Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kočičí nebo panenkovské? Co o vás prozradí tvar vašich řas?

/
  • Jaké jsou vaše řasy?
    Jaké jsou vaše řasy? (istock.com)
    13. května 2021 ● 06:00

    Pokud vás zajímá, jak mohou naše řasy prozradit části naší osobnosti, podívejte se nejprve na tvar svých řas. Způsob jejich natočení, vějířovité uspořádání a samotný objem nebo jeho nedostatek jsou věci, které prozrazují, kdo jsme uvnit

  • 1.

     1. Přirozené

    ...
    Pokud máte přirozeně tvarované řasy, pak máte střední objem a krátkou délku po celé délce. Ukazuje to, že vám záleží na tom, kým jste uvnitř, více než na tom, abyste ukázala určité vnímání sebe sama. Pravděpodobně jste někdo, kdo rád jde s proudem a nezajímá se o mikromanagement. I když máte ve svém životě rádi řád, nebudete se upínat na to, co nemůžete ovlivnit. Máte se rádi takoví, jací jste, a očekáváte, že ostatní budou dělat totéž. Ve vašem případě lidé dostanou to, co vidí.

  • 2.

    2. Kočka

    ...
    Pokud máte delší řasy na vnější straně oka, pak máte kočičí řasy. Ukazuje to na tajemnou duši, která se nechtěně skrývá za zdí. Nejste někdo, kdo se snadno otevírá, a potřebujete čas, abyste ostatním odhalili své pravé já. Jste ostražitý člověk, ale to neznamená, že jste odměřený. Jakmile se druhým otevřete, jste radostný člověk, který se rád baví. Možná nemáte rádi velké skupiny, ale jste si blízcí s důvěrnou skupinou přátel a rodinou, kterou máte.

  • 3.

    3. Trsy

    ...
    Pokud máte přirozeně dlouhé a natočené řasy rozmístěné na horním víčku, máte trsové řasy. Odhalují vaši ženskou a zranitelnou stránku. Jste někdo, kdo je citlivý, ale přesto, nadále věří v lidi. Možná jste několikrát čelili zranění a bolesti, ale celkově věříte, že lidé jsou dobří. I když chápete, že si lidé v životě prošli vlastními traumaty, nenecháte se jimi zneužít. Jste podporující a milující člověk.

  • 4.

    4. Otevřené

    O

    ...
    tevřené řasy jsou objemné a blízko u sebe. Jsou také středně dlouhé. Pokud máte tento typ řas, jste člověk, který dává v životě přednost jasnosti, i když kvůli tomu občas působíte hrubě. Jste rozhodný člověk a očekáváte, že ani ostatní nebudou otálet. Máte dostatek vůdčích schopností, ale někdy máte problém s motivací ostatních. Je pro vás důležité být silnou a nezávislou osobou.

  • 5.

    5. Panenka

    ...
    Pokud máte přirozeně husté a natočené řasy rozložené po celém horním víčku, máte řasy panenky. Možná jste někdo, kdo rád vypadá stále dobře a soustředíte se na to, abyste se předvedli v co nejlepším světle. Jste pozitivní člověk, který je stále v pohybu. Možná se vám zdá, že jste hyperaktivní, a to vám nevadí, protože právě to vás pohání. Pravděpodobně jste známí svou energií. Tento dar pravděpodobně využíváte k tomu, abyste se starali o druhé více než o sebe. Lidé k vám často vzhlížejí, abyste jim poradili v důležitých otázkách, protože jste ochotní posluchači.

  • 6.

    6. Veverka

    ...
    Pokud máte tuto jedinečnou sadu asymetrických, ale hustých řas, máte řasy veverky. Prozrazuje to, že jste někdo, kdo je zaměřený na detaily a kreativní. Jste umělecky založení, ale rádi si své výtvory a projekty přísně hlídáte. Lidé vás mohou čas od času vnímat jako obtížného šéfa. Jste však jen perfekcionista, který chce, aby věci vypadaly určitým způsobem. Může se zdát, že se snažíte ostatním říkat, co mají dělat, ale vy jen očekáváte, že budou respektovat vaše hranice.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz