Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Horoskopčata - výchova podle horoskopu

/
  • Fotografie
    Fotografie (internal)
    10. dubna 2015 ● 15:30

    Čekáte miminko, nebo už vaši rodinu nějaké mládě rozšířilo? Znamení horoskopu platí i pro děti a rodičům napovídají, jak s malými „dárečky“ nejlépe vyjít.

  • 1.

    Beran


    Beránci přicházejí na svět sebevědomí a okamžitě se dokážou přihlásit o své. Milují pozornost, a i když nejsou vysloveně ambiciózní, bez obdivu si život nedokáží představit.
    Beran je výrazně mužské znamení a proto i beraní holčičky mají sklon volit divoké a soutěživé zábavy, inklinují k bojovým sportům a děti obou pohlaví dávají přednost tomu akčnějšímu z rodičů.
    Pokud se vám narodil malý Beran, dobře zajistěte celou domácnost, akční Beránci mají totiž sklon k úrazům a modřiny a boule nejsou žádnou vzácností. Pokud jde o jídlo, Berani jsou vybíraví a raději budou jíst několik dnů to samé, než aby pozřeli něco, co jim nechutná.

  • 2.

    Býk


    Malé Býčky není třeba před spaním dlouho kolíbat. Dobře spí, dobře jí, ale pokud se ho nebudete všímat, přihlásí se o své. Býčci jsou ty nejroztomilejší děti, narodili se pod vládou sladké Venuše a je to na nich poznat. Mají rádi hezké věci, i oblečení, a dokonce je jistá možnost, že ho chvíli uchovají čisté.
    Býčci milují měkké hračky a také kopací míče.

  • 3.

    Blíženci


    Malí Blíženci jsou nadaní, mají talent pro hudbu, jsou velmi zvědaví a nudit se s nimi rozhodně nebudete. Zajistěte celou domácnost, Blíženeček je schopen prozkoumávat i elektrické zásuvky.
    Malí Blíženci jsou upovídaní, rádi si pro sebe zpívají a povídají, vymýšlejí si vlastní slova, mají bohatou fantazii.

  • 4.

    Rak


    Raci doslova visí na svých maminkách, protože Rak je vysloveně „ženské“ znamení.  Děti mohou být někdy plačtivé, jejich odstavení od prsu může být složité, mohou mít také problém s nástupem do školky. Nepotrpí si na cizí lidi, jinak jsou to ale dobře vychované děti, na které mohou být rodiče hrdí.

  • 5.

    Lev


    Lvíčci jsou obecně šťastní, ale mají také záchvaty vzteku. Tyto děti si rády hrají, milují domácí zvířata. Jsou velmi kreativní, a když mohou tvořit podle svého, jsou šťastní. Mají rády světlé barvy a hračky, které hrají. Nepřehánějte to však s nákupem, nebo se doma zblázníte.
    Lvíčci mají hodně energie, také milují tanec, dětská divadélka a různá dětská představení, ve kterých rádi účinkují.

  • 6.

    Panna

    Malé Panny přesně vědí, co se jim líbí, a co ne a okamžitě to dávají najevo. Někdy mohou být vybíravé v jídle. Potrpí si na rituály, brzo mluví a rády čtou.
    Vypadají nevinně, ale dokáží být pěkně zlomyslné. Zabaví se spíš u vyrábění než u drahých hraček.

  • 7.

    Váhy

    Váhy jsou sladké a okouzlující děti, které se budou výborně vyjímat na fotkách.
    Od malička jim vštěpujte, aby nemluvily s cizími lidmi, protože jejich ješitnost z nich může udělat snadné oběti různých „svůdců“.
    Váhy velice zasáhnou problémy v manželství rodičů, rozvod nebo ztráta rodiče. Potřebují být pořád ujišťovány, že je milujete. Mají velký smysl pro spravedlnost, takže je snadné je zranit křivdou.

  • 8.

    Štír

    Štíří děti jsou výbušné, talentované, ale také stále připravené k soutěžení a k boji. Mají své kouzlo, ale mohou se projevovat jako introverti, dokážou si hrát sami celé hodiny.
    Pokud se vám zdá, že dítě nekomunikuje příliš dlouho, sedněte si k němu a počkejte, až vám řekne, v čem je problém. Navenek drsný Štírek je ve skutečnosti velmi citlivý, ale snaží se své city držet v sobě.

  • 9.

    Střelec

    Narodil se vám Střelec? Pak promažte kola kočárku, protože je to cestovatel, ochotný zkoumat okolní svět od prvního dne. Malé smíšky potěší objevování nových věcí. Jsou nezávislí a odvážní, dejte jim prostor, ať už na pískovišti, nebo při sportu.
    Také se rádi učí a milují vzdělávací hračky. Nebuďte překvapení, když z vašeho batolete najednou vypadne dlouhé cizí slovo, takoví Střelci prostě jsou.

  • 10.

    Kozoroh

    Kozorohové už se dospělí rodí. Jsou to citliví malí rozumbradové, na které mohou být rodiče hrdí. Jsou zodpovědní, ale velmi tvrdohlaví a často vzteklí, když se jim všechno hned na poprvé nepodaří perfektně.
    Přátele si vybírají na celý život a potřebují stabilní zázemí. Rozvod rodičů, změna školy, to vše je těžce zasáhne a může je to poškodit na celý život. Bezpodmínečná láska a bezpečí domova udělá malé Kozorůžky šťastnými.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnáři  jsou odvážlivci a volnomyšlenkáři, kteří touží po změnách a už jako děti jsou nekonvenční a výstřední. Mohou mít bizarní nápady a podivné zvyky. Jsou to rebelové, takže je nutné trochu krotit jejich dovádění a jejich energii využít ve sportu nebo v nějaké prospěšné činnosti. Malí Vodnáři rádi pomáhají ostatním, to je uspokojuje.

  • 12.

    Ryby

    Rybky jsou zasněné, s rozvinutou intuicí a velkou citlivostí. Mají umělecké sklony, ale často naráží na nezájem vrstevníků. Občas u nich převládnou emoce nad zdravým rozumem a pak z nich mohou být protivní tyrani. Jako rodiče musíte nastavit pevná pravidla, abyste připravili Rybky na střet se skutečností. 

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Zoe

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz