Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Kdo se dokáže vypořádat s každou situací a je pohotový? Jsou to tihle!

/
  • (iStock)
    24. července 2021 ● 06:00

    Existují lidé, kteří se dovedou vypořádat s jakoukoli životní výzvou a situací. Jsou ostražití a pohotově reagují na všechno, co na ně život „hodí“. Reagují rychle a dokážou vyřešit téměř cokoli. Tahle schopnost je ovšem vzácná a nemají ji všichni.

    Některá znamení zvěrokruhu v tomto směru vynikají. Tito lidé fungují instinktivně a nemusí se dlouho rozmýšlet, pokud se objeví problém. I oni si vše dobře promyslí, ale dělají to rychleji než jiní. Jsou odvážnější a nepřemýšlejí moc o možném nebezpečí, které by je mohlo zabrzdit. Když něco chtějí udělat, jdou do toho naplno. Vědí totiž, že některé šance a příležitosti přijdou jen jednou. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Beran

    Beran

    Někdo by mohl říct, že jednat impulzivně není dobrá vlastnost, ale pro Berana to funguje naopak skvěle. Dokáže totiž díky tomu přijít v pravý čas s řešením a snadno zvrátit nebezpečné situace. Pravdou je, že jsou to extrémně inteligentní a rychlí myslitelé, kteří se nenechají svazovat dlouhým přemýšlením o tom, zda je, či není něco vhodné. Beran si je totiž dobře vědom, že dlouhé přemýšlení bývá nežádoucí a mnohem efektivnější je řešit věci hned. Dalším pozoruhodným rysem Berana je, že se moc nerozmýšlí, když chce něco říct nahlas. Mohou být vtipní a zábavní, ale občas také velmi hrubí. To se ale celkem hodí v případě hádek, jejich rychlá reakce obvykle oponenty totálně rozhodí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Střelec

    Střelec

    Nejdůležitější vlastnosti Střelce? Vždy si zachovají smysl pro humor a rychle se přizpůsobí i zcela novým okolnostem. Díky jejich důvtipu a inteligenci si dobrodružství sama najdou Střelce, i když oni po nich ani nepátrají. Dokážou rychle improvizovat, pokud jim něco chybí, a když jim vstoupí do cesty problémy, umějí je Střelci rychle řešit. Pokud se chystáte někam na cestu a jste z toho nervózní, vezměte si s sebou Střelce, protože ti budou vždy vědět, co dělat v jakékoli situaci. Navíc je s nimi legrace, takže vás rozesmějí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

     

    Blíženci jsou požehnáni rychlými myšlenkovými pochody, takže mohou za několik okamžiků vyhodnotit jakoukoli situaci a vymyslet řešení. Pokud organizujete událost, jako je večírek nebo svatba, je vždy dobré se obklopit Blíženci, protože jejich instinkty rychle vyčenichají cokoli (nebo kohokoli), co by mohlo způsobit problém, zabrání tomu, aby k potížím skutečně došlo. I když se ocitnete kdekoli a je nablízku Blíženec, můžete být naprosto v klidu, protože Blíženec vše zařídí a vyřeší.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

     

     

  • 4.

    Váhy

    Váhy

    Ačkoli se někdy Váhy mohou rozhodovat dlouho, jsou rychlé v tom, aby následně poskytly kousavé a veselé odpovědi. Nemusíte jim ani říkat, že je někde nějaký problém, ony to vycítí, že něco není v pořádku, a přijdou na způsob, jak to napravit. I když jste ve velmi napjatém prostředí a zdá se, že to bude mít horší průběh, Váhy vás udrží v pohodě a budou pracovat na harmonizaci a zklidnění. Tohle zvídavé znamení zvěrokruhu má dobrý smysl pro vnímání, rychle se soustředí na větší celek a pochopí, odkud pramení problém.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    Lvi jsou energičtí a neustále ve střehu. Díky svým přirozeným vůdčím schopnostem mohou rychle zklidnit rozčeřenou vodu tím, že povzbudí ostatní k diskusi nebo poskytnou správné pokyny. Jakkoli jsou ostražití, chápou, že někdy je třeba zavolat posily, jinak by byli oslabeni. Jsou sice pyšní, ale ne tak arogantní, aby nerozuměli, když potřebují pomoc, a svým šarmem snadno přimějí ostatní, aby jim pomohli. Vždy jsou si jistí svými možnostmi, aby neztráceli čas analýzou situace. Můžete se spolehnout, že Lvi zachrání každou situaci svým rychlým úsudkem.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

     

  • 6.

    Vodnář

    Vodnář

    Díky své brilantní kreativitě myslí Vodnář velmi rychle. Kdykoli tito lidé jsou v úzkých, můžete se vsadit, že začnou přemýšlet o způsobech, jak věci zlepšit, a to ještě předtím, než jim problém přeroste přes hlavu. Jejich myšlení je jak rychlost světla, takže není žádným překvapením, že Vodnář bude mít na jazyku vždy připravenou odpověď. Dalším bonusem je schopnost všimnout si lží. Vždy se dostanou k jádru věci, aniž by ztráceli čas tím, že by kolem sebe mávali rukama. I když jsou spontánní, vše používají s opatrností. Držet se striktně svých plánů není jejich styl, ale také nejsou ukvapení nebo bezohlední, aby se sami dostali do problémů. Vodnář rád jde s proudem a sleduje, jak se věci vyvinou, ale zároveň je velmi opatrný. 

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz