Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na duben: Vodnáři pozor na nevěru, Střelci na sobeckost

/
  • Co si pro vás hvězdy přichystaly na začátek letošního jara?
    Co si pro vás hvězdy přichystaly na začátek letošního jara? (shutterstock.com)
    1. dubna 2015 ● 06:00

    Jaru vládne znamení Berana se svou upřímnou, energickou a málo komplikovanou povahou. Jedinci narození pod touto hvězdou mají pevnou vůli, jsou ctižádostiví a touží po nezávislosti. Co si pro ně i pro ostatní znamení nachystal duben? Zjistíte to v našem horoskopu.

  • 1.

    Beran (21. 3. - 20. 4.)

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Vaše sebevědomí v práci v dubnu posílí, milí Berani. Tréma, stres nebo nervozita by pro vás měly být naprosto neznámými pojmy. V těchto dnech není nic, co by vás mohlo vyvést z rovnováhy, a vy se bez problémů dokážete nad všechno a nad všechny povznést, což se vám jinak příliš nedaří. Využijte tuto konstelaci k tomu, abyste sebejistě zvládli obchodní schůzky, nejrůznější konkurzy i zkoušky či přijímací pohovory.

    1988277:gallery:true:true

  • 2.

    Býk (21. 4. - 20. 5.)

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Hvězdy vám v dubnu všestranně přejí, milí Býci, a vy se tak budete cítit doslova ve svém živlu. Budete mít dojem, že byste mohli lámat skály. Můžete namířit svou energii, kam se vám zamane. Na co sáhnete, to se vám totiž bude nadprůměrně dařit. Buďte bez starostí, hvězdy se vám postarají o hladký průběh v pracovní i vztahové oblasti.

  • 3.

    Blíženci (21. 5. - 20. 6.)

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    V dubnu s úlevou poznáte, že se můžete spolehnout na osobu, která s vámi už delší čas zažívá dobré i zlé časy, milí Blíženci. Můžete si tak užívat pocitu, že máte její podporu, a na oplátku jí poskytnete tu svoji. Pravděpodobně tuto důležitou bytost vašeho života naleznete právě v té osobě, se kterou byste se měli usadit. Není totiž pochyb, že vám vždy poskytne rameno, o které se můžete opřít.

  • 4.

    Rak (21. 6. - 22. 7.)

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    V zaměstnání se v dubnu budete cítit poněkud přetížení, milí Raci. Nedejte na sobě ale nic znát a do náročných úkolů se odhodlaně zakousněte, i když vám bude připadat, že vůbec neubývají. I přes pocit, že v jednom kuse nestíháte, co jste si naplánovali, je opak pravdou. Když nepodlehnete zoufalství, vše důležité zvládnete, a to dokonce s malým časovým předstihem.

    2240674:gallery:true:true

  • 5.

    Lev (23. 7. - 23. 8.)

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Duben je ideální čas pro vaše nové počiny, milí Lvi. Ostatně právě letos na jaře přijdou ve vašem životě na řadu důležité otázky. Ujasníte si, jak a hlavně s kým byste chtěli v budoucnu žít. Už dobře víte, že není moc výhodné a jisté spoléhat se na šťastné náhody. Spolehněte se sami na sebe a všechny podstatné kroky si nejprve promyslete, než se do nich pustíte.

    1988277:gallery:true:true

  • 6.

    Panna (24. 8. - 23. 9.)

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Vaše partnerské vztahy budou v dubnu doslova zalité sluncem, milé Panny. Veškeré hádky a konflikty se vám vyhnou obloukem a vy si budete moci užívat zamilovanosti a pohody. Je to dáno nejen vaší dobrou náladou, ale také ochotou dělat kompromisy. Jednoduše se se svým protějškem umíte na všem v klidu dohodnout a hvězdy vám v tom jen vyjdou vstříc.

  • 7.

    Váhy (24. 9. - 23. 10.)

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    I když máte z chystaných změn pochopitelný strach, věřte, že všechno dobře dopadne, milé Váhy. Stačí, když budete věřit sami sobě a svým schopnostem. Nebojte se svým blízkým nebo kolegům přiznat, že něčemu nerozumíte, a poradit se s nimi. Uvidíte, že vám ochotně podají pomocnou ruku, a navíc jim ukážete, že jim důvěřujete.

  • 8.

    Štír (24. 10. - 21. 12.)

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    V dubnu více než kdy jindy oceníte skvělý kolektiv v zaměstnání i v soukromé sféře, milí Štíři. Také díky tomu si uvědomíte, že dobrá parta a vřelá atmosféra kolem vás rozhodně nejsou samozřejmostí. Naopak, v posledních měsících vám hvězdy přejí a vy se i nadále budete obklopovat lidmi, se kterými je vám prostě dobře. Nezapomeňte jim to ale dávat najevo. Snadno by se totiž mohlo stát, že byste o své příjemné prostředí mohli přijít.

    2240674:gallery:true:true

  • 9.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    V dubnu byste se měli soustředit především na prosazení svých vlastních zájmů, milí Střelci. I když na tom není vůbec nic špatného, dejte si dobrý pozor, abyste při tom někomu nevědomky neublížili. Občas máte totiž sklon být poněkud zaslepení a nekoukat napravo ani nalevo, což by se vám zpětně mohlo nehezky vrátit.

    1988277:gallery:true:true

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    I když se můžete snažit sebevíc, v dubnu na vás vaši bláznivou zamilovanost pozná už úplně každý, milí Kozorozi. Přestaňte se konečně skrývat a stydět za své city. Ostatně – jízlivým posměváčkům a trapným komentářům je nejúčinnější čelit odzbrojující upřímností. Nebojte se jít s pravdou na světlo. Blízkým uděláte velkou radost a vám se citelně uleví.

  • 11.

    Vodnář (21. 1. - 19. 2.)

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    V dubnu na vás čeká velká šance vyměnit si kontakt s atraktivní osobou, která ve vás po dlouhé době probudí zájem, milí Vodnáři. Může se jednat o někoho nejen v milostné, ale i v pracovní sféře. Pokud jste single, neváhejte popustit uzdu svému šarmu a v klidu se pusťte do flirtování. Zadaní Vodnáři by si ale měli dát velký pozor a raději zařadit zpátečku. Jakmile to mezi vámi totiž začne jiskřit, jen těžko by se vám odolávalo a kvůli románku byste snadno mohli přijít o to, na čem vám velmi záleží, čehož byste později hořce litovali.

  • 12.

    Ryby (20. 2. - 20. 3.)

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Domácí a milostný život může začít v dubnu citelně váznout a být poněkud nudný, milé Ryby. I když nemáte ve zvyku si stěžovat a pouštět se do konfrontací, tiše trpět také není ta nejlepší cesta, přestože se vám tato taktika jinak osvědčuje. Přestaňte být pasivní a sami tento problém, který mezi vámi nepříjemně visí, nakousněte. S úlevou totiž zjistíte, že jen a pouze komunikací se to nakonec snadno vyřeší.

    2240674:gallery:true:true

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz