Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Od láhve je neodtrnete, ale přesto to zvládají? Kterých znamení se to týká?

/
  • Jste králem pařmenů?
    Jste králem pařmenů? (profimedia)
    13. září 2022 ● 06:00

    Každý má svou vlastní definici dobré zábavy! Zatímco někteří milují tanec, večeři a věří v rodinné výlety, někteří nacházejí své potěšení v pití. Jsou však lidé, kteří i alkohol zvládají jako profíci a navíc jsou duší společnosti.

  • 1.

    Beran

    Berani se rádi baví a mají rádi vše pod kontrolou! To je součást jejich osobnosti, která dzůstává stejná, i když jsou pod vlivem. Lidé s tímto znamením zvěrokruhu jsou odvážní, dobrodružní a nadšení a proto rádi vyrážejí na koncerty, festivaly a do klubů. Jsou vždy připraveni zkoušet nové věci, zejména nové nápoje.

  • 2.

    Býk

    Býci jsou svobodomyslné duše a nikdy nedají dopustit na večírky a kluby. Tito lidé jsou společenští a baví se jako nikdo jiný.  Rádi se napijí, ale jsou spíš požitkáři, než alkoholici, kteří se zpíjejí do bezvědomí.

  • 3.

    Lev

    Lvi jsou nadšená stvoření, která jsou vždy připravena ponořit se do atmosféry večírků a večírek pro ně znamená drinky. Lidé v tomto znamení zvěrokruhu věří, že si mají vážit každé minuty života a slavit ji jako o život. Alkohol k jejich životu do jisté míry patří.

  • 4.

    Střelec

    Dny Střeelce jsou plné veselých, zábavných a pozitivních vibrací.  Hledají dobrodružství všude, a při tom si neopouští ani pijácké výstřelky. Pokud jde ale o jejich život, nedůležitější je pro ně cestování a objevování a od toho je neodvrátí ani plná láhev.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz