Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop na květen: Vodnáři budou náladoví, Býky čeká odměna

/
  • (Shutterstock.com)
    1. května 2016 ● 06:00

    Květen je nejen měsícem lásky, ale podle hvězd také měsícem, kdy budeme sklízet, co jsme od začátku roku zaseli. Nebojte se, pro většinu znamení to bude jen pozitivní. Co si pro vás připravily hvězdy?

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Květen byste měli pojmout jako odpočinkový měsíc, kdy se do ničeho příliš nepohrnete a budete si užívat každodenních zázraků, které má pro vás v zásobě jarní příroda. Na první pohled to sice vypadá, že Beranům vůbec nic nechybí, ale přesto pořád nedokážete najít ten správný směr. Jako byste se točili v bludném kruhu, z něhož nelze vystoupit. Ze všeho nejvíc teď toužíte po jistotě bezpečného zázemí.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, v květnu se můžete naplno radovat ze svých zasloužených úspěchů. O svou radost se podělíte nejenom s rodinou, ale i s kamarády. Začnete holdovat bohémskému způsobu života, který vám bude plně vyhovovat. Nechybí vám prostředky k tomu, abyste si mohli dopřát všechna potěšení, která vám život dokáže nabídnout. Umíte však také přijmout plnou zodpovědnost za všechno, do čeho se pustíte.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Bude pro vás maximálně důležité, abyste trávili více času o samotě. V tichém rozjímání najdete odpovědi na otázky, které vás už dlouho trápí. Vaše rodina naštěstí porozumí vašim potřebám a plně vás podpoří. Koncem měsíce se připravte na prudké bouře, které zasáhnou vaše partnerské vztahy. Nepřežije nic, co není vystavěno na pevných základech. Moudří Blíženci se ovšem dokážou poučit ze svých omylů.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Je na čase, abyste se přestali neustále ve všem přizpůsobovat svému okolí, milí Raci. Začněte konečně myslet i na sebe a dopřejte si potěšení, která pro vás rozhodně nejsou zcela běžná. Nikdo se na vás kvůli tomu nebude zlobit, naopak se najde spousta těch, kteří vaše počínání nadšeně podpoří. Čekají na vás nová báječná přátelství, jež mohou přetrvat věky. Záleží jen na vás, jak pečlivě si je budete hýčkat.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Únava i náladovost se sice promítne ve většině oblastí vašeho života, přesto se ale nemusíte vzdávat šance na úspěch. Výjimku tvoří cestování – Lvům hrozí nejrůznější nehody i úrazy, proto se raději vyhýbejte delším cestám a na těch kratších buďte vždy maximálně pozorní a opatrní. V práci si pečlivě hlídejte termíny, zabráníte tak zbytečným problémům. V soukromí se nepouštějte do ničeho složitého.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Většina Panen si uvědomí, že jen stěží udrží krok se svou profesí, pokud se nebudou dále vzdělávat. Jakýkoli kurz či vzdělávací program, který si zvolíte, vás může posunout o velký kus dopředu. A možná také začnete uvažovat o tom, že byste se v budoucnu mohli živit něčím úplně jiným než doposud. Nečekané finance, které se objeví na vašem bankovním účtu, vám umožní, abyste si splnili svůj sen.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Ačkoli byste rádi vzlétli až k nebesům, nepříznivé hvězdné konstelace vás ve většině případů spíš srazí k zemi. Nic si z toho nedělejte, milé Váhy, zřejmě je vám souzeno, abyste se naučili stát oběma nohama pevně na zemi. V květnu se vám konečně podaří najít rovnováhu mezi soukromím a pracovním životem. Důležitá novina, kterou vám přinese někdo z příbuzných, úplně zvrátí vývoj jedné zásadní záležitosti.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    V průběhu měsíce vás čeká několik náročných zkoušek, proto buďte maximálně opatrní a pozorní. Totéž platí i za volantem. Zbytečná tvrdohlavost vám může pořádně zatopit především v zaměstnání. Problémům se vyhnete jen tehdy, dokážete-li si udržet svůj vnitřní klid i v těch nejvypjatějších situacích. Koncem května se Štíři dočkají jisté kompenzace, slunce si na vás posvítí o něco laskavějšími paprsky.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Dlouho jste čekali na nějaký impuls, který by vás navedl tím správným směrem. Teď se vám to konečně splnilo, svůj sen máte na dosah ruky. Nepropásněte příležitost, která se vám nabízí, později by vás to mohlo hodně mrzet. A protože je jaro, čeká na vás také pořádná dávka milostné vášně i romantiky, bez níž se toto období zkrátka neobejde. V druhé polovině měsíce se zřejmě vydáte na delší cestu, milí Střelci.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Hvězdy vám dají poměrně jasně najevo, že každodenní život není jenom o práci a lopotění, milí Kozorozi. Květen prožijete jako jeden nekonečný večírek plný zábavy, teprve koncem měsíce vám nebeští průvodci jemně připomenou, že máte také nějaké povinnosti. Odpočinek posílí vaše kreativní myšlení, díky tomu přijdete s neobvyklým nápadem, který by mohl v případě úspěšné realizace změnit celý váš dosavadní život.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Zvýšená náladovost některých Vodnářů se negativně projeví zejména v milostném životě, se svými protějšky budete jednat podle toho, s jakou náladou ráno vstanete. Důležité záležitosti odložte až na poslední květnové dny, zvýšíte tak své šance na úspěch. Všechny příležitosti, které se vám nabídnou, podrobíte nejprve důkladnému zkoumání, teprve pak se rozhodnete, jestli jsou vůbec hodny vašeho talentu.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Pokud se zaměříte na to, že je zapotřebí dělat všechno pořádně, nebudete muset později napravovat chyby, kterých jste se dopustili, milé Ryby. Ušetříte si tak spoustu času i nervů. Ačkoli je pro vás kariéra opravdu důležitá, nemůžete kvůli ní dlouhodobě zanedbávat rodinu, to by se vám mohlo brzy vymstít. Hledejte cestu, jak všechno sladit tak, aby to fungovalo. Najdete způsob, jak porozumět svým bližním.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz