Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Velký horoskop na leden: Kozorohy čeká milostné vzplanutí, Panny přísun financí

/
  • Jaký pro vás bude první měsíc roku 2016?
    Jaký pro vás bude první měsíc roku 2016? (shutterstock.com)
    3. ledna 2016 ● 06:00

    Vstoupili jsme do nového roku, a jak to tak vypadá, čeká nás v něm mnoho nového. Někdo ještě bude muset dokončit, co začal v roce 2015, ale kola se už pomalu začínají hýbat dopředu, a to hlavně v oblasti vztahů. Podívejte se, co si pro vás hvězdy přichystaly na leden a jakou nohou vstoupíte do nového roku.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, nový rok bohužel nepřivítáte v tom nejlepším psychickém rozpoložení. Každodenní život vám přinese několik nepříznivých zvratů, které značně zkomplikují vaši současnou situaci. I když nakonec vše zvládnete na výbornou, v průběhu měsíce ledna vás čekají mnohé nepříjemné zážitky. Jakákoli závažná rozhodnutí týkající se vaší budoucnosti nechte pro jistotu na nějakou příhodnější dobu.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V oblasti komunikace nebudete mít konkurenci. Své okolí překvapíte zejména tím, s jakou lehkostí dokážete prosazovat své myšlenky a nápady. Bez problémů si obhájíte i takové věci, kvůli nimž by vás jindy postavili na pranýř. Zelenou dostanou i Býci, kteří se chtějí dále vzdělávat, naskytne se jim totiž ojedinělá možnost, jak si splnit svůj celoživotní sen. Nezapomínejte na pravidelný odpočinek.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé kolem vás si zřejmě budou myslet, že s vámi není vůbec žádná legrace, milí Blíženci. Vy se ale hodláte zajímat především o svou slibně se rozvíjející kariéru a všechno ostatní víceméně pustíte z hlavy. Připravte se ovšem na to, že rodina ani přátelé neprojeví příliš mnoho pochopení. Chystáte-li se vyrazit někam do vzdálenějších oblastí zeměkoule, leden je přímo ideálním měsícem pro realizaci tohoto plánu.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Většina Raků pocítí nutkavou touhu pomáhat těm, k nimž se život nezachoval zrovna dvakrát vstřícně. Rodina vás v těchto aktivitách maximálně podpoří, vy si však dávejte velký pozor na to, abyste nenarazili na nějaké vychytralé osoby, které se pokusí zneužít vaší dobroty. Pokud překonáte svůj ostych a představíte svůj dobrý nápad nebo výrobek veřejně, můžete se už brzy dočkat obrovských úspěchů.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Leden zasvětíte převážně pracovním záležitostem, milí Lvi. Pokud budete bedlivě sledovat okolní dění, jistě nepropásnete jedinečnou možnost na výrazný posun ve své kariéře. Úřední procedury, které v poslední době trochu stagnovaly, se rychle pohnou kupředu, i když poněkud nečekaným směrem. O překvapení rozhodně nebude nouze. Zbavíte se také některých nepříjemných povinností, jež vám ztěžovaly život.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Už brzy zjistíte, že důvod k úsměvu se vždycky najde, milé Panny. Váš život se posune na mnohem lepší úroveň, což se dotkne zejména finanční oblasti. Díky skvělému nápadu mnohonásobně vylepšíte svůj finanční rozpočet a ještě si vytvoříte poměrně slušnou finanční rezervu. Budete doslova nabiti obrovským množstvím neutuchající energie, což dožene pár líných jedinců ve vašem okolí k bezbřehému zoufalství.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Mnozí lidé ve vašem okolí rychle vycítí, jakou životní moudrostí vlastně disponujete, a začnou se k vám obracet se žádostí o pomoc. Pokud se nenaučíte v pravý čas říkat ne, stanete se brzy obětí syndromu vyhoření, milé Váhy. Zřejmě vám prospěje nějaký kurz asertivity, tam získáte potřebné dovednosti. Věnujte se intenzivnímu studiu toho, co vás už dlouho zajímá, výsledný efekt může být docela zajímavý.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Přestože v soukromí dokážete zazářit jako skvělý společník, na nějaké veřejné akce se zrovna dvakrát nepoženete. Ačkoli se přátelé budou předhánět v tom, aby vás zlákali k návštěvě nejrůznějších netradičních událostí, vy se dokážete ze všeho šikovně vymluvit. Sice budete schopní konverzovat prakticky o čemkoli, osobním debatám se ale raději diplomaticky vyhněte. Věnujte pozornost svým blízkým, milí Štíři.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pár dní volna vám rozhodně prospěje, milí Střelci. Nemá smysl, abyste se kvůli tomu trápili výčitkami svědomí, každý občas potřebuje na chvíli vysadit. Pokud na vás budou někteří příbuzní tlačit, abyste jim neustále věnovali svou pozornost, dejte jim taktně najevo, že potřebujete také nějaký čas sami pro sebe. Touhu po svobodě a nezávislosti vystřídá neodolatelná chuť sdílet prostor s nějakou milovanou osobou.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Přízeň hvězd v milostné oblasti s sebou přinese malý zádrhel, nezbude vám totiž dost energie na to, abyste se mohli v maximálně možné míře věnovat své profesi. Naštěstí se to obejde bez větších průšvihů, milí Kozorozi. Dejte si pozor na podvodníky, kteří se vás budou snažit nalákat na velice výhodnou investici. Obtížných povinností se pokud možno zbavte co nejdřív, ulevíte tím své už tak dost přetížené psychice.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Začátek roku přinese zejména podnikavým Vodnářům několik lákavých pracovních příležitostí, úspěch ovšem závisí především na vašem přístupu. Touhu po společenském životě vůbec nemusíte potlačovat, se svým protějškem se jistě dokážete dohodnout na všem podstatném. Koncem měsíce vás může postihnout zvýšená míra přecitlivělosti, některé události vás zřejmě zasáhnou mnohem hlouběji, než jste zvyklí.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Konečně si uvědomíte, že z vás někteří jedinci záměrně dělají úplné pitomce, a připravíte si pro ně elegantní pomstu. Dál už vás za nos rozhodně nikdo tahat nebude, milé Ryby. Najdete si trochu víc času na své záliby, což vám udělá nesmírnou radost. Váš protějšek možná příliš neumí dávat najevo své city, to ale ještě nutně nemusí znamenat, že vás nemá rád. Nečekaná návštěva starých dobrých přátel vás potěší.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz