Berani, Býci, Blíženci, Střelci, Kozorozi a Vodnáři dnes mohou snadno zareagovat zbrkle na něco, na co nejsou zvyklí, může to být neobvyklá nebo nečekaná zpráva, popřípadě mohou souhlasit s nepříliš příznivou nabídkou, která je překvapí a potom se sami leknou toho, s čím souhlasili nebo na co kývli.

Krátké spojení je termín, který se nejvíce používá v elektrotechnice, když dojde ke spojení dvou pólů, dodávajících energii, aniž by se spotřebič zapojil do hry. Pokud je vše v pořádku, tak se nestane nic děsivého, jenom "vylítnou" pojistky a přesuší se dodávka proudu. K tomu obvykle "vylítnou" i jističe na chodbě, v baráku a na hlavním transformátoru a celá krajina se, pokud je to v noci, pohrouží do tmy.
 
Jinými slovy bude dnes dobře, když si nejdříve, než na něco odpovíte, přeříkáte svou odpověď v duchu nanečisto a teprve po "schválení" nejvyšším orgánem, ji vyslovíte. Cenzura může být občas i docela užitečná.

Raci, Lvi, Panny, Váhy, Štíři a Ryby dnes mohou mít nejenom nečekané krátké výpadky racionálního rozumu, ale mohou způsobit i skutečná krátká spojení v rozvodové síti, takže si dobře rozmyslete, co strkáte do zásuvky, aby to nebyl nějaký prastarý přístroj, který už za starého Křižíka, Tesly nebo Edisona patřil do tříděného odpadu.