Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jak jste na tom se zdravím? Vodnářům hrozí alergie, Lvům infarkt!

/
  • (Profimedia)
    10. května 2017 ● 06:00

    Sluneční znamení, ve kterém jste se narodili, může odhalit spoustu věcí. Kromě jiného třeba i to, jak jste na tom se zdravím a nemocemi. A neberte to na lehkou váhu, existují výzkumy, které svědčí o tom, že datum narození má velký vliv na vaše zdraví. Na co byste si měli dát pozor právě vy?

  • 1.

    Beran

    Autor: Shutterstock

     

    Vašemu znamení vládne mozek a hlava a s tím spojené onemocnění. Berani dost často přemýšlejí nad věcmi, které nejde vyřešit – proto se můžete potýkat s onemocněním čelistí, bolestmi zubů a hlavy. Zkuste některé věci vypouštět a nemyslet na ně příliš intenzivně.

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: Shutterstock

     

    Znamení Býka vládne krk, dolní čelist a orgány, které jsou zodpovědné za tvorbu inzulínu. Pokud jste silní, máte většinou dobrý chrup a sluch, ovšem pokud vás něco oslabí, lehce se nachladíte. V oslabení se můžete potýkat také s častými angínami, ztuhlostí krku a šíje, problémy se štítnou žlázou a infekcemi v krku a uších. Zejména pak tehdy, trváte-li na svém nebo vás něco znepokojuje.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: Shutterstock

     

    Blíženci jsou rtuťovité znamení, které řídí duální části těla, jako jsou nohy, paže a dýchací systém. Velmi často přitahujete takové nemoci, jako je běžné nachlazení, kašel, chřipka nebo zánět šlach, zejména Achillovky.

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: Shutterstock

     

    Lidé narození ve znamení Raka jsou silně citově „nabití“ a vysoce intuitivní. Jakmile se snažíte ovládnout svoje pocity a udržet svoji bolest nebo hněv uvnitř, může to mít vliv především na váš trávicí systém a žaludek. Pozor na pálení žáhy, refluxní a střevní choroby.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: Shutterstock
     

     

    Lvům vládne krev a srdce. Lidé narození v tomto znamení jsou přirození vůdci s autoritou. Jakmile je tahle schopnost ale narušena, můžou se potýkat s letargií, onemocněním srdce nebo problémy se zády. Pozor, hrozí vám i infarkt!

     

  • 6.

    Panna

    Autor: Shutterstock

     

    Pannám vévodí žaludek a střeva. Lidé, kteří se narodili v tomto znamení, bývají velmi pedantní, a když nenajdou čas na to, aby se uvolnili a odpočinuli si, může je potrápit potravinová alergie, zácpa nebo žaludeční vředy.

     

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: Shutterstock

     

    Vaše znamení řídí močový měchýř a ledviny. Lidé ve znamení Vah rádi přijímají i dávají, ale když to přeženou, můžou mít potíže právě s vylučováním. Občas vás potrápí průjem a ženy můžou bojovat s bolestivou menstruací.

     

  • 8.

    Štír

     

    Autor: Shutterstock

     

    Lidé narození ve znamení Štíra žijí velmi intenzivně, někdy jsou až posedlí nebo žárliví, což může vést k hormonálním problémům a také potížím reprodukčního systému. Mezi další nemoci, které vás můžou potrápit, patří cukrovka, infekce močového měchýře a nepravidelná menstruace.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: Shutterstock

     

    Střelci jsou ovládání planetou Jupiter, která řídí zrak, játra, stehna a boky. Jste velmi náchylní k poruchám páteře, bolestem zad, zhoršenému vidění a míváte problém s detoxikací.

     

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: Shutterstock

     

    Lidé narození ve znamení Kozoroha jsou odhodlaní a ambiciózní, což někdy vede k tomu, že jsou dost tvrdohlaví. To má za následek oslabení kloubů a problémy s kostmi, zejména s koleny. Pozor i na hrozící osteoporózu!

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: Shutterstock

     

    Narodili jste se ve znamení Vodnáře? Pak vám hvězdy předpovídají, že můžete mít problémy s alergiemi, astmatem, křečovými žilami, srdečním potížím a také artritidou. To vše zejména v případě, že nemáte dost času na relaxaci. Naučte se správně dýchat!

     

     

    Rozeznáte alergickou rýmu od té klasické? Podívejte se na VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...
    Není rýma jako rýma! Jak poznat alergickou od nachladnutí?  • Zuzana Brzáková, Daniela Pilařová

  • 12.

    Ryby

    Autor: Shutterstock

     

    Znamení Ryb je ve znamení nervového sytému. Protože jste idealisté, dost často se můžete zklamat. Jakmile dojde k velkému zklamání, můžete se dostat do problémů s chodidly a také imunitou, což vede následně k vyššímu riziku různých onemocnění.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz