Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vlasy jsou korunou krásy: Jaký účes vám bude slušet podle znamení?

/
  • Nemůžete se rozhodnout, jaký účes? Zkuste se poradit s horoskopem.
    Nemůžete se rozhodnout, jaký účes? Zkuste se poradit s horoskopem. (profimedia)
    22. srpna 2017 ● 10:38

    Milujete lokny, nebo mikádo, přísnou černou ofinu, nebo rozevláté medové kadeře? Je dost možné, že o vašich preferencích rozhoduje i znamení horoskopu

  • 1.

    Beran



    ...
    ...
    Autor: profimedia
    Ženy narozené v Beranu se vždy rozhodují samy.  Jsou přesvědčeni o své jedinečnosti a vytrvalosti, takže nepotřebují, aby jim někdo pomáhal a sloužil jim. Mají originální účes, který zdůrazňuje jejich mimořádnou krásu. Preferují asymetrické střihy, hladká mikáda, ofiny.

  • 2.

    Býk



    ...
    ...
    Autor: profimedia
    Býci jsou otevření a upřímní. Každá žena, která se narodila v tomto znamení, je silná žena. Nemá typické ženské charakteristiky, jako je náladovost nebo přecitlivělost. Má radostný život a je velmi vnímavá, pokud jde o vůni, barvu.  Bude jim slušet barvení tón v tónu, ombré a medové odstíny.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: profimedia
    Blíženkyně jsou náladové, cynické a roztomilé. Záleží na tom, které "já" je v nich právě přítomno. Jsou nepokojné, do vlasů si často sahají a potřebují načechrané účesy, které nevyžadují příliš péče. Prostě, ráno vstanou a jsou připraveny na další dobrodružství.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: profimedia
    Nálada ženy narození ve znamení Raka je proměnlivější než počasí. Pod svým brněním skrývají jemnost, ostýchavost a velkou citlivost.  Nejlepší je pro ně konzervativní střih a polodlouhá délka vlasů, mají také rády copy a ohony.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: profimedia
    Lvice jsou zrozené, aby vládly, aspoň si to myslí. V každém případě chtějí být středem pozornosti. Milují luxus a peníze. Současně jsou velice štědré. Mají rády zlatou nebo zlatavě oranžovou barvu, a proto by měly být vlasy v odstínech blond od platiny až po med.

     

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: profimedia
    Panny jsou uzavřené, ale mají páteř z ocele a srdce bojovníka. Milují praktické oblečení a mají velký smysl pro detail. Totéž platí pro jejich vlasy. Praktický účes, který bude vypadat skvěle ráno po cvičení jógy, každý den v kanceláři a na romantické večeři ve dvou, je základ.

  • 7.

    Váha


     

    ...
    ...
    Autor: profimedia
    Váhy jsou na první pohled velmi harmonické bytosti. Často ale u nich dobromyslnost vystřídala urážlivost. Váhy potřebují citlivé a opatrné zacházení, jejich vnitřní rovnováha je velmi křehká. Váhy se často nemůžu rozhodnout. Vzhled je pro ženy velmi důležitý. Jejich účes musí být dokonalý do posledního detailu a také z nich musí vytvořit svůdnou krásku. Váhám sluší  vyčesané vlasy a hladké stažené vlasy, které dají  vyniknout jemné tváře a šiji.

  • 8.

    Štír


     

    ...
    ...
    Autor: profimedia
    Ženy narozené v znamení Štíra jsou příhodné, hrdé a dokonale sebevědomé. Osobní kouzlo by mohly prodávat a jejich upřímnost je často brutální. Vypadají sexy vždycky, takže nepotřebují žádné ženské zbraně a triky.  Sexapeal z nich vyzařuje, ať  mají krátké nebo dlouhé vlasy. Můžu ale vyzkoušet nejrůznější paruky, které jim dodají tajemství.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: profimedia
    Střelkyně trpí vnitřním nepokojem, neustále se za něčím ženou. Často na ostatní působí jako dítě, které se raduje z maličkostí. Nelžou a nepředstírají a jejich účes by měl vyhovovat jejich životnímu tempu. Střelkyně své vlasy často zanedbávají, mytí vlasů považují za ztrátu času, zrovna tak jako návštěvy kadeřníka. Proto nosí vlasy dlouhé a zapletené,  někdy volí etno účesy, které jako vášnivé cestovatelky milují.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: profimedia
    Ženy narozené v znamení Kozoroha bývají skutečné dámy. Mají neobyčejný šarm a vynikají vynikajícími způsoby. Možno ale působí na první pohled tak trochu vážně, konzervativně a nepřístupně. Nepoznají spontánnost. Proto je jejich účes by měl být opatrně řezaný a vždy upravený. Nehodí se k nim žádné módní výstřely ani barevné experimenty. Pokud mají ověřený účes, měly by se ho držet

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: profimedia
    Vodnářky milují vše nové a originální. Jsou velmi otevřené a tolerantní. Chtějí změnit svět, ale postrádají trpělivost. Svoboda je pro ně všechno. Musí se lišit od ostatních. Rády experimentují s barvami a střihy a volí buď výstřední účes, nebo neobvyklou barvu.

  • 12.

    Ryby


    ...
    ...
    Autor: profimedia
    Ryby jsou ze všech znamení nejženštější. Jsou citlivé, vnímavé  a jejich slabinou je přílišná důvěřivost.  Rády vyjadřují svou ženskost a hodí se pro ně účesy z dlouhých vlasů, často zvlněných. Mají také rády různé čelenky, sponky a stuhy.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz