Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Arianin láskoskop na říjen: Lvům se vrátí jejich milostný potencionál, Rybám vyjdou plány

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    3. října 2023 ● 06:00

    Letošní podzim je trochu zvláštní a mnohem teplejší, než jsme zvyklí, na druhou stranu, podzimní listí má taky své kouzlo. Ať už si užíváte poslední chvíle, kdy se ještě můžete vystavovat slunečním paprskům , nebo už se těšíte na svařák, láska a Ariana Argoni vás budou provázet i říjnem.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Říjen bude pro Berany příjemný, úspěchy v práci zvednou přitažlivost Beranů pro opačné pohlaví. Porostou příjmy i sebevědomí. 

    Pozvěte svůj objekt zájmu na jakoukoliv společenskou akci, potom uvidíte, jestli se k sobě skutečně hodíte.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Mysl Býků se neuchopitelně toulá temnými zákoutími a může se snadno stát, že se mnoho Býků pro své okolí bude jevit z partnerského hlediska jako "nejistota". Snažte se zachovat chladnou hlavu a dávejte pozor, ať neublížíte sobě nebo někomu z blízkých.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Podzim zaskočí Blížence starostmi v partnerské oblasti, které nemusí být zrovna příjemné. Vrozená odolnost vám pomůže všechno vyřešit. V druhé polovině října se konečně po čase ohlásí i nějaký partnerský úspěch. Pokud partnera hledáte, tak se objeví.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Říjen vypadá pro Raky v oblasti partnerství zajímavě až lákavě. Je velká pravděpodobnost, že se objeví něco nového, bude to jako milostné dobrodružství s někým, kdo se už dlouho  objevuje ve snech. Vypadá to na docela žhavý podzim.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lvi pocítí vytouženou úlevu, opět budou mít možnost stát se neodolatelnými zástupci svůdného a sebevědomého znamení zvěrokruhu. Užívejte si milostný zájem o vaši osobu a v klidu dělejte všechno, co vám bude vyhovovat.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Konstelace vás vtáhnou do rodinného kruhu. Hodně času strávíte v klidu domova, je ale možné, že se budete, často i marně snažit zabránit rozpadu déletrvajícího vztahu. Občas budete místo radostného soužití rozjímat nad hranicí toho, co si už nechcete nechat líbit. Nečekaně se můžete setkat s někým zajímavým z minulosti.

  • 7.

    Váhy 

    Váhy
    Milostné pletky nejsou nic žádoucího pro seriózní Váhy, budete se snažit vyřešit pár vztahů, i když ne vždy se to musí podařit. Ale i tak vám říjen přinese chuť trochu se odvázat a budete mít i možnost užít si příjemné zážitky na výletech podzimní krajinou.

  • 8.

    Štír 

    Štír
    Štír po prací nabitém létě znovu objeví svou chuť na milostné laškování a bude se snažit vycestovat někam daleko od rodiny. Mnohým Štírům a Štírkám se to podaří a nakonec budou rádi, že se po malém vyhození z kopýtka, v klidu vrátí do lůna milující rodiny. 

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Není nic pohotovějšího než odpočatý příslušník znamení Střelce. V říjnu Střelce nic nezaskočí a prožijí poměrně klidné a ničím nerušené období harmonie a rovnováhy. Ostatní jim budou závidět a budou si přát dosáhnout stejné životní pohody jako Střelci. V podstatě se ani nemusíte o nic snažit, stačí, když budete občas myslet na to, co se má ve vašem životě změnit.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    V životech Kozorohů se asi tak v polovině října odehraje menší kolize mezi citovou a racionální rovinou existence, je možné, že budete muset někoho opustit, protože prostě nebudete mít na finanční krytí jeho požadavků a stejně tak se může stát, že vám někdo odmítne pomoc, přestože se bude jednat o vztahového nebo citového partnera.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Budete řešit problém, jak pokračovat v milostném vztahu, do jehož pokračování se vám moc nechce. Spokojení Vodnáři nic řešit nebudou, ale nespokojení zadaní Vodnáři budou v sobě hledat odvahu odstřihnout se od vztahu, který jim nic neříká a nic jim nedává.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby čeká příjemné období, kdy si mohou užívat klidné dny. Jejich milostný a partnerský život je rozhodně nezklame, takže budou spokojené. Máte-li jakékoliv zajímavé plány v oblasti sexu a lásky, začnou se vám uskutečňovat právě teď.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz