Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Arianin láskoskop: Berani si zaflirtují, Raby prožijí okouzlení

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    7. září 2023 ● 13:43

    Babí léto přeje lásce nejen proto, že mnoho z nás se na dovolenou a sladká dobrodružsví teprve chystá, ale i proto, že září je k nám stále laskavé.

  • 1.

    Beran

    ...
     Dobrá nálada u příslušníků rohatého znamení Berana nadále pokračuje, září se nese v duchu klidu a pohody ve vztazích zadaných i nezadaných Beranů. Na každého Berana ještě čeká nějaké to  milostné dobrodružství. Ale buďte opatrní, ať ten návrat do reality všedních dnů tolik nebolí.

  • 2.

    Býk

    ...
    V životě mnoha Býků nastal v milostném životě čas bilancování. Měli by počítat s tím, že se může i zatočit hlava z objevu, že svět  existuje i někde jinde než jen na "jejich písečku". Září není vhodný měsíc na řešení zapeklitých milostných trojúhelníků, určitě si dejte víc času a pořádně si rozmyslete, s kým se další život bude ubírat do nejistých vod.

  • 3.

    Blíženci

    ...
     V létě i na podzim se bude v životě mnoha Blíženců rozbouřená situace na poli milostném uklidňovat a Blíženci se začnou věnovat svému novému objevu. Do konce roku se pravděpodobně ukáže, že ještě není hledání u konce. Zadaní Blíženci mají trochu napilno, měli by si uvědomit, že se někdy rovnováha ve vztahu vychýlí a nyní je jazýček vah zase na jejich straně. Není však třeba se bát, vše se s trochou snahy napraví a opět zavládne pohoda a slast.

  • 4.

    Rak

    ...
    I když léto pomalu končí, nejeden Rak si prodlouží léto a zamíří k moři. Žhavé slunce, sůl a voda je něco, co milostné hrátky, na které mají Raci chuť, podpoří a možná, že konec roku Rak oslaví zasnoubením a plány na svatbu. Je však třeba si dát pozor na hloubku citů protějšku, aby se pak další rok nenesl v plánech na rozchod či dokonce rozvod, prostě opatrnosti ani u Raků nikdy nezbývá.

  • 5.

    Lev

    ...
    Lvi se spíše než lásce věnovali rekonstrukci a práci na zvelebování příbytku. I tak se dá strávit letní čas. V září začnou Lvi dohánět  deficit v milostné sféře a jejich milostné úspěchy se dostaví právě včas, aby závěr roku proběhl podle lvích představ. Po boku milované osoby ve zbrusu nové ložnici.

  • 6.

    Panna

    ...
    V září jsou dobré vyhlídky na trávení času s věrným partnerem po boku. Už dlouho jste, milé Panny, nezažili dobrý pocit zadostiučinění, když si uvědomíte, že se máte na koho spolehnout. 

    Nezadané Panny by mohly mírně tápat v tom, že jejich nový objev nesplňuje úplně původní představy, ale neházejte flintu do žita, v průběhu podzimu se ukáže, jestli stojí za to pokračovat v započatém románku.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Léto přineslo nezadaným nového ctitele a zadaným nový vítr do plachet. V září bude plavba na příznivé vlně pokračovat a Váhy prožijí podzim ve znamení hřejivých objetí.

    Nebojte se trochu odvázat, ať slibný protějšek neodradíte přílišnou snahou mít vše pod kontrolou. 

  • 8.

    Štír

    ...
    V září Štírům přichází nové možnosti, jak zlepšit dosavadní partnerský vztah. V létě jste na milovanou osobu trochu zapomínali, tak ať si na podzim nepokazíte dosavadní pohodu. Zkuste třeba navrhnout nějaký nenáročný sport, při kterém prohloubíte sepětí s drahou polovičkou a ještě budete v dobré kondici. 

  • 9.

    Střelec 

    ...
    Znamení Střelce pokládá září za měsíc, kdy se vydává na ničím nerušenou dovolenou, kde často o samotě sčítá milostné zisky a ztráty po uplynulém létě. Samota mu však dlouho nevydrží, přece jen je Střelec raději tam, kde se lze dozvědět něco nového a zároveň se pobavit v milé společnosti, kterou se nejeden Střelec rád obklopuje.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Dlouho se v milostných záležitostech Kozorozi bránili otevřít něčemu, co by je mohlo rozptýlit.

    V září se chystá příjemné "vybočení" ze zajetých kolejí. Vyrazí někam za zábavou, kde na zadaného i nezadaného Kozoroha čeká milá osoba, která do jeho života vrátí chátrající milostnou vášeň. 

  • 11.

    Vodnář

    ...
    V milostném světě Vodnářů to již delší dobu drhne, ztráta důvěry zamotá v září hlavu nejednomu Vodnáři a sebevědomí tohoto znamení se ocitne na dosti vratkém základu. Musíte vydržet, nic netrvá věčně. Možná že milostné bouřky později přinesou něco, co Vodnáře posílí a opět mu dodá ztracenou rovnováhu.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Dlouho jste, milé Ryby, hledaly někoho, kdo by vás okouzlil a splnil náročné požadavky. Nezlomná odvaha a možná i tak trochu neuvážené hrátky přinesly ovoce, takže podzim zahájíte v milostném okouzlení. Dejte si pozor na závistivce a škarohlídy a samozřejmě i nadšené pomlouvače, ať nenaruší pracně budovanou stabilitu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz