Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ravenův horoskop na říjen: Raci si užijí lásku, Štíři vydělají

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    3. října 2019 ● 10:56

    Čaroděj a astrolog Raven Argoni vám ukáže cestu říjnem. Jaké jsou vaše šance, na co si dát pozor? Zjistěte, jak vám budou hvězdy podzimu přát. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V pracovní rovině Berany s velkou pravděpodobností překvapí nestabilita domluvy s obchodními partnery, je možné, že je podobná nestabilita s někým, s kým se domluvili na pracovních podmínkách, překvapila již v minulosti. Pokud bychom se snažili charakterizovat hlavní brzdu technického i vztahového pokroku v životě Beranů ohledně října 2010, tak je to skutečnost, že se vám budou lidé domlouvat za vašimi zády. Na to si teď dávejte pozor a mnoho záhad se vysvětlí.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vzhledem k současnému říjnu se Býci dají rozdělit na dvě skupiny - v první skupině Býků jsou všichni, kteří už měli v minulosti nějaký průšvih, na který se přišlo a museli to dlouho napravovat - tito Býci budou mít celkem klid a mohou pokračovat v životě podle pravidel, na která jsou již zvyklí - a potom tady jsou Býci, kteří ještě žádný důraznější konflikt s nikým nezažili a právě tito (bezkonfliktní jedinci) by se měli na nějakou tu osudovou srážku připravit. Potom budou úspěšní.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Netvrdím, že Blíženci jsou vysmátí, nejsou, i když mají v opozici znamení štěstí, planetu Jupiter, která jim visí nad hlavami jak Damoklův meč štěstí. Zdánlivě Blížencům nebude nic chybět konstelace na práci a v podstatě i na vztahy jsou celkem dobré, i když ve vztahové rovině bych trochu varoval před starými schématy z minulosti - můžete se dopustit stejné chyby, která vás rozhodila už kdysi v minulosti. Možná se ptáte, co znamená "Damoklův meč štěstí" - ve vztazích je to tráta času.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Krásné milé znamení, k jehož nositelům, pokud se bude jednat o ženy, budou mířit roztoužené pohledy nezadaných i zadaných mužů a potenciálních zaměstnavatelů a rodinných příslušníků. Máte možnost v říjnu 2019 postoupit v kariéře nebo uzavřít zajímavou pracovní smlouvu, popřípadě získat pozornost tleskajícího davu, pokud třeba hrajete divadlo nebo pracujete jako moderátor/moderátorka. Raci prostě budou hvězdy.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Je možné, že si v minulých měsících většina Lvů už zvykla na roztleskané prostředí, ve kterém se již delší dobu pohybují jak ryby ve vodě, ale pozor, přichází říjen 2019, který bude o něco klidnější a střízlivější. Všechny vynikající atributy, pomocí kterých jste sklízeli úspěch a palce nahoru vám sice zůstávají, ale podle všech konstelací se u vás objeví spíše touha po klidu, touha odpočinout si a možná i částečně touha projevit se jako zodpovědní členové naší společnosti, takže budete sice spolehliví a dochvilní, ale nemusít to být už taková legrace, na jakou jste byli vy a lidé kolem vás zvyklí.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, jak to tak vypadá, nebudete ještě ani v říjnu tak úplně spokojené se svými partnerskými vztahy. Vy to myslíte upřímně, ale druhá strana vás tak trochu klame, vy byste dali do pokračování vztahu se svým partnerem prakticky cokoliv, ale váš protějšek se na vás může přitom dívat spíše ironicky, než aby docenil vše, co pro něj děláte. Je tady bohužel stále ještě velká nerovnováha ve vztahové nabídce a poptávce, když to vyjádříme ekonomickou hantýrkou. V pracovní rovině budete mít několik hodně zajímavých příležitostí, které byste měly jako pilné a spolehlivé Panny využít a nebudete toho litovat.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Váhy překypují planetami vysoké jakosti, je zde Slunce, Mars a Venuše, na Váhy působí i komunikační a finanční Merkur, všechno se zdá být v pořádku, ale pozor, u Vah se bude nyní hromada věcí řídit a měnit podle toho, jak jste měly (vy, Váhy) ještě před říjnem našlápnuto, pokud jste řešili vztahovou krizi a jste ve fázi rozchodu, rozvodu, tak se rozvedete, pokud jste se začali ještě v září usmiřovat a všechno si vysvětlovat, tak si všechno vysvětlíte a vztah bude pokračovat, pokud vás ještě před říjnem vyhazovali z práce nebo z bytu, tak vás v říjnu vyhodí a budete si muset najít něco jiného.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pokud budou v bankách, ve spořitelnách a ve finančních ústavech pracovat v říjnu samí Štíři, tak se budeme mít dobře a přežijeme i jadernou katastrofu a ještě na ní vyděláme. Štír bude v říjnu jediné znamení, které všechno, co se týká strohé reality uvidí přesně, zaostřeně a pravdivě. Pokud se budetet chtít na cokoliv zeptat, raďte se se Štírem, jeho rady nezklamou. V ostatních oblastech života, zdraví, práce, partnerství, se všechno pohrne kupředu tím samým korýtkem jako dosud. Význačných změn nevidět a netušit.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Střelci mohou být v říjnu i poněkud nešťastní, přestože by podle konstelací měli mít tolik štěstí, že by ho mohli porcovat a prodávat na plátky, na deka či na kila. Ono totiž často, bohužel, mít štěstí, znamená žít v izolaci a pod slovní palbou ostatních, kteří vám vaše štěstí závidí. Nejlepší je nedávat své úspěchy moc okatě najevo, to znamená, nemluvit o nich. Což je také rada na tento říjen - užívejte si život plnými doušky, ale s ostatními se o tom raději moc nebavte, využijte základního pravidla lidské existence, jež praví, že člověk nevidí nic, co není podepřené slovy, i kdyby mu to viselo přímo před nosem.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve znamení Kozoroha se objevují velmi zajímavé sestavy a působí zde i pozoruhodné planetární konstelace, které ale nebudou zase až tak významově složité, jak se na první pohled jeví. V říjnu zažijete, milí Kozorozi, obrovský příliv jinové energie, je to energie tvůrčí a pro život přínosná, takže můžete v souvislosti s prožíváním své existence dosáhnout zlepšení zdravotního stavu, popřípadě můžete recyklovat odcházející partnerský vztah (pokud vám na něm záleží) nebo dosáhnout pronikavého pracovního úspěchu. Nebo můžete mít od každého trochu, to už všechno záleží na vás a na vaší úvaze a rozhodnutí. Celkově tedy bude říjen 2019 přínosný.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pokud se dá dohromady Vodnář se Lvem, tak to v říjnu nemusí dopadnout zrovna nejlépe. Zachránit je ale může právě to, že si přečtou tyto řádky, které působí na divoké partnerské sestavy a na živelná pracovní seskupení jak hojivý balzám. Pokud ale bude Vodnář pracovat sám za sebe a sám si bude vybírat pracovní projekty, do kterých se potom pustí, tak by to mělo fungovat, je to ale spojené s principem samoty a v případě partnerských vztahů často i s principem nevěry vůči stálým životním partnerům.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Během celého října 2019 budou Ryby působit trochu teatrálně a možná i lehce nadneseně a příslušníci ostatních znamení snadno dojdou k závěru, že s nimi není ani legrace, ani nemohou nikomu poskytnout žádné poučení, prostě nic přínosného ve spojení s Rybami zvláště ve žhavé současnosti není. Ryby si budou žít svým vlastním životem a pokud se naučí využít trochu hororové konstelace - konjunkce Černé Luny a Neptunu prakticky uprostřed svého znamení, tak říjen přežijí celkem v klidu - jedna  rada - neberte na svá bedra více povinností, než jste schopné unést.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz