Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ravenův horoskop na srpen: Raci budou spokojení, Kozorozi si máknou

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    6. srpna 2019 ● 10:05

    Astrolog a mág Raven Argoni i v srpnu ukazuje, jak bezpečně proplout nástrahami měsíce.

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vzhledem ke značnému osvobození od běžného planetárního zatížení se mohou Berani pustit i v klasicky okurkové sezóně do zlepšování svého pracovního zařazení - a samozřejmě se mohou pokusit i při normální práci o vlastní podnikatelskou činnost. Vzhledem k celkovým konstelacím je docela dobře možné, že jim to půjde a budou úspěšní. Na rozdíl od práce a dobrého zdraví se mohou určité potíže objevit v partnerské oblasti a může to být i díky pracovním úspěchům, takže drobným partnerským krizím Berani neuniknou. V druhé polovině srpna to už bude lepší.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Trocha štěstí a trocha smůly, to se bude v životě Býků opakovat stále dokola, občas se stanou i věci, které jsou charakterizovány jako smůla ve štěstí nebo štěstí ve smůle. Ve zdraví a v práci bude osud ukazovat spíše svou vlídnou tvář, v partnerství se objeví zmatky všeho druhu, takže se může stát, že se šťastnému Býkovi podaří během oběda přemluvit slečnu, aby se s ním šla podívat na jeho sbírku zlatých kreditních karet, načež zjistí, že někde zapomněl nebo ztratil klíče od bytu.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Žádné jiné znamení se nebude na začátku srpna vzdalovat partnerskému štěstí více než Blíženci. Připravte se na to, že přijdou komplikace, které budete muset řešit stále dokola, a určité uklidnění přijde až v polovině srpna. Na druhou stranu můžete očekávat, že se z určitého zdroje objeví zajímavý, nový příjem, který dá vašemu životu větší křídla. V druhé polovině srpna můžete jet na dovolenou a pokud byste si chtěli zařídit něco jako "pracovní dovolenou", tak se vám to také podaří.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Určitá vysmátost a celková spokojenost se bude u Raků objevovat a vyskytovat prakticky celý srpen. Není se čeho bát, je na co se těšit. Společenské vakuum kolem Raků také nenastane, je možné, že budou muset delší dobu čekat na partnera, který bude zrovna na služební cestě nebo bude pomáhat nemocné mamince, ale dočkají se a srpen jim před očima opět zrůžoví. Dbejte na své zdraví, ponocování vám ke zlepšení kondice nepomůže, stejně jako nedostatek spánku se nenahradí, když budete usínat při hororech.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lvové nebudou chtít nic dělat, budou líní a stejně tak budou mít dojem, že by za ně mohli všechno udělat ostatní. Už prvního srpna se ve Lvu odehraje Nov, podporovaný přítomností Marsu a Venuše. Je to dobrá konstelace nejen na léčení rýmy a angíny, ale i na navazování nových známostí a pouštění se do nových dobrodružství. V práci to znamená situaci, která si přímo škemrá o to, aby si udatný Lev zažádal o přidání. Ale pozor, i když je Lev mimořádně silné a nezdolné znamení, tak se vyhněte jakýmkoliv finančním transakcím a nenechte své peníze pracovat za vás, mohly by začít stávkovat nebo by je napadlo emigrovat do zahraničí.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V minulých měsících jste mohli být zavalení množstvím povinností a také jste mohli mít dojem, že se s vámi nikdo moc nebaví, i když se všichni mezi sebou bavili docela dobře. Nastal čas zúčtování - seberete odvahu a s každým, kdo s vámi z nějakého důvodu nesouhlasil, si to běžte vyříkat osobně. Zdroj potíží pro vás mohl být váš vztah, protože jste pořád nevěděli a možná to nevíte stále, na čem vlastně jste a i tady pomůže osobní interakce a charisma, které nasadíte do boje za svou spokojenost.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vzhledem k umírněným konstelacím, které se týkají Vah, se dá soudit, že Vahám nebude v srpnu diktovat osud, ale spíše vlastní rozum a svědomí. Mohou si tedy v oblasti pracovní a partnerské dovolit prakticky všechno, po čem bude jejich srdce bažit a co se týká zdraví, popřípadě jakýchkoliv nepříjemných náhod a neštěstí, tak mohou být spokojené, protože žádná osudová náhoda negativně neovlivní integritu jejich složité pohybové či duchovní mechaniky. Mohou ale  být nějakou dobu samy, to se dá předpokládat, ale kdo by se občas v naší odcizené společnosti necítil sám?

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pokud bude mít tu správnou motivaci, dokáže i průměrný Štír prakticky cokoliv. Říznou motivaci mohou Štíři obdržet v oblasti partnerství - tady jim osud bude přát, takže si mohou prožít docela zajímavý a zábavný srpen, na jaký se potom dlouho vzpomíná, zvláště za dlouhých a sychravých zimních večerů.

    Neštěstí se Štírům vyhne, ale nemusí se jim vyhnout drobná krádež, takže si raději dávejte na svoje elektrické koloběžky a elektrická kola větší pozor, stejně jako na odložené batohy, tablety a notebooky. O mobilech ani nemluvě.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Mezi Střelci najdeme v srpnu plno šťastných, až bezstarostně šťastných lidí, kteří budou přesvědčení, že něco dokonale ovládají nebo se v něčem naprosto nenapodobitelně vyznají a přitom si možná dosud nevšimli, že přímo v ohnisku jejich znamení neopakovatelným způsobem září planeta štěstí a dobré pohody Jupiter. Važme si dobrých konstelací, protože se skutečně těžko vysvětluje, proč má najednou někdo štěstí, když ho předtím dlouho neměl, možná by bylo lepší, nad tím moc nemudrovat a raději si užívat dobrých konstelací, dokud trvají. Se štěstím v zádech si můžete dovolit pustit se i do podnikání, ale je dobré mít i plán B, co dělat, když se štěstí posune do vedlejšího znamení. Zatím je ale pro Střelce všechno dobré.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Příliv energie může Kozoroh cítit buď po důkladném odpočinku nebo při pohledu do svého horoskopu, kde se ve znamení Kozoroha rozvaluje Saturn. Je to sice planeta, která občas nemusí být dvakrát příjemná, zvláště v pracovní oblasti, ale obecně může tomu, u koho je nejblíž, dát obrovskou spoustu energie - a navíc je to většinou energie, kterou Saturn ostatním současně vezme. Což se hodí obzvláště při konkurenčním boji. Je dobré, být se Saturnem zadobře, už také proto, že je to bůh času, který může, když má dobrou náladu, komukoliv předat kousek ze své nesmrtelnosti. Jinými slovy, Kozorohy čeká střídmý a hlavně pracovní srpen.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    A přecházíme do té části horoskopu, kde Vodnářů je ráj - symbolicky bude typický Vodnář v srpnu sedět na zápraží svého domu, bude chvíli odpočívat, potom půjde vyřídit důležitý telefonát a potom pravděpodobně na hodinku usne. Na jednu stranu je to dobře, na druhou stranu se musíme připravit na to, že Vodnáři toho moc přes srpen nevyřídí, je dokonce možné i to, že většina Vodnářů bude líná i jet na dovolenou. Pokud budou Vodnáři vůbec něco dělat, tak po pracovní stránce jen to nejnutnější. Ale větší katastrofy se jim vyhnou.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Je to už symbol nebo znamení opatrnosti, protože Ryby sice mohou dělat všechno, čeho se jim zamane, ale musí si přitom dávat pozor, protože stačí nepatrná nepozornost a výsledek jakékoliv činnosti je v nedohlednu. Z téhož důvodu se nám Ryby budou zdát v srpnu  trochu pomalejší než ostatní znamení, ale není to díky nějaké fyziologické neschopnosti, ale spíše proto, že musí nad vším daleko více přemýšlet, aby neudělaly nějakou botu - ta by jim, jako Rybám, stejně nebyla nic platná.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz