Karty nám mohou mnohé prozradit. Pokud se jich ovšem umíte správně ptát a odhalit, co se v nich skrývá. Ať už vás zajímá, jak na tom budete toto léto se zdravím, zda se vám podaří konečně potkat pravou lásku, nebo jestli je dobrá doba na zlepšení finanční situace.

Astroložka a numeroložka Klára Pokorná toto umění ovládá a vy se můžete v úvodním videu podívat, jak na tom bude právě vaše znamení zvěrokruhu toto léto!

 

Klára Pokorná
Autor: archiv
Klára Pokorná

Profesionální astroložka a numeroložka. Studovala u těch nejlepších českých i zahraničních osobností alternativní scény. Humanitní a historická studia vnášejí do jejího poradenství kvalitu, nadhled a pochopení souvislostí. Současně si ovšem ponechává racionální úsudek. Jejím posláním je pomáhat lidem a podpořit je na jejich životní cestě. Věří v propojení svobodné vůle s vyšším vedením. Neustále se na své cestě snaží vyvíjet a vnímat duchovní podstatu naší existence. Nemá ráda lenost, nevědomost, povrchnost, manipulaci, zbabělost a házení problémů na druhé, na druhou stranu je milovnicí samoty, koček, přírody a vodních toků. Jejím cílem je pomáhat a probouzet lidi směrem ke spiritualitě.