to od vás vyžadovat určitou aktivitu a také zdravý rozum. Je tu naděje i na trvalý vztah. Hodně štěstí
Dobry den, paní Petro, splní se mi přání a nářadí se nám zdravá holčička a udělám státnice v červnu? Děkuji za odpověď. Katka, 21.9.1975.(Katka)
Foto
Nic nenasvědčuje tomu, že by vás čekaly nějaké nepříjemné události, takže se můžete v klidu těšit. Hodně štěstí s holčičkou.