Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na leden: Býkům bude osud přát a Berani se zklidní

/
  • Co vám předpověděly hvězdy na leden 2017?
    Co vám předpověděly hvězdy na leden 2017? (Shutterstock.com)
    1. ledna 2017 ● 06:00

    Nový rok je před námi. Zajímá vás, co vás čeká v prvním měsíci roku 2017?

  • 1.

    Beran

    beran
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, začátek nového roku nebude nijak dramatický, vaše obvyklé životní tempo se výrazně zvolní, což zklidní i vaše poněkud výbušné emoce. Určitá letargie ovšem postihne také vaše mentální schopnosti, proto se raději nepouštějte do záležitostí, které vyžadují značnou dávku bystrého důvtipu. Dohoní vás nepříjemné události z minulosti, které vám s palčivou naléhavostí připomenou, kde jste udělali chybu.

  • 2.

    Býk

    býk
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, zatímco jiná znamení zvěrokruhu se potýkají spíš se smůlou, vy se můžete v průběhu ledna těšit z mimořádné přízně osudu. Vaši každodenní cestu životem osvětluje laskavé a moudré Slunce, k němuž se přidává i příznivě nakloněné Pluto. Události vám hrají do noty a také lidé kolem vás přispívají k tomu, aby se i vaše nejsmělejší plány už brzy staly skutečností. Příjemné chvíle strávíte s přáteli.

     

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, do nového roku nevstoupíte právě nejlépe, proto byste měli pečlivě zvažovat každý krok, který se chystáte v nejbližší době učinit. Potrápí vás nejenom značné ochlazení ve vašich partnerských vztazích, ale drobné profesní neúspěchy. Hledáte-li si právě teď nové zaměstnání, nejspíš budete zklamáni naprostým nezájmem ze strany potencionálních zaměstnavatelů. Štěstí se na vás usměje až koncem měsíce.

  • 4.

    Rak

    rak
    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, vaše místo je tentokrát především mezi ostatními lidmi, kde dosáhnete naprostého vrcholu své oblíbenosti. Stanete se žádanou ozdobou každé společenské události, kterou se rozhodnete navštívit. Skvělý tah se vám podaří také v zaměstnání. I když koncem měsíce na chvíli ztratíte své skvělé komunikační schopnosti, naštěstí se vyhnete všem problémům, jež by kvůli tomu mohly nastat.

  • 5.

    Lev

    lev
    Autor: shutterstock.com
    Milí  Lvi, váš vstup do nového roku proběhne bez jakýchkoli dramatických výkyvů, které by mohly narušit vaši psychickou pohodu. Skvělou náladu, jež vás hned tak neopustí, provází také zvýšený příliv kreativity. Uplatnit ji můžete nejen při rozjezdu nového pracovního projektu, k němuž jste přizváni, ale i při obnově interiéru vašeho domova. Koncem měsíce se objeví příležitost k lukrativnímu přivýdělku.

  • 6.

    Panna

    panna
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, od začátku měsíce budete projevovat především materialistické cítění, vaší prioritou se stane dostatečné finanční zabezpečení vaší rodiny pro případ nenadálé životní situace. Tomuto cíli podřídíte téměř všechno, což se nemusí příliš líbit vašemu protějšku. Zabrzděte, dokud je čas, o mrazivou atmosféru ve vašem vztahu určitě nestojíte. Jistá událost přinese příznivý vítr pro vaše nejbližší plány.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Leden pro vás, milé Váhy, nezačne v příliš harmonických tónech, vaši obvyklou pohodu sem tam naruší nějaká nemilá příhoda. Ačkoli se nemusí jednat o nic závažného, stav neustálé pohotovosti vás brzy dokonale otráví. Na náladě vám nepřidá ani neschopnost domluvit se s ostatními na jakémkoli kompromisu, jež by všem usnadnil život. Naštěstí jsou zde Saturn a Jupiter, kteří vám dodávají chybějící sílu i odolnost.

  • 8.

    Štír

    štír
    Autor: shutterstock.com
    Milí Štíři, vaše neodolatelné charisma dostává v lednu zelenou, a to doslova ve všech směrech. Svým osobním kouzlem si podmaníte každého, kdo se ocitne ve vaší blízkosti, a vymámíte z něj všechno, co si jen budete přát. Dejte si ale pozor na to, abyste nesklouzli až k příliš nemorálním manipulativním technikám, to by se vám mohlo v budoucnu nepěkně vymstít. Váznoucí úřední záležitosti se dají konečně do pohybu.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, do nového roku tentokrát nevstupujete s radostným optimismem, jak je u vás běžným zvykem, ale všechny vaše kroky provází spíš netypický sentiment spojený s nerozhodným váháním. Nic se nedaří tak, jak byste si přáli, důležité záležitosti stagnují anebo se obrací nesprávným směrem. Ani v lásce vám hvězdy zrovna dvakrát nefandí, vystaví vás totiž nepříjemné zkoušce, která může skončit průšvihem.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, s dobrou náladou uvedete do chodu i záležitosti, které jste už dávno odepsali. Váš příznivec Pluto vás zásobuje nejen obrovským množstvím energie, ale i vynikajícími mentálními i komunikačními schopnostmi. Ať už se děje ve vašem nejbližším okolí cokoli, vždy se najde vhodný způsob, jak byste to mohli využít ve svůj prospěch. Příznivé konstelace se samozřejmě odrazí také na stavu vašich financí.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, začátek nového roku se ponese v poklidném duchu, budete mít dostatečný prostor na to, abyste dali dohromady nové životní plány na nejbližší období, které je před vámi. Nečekají vás žádná revoluční rozhodnutí, poplujete spíš na vlně kreativity a uměleckého cítění. Objevíte v sobě skryté talenty, o nichž jste až doposud neměli ani tušení. Radostná pohoda bude provázet také vaše milostné vztahy.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, pokud chcete v letošním roce opravdu uspět, nesmíte ztratit ani minutu. To, co v průběhu ledna úspěšně započnete, vás bude provázet následujících dvanáct měsíců, proto si dejte maximálně záležet. Jenom život, který žijete naplno, má smysl, ostatní je pouhé přežívání ze dne na den. Novou lásku najdete nejspíš při nějaké společenské události, proto se nevyhýbejte žádnému pozvání, které obdržíte.

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz