Online chat
Dobrý den, dcera se rozešla po 5 letech s přítelem. Najde letos toho pravého? (21.5.1991). Děkuji (mamka)
Foto
Samozřejmě, že najde a bude ráda, že se rozešla s tím původním, má nad sebou šťastnou hvězdu. A tím se s vámi pro dnešek loučím, pokud se na vás nedostalo, můžete se mi ozvat přes moje stránky argoni.com a myslete hlavně na to, že vyřešit se dá všechno, i to, co řešitelné není. Raven
PĚKNÝ DEN RAVENE, PROSÍM VÁS, CO VIDÍTE V MÉ BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI V OBLASTI LÁSKY A PARTNERSKÝCH VZTAHŮ? PARTNERA NEMÁM. Narodila jsem se 13,10,86 ve 14:50. DĚKUJI VÁM. (EMA)
Foto
Partnera mít budete a to takového, že vám ho budou všechny ženský kolem závidět. A bude i rodina a budete spokojená.
pane Ravene, otěhotním letos? proč se nedaří otěhotnětt? děkuji (kačka)
Foto
Ano, už koncem března až v dubnu.
Dobrý den, pane Ravene. Budu mít partnera a děti? Helena 21.1.1982 Děkuji za odpověd. (Helena)
Foto
Budete. Už vás do toho asi tlačí rodina, že jo? Ale přijde to i samo od sebe.
Dobrý den, pane Ravene, chtěla bych se zeptat na můj vztah. A na muže který se mi objevil v životě. Nar. 1.9.1969. Jak to bude postupovat dále a zachovám si svůj vztah nebo vznikne nový s tímto mužem. Děkuji a přeji hezký den.  (Martinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)
Foto
Tak nějak to vypadá, že původní vztah zůstane zachován, což ale nevylučuje sem tam nějaké dobrodružství.
Dobrý den, dnes je to 7 let, co se mi narodilo dítě s mužem, který mne kvůli tomu opustil. Je skoro o 30 let starší. Stále ho miluji, on nás ignoruje. Vrátí se? Budeme se ještě někdy milovat? Jak ho přitáhnout zpět? Jestli ne, jak se zbavit té zoufalé zamilovanosti? Strašně to bolí... Děkuji za odpověď! Mar. (Mariana )
Foto
Nevrátí, je to v tomto smyslu ignorant, najdete si jiného.
Dobrý den, Ravenne, co je se mnou špatně? Tak 4 roky jsem neměla sex, tloustnu a uzavírám se do sebe a mužů jsem se začala bát. Přitom jsem atraktivní... Jak z toho ven? Kde je zakopán pes? Asi mi neodpovíte, ale stejně děkuji. Milana (Milana)
Foto
A jejda, tady by to chtělo někoho si najít, budete k tomu mít i příležitost už teď v únoru či v březnu. A začněte se fotografovat, to většinou pomáhá při hubnutí.
Dobrý den, jaká je prosím má sexualní energie ? Děkuji Jana 28.10.1987 (Jana1987)
Foto
Vypadá to velmi dobře, máte obrovský potenciál, když budete mít dobrého partnera, což budete, můžete se pustit do nácviku tantry a sexuální magie a nikdo a nic vám neodolá.
Dobrý den Ravene, moc Vas zdravim a odivuji chtěla bych Vas moc poprosit o odpověď zda se mám stěhovat k přítelovi 3.3.1988 Petr , zda nám vztah vydrží, je to pro mě dost velké dilema celé stěhování, vydrží nam vztah, ? Moc děkuji za odpověď Jana 28.10.1987 (Janička)
Foto
Opravdu si na to dejte pozor, tady by mohl být konflikt už tak půl roku po sestěhování.
Dobrý den podaří se prosím shodit dvě kila do konce měsíce ? :) Děkuji MOC za odpověď  (Jáňa)
Foto
Nepodaří, je to záležitost biologického magnetismu, ale na druhou stranu se k vám budou cítit přitahování muži a potenciální partneři.
Dobrý den, po 14 letech jsem se rozešla s přítelem, to nejhorší už je za mnou. Teď bych se konečně ráda zamilovala, dopadne to? Děkuji moc, Lenka 7.7.1973 (Lenka)
Foto
Dopadne to dobře, v tomto roce se seznámíte s novým partnerem, bude mít podobné zájmy nebo práci jako vy.
Dobrý den. Mohla bych se vás prosím na něco zeptat? Líbí se mi jeden muž v práci a já jemu asi taky. Ale já se bojím . Je totiž mladší. Myslíte že by nam to fungovalo? Děkuji moc Martina (Martina)
Foto
Bojte se i nadále, můžete s ním kamarádit, ale žádný vztah.
Dobrý den, s přítelem nám to v posteli skvěle klape….jak to bude vypadat v letošním roce ? …nebudou v našem vztahu nějaké změny ? …..Děkuji Hanka  (Hanka)
Foto
Vypadá to dobře, takže vám to bude klapat i nadále, ale chtělo by to z vaší strany vymyslet nějakou inovaci na povzbuzení partnerova zájmu.
Dobrý den chtěla bych Vás poprosit o odpověď zda mi vydrží vztah s Petrem 3.3.1988 ...máme spolu bydlet. Děkuji moc za odpověď Jana 28.10.1987 ;) (Jana)
Foto
Tady bych na to šel trochu opatrně, hlavně buďte připraveni na okamžik, až vás společné bydlení přestane bavit. Co potom?
Dobrý den, Ravene. Prosím Vás, už dlouhou dobu mám pocit, že se mi v žádné oblasti života nedaří. Co mám, prosím, dělat proto, aby se to změnilo? Co dělám špatně? Narodila jsem se 13, října 86. Děkuji Vám. (Lola)
Foto
Chce to zpomalit a udělat si ve věcech jasno a pořádek. To, co vás ničí je princip chaosu.
Dobrý den, budu mít ještě někdy v životě lásku? Veronika 9.4.1973. Moc díky za odpověd. (Veronika)
Foto
Budete, letos vás to potká a nejpozději do bude do října 2017.
Dobry den,chtela bych se zeptat na energetickou vyvazenost ve vztahu v kterem se prave nachazim. Dekuji za odpoved.V. (Vera)
Foto
Jeví se zde drobná dismarmonie, spočívající v komunikaci.
Dobrý den vydrží mi vztah s Petrem 3.3.1988 ? Jana 28.10.1987 Děkuji moc za odpověď !! (Jana)
Foto
Proč ne? Bude záležet na tom, jakou taktiku zvolíte.
Dobrý den p. Raven, mám kamaráda, známe se už přes 20 let, myslíte, že by mezi námi mohl vzniknout i vážný vztah?  (Ivka)
Foto
Tohle na vztah v budoucnosti nevypadá.
Dobrý den, jak mám k sobě přilákat osudového muže? Znám ho nebo je to pan Neznámý? Kdy ho potkám? Co mám proto udělat. děkuji  (Katka)
Foto
Zkuste nějaký menší svižný rituálek, dost to zabírá - a přijde, spíše to bude někdo neznámý.
DOBRÝ DEN,PROČ NEPŘITAHUJI MUŽE A DOKONCE ANI NEMLUVÍ JSEM ZAKLETÁ (Martina)
Foto
Nejste zakletá, zkuste se nejdříve virtuálně rozjet na fejsbuku, uvidíte, co to udělá.
Je mi 32 let a jsem stále panna. Mám strach ze sexuality. Možná bych stratila nad mužem moc, nebo bych už nebyla taká svobodná. Děkuji. (Diana)
Foto
U vás hodně záleží na tom, jakou sama máte chuť na sex, jsou lidé, kteří se bez sexu docela dobře obejdou a je jim hej. Takže, je to všechno pouze na vás, jak to bude pokračovat. Na jednu stranu, když to necháte, budete mít větší svobodu, ale také budete na všechno možná dost sama.
Pane Ravene, bude mít moje dcera nar. 30.7.1976 miminko? Bude s mužem nar.8.10.1973, nebo s někým jiným. Děkuji za odpověď (Ilona)
Foto
Bude s tím mužem a miminko bude mít, do jiného stavu přijde v druhé polovině tohoto roku.
Ako to bude dalej v mojej rodine (Anna)
Foto
Tak tady odpovídají karty slovy "stav setrvalý", takže moc se toho nestane, kromě toho, že se někdo odstěhuje nebo přištěhuje, bude tam něco s bytem a se změnou bydliště.
Dobrý den, milý Ravene, sblížíme se s přítelem celkově ? Děkuji. Jana 25.5.1957, Jiří 11.12.1954 (Jana)
Foto
On by chtěl spíše vztah nezávazný na přátelské rovině.
Dobrý den p. Raven, jak mám získat novou lásku? Potkám ji letos a kdy? Znám "ho"? Ivana (Ivana)
Foto
Nechte to náhodě, přijde to tak do dvou, tří měsíců.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mě čeká nějaká nová láska v nejbližším období. Mám sice takový vztah - nevztah na dálku, trvá již 9 let, ale v poslední době z něj téměř všechno vyprchalo. Jsem nar.22.4.1968. Děkuji moc za odpověď a přeji krásný den.Hanka (Hanka)
Foto
Ano, přijde někdo jiný, nový, v tu chvíli lepší.
Dobrý den Ravene, podíváte se mi do karet, zda mám vůbec u přítele šanci, aby jsme spolu do budoucna zlegalizovali svůj vztah? děkuji Anka (Anna)
Foto
Moc velkou šanci tady nevidím, nešlo by to nechat tak, jak to je?
Dobrý den Ravene, prosím Vás, budu se letos stěhovat nebo zůstanu bydlet tam, kde bydlím v současné době? Budu bydlet sama? Děkuji. (ELA)
Foto
Budete se stěhovat, než se budete stěhovat, informujte se, kolik v místě nového bydliště bude činit vodné a stočné, hlavně za teplou vodu.
Krásný mrazivý den Vám přeji. Jsem vdaná... Měla jsem milence, se kterým jsme si dali pauzu, asi ji chceme oba odpískat, právě spolu jsme si dělali "radost" např. tantrou. Stojím na hraně a váhám... Děkuji za rada a přeji krásné dny. Jana  (Jana)
Foto
Tantra by byla vhodná jako pokračování vztahu. Mrazivý den se může změnit v hřejivý.
Dobrý den pane Argoni,napište mi prosím,co mě čeká v roce 2017 ? Ludmila 2.10.1959 . A co čeká manžela v letošním roce ? Honza 21.9.1958 . Děkuji Vám za odpovědi .Ludmila .  (Ludmila)
Foto
Čeká vás dobrá zpráva, která se bude týkat práce, podnikání nebo zisku a bude to ještě před červencem tohoto roku, v druhé polovině roku se zbavíte nějakých dlouhodobých zdravotních potíží a na konci roku vás čeká překvapení s tom smyslu, že něco dostanete nebo získáte, o čem jste do té doby nevěděla. Váš pan manžel bude žít hlavně prací a financemi, ale není zde nic, co by ho mohlo ohrozit, v polovině roku ať nezvedá nic těžkého, mohl by dostat hexenšus a to není nic příjemného.
Dobrý den, Ravene, čeká mne v roce 2017 nějaký sexuální zážitek, na který budu vzpomínat i na smrtelné posteli? Děkuji za odpověď. Datum narození 30.08.1976. (Veronika)
Foto
Nejhorší odpověď by asi byla, že to bude zážitek, který vás potká přímo na smrtelné posteli, ale to byl jen pokus o vtip - v létě na dovolené se seznámíte se zajímavým chlapem - a uvidíte, co všechno z toho bude.
Dobrý den,jak se bude dál vyvíjet můj vztah.Zatím je na bázi sexu.Děkuji Drahuš (Drahus)
Foto
Pozor, tady je možné očekvát fázi vztahu, zvanou stagnace. Zkuste něco vymyslet, co byste mohla ještě udělat pro pokračování tohoto vztahu.
Dobry den prajem, som pol roka po rozchode s dcerkou, stretnem muza, lasku s ktorym budem stastna? Ako ho spoznam , ze je to ten pravy? Adka, 16.9.1977. Dakujem (Adka)
Foto
Potkáte a poznáte ho podle toho, že vám bude sympatický a bude se vám zdát, že má ohromný smysl pro humor.
Krásný den Ravene, prosím Vás, kdy a kde potkám svého celoživotního partnera? Narodila jsem se 13; 10; 1986. Děkuji Vám. (LILI)
Foto
Bude to letos v březnu, potom je ještě jedna zajímavá šance v červnu, vychází to na setkání náhodou.
Dobrý den, zajímalo by me, zda je mozne pomocí rituálů a energie do nich vlozene ziskat lásku konkrétního člověka. A pripadne jakými.Děkuji Alena 3.11.77 6:30  (Alena )
Foto
V zásadě ano, ale je dost důležité, jestli se s tím člověkem znáto osobně nebo vůbec. V případě, že se jedná o člověka, který je sice známý, ale on vás nezná, tak je to prakticky nemožné.
Proc jsem minuly rok citila k jednomu muzi obrovskou pritazlivost a strasne me to k nemu tahlo? Co to bylo? V zivote se mi neco podobneho jeste nestalo.Citil to same ke me, nebo me jen vyuzival? Ale hlavne, jak zlepsit me manzelstvi celkove? Co me celkove ceka v lasce? Co byste poradil za praci pro me? Co me ceka ve financich? Moc dekuji. (Misa)
Foto
Tomu se říká chemie, je to dost složité na rozbor, ale pokud jste zažila náhlé vzplanutí, zkuste si vzpomenout, jestli to nebylo v době, když jste zkoušela novou antikoncepci nebo naopak antikoncepci vysadila a jestli jste neměli předtím úmrtí v rodině.
Milý Ravenku;dokážu očarovat milence, aby se do mě zamiloval?  (Martina)
Foto
Jasně že jo, existuje milostná magie, sexuální magie, i magie, která je malinko černá, ale jen malinko, chce to zkoušet, experimentovat a hodně na to myslet.
Uvidím ještě muže, který odešel za oceán a zmizel bez posledního slova? Díky. (Martina)
Foto
Tady je větší pravděpodobnost, že ne.
Dobrý večer pane Ravene.Prosím,zda moje sestra Eva 20.12.1949 a Vlastimil 26.12.1963 mají budoucnost vztahu.Jsou v přátelství dva roky.Děkuji za odpověď,přeji Vám hodně zdraví. (Karolina)
Foto
Vypadá to docela nadějně, takže nějaká zajímavá budoucnost před nimi je.
dobry vecer, som 20.3.56 energie mam prebytok,ale bohuzial uz single.Co s tym? Dakujem  (Jana)
Foto
Musíte zvolit cestu pokusů a samozřejmě i omylů, ale něco by mělo vyjít už tento rok.
Milý Ravene, jak dokážu získat lásku muže na kterého myslim? (Marta)
Foto
Mohl by být ku prospěchu rituál na lásku.
Zdravím Vás Ravene,prosím poraďte mi tedy jak mám využít mou sexuální energii ve svůj prospěch?Děkuji za odpověď. (Ilona)
Foto
Zkuste se něco naučit z tao-jógy nebo tantry.
Zdravím Vás. Poznám v roce 2017 konečně životního partnera? Děkuji. Lucie 22.8. 1986 (Lucie)
Foto
Ano, jsou na to dobré karty.
Dobrý den Ravene, jak se bude dál vyvíjet moje manželství a čeká mne letos něco zajímavého? Děkuji a přeji pěkný den. (Ivča )
Foto
Tady se jeví karta Stagnace, takže všechno bude záležet zase jen na vás.
Zdravím.Potkám letos ŽIVOTNÍHO partnera???? Konečně? Děkuji za odpověď. (Lucie)
Foto
Ano, bude to letos v září.
Dobrý večer. Mám šanci na sblížení s Petrem 2.3.1975 ? Co pro to mám udělat ? Děkuji Iva  (Iva)
Foto
Tady je ta šnace dost malá, protože Petr má zájem o jinou ženu.
Krásný den Ravene, prosím Vás, má moje současná práce pro mě do budoucna perspektivu? Připadám si finančně velmi nedoceněná. Vidíte tam do budoucna nějaké výrazné zlepšení v této oblasti nebo bude lepší, když si najdu jinou práci? Děkuji Vám. (Mia)
Foto
Práce pro vás nemá žádnou zvláštní perspektivu, ale práci změníte, první nabídka přijde v červnu až v červenci. Druhá polovina tohoto roku bude pro vás lepší.
Dobrý den pane Ravene, chci se zeptat, jestli budu muset platit ještě nějaké dluhy bývalého manžela a ještě na dceru. Nyní ji mám ve své péči. Bude chtít býv.manžel střídavou péči, dostane ji? Děkuji moc za odpověď. Zuzka (Zuzka)
Foto
Střídavou péči dostane a nějaký dluh ještě budete muset zaplatit, ale zvládnete to.
Hezký den, najdu konečně pravou lásku? Nebo mě čeká nadále samota. Děkuji za odpověď (Jirka)
Foto
Podle osudu byste měl změnit práci a ještě změnit bydliště a potom přijde i zajímavý vztah, bude to náhodou.
Dobrý den, pane Ravene, vstoupí mi v brzké době do života Láska? Krásný den a děkuji za odpověď. (Naďa)
Foto
Vstoupí, ještě musíte pár měsíců počkat a potom to přijde, bude to v letních měsících.
Dobrý den, pane Ravene, mám neustále smůlu na muže ve svém životě. Zatím zažívám jen neustálá zklamání. Je chyba ve mne ? Děkuji, Tereza - 16.6.1993. (Tereza)
Foto
Ano, bohužel to tak vypadá, ale určitě s tím budete moct něco udělat.
Dobrý den p.Revene. Měla bych K Vám asi takovýto dotaz,který se týká naší bývalé snachy,která je moc zlá,jak na svoje dvě dětičky,tak na nás.Všechno to nejhorší co nalže,svádí na nás. Proto bychom se chtěli zeptat,zda jí čeká nějaká spravedlivá odplata./19.02.1975 / Předem Vám děkuji za Vaši odpověď.Miluše. (Miluše)
Foto
Nečeká, nic takového se v jejím životě neobjevuje.
Vydrží mi vztah s Petrem 3.3.1988? Jana 28.10.1987(2:35) (Jana )
Foto
V polovině tohoto roku může přijít a asi i přijde nějaká krize. Vítězství bude čekat na toho, kdo bude lépe připravený.
Dobrý den, pane Argoni, chtěla bych se zeptat, jak to bude v mém osobním životě. Objevil se mi v něm muž nar.1.9.1969. A chtěla bych vědět jestli to pro mě něco znamená. Nevím si s tím rady. A potřebuji vědět jestli bych s tímto mužem byla šťatnější a jestli to myslí vážně. Nevím, jak by vše dopadlo. Děkuji za odpověd a přeji krásný den.  (Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)
Foto
Z toho může být zajímavý vztah, proč ne? Podle data narození může být právě tento muž pro vás přínosem. Samozřejmě si to musíte nakonec rozhodnout sama, podle toho, co sama k němu budete cítit a jak vám bude sympatický.
Milý Ravene jsem pro přítele jen sexuální objekt, nebo je tam z jeho strany i láska? Děkuji za odpověď.  (Marta)
Foto
Podle karet bych řekl, že vás má rád, protože vás samozřejmě má i jako sexuální objekt, ale není to položené jenom na sexu. Ale buďte ráda, protože sex je hned po penězích to nejdůležitější, co máme, někdy také ne. Pokud umíte prožívat sexualitu, budete také zdravá, takže sex a zdraví spolu úzce souvisí. Ale zpátky k vaší otázce, nemusíte mít strach, že byste byla pro přítele "jen" na hraní.
Dobrý deň pan Raven, Mám otázku z trošku iného súdku, dúfam, že sa tentokát dostane aj na mňa.Vo februáry by som mala začať pracovať v novom salone ako ajurvédska masérka, chcela by som to spojiť aj z numerologiou ( spraviť si na to živnosť, na masáže už mám), postupom času by som chcela pridať aj reiky kurz. Prosim Vás budem v tom úspešná, bude sa mi dariť a zlepší sa moja finančná situácia? Taktiež by som sa chcela spýtať na zdravie,,. pred cca týždnom som mala krče v bruchu a traviace ťažkosti, už sa to postupne zlepšuju, ale stale citim take tlaky v bruchu. jedna sa o niečo važnejšieho alebo som len niečo zle zjedla či prekonala nejaku virozu. Dakujem Vám velmi pekne a prajem všetko dobré do nového roku ;-) Monika. 30.12.1983 čas: 23:45, Ba (Monika)
Foto
V podstatě se dá říct, že první polovina tohoto roku pro vás bude úspěšnější než druhá polovina, vypadá to, že jdete správným směrem a úspěch by se měl dostavit. Ke konci roku 2017 je ale možné, že budete muset ve svém podnikání učinit nějakou dost důležitou změnu, možná to bude i omezení činnosti. neřeknu přesně, co to bude, ale raději se připravte, že mohou přijít i těžkosti jako úbytek klientů nebo překážky v podnikání. Zdraví vám bude sloužit, prodělala jste virózu, jsou zde nové viry, přijdou i nové nemoci, s tím se prostě musí počítat, ale žádné zvláštní nebezpečí ve zdravotní oblasti vám nehrozí.
Dobry den pane Ravene,minule jste mi nestihl odpovedet na VIP otazku,i kdyz prisla zpetna sms o prijeti. Mohu prosim dnes znat odpoveded? Co mohu ocekavat v lasce? Velice dekuji.16.9.76 (martina)
Foto
To se občas v systému stane, ale můžete se potom kdykoliv ozvat i na moje argoni.com, žádný problém. V nativním horoskopu máto hodně planet kolem Vah - Slunce je na konci Panny, Merkur, Mars, Venuše je ve Vahách a Uran v sousedním Štíru - to naštěstí neznamená nic krkolomného, ani žádné neštěstí ve vztazích, ale zmatky a chaos. Ten už měl nastat a bude ještě nějakou dobru trvat, podle všech konstelací, které zde hrají svou roli, to bude až duben a květen 2017, kdy se všechno začne uklidňovat a řešit. Dostanete se do situace, kdy budete moct volit mezi dvěmi muži A a B. A je takříkajíc "služebně starší", prostě ho znáte delší dobu a B bude vypadat lákavě a nebude ve hře tak dlouho jako A. Pokud byste zvolila muže B, přivoláta na sebe větší komplikace (celkové životní nebo jak je nazvat), než když zůstanete s mužem A. Po zbytek roku 2017 vám už nehrozí žádná zvláštní krize, i neštěstí se vám budou vyhýbat, přítelkyně vás nezradí, všechno půjde podle toho, jak to sama budete chtít. V oblasti lásky bych to nazval jen "malým škobrtnutím", ale nijak zle se to v celkovém kontextu nejeví. Pokud se budete chtít ještě na cokoliv zeptat, klidně se ozvěte.
Ravene,jde provozovat tantru i kdyz ma partner problem s erekc,a to v tom smyslu,ze bud ted hned nebo pak uz to mozna nepujde,jestli mi rozumite:).dekuji,M. (Marie)
Foto
Ano, jde to, tantra není jenom o erekci, pokud muž cvičí tantrické meditace, erekce se automaticky dostaví jako vedlejší produkt, aniž je nutno používat jakoukoliv podpůrnou chemii nebo dělat chirurgické zásahy a napojovat se na různé pumpičky a čerpadýlka. Při cvičení meditací, spojených se sexuálním vzrušením jde, co se týká potíží s erekcí, osvěžit i staré muže, kteří neměli sex třeba i několik let a na poslední erekci si už nevzpomínají ani v tom smyslu, jestli to bylo ještě před nástupem do důchodu nebo po něm. Z tohoto smutného stavu se lze dostat pomocí vlastní píle a pokud je to ještě s ochotnou pomocí partnerky a s nasazením ždibíčku tolerance a nadhledu (jde o záležitost většinou čistě psychosomatickou), tak to prostě jde a zázraky se dějí. Možná snad, když je ve hře nějaká vážná nemoc nebo něco podobného, jak se vždy dokola povídá, ale s tím jsem se ve skutečnosti zatím ještě nesetkal. Jak se moudře říká - cvičení dělá mistra a - neřešitelné problémy neexistují.
Dobrý den před 14 dny se se mnou rozešel dlouholety přítel nevím jestli je to chvilkové nebo na trvalo (Verunka51)
Foto
Tady to vypadá dost smutně, takže to bude natrvalo. Budete ho muset vyhnat z hlavy, naučit se myslet na něco jiného, věnovat se něčemu jinému - a on se potom tak to tří měsíců objeví někdo jiný. Všechno má svůj začátek, úvod, stať a závěr. Občas, když je dobrá shoda okolností a přejí nám náhody nebo víme jak na to, třeba pomocí rituálů a magie, dá se určitá životní fáze o něco prodloužit nebo naopak zkrátit, ale úplně změnit to nejde.
Dobrý den Ravene, moc Vás zdravím, máte můj obdiv:). Chtěla bych Vás poprosit o radu jak sexuální energií mohu ještě víc okouzlit mého milence (13.1.82),aby mi byl co nejvíc oddán. Myslím, že jsem hezky energeticky propojeni, ale ráda bych pevné pouto mezi námi, doufám mi rozumíte:). Já (27.6.75) Předem moc děkuji (Graciela)
Foto
Milenci, jejichž vztah je pevný a nerozlučitelný, jsou především spiklenci. Mají společná tajemství a je celá řada věcí, které dělají pouze když jsou spolu a nikomu jinému do toho nic není. Pokud blbnou veřejně, tak jsou to šašci a většinou je najdete v cirkuse. Dvojka, která k sobě patří a vnitřně i svými názory pospolu hezky ladí nachází porozumění čili souznění na emocionální rovině a s ní související i sexuální rovině. Na utužování vnitřního pouta je z tohoto hlediska dobrá právě nejenom sexuální magie, ale hlavně tantra, kde je mnoho velmi intimních meditací, které představují současně společné vzrušení a strávený čas. Sexualita, sex, čas a život jsou si natolik blízké komodity, že neuděláte velkou chybu, když je smícháte dohromady nebo jednu zastoupíte druhou. Není-li společně strávený čas a sex, je slabší i celkový vztah, s tím se nedá nic jiného dělat, to se dá pouze konstatovat. To je jako když vás vymění v porodnici a vy strávíte třeba 15 let s jinou ženou, než je vaše originální matka, tak bohužel ČAS, s kýmkoliv strávený se projeví jako nepřekonatelná vazba a problém, když se později jedná o náhradu nebo nápravu jakýchkoliv škod a omylů. Z toho předpokladu by měl také vycházet zákon o dědictví, zatím podle zákona je možné, že s někým strávíte dvacet let života a nemáte nárok na nic, sbohem a šáteček a celý život je najednou v kýblu jen proto, že nejsou po ruce žádné notářsky ověřené smlouvy a podpisy. Nicméně na citové úrovni se to tak snadno smazat nedá, v tantře například existuje krásné meditační cvičení, které se nazývá maithuna, léčivá soulož, kdy partneři zůstávají spojení nebo jsou alespoň hodně intimně a blízko u sebe, takže dochází i k jistému posunu iracionálně virtuálních hodnot, což se později projevuje jako takzvané pouto, jeden myslí na druhého a i když se v našem spotřebním světě nachází všude vůkol tisíce lákadel, zůstávají si dva, kteří se věnují tantrické maithuně prakticky navždy věrní. Je to vlastně taková sexuální magie, kterou provádíte se současným partnerem, který vám (zatím ještě) nikam neuníká a neodbíhá, pouze se prohlubují vazby, které už existují.
dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli se někdy můj ženatý přítel rozvede,jsem ve znamení střelec a on je lev díky (diana)
Foto
Podle astrologických konstelací je před vámi takzvaná paradoxní situace - když budete chtít a po svém příteli požadovat, aby se rozvedl, tak se nerozvede, pokud vám to začne být jedno nebo, ale skutečně, nebudete chtít, aby se přítel rozvedl, tak se nakonec rozvede. V současné době to vypadá spíš tak, že se nerozvede. Ve Střelci máte Saturn, to je znamení spíše smůly než štěstí a do Střelce se navíc přesune ze Štíra v polovině února Černá Luna. Jediné, co se v takovém případě dá dělat, když to řeknu takříkajíc na plnou hubu, snažit se ulovit přítele na sex, přičemž by určitě pomohla i sexuální magie, tao-jóga či tantra. Je to sice složité, pustit se najednou do takových těžkých disciplín, ale pokud se ptám, jestli je to proveditelné, objevuje se v tarotech karta Vítězství. Takže tudy vede cesta.
Milý Ravene, ráda bych věděla, jak využít sexuální magie k přivolání vhodného partnera. Děkuji za odpověď a Váš čas. Helena.  (Helena )
Foto
Sexuální magie je zajímavá tím, že je sexuální, sex obvykle souvisí se sexuálním neboli pohlavním vzrušením, takže pokud se odhodláte využít magie a rituálů k přivolání partnera, tak se to dá udělat dvojím způsobem - buď je u toho člověk soustředěný pouze na to, co chce, aby se splnilo nebo může jít cestou sexuální magie, to znamená, že u rituálu musí být nahý a pokud možno i sexuálně vzrušený. Sexuální vzrušení je taková zvláštní věc, která se dost těžko popisuje, protože se odehrává na hlubších psychologických úrovních, ale už dávno bylo praxí zjištěno, že například, když nahý kovář koval rituální prsten nebo upravoval ocelové hroty šípů a ještě byl u toho vzrušený (zajímavá představa už sama o sobě), tak prsten i šíp, zhotovený za pomoci rituální sexuální magie měly daleko větší účinnost, neboli efektivitu, než když byly zhotoveny někde pomocí bleskorychlovýroby pod bucharem za přiměřeného dozoru suchopárných inženýrů. Platí to i pro rituály, pro magii a dokonce i pro fotografování, protože jak stále dokola zjišťuji, i fotografie, pořízené během tantrických meditací budí větší pozornost než fotky dětí mezi příbuznými.
Dobrý den Ravene, Budu mít letos s kým využít svou sexualni energii:-). Díky rikki (Rikki)
Foto
Rozhodně, speciálně na využití energie sexu, pokud chcete zapojit do hry celý vesmír a přilehlé okolí a samozřejmě i další osoby (nemusí to být jenom jedna) vypadá velmi dobře konec března až květen 2017. Druhá polovina tohoto roku 2017, speciálně od října ale už nevypadá tak jásavě, je to prostě vždycky individuální.
Dobrý deň. Môj priateľ, s ktorým som už rok a pol, odmieta klasický sex. Vraj ho celkom neuspokojuje. Oveľa väčšie prežitky dosahuje masturbáciou. Odo mňa len požaduje, aby som sa prizerala alebo mu pri tom ,,pomáhala". Moja sexualita je popri tom celkom v úzadí. Nezdá sa mi to celkom v poriadku, ani si to neviem vysvetliť. (Lucia)
Foto
Váš přítel může být poloviční tantrik, protože často se v tantrických postupech praktikuje meditace, při níž se využívá sexuální vzrušení a vše se podřizuje nápadům, náladám a představám jednoho partnera, zatímco druhý "hraje" víceméně pomocníka, ať už aktivního nebo pasivního, potom se samozřejmě může stát, že sexualita toho druhého je potlačena trochu do pozadí. Nicméně další meditace, masturbace, pohlavní styk, levitace se provádí tak, že role jsou obrácené. Měla byste to být zase vy, kdo určí nebo se předem domluví s partnerem domluví na tom, co bude on dělat, abyste byla plně spokojená vy a vše proběhlo podle vašich představ. Pokud jsou to proveditelné věci, které je schopen partner vykonat, měl by tak bez poznámek a bez reptání udělat a bude spokojenost na obou stranách. Je samozřejmě jasné, že když se věci dělají jen napůl, tak nemohou dosáhnout dokonalosti, pokud mu pomůžete, aby si svou sexuální chvilku prožil dle svých představ, mělo by to jít i naopak. V tantrické praxi jde o to, aby se člověk oddával sexuálnímu vzrušení přinejmenším půl hodiny, ale může to být i hodina nebo dvě, aniž by dosáhl vyvrcholení. Potom se začíná tělo rychleji regenerovat, pokud vy pomáháte svému příteli na cestě k dlouhověkosti a ke zdraví a vám neoplácí stejnou mincí, tak žijete v nerovnováze. Je ale na vás, jak to budete řešit, když to řešit nebudete, dalo by se říct, že mu obětujete, ale je to jen vaše rozhodnutí.
Prémiová otázka
Foto
Vzhledem k tomu, že z astrologického hlediska máte natolik hezký a pozoruhodný horoskop, že byste jej klidně mohla nosit na tričku (Sluncer v Rybách, Merkur v Beranu, Venuši a Mars v Býku, Saturn v Blížencích) a v kartách se vám objevují karty jako Láska, Milenci, Vyrovnání a Zisk, tak je naprosto jisté, že Lásku nebo prostě vztah, ve kterým budete spokojená tento rok potkáte, je to s nejvyšší pravděpodobností někdo, koho ještě neznáte, možnost setkání je hodně vysoká v měsících duben, červen, srpen a říjen, ale přikláněl bych se k tomu, že se velmi zajímavé setkání s někým, kdo by se ukázal být šampiónem v citových záležitostech, odehraje v dubnu tohoto roku 2017. V současné době je hodně pravděpodobné, že znáte muže, o kterém jste už několikrát přemýšlela, jestli by to mohl On, ale tady se ještě jeví překážky nebo tam bude jiný vztah či se vynoří z přízračných informačních mlhovin "žena z minulosti" a sen o budoucím vztahu sklouzne do oblasti zanedbatelných banalit. Prostě a jednoduše, duben 2017 bude váš.
Prémiová otázka
Foto
Z vaší strany vypadá všechno v naprostém pořádku co se týká jak odhodlání tak schopností, ale z druhé strany, onen muž, na kterého se ptáte, mi podle všeho připadá jako "chlapec, který se chce občas pobavit bokem", takže z tohoto vztahu asi víc mít nebudete. Ono to není tím, že by byl zadaný a není to ani o ochotě se "odevzdat", je to spíše o možnostech dotyčeného jedince. Jsou prostě lidé, muži, kteří nejsou schopní dávat, ale ani brát, víc, než předvedou napoprvé nebo podruhé. Vy potom čekáte nějaký vztahový vývoj, ať už by se týkal emocionality nebo sexu - a z jeho strany přijde nanejvýš touha zopakovat něco, co už máte za sebou. Potom je poněkud tristní, když čekáte něco víc. Ono i v oblasti sexu se dá mluvit o lidech, kteří jsou zkušení, vzdělaní, znalí nebo neznalí, mají nebo nemají fantazii - a tady to vypadá, že se vám podařilo narazit na možná příjemného a sympatického jedince, který toho ale o sexu moc neví, takže i kdyby byl ochoten k čemukoliv, tak by to bylo stejné, jako kdybyste tramvajáka posadila do formule I.