Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Arianin láskoskop: Lvi zažijí chaos, Vodnáři úspěch na poli lásky

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    5. října 2021 ● 06:00

    Říjnem a jeho milostnými nástrahami vás bezpečně provede čarodějka Ariana Argoni, Máte se na co těšit, nebo to nebude ono?

  • 1.

    Rak

    ...
    V průběhu října 2022 se může snadno stát, že ztratíte hlavu pro úplně novou známost, ale nebylo by to ono. Osud vám to naznačí tím způsobem, že vás to opět během měsíce přejde.

  • 2.

    Beran

    ...
    Mohou se o vás snažit dva nápadníci nebo dvě nápadnice najednou. Tento měsíc bude bohatý na sexuální setkání všeho druhu, bylo by ale dobré, kdybyste zachovali chladnou hlavu.

  • 3.

    Býk

    ...
    V oblasti sexu a partnerství se vám několikrát během října stane, že vám nevyjde schůzka nebo selže nějaká domluva. I když jste si lásku přísahali, je možné, že toho druhého načapáte s někým jiným.

  • 4.

    Blíženci

     

    ...
    Říjen bude k Rakům shovívavý, mírný a přátelský. Pokud se budete chtít s někým kontaktovat nebo se s někým sejít, tak se o to nebudete muset ani tolik snažit, všechno vyjde jakoby samo od sebe.

  • 5.

    Rak

     
    ...
    Říjen bude pro vás měsícem zmatků, může se dokonce stát i to, že si domluvíte intimní schůzku, na kterou se budete těšit, ale potom na ni úplně zapomenete a těžko to budete vysvětlovat. Lepší je si všechno zapisovat.

  • 6.

    Lev

     
    ...
    Do vztahů se mohou vmísit prvky nedorozumění, zvláště, pokud budete vykazovat v komunikaci menší reaktivitu, popřípadě aktivitu. Když se ale přinutíte k jakékoliv verbální akci (rychle si něco domluvit), úspěch vás nemine.

  • 7.

    Panna

    ...
    Trvalá partnerství se mohou obohatit novými sexuálními zážitky, nová partnerství se budou uzavírat a realizovat jen s určitými obtížemi, v říjnu se ale můžete setkat i s přáteli a známými, na které jste již téměř zapomněli.

  • 8.

    Váhy

    ...
    Vztahy a sexuální dobrodružství se na říjen jeví jako bezproblémové, takže si můžete něco zajímavého naplánovat, popřípadě si i s někým, kdo získal vaše srdce (nejlepší sexuální zážitky vždy vycházejí od srdce) vyrazit na výlet nebo s ním (s ní) strávit pár dní dovolené.

  • 9.

    Štír

    ...
    Lehkost v navazování nových známostí vás může svádět k erotickým dobrodružstvím, které jste ani neplánovali, ani jste je nevyhledávali, ale přesto se k nim dostanete, ani nebudete vědět jak. Mělo by všechno vyjít.

  • 10.

    Střelec

    ...
    Budete dávat přednost stabilním a vyzkoušeným vztahů, pokud se vyskytne možnost užít si něco nového, tak se vám do toho nebude chtít jít naplno. Ale i tak by se dal tento říjen charakterizovat pro všechny Kozorohy jako partnersky spokojený.

  • 11.

    Kozoroh

    ...
    V jakékoliv společnosti budete slavit úspěchy jako "lev salónů", možná se v průběu října začne říkat "vodnář salónů", spíše budete mít starosti, jak se zbavit partnera nebo partnerky, s nímž nebo s níž se budete chtít rozejít.

  • 12.

    Vodnář

    ...
    Klidné a nevzrušené znamení, které se pomalu stává příslovečné díky svým spokojeným sexuálním a partnerským vztahům prožije říjen nenápadně, leč spokojeně. Nic zvláštního pro Ryby hvězdy ani planety nepřichystaly, co si Ryby usmyslí, to se jim splní.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz