Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velký horoskop na květen: Berany čeká láska a Štíři budou bez energie

/
  • Co vás čeká v květnu podle hvězd?
    Co vás čeká v květnu podle hvězd? (Shutterstock.com)
    1. května 2017 ● 06:00

    Co si pro vás přichystal osud na květen? Komu se bude dařit na všech frontách a koho čekají v životě překážky? Přečtěte si svou předpověď na celý měsíc!

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, květen vám bude přát především v milostné oblasti. Berani, kteří touží po vztahu plném láskyplného porozumění, tentokrát určitě nebudou zklamáni. Nepropásněte šťastnou náhodu, jež vám může přihrát skvělou práci, o níž už nějakou dobu sníte. Všechno, čeho v průběhu tohoto měsíce dosáhnete, bude mít nezanedbatelný vliv na váš další život. Nečekaná finanční injekce se objeví zrovna v ten pravý čas.

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, všechno poběží v zajetých kolejích, nemusíte se obávat žádných nečekaných událostí, které by vám zkazily dobrou náladu. Laskavé Slunce vás naplní svou hřejivou energií, což vám umožní, abyste se s elánem pustili i do těch nejsložitějších záležitostí. Usmysleli jste si, že své zajímavé zážitky proměníte v soubor povídek? Nic pro vás není nemožné a váš moudrý mentor Merkur vám v tom jistě pomůže.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, letošní jaro je v plném proudu, což nenechá chladnými ani velmi netrpělivé Blížence. Ve společnosti svým charismatickým vystupováním oslníte každého, kdo se ocitne ve vaší blízkosti. Nejvíc si odpočinete při zábavě se svými dobrými přáteli, osamění vám moc nesvědčí. Úspěchy v pracovní sféře v tomto měsíci spíše neočekávejte. Raději se věnujte práci, kterou máte, abyste ji stihli včas dodělat.

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, i když se zrovna nekoupete v přívalu hvězdné přízně, přece jen se občas najde někdo, kdo nad vámi bude držet ochrannou ruku. Díky tomu se vám podaří vyváznout z jednoho velkého průšvihu téměř bez následků. Přestože se najde řada situací, které vás neskutečně rozčílí, snažte se za každou cenu vyhýbat tomu, abyste jednali impulzívně. Bez nějaké promyšlené strategie se v květnu zkrátka neobejdete.

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Lvi, květen se ideálně hodí k tomu, abyste se vydali na objevnou výpravu, při níž můžete dobývat nová neznámá území. Nejsilněji se to projeví v lásce či v pracovní oblasti, ovšem ani v ostatních sférách svého života se nemusíte držet zpátky. Budete-li dostatečně pozorní, objevíte pod hromadou každodenního balastu několik zajímavých příležitosti k osobnímu růstu. Koncem měsíce poklesne vaše aktivita.

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, v květnu se můžete chvílemi cítit jako na houpačce, přívaly bezbřehé euforie budou střídat okamžiky temného zoufalství. K větší emoční stabilitě vám dopomůže hlavně pobyt v přírodě, proto se snažte každou volnou chvilku trávit někde venku. Vaším přítelem se stane i sluníčko, které je tím nejlepším lékem na jarní deprese. Ničeho se nebojte, hvězdy naznačují, že se už brzy budete cítit mnohem lépe.

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, životem kypící jarní příroda ve vás probudí skryté touhy, kterým jste se až doposud bránily. Pokud si chcete jít za svým cílem, není na tom nic špatného, nesmíte při tom ovšem omezovat svoje blízké. Vaši příbuzní vám vyčtou, že na ně nemáte tolik času jako dřív, to vás ale stejně nezastaví. Přímo prahnete po znalostech a vědomostech, které by vás přiblížily k pochopení smyslu lidského života.

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Štíři, v průběhu května vám bude chybět energie, což se projeví především na vaší na nechuti realizovat cokoli, co překračuje míru vašich každodenních povinností. V partnerském soužití se připravte na nesoulad provázený řadou nechtěných nedorozumění, která vám značně ztrpčí život. Ačkoli se k vám v těchto dnech štěstí evidentně obrací zády, nemusíte si kvůli tomu zoufat. Brzy se to obrátí k lepšímu.

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, jeden z nejpříjemnějších měsíců v roce si pro vás přichystal řadu nečekaných překvapení, která vás dokážou pobavit a rozesmát. Nezadaní Střelci rozhodně nebudou mít nouzi o milostná setkání, jež jim pořádně zamotají hlavu. V realizaci vašich originálních nápadů vám zabrání nejenom nedostatek času, ale i omezený finanční rozpočet. Zkuste najít sponzora, který ocení vaše plány a poskytne vám podporu.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, budete se muset smířit s tím, že pro vás aprílové počasí ani zdaleka neskončilo. Nekonečná řada problémů, s nimiž se musíte potýkat, vám dokonale zkazí náladu. Naštěstí se v druhé polovině měsíce změní celkové klima, což vám umožní, abyste si trochu vydechli. Ve finančních záležitostech buďte obezřetní a nenechte se strhnout k neuváženým rozhodnutím, kterých byste později litovali.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, vaší tělesné schránce prospěje trocha rozmazlování, proto byste měli zaměřit svou pozornost na výhodné nabídky, které vám nabízejí všemožné hýčkání. S vaším tělem zároveň pookřeje i vaše psychika, jež v letošní zimě také dost strádala. Ve vašem okolí se objeví několik zajímavých lidí, kteří se s vámi budou chtít seznámit. Nebraňte se tomu, užitečné známosti se vám mohou v budoucnu docela hodit.

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, v květnu budete oplývat výřečností, která vám může otevřít i takové dveře, jež pro vás byly až doposud beznadějně zavřené. Vaše touha po vzdělání může být už brzy uspokojena, nestačí však spoléhat jen na přízeň hvězd a šťastné náhody. Pokud chcete v životě opravdu něčeho dosáhnout, musíte sami projevit dostatečnou aktivitu. Prostředí vašeho domova se stane v těchto dnech poněkud výbušnou zónou.

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Lea

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz