Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kalendář úplňků na rok 2016: Kdy nastane ve vašem znamení a co vám přinese?

/
  • Co vám letos přinese úplněk procházející vaším znamením zvěrokruhu?
    Co vám letos přinese úplněk procházející vaším znamením zvěrokruhu? (shutterstock)
    6. ledna 2016 ● 06:00

    Úplněk procházející vaším znamením zvěrokruhu bývá vždy zlomový. Většinou přináší situaci, která nás nutí zbavit se všeho starého a nefunkčního a vrhnout se do nových začátků. Kdy nastane úplněk ve vašem znamení letos? Na co se připravit? Prozradí vám to astroložka Martina Blažena Boháčová.

  • 1.

    Co nás čeká v roce 2016?

    Video
    Video se připravuje ...
    Na co bychom si měli v roce 2016 dávat pozor prozradila astroložka Martina Boháčová • Tereza Kovářová

    Protože se Jupiter už nyní pohybuje znamením Panny, tak část roku 2016 bude klást větší důraz na to, aby lidé intenzivněji pečovali sami o sebe. Je potřeba se přestat spoléhat na to, že za nás naše problémy vyřeší někdo jiný, a vzít zodpovědnost do vlastních rukou. Začněte o sebe pečovat, změňte svůj životní styl a začněte se věnovat svému zdraví. Zlomový okamžik nastane pro každého jedince v den, kdy proběhne úplněk v jeho znamení, na co byste se měli připravit vám poradí astroložka Martina Blažena Boháčová.

     

    Martina Boháčová, Horoskopy pro jednotlivá znamení 2016, vydalo nakladatelství Ezoter Face
    Martina Boháčová, Horoskopy pro jednotlivá znamení 2016, vydalo nakladatelství Ezoter Face
    Autor: archiv firem
    Tip: Kompletní horoskop pro všechna znamení na každý měsíc roku 2016 naleznete v knize Horoskopy na rok 2016 pro jednotlivá znamení, kterou vydalo nakladatelství Ezoter Face.

  • 2.

    12.1. – úplněk v Raku

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Událost, která Raky potká, bude osudová změna života, jejich vlastního já. O co se bude jednat? Nápověda přijde od lidí z okolí. Od úplňku by měli Raci až do dalšího novoluní v Raku, které bude příští rok 2017, pracovat intenzivně na tom, aby odstraňovali vše nevyhovující a posilovali to, co jim vyhovuje.

  • 3.

    24.1. – úplněk ve Lvu

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Je možné, že se Lvi budou muset rozhodnout, jaké nové podmínky a pravidla si vytvoří. V oblasti práce a také v oblasti, která se bude týkat uzavírání nějakých smluv. Bude potřeba pustit staré a nevyhovující a začít nové s novými pravidly.

  • 4.

    22.2. – úplněk v Panně

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Tento velmi silný úplněk by měl změnit u Panen jejich životní postoj a názor na něco, co v minulosti neviděly nebo vidět nechtěly. Protože se znamením Panny až do září 2016 pohybuje Jupiter, je kladen tlak na rozvoj jejich osobnosti a na to, aby se uměly prosadit. V den úplňku bude na Panny intenzivně působit také Neptun a ten má na starosti zkreslování situace a různé iluze a Panny by si měly sundat růžové brýle a začít se chovat více realisticky.

  • 5.

    23.3. – úplněk ve Vahách

    Váhy si musí být vědomy, že i nepříjemné zprávy všechny posouvají vpřed. Jak je to myšleno? Když vás potká problém, jste donuceny ho řešit, a kdo je chytrý, nic neodkládá a jedná. A Váhy by se také měly zachovat akčně. Všechny zprávy, které se dozvědí, by měly brát jako informace z vesmíru, v čem je potřeba nastartovat změny.

  • 6.

    22.4. – úplněk ve Štíru

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    V den úplňku ve Štíru bude Luna v blízkosti Černé Luny. Štíři, že by vás někdo zklamal? Nebo budete mít s někým konflikt? Nestýkejte se s lidmi, kteří mají problém kolem financí nebo nedodržují pravidla. A vy je také dodržujte. A plaťte včas, aby na vás někdo nemohl vytáhnout nějaký rest z minulosti. Úplněk ve Štíru je brán jako nejmagičtější úplněk vůbec.

  • 7.

    21.5. – úplněk ve Střelci

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    V den úplňku bude Luna v konjunkci s Marsem, a to je bojovnější a akčnější postavení. Střelci musí v těchto dnech hlídat reakce nejen své, ale také reakce svého okolí. Budou se muset zamyslet nad tím, zda mají dobře uzavřené smlouvy nebo vzájemné dohody. Při každém úplňku ve Střelci by měli tito jedinci ze života odstranit staré a přežité situace a vše, co je svazuje.

  • 8.

    19.7. – úplněk v Kozorohu

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    V den úplňku se zamyslete nad svým bydlením, nad lidmi, se kterými se stýkáte, a pozor na smlouvy. Bude se také jednat o tom, kde se chcete pohybovat, kde chcete pracovat a jací lidé vás budou obklopovat. Kozorozi, změní se vaše společenská prestiž.  Při každém úplňku v Kozorohu by měli tito jedinci odstranit ze života staré a přežité situace a vše, co je svazuje.

  • 9.

    18.8. – úplněk ve Vodnáři

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    V den úplňku bude slunce v pěkném aspektu na planetu Uran, která Vodnářům vládne. Může se vám podařit husarský kousek. Někdo si vás všimne a vaše slovo, to, co jste napsali, zazpívali nebo zabubnovali, zanechá dojem. Vodnáři se musí občas hlídat, co říkají a jak se projevují, a to hlavně v období, kdy s nimi cloumají "uranské" záchvaty zuřivosti. Vodnáři, jestli vás něco štve, je čas to říci. Anebo že by to někdo řekl vám?
  • 10.

    16.9. – úplněk v Rybách

    Ryby, v den úplňku bude slunce v komplikovaném aspektu na planetu Mars. Buďte na sebe opatrné. Pozor na úrazy, pozor na ztráty a pozor na cestách. Ryby, často se dostáváte do nepříjemných situací, protože nic neřešíte. Snad už jste se polepšily a je vám jasné, že když se postavíte situacím čelem, tak můžete jen získat. V opačném případě ztratíte. Slibujte jen to, co můžete splnit a to samé chtějte po svém okolí.

  • 11.

    16.10. – úplňek v Beranu

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Stane se událost, která upozorní Berany, a to, co by měli v budoucnu změnit. Kdo tak neudělá, dostane se v dalších měsících do problémů. Nápověda přijde od lidí v okolí. Od úplňku by měli Berani až do dalšího novoluní v Beranu, které bude příští rok na jaře, pracovat intenzivně na tom, aby odstraňovali vše nevyhovující a posilovali to, co jim vyhovuje.

  • 12.

    14.11. – úplněk v Býku

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Důležitá událost se pro Býky odehraje v rovině smluv, dohod a pravidel. Ve hře bude také Černá Luna, stane se něco, co už Býci a jejich rodová linie v minulosti prožili. Kdy? V minulých životech? Prožil to někdo z předků? Nebo to bylo v dětství? V mládí? O co se bude jednat? Nápověda přijde od lidí z okolí.
  • 13.

    14.12. – úplněk v Blížencích

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    V den úplňku bude Saturn kontrolovat Blížence, jak umějí dodržovat to, co slíbili. Pozor na to, platí jen to, co je napsáno. Blíženci se mohou rozhodovat o nové formě spolupráce. Mohou zahajovat nebo ukončovat vztah, ať už na pracovní, nebo osobní úrovni.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz